Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 14:30 Η Eileen έγραψε: #61 17-08-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Ότι μέσα στο παιχνίδι είναι 2 κακοί (αυτό το έγραψα στο κανονικό thread του παλέρμου) και την επόμενη μέρα σε pm ότι έξω είναι ένας δολοφόνος (χωρίς να αποκαλύψω ποια είναι). Το ξέρω δεν βοήθησε πολύ αλλά τα πράγματα κρεμόντουσαν από μια κλωστή Click για ανάπτυξη... Βασικά αντιθέτως νομίζω ότι βοήθησε πάρα πολύ!!!! Ξεδιάλυναν τα πράγματα! Γιατί αφού ο ένας δολοφόνος είχε φύγει σημαίνει ότι έγινε σε μέρα χωρίς αποκάλυψη, άρα θα ήταν είτε ο Τσαραχάφ ή η Μαρία Λουλού. Ο Τσαραχάφ δεν ήταν, οπότε.. Και μετά ξαναδιάβασα όλα τα ποστ από την αρχή και η λύση είχε βρεθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο Morelo έγραψε: #62 17-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Βασικά αντιθέτως νομίζω ότι βοήθησε πάρα πολύ!!!! Ξεδιάλυναν τα πράγματα! Γιατί αφού ο ένας δολοφόνος είχε φύγει σημαίνει ότι έγινε σε μέρα χωρίς αποκάλυψη, άρα θα ήταν είτε ο Τσαραχάφ ή η Μαρία Λουλού. Ο Τσαραχάφ δεν ήταν, οπότε.. Και μετά ξαναδιάβασα όλα τα ποστ από την αρχή και η λύση είχε βρεθεί! Click για ανάπτυξη... μετα το γριφο καταλαβες οτι ημουν δολοφονος?? αυτο ειναι αδικο.. εγω ειχα μεινει μονος απτην αρχη.. εγω επρεπε να παρω την πληροφορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 14:46 Η Eileen έγραψε: #63 17-08-10 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: μετα το γριφο καταλαβες οτι ημουν δολοφονος?? αυτο ειναι αδικο.. εγω ειχα μεινει μονος απτην αρχη.. εγω επρεπε να παρω την πληροφορια Click για ανάπτυξη... Τι πληροφορία θα έλεγες στο Φόκο να μας πει αν τον έλυνες εσύ??? Μετά από το γρίφο σιγουρεύτηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο jj! έγραψε: #64 17-08-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι πληροφορία θα έλεγες στο Φόκο να μας πει αν τον έλυνες εσύ??? Μετά από το γρίφο σιγουρεύτηκα... Click για ανάπτυξη... Πάω στοίχημα, ότι θα έλεγε, πως υπάρχουν δύο δολοφόνοι και χρειάζεται άλλος ένας πολίτης για να νικήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 14:54 Ο fockos έγραψε: #65 17-08-10 14:54 Ο Μένιος και η Ρήτα ζουν μαζί με τα 12 παιδιά τους. Κάποια από αυτά είναι από τον προηγούμενους γάμους τους. Ο καθένας τους συνδέεται με δεσμούς αίματος με 9 από τα παιδιά αυτά. Πόσα παιδιά απέκτησαν μαζί ο Μένιος και η Ρήτα; Spoiler Απάντηση : Μαζί απέκτησαν 6 παιδιά. Τρία είχε ο Μένιος από τον πρώτο γάμο του και τρία η Ρήτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:01 Ο jj! έγραψε: #66 17-08-10 15:01 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Ο Μένιος και η Ρήτα ζουν μαζί με τα 12 παιδιά τους. Κάποια από αυτά είναι από τον προηγούμενους γάμους τους. Ο καθένας τους συνδέεται με δεσμούς αίματος με 9 από τα παιδιά αυτά. Πόσα παιδιά απέκτησαν μαζί ο Μένιος και η Ρήτα; Spoiler Απάντηση : Μαζί απέκτησαν 6 παιδιά. Τρία είχε ο Μένιος από τον πρώτο γάμο του και τρία η Ρήτα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω, πως έκανες ο ορθογραφικό λάθος. Είναι Ρίτα και όχι Ρήτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:01 Ο Morelo έγραψε: #67 17-08-10 15:01 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι πληροφορία θα έλεγες στο Φόκο να μας πει αν τον έλυνες εσύ??? Μετά από το γρίφο σιγουρεύτηκα... Click για ανάπτυξη... οτι ειχαν μεινει 2 δολοφονοι και οτι ηταν κοπελες και οι 2 και αμεσως μετα πιστευω θα εβγαινες εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:03 Η elenaki92: #68 17-08-10 15:03 Θέλω κι εγώ να συμμετέχω! Δε κατάλαβα πότε τελείωσε το #25 κι έτσι έχασα το #26... Μόνο αν γίνεται να ξεκινήσει Σεπτέμβρη γιατί τέλη Αυγούστου θα ψάχνω για σπίτι εκεί που θα περάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:05 Η Eileen έγραψε: #69 17-08-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: οτι ειχαν μεινει 2 δολοφονοι και οτι ηταν κοπελες και οι 2 και αμεσως μετα πιστευω θα εβγαινες εσυ! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα έβγαινα εγώ μετά από τέτοια βόμβα!!! Κακούλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:08 Η roseberry: #70 17-08-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: παιδια ολη την κρητη θα πιασουμε! Click για ανάπτυξη... Μαλια θα γινει που εχουμε και τους τουριστες και γινεται και κατι ενω στο ηρακλειο ξενερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:12 Η elenaki92: #71 17-08-10 15:12 Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Ο jj! έγραψε: #72 17-08-10 15:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, στο magic park, στη Δ.Ε.Θ., στον πύργο του ΟΤΕ, στο κέντρο, κλπ Μία από τις αγαπημένες μου πόλεις, η Θεσσαλονίκη (κρίμα που δε μένω εκεί). Λοιπόν, έκλεισε, το #27 θα γίνει Θεσσαλονίκη και το #28 στην Κρήτη Τώρα, αν βγει επίσημη απόφαση, για Κρήτη, πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η maria_lulu: #73 17-08-10 15:43 για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Η JaneWin έγραψε: #74 17-08-10 15:55 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Ο jj! έγραψε: #75 17-08-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Click για ανάπτυξη... Τότε, η Θεσσαλονίκη θα είναι, η palermo city του #28 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Click για ανάπτυξη... Θες να παίξεις ή να είσαι μέλος της ΣΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #76 17-08-10 17:31 Εγω θελω να παιξω κι αυτη την φορα.... Και να μαι κακοοοοοοος... Να μην παιζω παλι κοντρα ρολο δηλαδη... οποτε μετρηστε κι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:34 Η aporw έγραψε: #77 17-08-10 17:34 I do! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο jj! έγραψε: #78 17-08-10 17:43 Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Ότι μέσα στο παιχνίδι είναι 2 κακοί (αυτό το έγραψα στο κανονικό thread του παλέρμου) και την επόμενη μέρα σε pm ότι έξω είναι ένας δολοφόνος (χωρίς να αποκαλύψω ποια είναι). Το ξέρω δεν βοήθησε πολύ αλλά τα πράγματα κρεμόντουσαν από μια κλωστή Click για ανάπτυξη... Βασικά αντιθέτως νομίζω ότι βοήθησε πάρα πολύ!!!! Ξεδιάλυναν τα πράγματα! Γιατί αφού ο ένας δολοφόνος είχε φύγει σημαίνει ότι έγινε σε μέρα χωρίς αποκάλυψη, άρα θα ήταν είτε ο Τσαραχάφ ή η Μαρία Λουλού. Ο Τσαραχάφ δεν ήταν, οπότε.. Και μετά ξαναδιάβασα όλα τα ποστ από την αρχή και η λύση είχε βρεθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο Morelo έγραψε: #62 17-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Βασικά αντιθέτως νομίζω ότι βοήθησε πάρα πολύ!!!! Ξεδιάλυναν τα πράγματα! Γιατί αφού ο ένας δολοφόνος είχε φύγει σημαίνει ότι έγινε σε μέρα χωρίς αποκάλυψη, άρα θα ήταν είτε ο Τσαραχάφ ή η Μαρία Λουλού. Ο Τσαραχάφ δεν ήταν, οπότε.. Και μετά ξαναδιάβασα όλα τα ποστ από την αρχή και η λύση είχε βρεθεί! Click για ανάπτυξη... μετα το γριφο καταλαβες οτι ημουν δολοφονος?? αυτο ειναι αδικο.. εγω ειχα μεινει μονος απτην αρχη.. εγω επρεπε να παρω την πληροφορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 14:46 Η Eileen έγραψε: #63 17-08-10 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: μετα το γριφο καταλαβες οτι ημουν δολοφονος?? αυτο ειναι αδικο.. εγω ειχα μεινει μονος απτην αρχη.. εγω επρεπε να παρω την πληροφορια Click για ανάπτυξη... Τι πληροφορία θα έλεγες στο Φόκο να μας πει αν τον έλυνες εσύ??? Μετά από το γρίφο σιγουρεύτηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο jj! έγραψε: #64 17-08-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι πληροφορία θα έλεγες στο Φόκο να μας πει αν τον έλυνες εσύ??? Μετά από το γρίφο σιγουρεύτηκα... Click για ανάπτυξη... Πάω στοίχημα, ότι θα έλεγε, πως υπάρχουν δύο δολοφόνοι και χρειάζεται άλλος ένας πολίτης για να νικήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 14:54 Ο fockos έγραψε: #65 17-08-10 14:54 Ο Μένιος και η Ρήτα ζουν μαζί με τα 12 παιδιά τους. Κάποια από αυτά είναι από τον προηγούμενους γάμους τους. Ο καθένας τους συνδέεται με δεσμούς αίματος με 9 από τα παιδιά αυτά. Πόσα παιδιά απέκτησαν μαζί ο Μένιος και η Ρήτα; Spoiler Απάντηση : Μαζί απέκτησαν 6 παιδιά. Τρία είχε ο Μένιος από τον πρώτο γάμο του και τρία η Ρήτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:01 Ο jj! έγραψε: #66 17-08-10 15:01 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Ο Μένιος και η Ρήτα ζουν μαζί με τα 12 παιδιά τους. Κάποια από αυτά είναι από τον προηγούμενους γάμους τους. Ο καθένας τους συνδέεται με δεσμούς αίματος με 9 από τα παιδιά αυτά. Πόσα παιδιά απέκτησαν μαζί ο Μένιος και η Ρήτα; Spoiler Απάντηση : Μαζί απέκτησαν 6 παιδιά. Τρία είχε ο Μένιος από τον πρώτο γάμο του και τρία η Ρήτα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω, πως έκανες ο ορθογραφικό λάθος. Είναι Ρίτα και όχι Ρήτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:01 Ο Morelo έγραψε: #67 17-08-10 15:01 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι πληροφορία θα έλεγες στο Φόκο να μας πει αν τον έλυνες εσύ??? Μετά από το γρίφο σιγουρεύτηκα... Click για ανάπτυξη... οτι ειχαν μεινει 2 δολοφονοι και οτι ηταν κοπελες και οι 2 και αμεσως μετα πιστευω θα εβγαινες εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:03 Η elenaki92: #68 17-08-10 15:03 Θέλω κι εγώ να συμμετέχω! Δε κατάλαβα πότε τελείωσε το #25 κι έτσι έχασα το #26... Μόνο αν γίνεται να ξεκινήσει Σεπτέμβρη γιατί τέλη Αυγούστου θα ψάχνω για σπίτι εκεί που θα περάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:05 Η Eileen έγραψε: #69 17-08-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: οτι ειχαν μεινει 2 δολοφονοι και οτι ηταν κοπελες και οι 2 και αμεσως μετα πιστευω θα εβγαινες εσυ! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα έβγαινα εγώ μετά από τέτοια βόμβα!!! Κακούλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:08 Η roseberry: #70 17-08-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: παιδια ολη την κρητη θα πιασουμε! Click για ανάπτυξη... Μαλια θα γινει που εχουμε και τους τουριστες και γινεται και κατι ενω στο ηρακλειο ξενερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:12 Η elenaki92: #71 17-08-10 15:12 Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Ο jj! έγραψε: #72 17-08-10 15:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, στο magic park, στη Δ.Ε.Θ., στον πύργο του ΟΤΕ, στο κέντρο, κλπ Μία από τις αγαπημένες μου πόλεις, η Θεσσαλονίκη (κρίμα που δε μένω εκεί). Λοιπόν, έκλεισε, το #27 θα γίνει Θεσσαλονίκη και το #28 στην Κρήτη Τώρα, αν βγει επίσημη απόφαση, για Κρήτη, πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η maria_lulu: #73 17-08-10 15:43 για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Η JaneWin έγραψε: #74 17-08-10 15:55 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Ο jj! έγραψε: #75 17-08-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Click για ανάπτυξη... Τότε, η Θεσσαλονίκη θα είναι, η palermo city του #28 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Click για ανάπτυξη... Θες να παίξεις ή να είσαι μέλος της ΣΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #76 17-08-10 17:31 Εγω θελω να παιξω κι αυτη την φορα.... Και να μαι κακοοοοοοος... Να μην παιζω παλι κοντρα ρολο δηλαδη... οποτε μετρηστε κι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:34 Η aporw έγραψε: #77 17-08-10 17:34 I do! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο jj! έγραψε: #78 17-08-10 17:43 Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Βασικά αντιθέτως νομίζω ότι βοήθησε πάρα πολύ!!!! Ξεδιάλυναν τα πράγματα! Γιατί αφού ο ένας δολοφόνος είχε φύγει σημαίνει ότι έγινε σε μέρα χωρίς αποκάλυψη, άρα θα ήταν είτε ο Τσαραχάφ ή η Μαρία Λουλού. Ο Τσαραχάφ δεν ήταν, οπότε.. Και μετά ξαναδιάβασα όλα τα ποστ από την αρχή και η λύση είχε βρεθεί! Click για ανάπτυξη... μετα το γριφο καταλαβες οτι ημουν δολοφονος?? αυτο ειναι αδικο.. εγω ειχα μεινει μονος απτην αρχη.. εγω επρεπε να παρω την πληροφορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 14:46 Η Eileen έγραψε: #63 17-08-10 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: μετα το γριφο καταλαβες οτι ημουν δολοφονος?? αυτο ειναι αδικο.. εγω ειχα μεινει μονος απτην αρχη.. εγω επρεπε να παρω την πληροφορια Click για ανάπτυξη... Τι πληροφορία θα έλεγες στο Φόκο να μας πει αν τον έλυνες εσύ??? Μετά από το γρίφο σιγουρεύτηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο jj! έγραψε: #64 17-08-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι πληροφορία θα έλεγες στο Φόκο να μας πει αν τον έλυνες εσύ??? Μετά από το γρίφο σιγουρεύτηκα... Click για ανάπτυξη... Πάω στοίχημα, ότι θα έλεγε, πως υπάρχουν δύο δολοφόνοι και χρειάζεται άλλος ένας πολίτης για να νικήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 14:54 Ο fockos έγραψε: #65 17-08-10 14:54 Ο Μένιος και η Ρήτα ζουν μαζί με τα 12 παιδιά τους. Κάποια από αυτά είναι από τον προηγούμενους γάμους τους. Ο καθένας τους συνδέεται με δεσμούς αίματος με 9 από τα παιδιά αυτά. Πόσα παιδιά απέκτησαν μαζί ο Μένιος και η Ρήτα; Spoiler Απάντηση : Μαζί απέκτησαν 6 παιδιά. Τρία είχε ο Μένιος από τον πρώτο γάμο του και τρία η Ρήτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:01 Ο jj! έγραψε: #66 17-08-10 15:01 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Ο Μένιος και η Ρήτα ζουν μαζί με τα 12 παιδιά τους. Κάποια από αυτά είναι από τον προηγούμενους γάμους τους. Ο καθένας τους συνδέεται με δεσμούς αίματος με 9 από τα παιδιά αυτά. Πόσα παιδιά απέκτησαν μαζί ο Μένιος και η Ρήτα; Spoiler Απάντηση : Μαζί απέκτησαν 6 παιδιά. Τρία είχε ο Μένιος από τον πρώτο γάμο του και τρία η Ρήτα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω, πως έκανες ο ορθογραφικό λάθος. Είναι Ρίτα και όχι Ρήτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:01 Ο Morelo έγραψε: #67 17-08-10 15:01 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι πληροφορία θα έλεγες στο Φόκο να μας πει αν τον έλυνες εσύ??? Μετά από το γρίφο σιγουρεύτηκα... Click για ανάπτυξη... οτι ειχαν μεινει 2 δολοφονοι και οτι ηταν κοπελες και οι 2 και αμεσως μετα πιστευω θα εβγαινες εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:03 Η elenaki92: #68 17-08-10 15:03 Θέλω κι εγώ να συμμετέχω! Δε κατάλαβα πότε τελείωσε το #25 κι έτσι έχασα το #26... Μόνο αν γίνεται να ξεκινήσει Σεπτέμβρη γιατί τέλη Αυγούστου θα ψάχνω για σπίτι εκεί που θα περάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:05 Η Eileen έγραψε: #69 17-08-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: οτι ειχαν μεινει 2 δολοφονοι και οτι ηταν κοπελες και οι 2 και αμεσως μετα πιστευω θα εβγαινες εσυ! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα έβγαινα εγώ μετά από τέτοια βόμβα!!! Κακούλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:08 Η roseberry: #70 17-08-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: παιδια ολη την κρητη θα πιασουμε! Click για ανάπτυξη... Μαλια θα γινει που εχουμε και τους τουριστες και γινεται και κατι ενω στο ηρακλειο ξενερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:12 Η elenaki92: #71 17-08-10 15:12 Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Ο jj! έγραψε: #72 17-08-10 15:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, στο magic park, στη Δ.Ε.Θ., στον πύργο του ΟΤΕ, στο κέντρο, κλπ Μία από τις αγαπημένες μου πόλεις, η Θεσσαλονίκη (κρίμα που δε μένω εκεί). Λοιπόν, έκλεισε, το #27 θα γίνει Θεσσαλονίκη και το #28 στην Κρήτη Τώρα, αν βγει επίσημη απόφαση, για Κρήτη, πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η maria_lulu: #73 17-08-10 15:43 για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Η JaneWin έγραψε: #74 17-08-10 15:55 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Ο jj! έγραψε: #75 17-08-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Click για ανάπτυξη... Τότε, η Θεσσαλονίκη θα είναι, η palermo city του #28 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Click για ανάπτυξη... Θες να παίξεις ή να είσαι μέλος της ΣΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #76 17-08-10 17:31 Εγω θελω να παιξω κι αυτη την φορα.... Και να μαι κακοοοοοοος... Να μην παιζω παλι κοντρα ρολο δηλαδη... οποτε μετρηστε κι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:34 Η aporw έγραψε: #77 17-08-10 17:34 I do! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο jj! έγραψε: #78 17-08-10 17:43 Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Morelo: μετα το γριφο καταλαβες οτι ημουν δολοφονος?? αυτο ειναι αδικο.. εγω ειχα μεινει μονος απτην αρχη.. εγω επρεπε να παρω την πληροφορια Click για ανάπτυξη... Τι πληροφορία θα έλεγες στο Φόκο να μας πει αν τον έλυνες εσύ??? Μετά από το γρίφο σιγουρεύτηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο jj! έγραψε: #64 17-08-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι πληροφορία θα έλεγες στο Φόκο να μας πει αν τον έλυνες εσύ??? Μετά από το γρίφο σιγουρεύτηκα... Click για ανάπτυξη... Πάω στοίχημα, ότι θα έλεγε, πως υπάρχουν δύο δολοφόνοι και χρειάζεται άλλος ένας πολίτης για να νικήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 14:54 Ο fockos έγραψε: #65 17-08-10 14:54 Ο Μένιος και η Ρήτα ζουν μαζί με τα 12 παιδιά τους. Κάποια από αυτά είναι από τον προηγούμενους γάμους τους. Ο καθένας τους συνδέεται με δεσμούς αίματος με 9 από τα παιδιά αυτά. Πόσα παιδιά απέκτησαν μαζί ο Μένιος και η Ρήτα; Spoiler Απάντηση : Μαζί απέκτησαν 6 παιδιά. Τρία είχε ο Μένιος από τον πρώτο γάμο του και τρία η Ρήτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:01 Ο jj! έγραψε: #66 17-08-10 15:01 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Ο Μένιος και η Ρήτα ζουν μαζί με τα 12 παιδιά τους. Κάποια από αυτά είναι από τον προηγούμενους γάμους τους. Ο καθένας τους συνδέεται με δεσμούς αίματος με 9 από τα παιδιά αυτά. Πόσα παιδιά απέκτησαν μαζί ο Μένιος και η Ρήτα; Spoiler Απάντηση : Μαζί απέκτησαν 6 παιδιά. Τρία είχε ο Μένιος από τον πρώτο γάμο του και τρία η Ρήτα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω, πως έκανες ο ορθογραφικό λάθος. Είναι Ρίτα και όχι Ρήτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:01 Ο Morelo έγραψε: #67 17-08-10 15:01 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι πληροφορία θα έλεγες στο Φόκο να μας πει αν τον έλυνες εσύ??? Μετά από το γρίφο σιγουρεύτηκα... Click για ανάπτυξη... οτι ειχαν μεινει 2 δολοφονοι και οτι ηταν κοπελες και οι 2 και αμεσως μετα πιστευω θα εβγαινες εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:03 Η elenaki92: #68 17-08-10 15:03 Θέλω κι εγώ να συμμετέχω! Δε κατάλαβα πότε τελείωσε το #25 κι έτσι έχασα το #26... Μόνο αν γίνεται να ξεκινήσει Σεπτέμβρη γιατί τέλη Αυγούστου θα ψάχνω για σπίτι εκεί που θα περάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:05 Η Eileen έγραψε: #69 17-08-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: οτι ειχαν μεινει 2 δολοφονοι και οτι ηταν κοπελες και οι 2 και αμεσως μετα πιστευω θα εβγαινες εσυ! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα έβγαινα εγώ μετά από τέτοια βόμβα!!! Κακούλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:08 Η roseberry: #70 17-08-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: παιδια ολη την κρητη θα πιασουμε! Click για ανάπτυξη... Μαλια θα γινει που εχουμε και τους τουριστες και γινεται και κατι ενω στο ηρακλειο ξενερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:12 Η elenaki92: #71 17-08-10 15:12 Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Ο jj! έγραψε: #72 17-08-10 15:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, στο magic park, στη Δ.Ε.Θ., στον πύργο του ΟΤΕ, στο κέντρο, κλπ Μία από τις αγαπημένες μου πόλεις, η Θεσσαλονίκη (κρίμα που δε μένω εκεί). Λοιπόν, έκλεισε, το #27 θα γίνει Θεσσαλονίκη και το #28 στην Κρήτη Τώρα, αν βγει επίσημη απόφαση, για Κρήτη, πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η maria_lulu: #73 17-08-10 15:43 για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Η JaneWin έγραψε: #74 17-08-10 15:55 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Ο jj! έγραψε: #75 17-08-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Click για ανάπτυξη... Τότε, η Θεσσαλονίκη θα είναι, η palermo city του #28 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Click για ανάπτυξη... Θες να παίξεις ή να είσαι μέλος της ΣΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #76 17-08-10 17:31 Εγω θελω να παιξω κι αυτη την φορα.... Και να μαι κακοοοοοοος... Να μην παιζω παλι κοντρα ρολο δηλαδη... οποτε μετρηστε κι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:34 Η aporw έγραψε: #77 17-08-10 17:34 I do! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο jj! έγραψε: #78 17-08-10 17:43 Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι πληροφορία θα έλεγες στο Φόκο να μας πει αν τον έλυνες εσύ??? Μετά από το γρίφο σιγουρεύτηκα... Click για ανάπτυξη... Πάω στοίχημα, ότι θα έλεγε, πως υπάρχουν δύο δολοφόνοι και χρειάζεται άλλος ένας πολίτης για να νικήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 14:54 Ο fockos έγραψε: #65 17-08-10 14:54 Ο Μένιος και η Ρήτα ζουν μαζί με τα 12 παιδιά τους. Κάποια από αυτά είναι από τον προηγούμενους γάμους τους. Ο καθένας τους συνδέεται με δεσμούς αίματος με 9 από τα παιδιά αυτά. Πόσα παιδιά απέκτησαν μαζί ο Μένιος και η Ρήτα; Spoiler Απάντηση : Μαζί απέκτησαν 6 παιδιά. Τρία είχε ο Μένιος από τον πρώτο γάμο του και τρία η Ρήτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:01 Ο jj! έγραψε: #66 17-08-10 15:01 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Ο Μένιος και η Ρήτα ζουν μαζί με τα 12 παιδιά τους. Κάποια από αυτά είναι από τον προηγούμενους γάμους τους. Ο καθένας τους συνδέεται με δεσμούς αίματος με 9 από τα παιδιά αυτά. Πόσα παιδιά απέκτησαν μαζί ο Μένιος και η Ρήτα; Spoiler Απάντηση : Μαζί απέκτησαν 6 παιδιά. Τρία είχε ο Μένιος από τον πρώτο γάμο του και τρία η Ρήτα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω, πως έκανες ο ορθογραφικό λάθος. Είναι Ρίτα και όχι Ρήτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:01 Ο Morelo έγραψε: #67 17-08-10 15:01 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι πληροφορία θα έλεγες στο Φόκο να μας πει αν τον έλυνες εσύ??? Μετά από το γρίφο σιγουρεύτηκα... Click για ανάπτυξη... οτι ειχαν μεινει 2 δολοφονοι και οτι ηταν κοπελες και οι 2 και αμεσως μετα πιστευω θα εβγαινες εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:03 Η elenaki92: #68 17-08-10 15:03 Θέλω κι εγώ να συμμετέχω! Δε κατάλαβα πότε τελείωσε το #25 κι έτσι έχασα το #26... Μόνο αν γίνεται να ξεκινήσει Σεπτέμβρη γιατί τέλη Αυγούστου θα ψάχνω για σπίτι εκεί που θα περάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:05 Η Eileen έγραψε: #69 17-08-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: οτι ειχαν μεινει 2 δολοφονοι και οτι ηταν κοπελες και οι 2 και αμεσως μετα πιστευω θα εβγαινες εσυ! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα έβγαινα εγώ μετά από τέτοια βόμβα!!! Κακούλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:08 Η roseberry: #70 17-08-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: παιδια ολη την κρητη θα πιασουμε! Click για ανάπτυξη... Μαλια θα γινει που εχουμε και τους τουριστες και γινεται και κατι ενω στο ηρακλειο ξενερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:12 Η elenaki92: #71 17-08-10 15:12 Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Ο jj! έγραψε: #72 17-08-10 15:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, στο magic park, στη Δ.Ε.Θ., στον πύργο του ΟΤΕ, στο κέντρο, κλπ Μία από τις αγαπημένες μου πόλεις, η Θεσσαλονίκη (κρίμα που δε μένω εκεί). Λοιπόν, έκλεισε, το #27 θα γίνει Θεσσαλονίκη και το #28 στην Κρήτη Τώρα, αν βγει επίσημη απόφαση, για Κρήτη, πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η maria_lulu: #73 17-08-10 15:43 για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Η JaneWin έγραψε: #74 17-08-10 15:55 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Ο jj! έγραψε: #75 17-08-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Click για ανάπτυξη... Τότε, η Θεσσαλονίκη θα είναι, η palermo city του #28 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Click για ανάπτυξη... Θες να παίξεις ή να είσαι μέλος της ΣΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #76 17-08-10 17:31 Εγω θελω να παιξω κι αυτη την φορα.... Και να μαι κακοοοοοοος... Να μην παιζω παλι κοντρα ρολο δηλαδη... οποτε μετρηστε κι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:34 Η aporw έγραψε: #77 17-08-10 17:34 I do! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο jj! έγραψε: #78 17-08-10 17:43 Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Μένιος και η Ρήτα ζουν μαζί με τα 12 παιδιά τους. Κάποια από αυτά είναι από τον προηγούμενους γάμους τους. Ο καθένας τους συνδέεται με δεσμούς αίματος με 9 από τα παιδιά αυτά. Πόσα παιδιά απέκτησαν μαζί ο Μένιος και η Ρήτα; Spoiler Απάντηση : Μαζί απέκτησαν 6 παιδιά. Τρία είχε ο Μένιος από τον πρώτο γάμο του και τρία η Ρήτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:01 Ο jj! έγραψε: #66 17-08-10 15:01 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Ο Μένιος και η Ρήτα ζουν μαζί με τα 12 παιδιά τους. Κάποια από αυτά είναι από τον προηγούμενους γάμους τους. Ο καθένας τους συνδέεται με δεσμούς αίματος με 9 από τα παιδιά αυτά. Πόσα παιδιά απέκτησαν μαζί ο Μένιος και η Ρήτα; Spoiler Απάντηση : Μαζί απέκτησαν 6 παιδιά. Τρία είχε ο Μένιος από τον πρώτο γάμο του και τρία η Ρήτα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω, πως έκανες ο ορθογραφικό λάθος. Είναι Ρίτα και όχι Ρήτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:01 Ο Morelo έγραψε: #67 17-08-10 15:01 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι πληροφορία θα έλεγες στο Φόκο να μας πει αν τον έλυνες εσύ??? Μετά από το γρίφο σιγουρεύτηκα... Click για ανάπτυξη... οτι ειχαν μεινει 2 δολοφονοι και οτι ηταν κοπελες και οι 2 και αμεσως μετα πιστευω θα εβγαινες εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:03 Η elenaki92: #68 17-08-10 15:03 Θέλω κι εγώ να συμμετέχω! Δε κατάλαβα πότε τελείωσε το #25 κι έτσι έχασα το #26... Μόνο αν γίνεται να ξεκινήσει Σεπτέμβρη γιατί τέλη Αυγούστου θα ψάχνω για σπίτι εκεί που θα περάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:05 Η Eileen έγραψε: #69 17-08-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: οτι ειχαν μεινει 2 δολοφονοι και οτι ηταν κοπελες και οι 2 και αμεσως μετα πιστευω θα εβγαινες εσυ! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα έβγαινα εγώ μετά από τέτοια βόμβα!!! Κακούλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:08 Η roseberry: #70 17-08-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: παιδια ολη την κρητη θα πιασουμε! Click για ανάπτυξη... Μαλια θα γινει που εχουμε και τους τουριστες και γινεται και κατι ενω στο ηρακλειο ξενερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:12 Η elenaki92: #71 17-08-10 15:12 Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Ο jj! έγραψε: #72 17-08-10 15:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, στο magic park, στη Δ.Ε.Θ., στον πύργο του ΟΤΕ, στο κέντρο, κλπ Μία από τις αγαπημένες μου πόλεις, η Θεσσαλονίκη (κρίμα που δε μένω εκεί). Λοιπόν, έκλεισε, το #27 θα γίνει Θεσσαλονίκη και το #28 στην Κρήτη Τώρα, αν βγει επίσημη απόφαση, για Κρήτη, πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η maria_lulu: #73 17-08-10 15:43 για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Η JaneWin έγραψε: #74 17-08-10 15:55 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Ο jj! έγραψε: #75 17-08-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Click για ανάπτυξη... Τότε, η Θεσσαλονίκη θα είναι, η palermo city του #28 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Click για ανάπτυξη... Θες να παίξεις ή να είσαι μέλος της ΣΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #76 17-08-10 17:31 Εγω θελω να παιξω κι αυτη την φορα.... Και να μαι κακοοοοοοος... Να μην παιζω παλι κοντρα ρολο δηλαδη... οποτε μετρηστε κι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:34 Η aporw έγραψε: #77 17-08-10 17:34 I do! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο jj! έγραψε: #78 17-08-10 17:43 Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Ο Μένιος και η Ρήτα ζουν μαζί με τα 12 παιδιά τους. Κάποια από αυτά είναι από τον προηγούμενους γάμους τους. Ο καθένας τους συνδέεται με δεσμούς αίματος με 9 από τα παιδιά αυτά. Πόσα παιδιά απέκτησαν μαζί ο Μένιος και η Ρήτα; Spoiler Απάντηση : Μαζί απέκτησαν 6 παιδιά. Τρία είχε ο Μένιος από τον πρώτο γάμο του και τρία η Ρήτα. Click για ανάπτυξη... Νομίζω, πως έκανες ο ορθογραφικό λάθος. Είναι Ρίτα και όχι Ρήτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:01 Ο Morelo έγραψε: #67 17-08-10 15:01 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι πληροφορία θα έλεγες στο Φόκο να μας πει αν τον έλυνες εσύ??? Μετά από το γρίφο σιγουρεύτηκα... Click για ανάπτυξη... οτι ειχαν μεινει 2 δολοφονοι και οτι ηταν κοπελες και οι 2 και αμεσως μετα πιστευω θα εβγαινες εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:03 Η elenaki92: #68 17-08-10 15:03 Θέλω κι εγώ να συμμετέχω! Δε κατάλαβα πότε τελείωσε το #25 κι έτσι έχασα το #26... Μόνο αν γίνεται να ξεκινήσει Σεπτέμβρη γιατί τέλη Αυγούστου θα ψάχνω για σπίτι εκεί που θα περάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:05 Η Eileen έγραψε: #69 17-08-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: οτι ειχαν μεινει 2 δολοφονοι και οτι ηταν κοπελες και οι 2 και αμεσως μετα πιστευω θα εβγαινες εσυ! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα έβγαινα εγώ μετά από τέτοια βόμβα!!! Κακούλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:08 Η roseberry: #70 17-08-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: παιδια ολη την κρητη θα πιασουμε! Click για ανάπτυξη... Μαλια θα γινει που εχουμε και τους τουριστες και γινεται και κατι ενω στο ηρακλειο ξενερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:12 Η elenaki92: #71 17-08-10 15:12 Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Ο jj! έγραψε: #72 17-08-10 15:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, στο magic park, στη Δ.Ε.Θ., στον πύργο του ΟΤΕ, στο κέντρο, κλπ Μία από τις αγαπημένες μου πόλεις, η Θεσσαλονίκη (κρίμα που δε μένω εκεί). Λοιπόν, έκλεισε, το #27 θα γίνει Θεσσαλονίκη και το #28 στην Κρήτη Τώρα, αν βγει επίσημη απόφαση, για Κρήτη, πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η maria_lulu: #73 17-08-10 15:43 για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Η JaneWin έγραψε: #74 17-08-10 15:55 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Ο jj! έγραψε: #75 17-08-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Click για ανάπτυξη... Τότε, η Θεσσαλονίκη θα είναι, η palermo city του #28 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Click για ανάπτυξη... Θες να παίξεις ή να είσαι μέλος της ΣΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #76 17-08-10 17:31 Εγω θελω να παιξω κι αυτη την φορα.... Και να μαι κακοοοοοοος... Να μην παιζω παλι κοντρα ρολο δηλαδη... οποτε μετρηστε κι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:34 Η aporw έγραψε: #77 17-08-10 17:34 I do! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο jj! έγραψε: #78 17-08-10 17:43 Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι πληροφορία θα έλεγες στο Φόκο να μας πει αν τον έλυνες εσύ??? Μετά από το γρίφο σιγουρεύτηκα... Click για ανάπτυξη... οτι ειχαν μεινει 2 δολοφονοι και οτι ηταν κοπελες και οι 2 και αμεσως μετα πιστευω θα εβγαινες εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:03 Η elenaki92: #68 17-08-10 15:03 Θέλω κι εγώ να συμμετέχω! Δε κατάλαβα πότε τελείωσε το #25 κι έτσι έχασα το #26... Μόνο αν γίνεται να ξεκινήσει Σεπτέμβρη γιατί τέλη Αυγούστου θα ψάχνω για σπίτι εκεί που θα περάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:05 Η Eileen έγραψε: #69 17-08-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: οτι ειχαν μεινει 2 δολοφονοι και οτι ηταν κοπελες και οι 2 και αμεσως μετα πιστευω θα εβγαινες εσυ! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα έβγαινα εγώ μετά από τέτοια βόμβα!!! Κακούλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:08 Η roseberry: #70 17-08-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: παιδια ολη την κρητη θα πιασουμε! Click για ανάπτυξη... Μαλια θα γινει που εχουμε και τους τουριστες και γινεται και κατι ενω στο ηρακλειο ξενερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:12 Η elenaki92: #71 17-08-10 15:12 Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Ο jj! έγραψε: #72 17-08-10 15:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, στο magic park, στη Δ.Ε.Θ., στον πύργο του ΟΤΕ, στο κέντρο, κλπ Μία από τις αγαπημένες μου πόλεις, η Θεσσαλονίκη (κρίμα που δε μένω εκεί). Λοιπόν, έκλεισε, το #27 θα γίνει Θεσσαλονίκη και το #28 στην Κρήτη Τώρα, αν βγει επίσημη απόφαση, για Κρήτη, πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η maria_lulu: #73 17-08-10 15:43 για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Η JaneWin έγραψε: #74 17-08-10 15:55 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Ο jj! έγραψε: #75 17-08-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Click για ανάπτυξη... Τότε, η Θεσσαλονίκη θα είναι, η palermo city του #28 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Click για ανάπτυξη... Θες να παίξεις ή να είσαι μέλος της ΣΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #76 17-08-10 17:31 Εγω θελω να παιξω κι αυτη την φορα.... Και να μαι κακοοοοοοος... Να μην παιζω παλι κοντρα ρολο δηλαδη... οποτε μετρηστε κι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:34 Η aporw έγραψε: #77 17-08-10 17:34 I do! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο jj! έγραψε: #78 17-08-10 17:43 Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω κι εγώ να συμμετέχω! Δε κατάλαβα πότε τελείωσε το #25 κι έτσι έχασα το #26... Μόνο αν γίνεται να ξεκινήσει Σεπτέμβρη γιατί τέλη Αυγούστου θα ψάχνω για σπίτι εκεί που θα περάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:05 Η Eileen έγραψε: #69 17-08-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: οτι ειχαν μεινει 2 δολοφονοι και οτι ηταν κοπελες και οι 2 και αμεσως μετα πιστευω θα εβγαινες εσυ! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα έβγαινα εγώ μετά από τέτοια βόμβα!!! Κακούλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:08 Η roseberry: #70 17-08-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: παιδια ολη την κρητη θα πιασουμε! Click για ανάπτυξη... Μαλια θα γινει που εχουμε και τους τουριστες και γινεται και κατι ενω στο ηρακλειο ξενερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:12 Η elenaki92: #71 17-08-10 15:12 Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Ο jj! έγραψε: #72 17-08-10 15:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, στο magic park, στη Δ.Ε.Θ., στον πύργο του ΟΤΕ, στο κέντρο, κλπ Μία από τις αγαπημένες μου πόλεις, η Θεσσαλονίκη (κρίμα που δε μένω εκεί). Λοιπόν, έκλεισε, το #27 θα γίνει Θεσσαλονίκη και το #28 στην Κρήτη Τώρα, αν βγει επίσημη απόφαση, για Κρήτη, πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η maria_lulu: #73 17-08-10 15:43 για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Η JaneWin έγραψε: #74 17-08-10 15:55 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Ο jj! έγραψε: #75 17-08-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Click για ανάπτυξη... Τότε, η Θεσσαλονίκη θα είναι, η palermo city του #28 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Click για ανάπτυξη... Θες να παίξεις ή να είσαι μέλος της ΣΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #76 17-08-10 17:31 Εγω θελω να παιξω κι αυτη την φορα.... Και να μαι κακοοοοοοος... Να μην παιζω παλι κοντρα ρολο δηλαδη... οποτε μετρηστε κι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:34 Η aporw έγραψε: #77 17-08-10 17:34 I do! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο jj! έγραψε: #78 17-08-10 17:43 Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Morelo: οτι ειχαν μεινει 2 δολοφονοι και οτι ηταν κοπελες και οι 2 και αμεσως μετα πιστευω θα εβγαινες εσυ! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα έβγαινα εγώ μετά από τέτοια βόμβα!!! Κακούλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:08 Η roseberry: #70 17-08-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: παιδια ολη την κρητη θα πιασουμε! Click για ανάπτυξη... Μαλια θα γινει που εχουμε και τους τουριστες και γινεται και κατι ενω στο ηρακλειο ξενερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:12 Η elenaki92: #71 17-08-10 15:12 Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Ο jj! έγραψε: #72 17-08-10 15:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, στο magic park, στη Δ.Ε.Θ., στον πύργο του ΟΤΕ, στο κέντρο, κλπ Μία από τις αγαπημένες μου πόλεις, η Θεσσαλονίκη (κρίμα που δε μένω εκεί). Λοιπόν, έκλεισε, το #27 θα γίνει Θεσσαλονίκη και το #28 στην Κρήτη Τώρα, αν βγει επίσημη απόφαση, για Κρήτη, πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η maria_lulu: #73 17-08-10 15:43 για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Η JaneWin έγραψε: #74 17-08-10 15:55 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Ο jj! έγραψε: #75 17-08-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Click για ανάπτυξη... Τότε, η Θεσσαλονίκη θα είναι, η palermo city του #28 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Click για ανάπτυξη... Θες να παίξεις ή να είσαι μέλος της ΣΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #76 17-08-10 17:31 Εγω θελω να παιξω κι αυτη την φορα.... Και να μαι κακοοοοοοος... Να μην παιζω παλι κοντρα ρολο δηλαδη... οποτε μετρηστε κι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:34 Η aporw έγραψε: #77 17-08-10 17:34 I do! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο jj! έγραψε: #78 17-08-10 17:43 Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mariza_93: παιδια ολη την κρητη θα πιασουμε! Click για ανάπτυξη... Μαλια θα γινει που εχουμε και τους τουριστες και γινεται και κατι ενω στο ηρακλειο ξενερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:12 Η elenaki92: #71 17-08-10 15:12 Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Ο jj! έγραψε: #72 17-08-10 15:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, στο magic park, στη Δ.Ε.Θ., στον πύργο του ΟΤΕ, στο κέντρο, κλπ Μία από τις αγαπημένες μου πόλεις, η Θεσσαλονίκη (κρίμα που δε μένω εκεί). Λοιπόν, έκλεισε, το #27 θα γίνει Θεσσαλονίκη και το #28 στην Κρήτη Τώρα, αν βγει επίσημη απόφαση, για Κρήτη, πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η maria_lulu: #73 17-08-10 15:43 για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Η JaneWin έγραψε: #74 17-08-10 15:55 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Ο jj! έγραψε: #75 17-08-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Click για ανάπτυξη... Τότε, η Θεσσαλονίκη θα είναι, η palermo city του #28 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Click για ανάπτυξη... Θες να παίξεις ή να είσαι μέλος της ΣΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #76 17-08-10 17:31 Εγω θελω να παιξω κι αυτη την φορα.... Και να μαι κακοοοοοοος... Να μην παιζω παλι κοντρα ρολο δηλαδη... οποτε μετρηστε κι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:34 Η aporw έγραψε: #77 17-08-10 17:34 I do! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο jj! έγραψε: #78 17-08-10 17:43 Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:20 Ο jj! έγραψε: #72 17-08-10 15:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, στο magic park, στη Δ.Ε.Θ., στον πύργο του ΟΤΕ, στο κέντρο, κλπ Μία από τις αγαπημένες μου πόλεις, η Θεσσαλονίκη (κρίμα που δε μένω εκεί). Λοιπόν, έκλεισε, το #27 θα γίνει Θεσσαλονίκη και το #28 στην Κρήτη Τώρα, αν βγει επίσημη απόφαση, για Κρήτη, πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η maria_lulu: #73 17-08-10 15:43 για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Η JaneWin έγραψε: #74 17-08-10 15:55 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Ο jj! έγραψε: #75 17-08-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Click για ανάπτυξη... Τότε, η Θεσσαλονίκη θα είναι, η palermo city του #28 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Click για ανάπτυξη... Θες να παίξεις ή να είσαι μέλος της ΣΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #76 17-08-10 17:31 Εγω θελω να παιξω κι αυτη την φορα.... Και να μαι κακοοοοοοος... Να μην παιζω παλι κοντρα ρολο δηλαδη... οποτε μετρηστε κι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:34 Η aporw έγραψε: #77 17-08-10 17:34 I do! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο jj! έγραψε: #78 17-08-10 17:43 Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Το #28 να γίνει Θεσσαλονίκη!! Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, στο magic park, στη Δ.Ε.Θ., στον πύργο του ΟΤΕ, στο κέντρο, κλπ Μία από τις αγαπημένες μου πόλεις, η Θεσσαλονίκη (κρίμα που δε μένω εκεί). Λοιπόν, έκλεισε, το #27 θα γίνει Θεσσαλονίκη και το #28 στην Κρήτη Τώρα, αν βγει επίσημη απόφαση, για Κρήτη, πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:43 Η maria_lulu: #73 17-08-10 15:43 για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Η JaneWin έγραψε: #74 17-08-10 15:55 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Ο jj! έγραψε: #75 17-08-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Click για ανάπτυξη... Τότε, η Θεσσαλονίκη θα είναι, η palermo city του #28 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Click για ανάπτυξη... Θες να παίξεις ή να είσαι μέλος της ΣΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #76 17-08-10 17:31 Εγω θελω να παιξω κι αυτη την φορα.... Και να μαι κακοοοοοοος... Να μην παιζω παλι κοντρα ρολο δηλαδη... οποτε μετρηστε κι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:34 Η aporw έγραψε: #77 17-08-10 17:34 I do! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο jj! έγραψε: #78 17-08-10 17:43 Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Η JaneWin έγραψε: #74 17-08-10 15:55 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Ο jj! έγραψε: #75 17-08-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Click για ανάπτυξη... Τότε, η Θεσσαλονίκη θα είναι, η palermo city του #28 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Click για ανάπτυξη... Θες να παίξεις ή να είσαι μέλος της ΣΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #76 17-08-10 17:31 Εγω θελω να παιξω κι αυτη την φορα.... Και να μαι κακοοοοοοος... Να μην παιζω παλι κοντρα ρολο δηλαδη... οποτε μετρηστε κι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:34 Η aporw έγραψε: #77 17-08-10 17:34 I do! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο jj! έγραψε: #78 17-08-10 17:43 Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 15:55 Ο jj! έγραψε: #75 17-08-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Click για ανάπτυξη... Τότε, η Θεσσαλονίκη θα είναι, η palermo city του #28 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Click για ανάπτυξη... Θες να παίξεις ή να είσαι μέλος της ΣΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #76 17-08-10 17:31 Εγω θελω να παιξω κι αυτη την φορα.... Και να μαι κακοοοοοοος... Να μην παιζω παλι κοντρα ρολο δηλαδη... οποτε μετρηστε κι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:34 Η aporw έγραψε: #77 17-08-10 17:34 I do! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο jj! έγραψε: #78 17-08-10 17:43 Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: για το 27 το εχομε κλεισει απο πριν αρχισει το 26 (μολις τελιωσε το 27) Click για ανάπτυξη... Τότε, η Θεσσαλονίκη θα είναι, η palermo city του #28 Και εγω μεσα!!!Αλλα ως ΣουΕ αν με δεχτει ο fockos!!! Click για ανάπτυξη... Θες να παίξεις ή να είσαι μέλος της ΣΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #76 17-08-10 17:31 Εγω θελω να παιξω κι αυτη την φορα.... Και να μαι κακοοοοοοος... Να μην παιζω παλι κοντρα ρολο δηλαδη... οποτε μετρηστε κι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:34 Η aporw έγραψε: #77 17-08-10 17:34 I do! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο jj! έγραψε: #78 17-08-10 17:43 Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω θελω να παιξω κι αυτη την φορα.... Και να μαι κακοοοοοοος... Να μην παιζω παλι κοντρα ρολο δηλαδη... οποτε μετρηστε κι εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:34 Η aporw έγραψε: #77 17-08-10 17:34 I do! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο jj! έγραψε: #78 17-08-10 17:43 Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
I do! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:43 Ο jj! έγραψε: #78 17-08-10 17:43 Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μέχρι τώρα, έχουμε 8(?) συμμετοχές: Παίκτες: marialuluf1* MissKit Wild_Boy jj! maria.... roseberry elenaki_arnea08 tsarachaf aporw Μέλη, που θέλουν να συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) z0itCa marialuluf1* kleop JaneWin *Παρακαλείται, η marialuluf1, να αποφασίσει, αν θα παίξει στο επόμενο παλέρμο ή αν θα είναι στην ομάδα της ΣΕ Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) (ελήφθη εξακρίβωση από την aporw) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:44 Η JaneWin έγραψε: #79 17-08-10 17:44 Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγω θα ειμαι ΣουΕ!!!! Μιλησα ηδη με τον Φοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η aporw έγραψε: #80 17-08-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2010
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Επίσης, δεν κατάλαβα αν η aporw, θέλει να συμμετέχει (aporw, εξακρίβωσέ το) Click για ανάπτυξη... EΙπα I do γλυκε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.