Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 19:30 Η Eileen έγραψε: #41 22-07-10 19:30 Προφανώς κάνω πλάκα, γιατί να επιβεβαιώσουν χρειάζεται μόνο όσοι έχουν ερωτηματικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 20:35 Ο fockos έγραψε: #42 22-07-10 20:35 Πρόλογος Παλέρμο #25 (γράφω το 1ο επεισόδιο- πρόλογο του Παλέρμου #25 εξαιτίας του καλοκαιριού το Παλέρμο έγινε Σαντορίνη). Ήταν ωραία η Σαντορίνη, πάντα μου άρεσε. Ποτέ δε θα ξεχάσω τα παιδικά καλοκαίρια μου εκεί. Ίσως αυτος ήταν ο λόγος που όταν μεγάλωσα αποφάσισα να ασχοληθώ με την θάλασσα. Έγινα ναυτικός κουρσάρος στα καράβια. Για μόνιμη κατοικία μου διάλεξα το νησί για να μαι κοντά στη θάλασσα . Ζούσα στην Πόλη. Το καλοκαίρι του Ιουλίου του 2010 μου φάνηκε μαγικό, μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι με το καπετάν Τζίμι ήμουν χαρούμενος που θα περνούσα το καλοκαίρι μου πάλι εκεί σαν να μουνα πάλι μικρός. Γεμάτο μπάνια στην θάλασσα, φαγητό στο ταβερνάκι δίπλα στο λιμανάκι και βόλτες στα βράδια στα σοκάκια του νησιού. Όλα ήταν ωραία μέχρι που..... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Α, μαζεύτηκε κόσμος βλέπω. Άρα έτσι όπως σας βλέπω .... ξεκινάμε ΔΕΥΤΕΡΑ 26/07. Ζητείται και 2ο μέλος για ΣουΕ γιατί εγώ τα πρωινά δουλεύω. 8) Φόκε;;; Click για ανάπτυξη... /..... Είμαι και εγώ ΣουΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2010 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 20:58 Ο Γιώργος έγραψε: #43 22-07-10 20:58 Για να έχουμε την άνεσή μας, ξεκινάμε από Δευτέρα 26/07! Στους παρακάτω παίχτες με (?) θα σταλθεί πμ επιβεβαίωσης. CiNeFiL (?) elenaki_arnea08 (?) Eupatridis gianniskeeper kleop Κλεοπάτρα kousouni:) (?) marialuluf1 mariza_93 Noulou94 Rewial roseberry zOitCa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουλίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:05 Η mariza_93: #44 22-07-10 21:05 μεσα και γω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:07 Ο self-instructive depressing: #45 22-07-10 21:07 τόσα ερωτηματικά , δεν είχε ούτε το γραπτό μου στα Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:09 Η kleop έγραψε: #46 22-07-10 21:09 εννοειται πως ειμαι μεσα.γινεται να μην παιξω εγω και η zotiCa; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:55 Η Eileen έγραψε: #47 22-07-10 22:55 Εμα!!! Πες τα kleop μου!!! Μαζί, για ένα καλύτερο Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:59 Η Cherie έγραψε: #48 22-07-10 22:59 Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:03 Ο Eupatridis: #49 22-07-10 23:03 Επιβεβαιώνω ... Ούγκ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:15 Η Eileen έγραψε: #50 22-07-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Click για ανάπτυξη... Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:18 Η Cherie έγραψε: #51 22-07-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Click για ανάπτυξη... Όχι ρε συ Ζωή. Δεν λέει ν' αλλάξει η ροή όνλι πουρ μουά Να σαι καλά πάντως κοπέλα μου Αφού έχουμε διωρία μέχρι τη Δευτέρα θα δω τι θα κάνω Και χωρίς εμένα μια χαρά θα τα περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:54 Η Eileen έγραψε: #52 22-07-10 23:54 Το είπα σε περίπτωση που είστε πολλοί που θέλετε να φύγετε διακοπούλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:56 Η Cherie έγραψε: #53 22-07-10 23:56 Το πήρα πάνω μου το ψώνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η Eileen έγραψε: #54 22-07-10 23:57 Βασικά καλά έκανες, αφού από εσένα πήρα την αφορμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:32 Η roseberry: #55 23-07-10 00:32 μεσα μπλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 02:45 Ο foreverfreak: #56 23-07-10 02:45 Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:24 Ο self-instructive depressing: #57 23-07-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Click για ανάπτυξη... σε συγχωρώ προκαταβολικά ε χμ , στο θέμα μας είμαι εδώ ως ανεπίσημος αντιπρόσωπος της Μουνλάιτ και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την επιθυμία της να λάβει μέρος στο παιχνίδι - είναι ντροπαλή η καημενούλα υπολογίστε έναν μήνα να καταλάβει τους κανόνες , άλλο έναν μήνα να αποδεχτεί τις αδικίες στους κανόνες και διάφορα δραματικά του τύπου ότι κυκλοφορούν εκεί έξω δολοφόνοι και τσιράκια και έναν ακόμα μήνα να στείλει μέιλ σε όλους τους συμμετέχοντες με τον ρόλο της και να εξηγήσει σε όσους είναι στην αντίθετη ομάδα ότι δεν εννοεί ότι γράψει αλλά το κάνει για το παιχνίδι και να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ οπότε κατά τα χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε , καλύτερα , δεν θα έχει και σπαστική ζέστη ως τότε προσλαμβάνω τον φόκο , πρώτον για να φτιάξει ένα πορτραίτο μου γιατί είμαι λάτρης της ιδιότυπης τεχνικής του και δεύτερον για να φτιάξει κανένα φανερό δείπνο με όλα τα μέλη του στεκιού όπου θα μας τραπεζώνει ο κουτσούκος και ιούδας θα είναι ο δεσμώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:28 Η maria_lulu: #58 23-07-10 13:28 μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προφανώς κάνω πλάκα, γιατί να επιβεβαιώσουν χρειάζεται μόνο όσοι έχουν ερωτηματικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 20:35 Ο fockos έγραψε: #42 22-07-10 20:35 Πρόλογος Παλέρμο #25 (γράφω το 1ο επεισόδιο- πρόλογο του Παλέρμου #25 εξαιτίας του καλοκαιριού το Παλέρμο έγινε Σαντορίνη). Ήταν ωραία η Σαντορίνη, πάντα μου άρεσε. Ποτέ δε θα ξεχάσω τα παιδικά καλοκαίρια μου εκεί. Ίσως αυτος ήταν ο λόγος που όταν μεγάλωσα αποφάσισα να ασχοληθώ με την θάλασσα. Έγινα ναυτικός κουρσάρος στα καράβια. Για μόνιμη κατοικία μου διάλεξα το νησί για να μαι κοντά στη θάλασσα . Ζούσα στην Πόλη. Το καλοκαίρι του Ιουλίου του 2010 μου φάνηκε μαγικό, μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι με το καπετάν Τζίμι ήμουν χαρούμενος που θα περνούσα το καλοκαίρι μου πάλι εκεί σαν να μουνα πάλι μικρός. Γεμάτο μπάνια στην θάλασσα, φαγητό στο ταβερνάκι δίπλα στο λιμανάκι και βόλτες στα βράδια στα σοκάκια του νησιού. Όλα ήταν ωραία μέχρι που..... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Α, μαζεύτηκε κόσμος βλέπω. Άρα έτσι όπως σας βλέπω .... ξεκινάμε ΔΕΥΤΕΡΑ 26/07. Ζητείται και 2ο μέλος για ΣουΕ γιατί εγώ τα πρωινά δουλεύω. 8) Φόκε;;; Click για ανάπτυξη... /..... Είμαι και εγώ ΣουΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2010 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 20:58 Ο Γιώργος έγραψε: #43 22-07-10 20:58 Για να έχουμε την άνεσή μας, ξεκινάμε από Δευτέρα 26/07! Στους παρακάτω παίχτες με (?) θα σταλθεί πμ επιβεβαίωσης. CiNeFiL (?) elenaki_arnea08 (?) Eupatridis gianniskeeper kleop Κλεοπάτρα kousouni:) (?) marialuluf1 mariza_93 Noulou94 Rewial roseberry zOitCa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουλίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:05 Η mariza_93: #44 22-07-10 21:05 μεσα και γω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:07 Ο self-instructive depressing: #45 22-07-10 21:07 τόσα ερωτηματικά , δεν είχε ούτε το γραπτό μου στα Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:09 Η kleop έγραψε: #46 22-07-10 21:09 εννοειται πως ειμαι μεσα.γινεται να μην παιξω εγω και η zotiCa; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:55 Η Eileen έγραψε: #47 22-07-10 22:55 Εμα!!! Πες τα kleop μου!!! Μαζί, για ένα καλύτερο Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:59 Η Cherie έγραψε: #48 22-07-10 22:59 Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:03 Ο Eupatridis: #49 22-07-10 23:03 Επιβεβαιώνω ... Ούγκ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:15 Η Eileen έγραψε: #50 22-07-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Click για ανάπτυξη... Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:18 Η Cherie έγραψε: #51 22-07-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Click για ανάπτυξη... Όχι ρε συ Ζωή. Δεν λέει ν' αλλάξει η ροή όνλι πουρ μουά Να σαι καλά πάντως κοπέλα μου Αφού έχουμε διωρία μέχρι τη Δευτέρα θα δω τι θα κάνω Και χωρίς εμένα μια χαρά θα τα περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:54 Η Eileen έγραψε: #52 22-07-10 23:54 Το είπα σε περίπτωση που είστε πολλοί που θέλετε να φύγετε διακοπούλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:56 Η Cherie έγραψε: #53 22-07-10 23:56 Το πήρα πάνω μου το ψώνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η Eileen έγραψε: #54 22-07-10 23:57 Βασικά καλά έκανες, αφού από εσένα πήρα την αφορμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:32 Η roseberry: #55 23-07-10 00:32 μεσα μπλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 02:45 Ο foreverfreak: #56 23-07-10 02:45 Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:24 Ο self-instructive depressing: #57 23-07-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Click για ανάπτυξη... σε συγχωρώ προκαταβολικά ε χμ , στο θέμα μας είμαι εδώ ως ανεπίσημος αντιπρόσωπος της Μουνλάιτ και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την επιθυμία της να λάβει μέρος στο παιχνίδι - είναι ντροπαλή η καημενούλα υπολογίστε έναν μήνα να καταλάβει τους κανόνες , άλλο έναν μήνα να αποδεχτεί τις αδικίες στους κανόνες και διάφορα δραματικά του τύπου ότι κυκλοφορούν εκεί έξω δολοφόνοι και τσιράκια και έναν ακόμα μήνα να στείλει μέιλ σε όλους τους συμμετέχοντες με τον ρόλο της και να εξηγήσει σε όσους είναι στην αντίθετη ομάδα ότι δεν εννοεί ότι γράψει αλλά το κάνει για το παιχνίδι και να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ οπότε κατά τα χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε , καλύτερα , δεν θα έχει και σπαστική ζέστη ως τότε προσλαμβάνω τον φόκο , πρώτον για να φτιάξει ένα πορτραίτο μου γιατί είμαι λάτρης της ιδιότυπης τεχνικής του και δεύτερον για να φτιάξει κανένα φανερό δείπνο με όλα τα μέλη του στεκιού όπου θα μας τραπεζώνει ο κουτσούκος και ιούδας θα είναι ο δεσμώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:28 Η maria_lulu: #58 23-07-10 13:28 μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρόλογος Παλέρμο #25 (γράφω το 1ο επεισόδιο- πρόλογο του Παλέρμου #25 εξαιτίας του καλοκαιριού το Παλέρμο έγινε Σαντορίνη). Ήταν ωραία η Σαντορίνη, πάντα μου άρεσε. Ποτέ δε θα ξεχάσω τα παιδικά καλοκαίρια μου εκεί. Ίσως αυτος ήταν ο λόγος που όταν μεγάλωσα αποφάσισα να ασχοληθώ με την θάλασσα. Έγινα ναυτικός κουρσάρος στα καράβια. Για μόνιμη κατοικία μου διάλεξα το νησί για να μαι κοντά στη θάλασσα . Ζούσα στην Πόλη. Το καλοκαίρι του Ιουλίου του 2010 μου φάνηκε μαγικό, μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι με το καπετάν Τζίμι ήμουν χαρούμενος που θα περνούσα το καλοκαίρι μου πάλι εκεί σαν να μουνα πάλι μικρός. Γεμάτο μπάνια στην θάλασσα, φαγητό στο ταβερνάκι δίπλα στο λιμανάκι και βόλτες στα βράδια στα σοκάκια του νησιού. Όλα ήταν ωραία μέχρι που..... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Α, μαζεύτηκε κόσμος βλέπω. Άρα έτσι όπως σας βλέπω .... ξεκινάμε ΔΕΥΤΕΡΑ 26/07. Ζητείται και 2ο μέλος για ΣουΕ γιατί εγώ τα πρωινά δουλεύω. 8) Φόκε;;; Click για ανάπτυξη... /..... Είμαι και εγώ ΣουΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 20:58 Ο Γιώργος έγραψε: #43 22-07-10 20:58 Για να έχουμε την άνεσή μας, ξεκινάμε από Δευτέρα 26/07! Στους παρακάτω παίχτες με (?) θα σταλθεί πμ επιβεβαίωσης. CiNeFiL (?) elenaki_arnea08 (?) Eupatridis gianniskeeper kleop Κλεοπάτρα kousouni:) (?) marialuluf1 mariza_93 Noulou94 Rewial roseberry zOitCa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουλίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:05 Η mariza_93: #44 22-07-10 21:05 μεσα και γω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:07 Ο self-instructive depressing: #45 22-07-10 21:07 τόσα ερωτηματικά , δεν είχε ούτε το γραπτό μου στα Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:09 Η kleop έγραψε: #46 22-07-10 21:09 εννοειται πως ειμαι μεσα.γινεται να μην παιξω εγω και η zotiCa; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:55 Η Eileen έγραψε: #47 22-07-10 22:55 Εμα!!! Πες τα kleop μου!!! Μαζί, για ένα καλύτερο Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:59 Η Cherie έγραψε: #48 22-07-10 22:59 Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:03 Ο Eupatridis: #49 22-07-10 23:03 Επιβεβαιώνω ... Ούγκ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:15 Η Eileen έγραψε: #50 22-07-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Click για ανάπτυξη... Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:18 Η Cherie έγραψε: #51 22-07-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Click για ανάπτυξη... Όχι ρε συ Ζωή. Δεν λέει ν' αλλάξει η ροή όνλι πουρ μουά Να σαι καλά πάντως κοπέλα μου Αφού έχουμε διωρία μέχρι τη Δευτέρα θα δω τι θα κάνω Και χωρίς εμένα μια χαρά θα τα περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:54 Η Eileen έγραψε: #52 22-07-10 23:54 Το είπα σε περίπτωση που είστε πολλοί που θέλετε να φύγετε διακοπούλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:56 Η Cherie έγραψε: #53 22-07-10 23:56 Το πήρα πάνω μου το ψώνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η Eileen έγραψε: #54 22-07-10 23:57 Βασικά καλά έκανες, αφού από εσένα πήρα την αφορμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:32 Η roseberry: #55 23-07-10 00:32 μεσα μπλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 02:45 Ο foreverfreak: #56 23-07-10 02:45 Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:24 Ο self-instructive depressing: #57 23-07-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Click για ανάπτυξη... σε συγχωρώ προκαταβολικά ε χμ , στο θέμα μας είμαι εδώ ως ανεπίσημος αντιπρόσωπος της Μουνλάιτ και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την επιθυμία της να λάβει μέρος στο παιχνίδι - είναι ντροπαλή η καημενούλα υπολογίστε έναν μήνα να καταλάβει τους κανόνες , άλλο έναν μήνα να αποδεχτεί τις αδικίες στους κανόνες και διάφορα δραματικά του τύπου ότι κυκλοφορούν εκεί έξω δολοφόνοι και τσιράκια και έναν ακόμα μήνα να στείλει μέιλ σε όλους τους συμμετέχοντες με τον ρόλο της και να εξηγήσει σε όσους είναι στην αντίθετη ομάδα ότι δεν εννοεί ότι γράψει αλλά το κάνει για το παιχνίδι και να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ οπότε κατά τα χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε , καλύτερα , δεν θα έχει και σπαστική ζέστη ως τότε προσλαμβάνω τον φόκο , πρώτον για να φτιάξει ένα πορτραίτο μου γιατί είμαι λάτρης της ιδιότυπης τεχνικής του και δεύτερον για να φτιάξει κανένα φανερό δείπνο με όλα τα μέλη του στεκιού όπου θα μας τραπεζώνει ο κουτσούκος και ιούδας θα είναι ο δεσμώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:28 Η maria_lulu: #58 23-07-10 13:28 μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να έχουμε την άνεσή μας, ξεκινάμε από Δευτέρα 26/07! Στους παρακάτω παίχτες με (?) θα σταλθεί πμ επιβεβαίωσης. CiNeFiL (?) elenaki_arnea08 (?) Eupatridis gianniskeeper kleop Κλεοπάτρα kousouni:) (?) marialuluf1 mariza_93 Noulou94 Rewial roseberry zOitCa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:05 Η mariza_93: #44 22-07-10 21:05 μεσα και γω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:07 Ο self-instructive depressing: #45 22-07-10 21:07 τόσα ερωτηματικά , δεν είχε ούτε το γραπτό μου στα Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:09 Η kleop έγραψε: #46 22-07-10 21:09 εννοειται πως ειμαι μεσα.γινεται να μην παιξω εγω και η zotiCa; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:55 Η Eileen έγραψε: #47 22-07-10 22:55 Εμα!!! Πες τα kleop μου!!! Μαζί, για ένα καλύτερο Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:59 Η Cherie έγραψε: #48 22-07-10 22:59 Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:03 Ο Eupatridis: #49 22-07-10 23:03 Επιβεβαιώνω ... Ούγκ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:15 Η Eileen έγραψε: #50 22-07-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Click για ανάπτυξη... Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:18 Η Cherie έγραψε: #51 22-07-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Click για ανάπτυξη... Όχι ρε συ Ζωή. Δεν λέει ν' αλλάξει η ροή όνλι πουρ μουά Να σαι καλά πάντως κοπέλα μου Αφού έχουμε διωρία μέχρι τη Δευτέρα θα δω τι θα κάνω Και χωρίς εμένα μια χαρά θα τα περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:54 Η Eileen έγραψε: #52 22-07-10 23:54 Το είπα σε περίπτωση που είστε πολλοί που θέλετε να φύγετε διακοπούλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:56 Η Cherie έγραψε: #53 22-07-10 23:56 Το πήρα πάνω μου το ψώνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η Eileen έγραψε: #54 22-07-10 23:57 Βασικά καλά έκανες, αφού από εσένα πήρα την αφορμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:32 Η roseberry: #55 23-07-10 00:32 μεσα μπλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 02:45 Ο foreverfreak: #56 23-07-10 02:45 Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:24 Ο self-instructive depressing: #57 23-07-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Click για ανάπτυξη... σε συγχωρώ προκαταβολικά ε χμ , στο θέμα μας είμαι εδώ ως ανεπίσημος αντιπρόσωπος της Μουνλάιτ και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την επιθυμία της να λάβει μέρος στο παιχνίδι - είναι ντροπαλή η καημενούλα υπολογίστε έναν μήνα να καταλάβει τους κανόνες , άλλο έναν μήνα να αποδεχτεί τις αδικίες στους κανόνες και διάφορα δραματικά του τύπου ότι κυκλοφορούν εκεί έξω δολοφόνοι και τσιράκια και έναν ακόμα μήνα να στείλει μέιλ σε όλους τους συμμετέχοντες με τον ρόλο της και να εξηγήσει σε όσους είναι στην αντίθετη ομάδα ότι δεν εννοεί ότι γράψει αλλά το κάνει για το παιχνίδι και να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ οπότε κατά τα χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε , καλύτερα , δεν θα έχει και σπαστική ζέστη ως τότε προσλαμβάνω τον φόκο , πρώτον για να φτιάξει ένα πορτραίτο μου γιατί είμαι λάτρης της ιδιότυπης τεχνικής του και δεύτερον για να φτιάξει κανένα φανερό δείπνο με όλα τα μέλη του στεκιού όπου θα μας τραπεζώνει ο κουτσούκος και ιούδας θα είναι ο δεσμώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:28 Η maria_lulu: #58 23-07-10 13:28 μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μεσα και γω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:07 Ο self-instructive depressing: #45 22-07-10 21:07 τόσα ερωτηματικά , δεν είχε ούτε το γραπτό μου στα Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:09 Η kleop έγραψε: #46 22-07-10 21:09 εννοειται πως ειμαι μεσα.γινεται να μην παιξω εγω και η zotiCa; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:55 Η Eileen έγραψε: #47 22-07-10 22:55 Εμα!!! Πες τα kleop μου!!! Μαζί, για ένα καλύτερο Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:59 Η Cherie έγραψε: #48 22-07-10 22:59 Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:03 Ο Eupatridis: #49 22-07-10 23:03 Επιβεβαιώνω ... Ούγκ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:15 Η Eileen έγραψε: #50 22-07-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Click για ανάπτυξη... Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:18 Η Cherie έγραψε: #51 22-07-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Click για ανάπτυξη... Όχι ρε συ Ζωή. Δεν λέει ν' αλλάξει η ροή όνλι πουρ μουά Να σαι καλά πάντως κοπέλα μου Αφού έχουμε διωρία μέχρι τη Δευτέρα θα δω τι θα κάνω Και χωρίς εμένα μια χαρά θα τα περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:54 Η Eileen έγραψε: #52 22-07-10 23:54 Το είπα σε περίπτωση που είστε πολλοί που θέλετε να φύγετε διακοπούλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:56 Η Cherie έγραψε: #53 22-07-10 23:56 Το πήρα πάνω μου το ψώνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η Eileen έγραψε: #54 22-07-10 23:57 Βασικά καλά έκανες, αφού από εσένα πήρα την αφορμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:32 Η roseberry: #55 23-07-10 00:32 μεσα μπλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 02:45 Ο foreverfreak: #56 23-07-10 02:45 Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:24 Ο self-instructive depressing: #57 23-07-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Click για ανάπτυξη... σε συγχωρώ προκαταβολικά ε χμ , στο θέμα μας είμαι εδώ ως ανεπίσημος αντιπρόσωπος της Μουνλάιτ και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την επιθυμία της να λάβει μέρος στο παιχνίδι - είναι ντροπαλή η καημενούλα υπολογίστε έναν μήνα να καταλάβει τους κανόνες , άλλο έναν μήνα να αποδεχτεί τις αδικίες στους κανόνες και διάφορα δραματικά του τύπου ότι κυκλοφορούν εκεί έξω δολοφόνοι και τσιράκια και έναν ακόμα μήνα να στείλει μέιλ σε όλους τους συμμετέχοντες με τον ρόλο της και να εξηγήσει σε όσους είναι στην αντίθετη ομάδα ότι δεν εννοεί ότι γράψει αλλά το κάνει για το παιχνίδι και να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ οπότε κατά τα χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε , καλύτερα , δεν θα έχει και σπαστική ζέστη ως τότε προσλαμβάνω τον φόκο , πρώτον για να φτιάξει ένα πορτραίτο μου γιατί είμαι λάτρης της ιδιότυπης τεχνικής του και δεύτερον για να φτιάξει κανένα φανερό δείπνο με όλα τα μέλη του στεκιού όπου θα μας τραπεζώνει ο κουτσούκος και ιούδας θα είναι ο δεσμώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:28 Η maria_lulu: #58 23-07-10 13:28 μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τόσα ερωτηματικά , δεν είχε ούτε το γραπτό μου στα Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:09 Η kleop έγραψε: #46 22-07-10 21:09 εννοειται πως ειμαι μεσα.γινεται να μην παιξω εγω και η zotiCa; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:55 Η Eileen έγραψε: #47 22-07-10 22:55 Εμα!!! Πες τα kleop μου!!! Μαζί, για ένα καλύτερο Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:59 Η Cherie έγραψε: #48 22-07-10 22:59 Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:03 Ο Eupatridis: #49 22-07-10 23:03 Επιβεβαιώνω ... Ούγκ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:15 Η Eileen έγραψε: #50 22-07-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Click για ανάπτυξη... Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:18 Η Cherie έγραψε: #51 22-07-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Click για ανάπτυξη... Όχι ρε συ Ζωή. Δεν λέει ν' αλλάξει η ροή όνλι πουρ μουά Να σαι καλά πάντως κοπέλα μου Αφού έχουμε διωρία μέχρι τη Δευτέρα θα δω τι θα κάνω Και χωρίς εμένα μια χαρά θα τα περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:54 Η Eileen έγραψε: #52 22-07-10 23:54 Το είπα σε περίπτωση που είστε πολλοί που θέλετε να φύγετε διακοπούλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:56 Η Cherie έγραψε: #53 22-07-10 23:56 Το πήρα πάνω μου το ψώνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η Eileen έγραψε: #54 22-07-10 23:57 Βασικά καλά έκανες, αφού από εσένα πήρα την αφορμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:32 Η roseberry: #55 23-07-10 00:32 μεσα μπλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 02:45 Ο foreverfreak: #56 23-07-10 02:45 Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:24 Ο self-instructive depressing: #57 23-07-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Click για ανάπτυξη... σε συγχωρώ προκαταβολικά ε χμ , στο θέμα μας είμαι εδώ ως ανεπίσημος αντιπρόσωπος της Μουνλάιτ και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την επιθυμία της να λάβει μέρος στο παιχνίδι - είναι ντροπαλή η καημενούλα υπολογίστε έναν μήνα να καταλάβει τους κανόνες , άλλο έναν μήνα να αποδεχτεί τις αδικίες στους κανόνες και διάφορα δραματικά του τύπου ότι κυκλοφορούν εκεί έξω δολοφόνοι και τσιράκια και έναν ακόμα μήνα να στείλει μέιλ σε όλους τους συμμετέχοντες με τον ρόλο της και να εξηγήσει σε όσους είναι στην αντίθετη ομάδα ότι δεν εννοεί ότι γράψει αλλά το κάνει για το παιχνίδι και να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ οπότε κατά τα χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε , καλύτερα , δεν θα έχει και σπαστική ζέστη ως τότε προσλαμβάνω τον φόκο , πρώτον για να φτιάξει ένα πορτραίτο μου γιατί είμαι λάτρης της ιδιότυπης τεχνικής του και δεύτερον για να φτιάξει κανένα φανερό δείπνο με όλα τα μέλη του στεκιού όπου θα μας τραπεζώνει ο κουτσούκος και ιούδας θα είναι ο δεσμώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:28 Η maria_lulu: #58 23-07-10 13:28 μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εννοειται πως ειμαι μεσα.γινεται να μην παιξω εγω και η zotiCa; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:55 Η Eileen έγραψε: #47 22-07-10 22:55 Εμα!!! Πες τα kleop μου!!! Μαζί, για ένα καλύτερο Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:59 Η Cherie έγραψε: #48 22-07-10 22:59 Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:03 Ο Eupatridis: #49 22-07-10 23:03 Επιβεβαιώνω ... Ούγκ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:15 Η Eileen έγραψε: #50 22-07-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Click για ανάπτυξη... Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:18 Η Cherie έγραψε: #51 22-07-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Click για ανάπτυξη... Όχι ρε συ Ζωή. Δεν λέει ν' αλλάξει η ροή όνλι πουρ μουά Να σαι καλά πάντως κοπέλα μου Αφού έχουμε διωρία μέχρι τη Δευτέρα θα δω τι θα κάνω Και χωρίς εμένα μια χαρά θα τα περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:54 Η Eileen έγραψε: #52 22-07-10 23:54 Το είπα σε περίπτωση που είστε πολλοί που θέλετε να φύγετε διακοπούλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:56 Η Cherie έγραψε: #53 22-07-10 23:56 Το πήρα πάνω μου το ψώνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η Eileen έγραψε: #54 22-07-10 23:57 Βασικά καλά έκανες, αφού από εσένα πήρα την αφορμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:32 Η roseberry: #55 23-07-10 00:32 μεσα μπλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 02:45 Ο foreverfreak: #56 23-07-10 02:45 Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:24 Ο self-instructive depressing: #57 23-07-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Click για ανάπτυξη... σε συγχωρώ προκαταβολικά ε χμ , στο θέμα μας είμαι εδώ ως ανεπίσημος αντιπρόσωπος της Μουνλάιτ και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την επιθυμία της να λάβει μέρος στο παιχνίδι - είναι ντροπαλή η καημενούλα υπολογίστε έναν μήνα να καταλάβει τους κανόνες , άλλο έναν μήνα να αποδεχτεί τις αδικίες στους κανόνες και διάφορα δραματικά του τύπου ότι κυκλοφορούν εκεί έξω δολοφόνοι και τσιράκια και έναν ακόμα μήνα να στείλει μέιλ σε όλους τους συμμετέχοντες με τον ρόλο της και να εξηγήσει σε όσους είναι στην αντίθετη ομάδα ότι δεν εννοεί ότι γράψει αλλά το κάνει για το παιχνίδι και να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ οπότε κατά τα χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε , καλύτερα , δεν θα έχει και σπαστική ζέστη ως τότε προσλαμβάνω τον φόκο , πρώτον για να φτιάξει ένα πορτραίτο μου γιατί είμαι λάτρης της ιδιότυπης τεχνικής του και δεύτερον για να φτιάξει κανένα φανερό δείπνο με όλα τα μέλη του στεκιού όπου θα μας τραπεζώνει ο κουτσούκος και ιούδας θα είναι ο δεσμώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:28 Η maria_lulu: #58 23-07-10 13:28 μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμα!!! Πες τα kleop μου!!! Μαζί, για ένα καλύτερο Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:59 Η Cherie έγραψε: #48 22-07-10 22:59 Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:03 Ο Eupatridis: #49 22-07-10 23:03 Επιβεβαιώνω ... Ούγκ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:15 Η Eileen έγραψε: #50 22-07-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Click για ανάπτυξη... Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:18 Η Cherie έγραψε: #51 22-07-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Click για ανάπτυξη... Όχι ρε συ Ζωή. Δεν λέει ν' αλλάξει η ροή όνλι πουρ μουά Να σαι καλά πάντως κοπέλα μου Αφού έχουμε διωρία μέχρι τη Δευτέρα θα δω τι θα κάνω Και χωρίς εμένα μια χαρά θα τα περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:54 Η Eileen έγραψε: #52 22-07-10 23:54 Το είπα σε περίπτωση που είστε πολλοί που θέλετε να φύγετε διακοπούλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:56 Η Cherie έγραψε: #53 22-07-10 23:56 Το πήρα πάνω μου το ψώνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η Eileen έγραψε: #54 22-07-10 23:57 Βασικά καλά έκανες, αφού από εσένα πήρα την αφορμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:32 Η roseberry: #55 23-07-10 00:32 μεσα μπλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 02:45 Ο foreverfreak: #56 23-07-10 02:45 Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:24 Ο self-instructive depressing: #57 23-07-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Click για ανάπτυξη... σε συγχωρώ προκαταβολικά ε χμ , στο θέμα μας είμαι εδώ ως ανεπίσημος αντιπρόσωπος της Μουνλάιτ και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την επιθυμία της να λάβει μέρος στο παιχνίδι - είναι ντροπαλή η καημενούλα υπολογίστε έναν μήνα να καταλάβει τους κανόνες , άλλο έναν μήνα να αποδεχτεί τις αδικίες στους κανόνες και διάφορα δραματικά του τύπου ότι κυκλοφορούν εκεί έξω δολοφόνοι και τσιράκια και έναν ακόμα μήνα να στείλει μέιλ σε όλους τους συμμετέχοντες με τον ρόλο της και να εξηγήσει σε όσους είναι στην αντίθετη ομάδα ότι δεν εννοεί ότι γράψει αλλά το κάνει για το παιχνίδι και να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ οπότε κατά τα χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε , καλύτερα , δεν θα έχει και σπαστική ζέστη ως τότε προσλαμβάνω τον φόκο , πρώτον για να φτιάξει ένα πορτραίτο μου γιατί είμαι λάτρης της ιδιότυπης τεχνικής του και δεύτερον για να φτιάξει κανένα φανερό δείπνο με όλα τα μέλη του στεκιού όπου θα μας τραπεζώνει ο κουτσούκος και ιούδας θα είναι ο δεσμώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:28 Η maria_lulu: #58 23-07-10 13:28 μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:03 Ο Eupatridis: #49 22-07-10 23:03 Επιβεβαιώνω ... Ούγκ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:15 Η Eileen έγραψε: #50 22-07-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Click για ανάπτυξη... Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:18 Η Cherie έγραψε: #51 22-07-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Click για ανάπτυξη... Όχι ρε συ Ζωή. Δεν λέει ν' αλλάξει η ροή όνλι πουρ μουά Να σαι καλά πάντως κοπέλα μου Αφού έχουμε διωρία μέχρι τη Δευτέρα θα δω τι θα κάνω Και χωρίς εμένα μια χαρά θα τα περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:54 Η Eileen έγραψε: #52 22-07-10 23:54 Το είπα σε περίπτωση που είστε πολλοί που θέλετε να φύγετε διακοπούλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:56 Η Cherie έγραψε: #53 22-07-10 23:56 Το πήρα πάνω μου το ψώνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η Eileen έγραψε: #54 22-07-10 23:57 Βασικά καλά έκανες, αφού από εσένα πήρα την αφορμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:32 Η roseberry: #55 23-07-10 00:32 μεσα μπλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 02:45 Ο foreverfreak: #56 23-07-10 02:45 Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:24 Ο self-instructive depressing: #57 23-07-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Click για ανάπτυξη... σε συγχωρώ προκαταβολικά ε χμ , στο θέμα μας είμαι εδώ ως ανεπίσημος αντιπρόσωπος της Μουνλάιτ και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την επιθυμία της να λάβει μέρος στο παιχνίδι - είναι ντροπαλή η καημενούλα υπολογίστε έναν μήνα να καταλάβει τους κανόνες , άλλο έναν μήνα να αποδεχτεί τις αδικίες στους κανόνες και διάφορα δραματικά του τύπου ότι κυκλοφορούν εκεί έξω δολοφόνοι και τσιράκια και έναν ακόμα μήνα να στείλει μέιλ σε όλους τους συμμετέχοντες με τον ρόλο της και να εξηγήσει σε όσους είναι στην αντίθετη ομάδα ότι δεν εννοεί ότι γράψει αλλά το κάνει για το παιχνίδι και να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ οπότε κατά τα χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε , καλύτερα , δεν θα έχει και σπαστική ζέστη ως τότε προσλαμβάνω τον φόκο , πρώτον για να φτιάξει ένα πορτραίτο μου γιατί είμαι λάτρης της ιδιότυπης τεχνικής του και δεύτερον για να φτιάξει κανένα φανερό δείπνο με όλα τα μέλη του στεκιού όπου θα μας τραπεζώνει ο κουτσούκος και ιούδας θα είναι ο δεσμώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:28 Η maria_lulu: #58 23-07-10 13:28 μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επιβεβαιώνω ... Ούγκ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:15 Η Eileen έγραψε: #50 22-07-10 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Click για ανάπτυξη... Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:18 Η Cherie έγραψε: #51 22-07-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Click για ανάπτυξη... Όχι ρε συ Ζωή. Δεν λέει ν' αλλάξει η ροή όνλι πουρ μουά Να σαι καλά πάντως κοπέλα μου Αφού έχουμε διωρία μέχρι τη Δευτέρα θα δω τι θα κάνω Και χωρίς εμένα μια χαρά θα τα περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:54 Η Eileen έγραψε: #52 22-07-10 23:54 Το είπα σε περίπτωση που είστε πολλοί που θέλετε να φύγετε διακοπούλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:56 Η Cherie έγραψε: #53 22-07-10 23:56 Το πήρα πάνω μου το ψώνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η Eileen έγραψε: #54 22-07-10 23:57 Βασικά καλά έκανες, αφού από εσένα πήρα την αφορμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:32 Η roseberry: #55 23-07-10 00:32 μεσα μπλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 02:45 Ο foreverfreak: #56 23-07-10 02:45 Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:24 Ο self-instructive depressing: #57 23-07-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Click για ανάπτυξη... σε συγχωρώ προκαταβολικά ε χμ , στο θέμα μας είμαι εδώ ως ανεπίσημος αντιπρόσωπος της Μουνλάιτ και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την επιθυμία της να λάβει μέρος στο παιχνίδι - είναι ντροπαλή η καημενούλα υπολογίστε έναν μήνα να καταλάβει τους κανόνες , άλλο έναν μήνα να αποδεχτεί τις αδικίες στους κανόνες και διάφορα δραματικά του τύπου ότι κυκλοφορούν εκεί έξω δολοφόνοι και τσιράκια και έναν ακόμα μήνα να στείλει μέιλ σε όλους τους συμμετέχοντες με τον ρόλο της και να εξηγήσει σε όσους είναι στην αντίθετη ομάδα ότι δεν εννοεί ότι γράψει αλλά το κάνει για το παιχνίδι και να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ οπότε κατά τα χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε , καλύτερα , δεν θα έχει και σπαστική ζέστη ως τότε προσλαμβάνω τον φόκο , πρώτον για να φτιάξει ένα πορτραίτο μου γιατί είμαι λάτρης της ιδιότυπης τεχνικής του και δεύτερον για να φτιάξει κανένα φανερό δείπνο με όλα τα μέλη του στεκιού όπου θα μας τραπεζώνει ο κουτσούκος και ιούδας θα είναι ο δεσμώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:28 Η maria_lulu: #58 23-07-10 13:28 μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Noulou94: Έχω την εξής απορία... Μέχρι τις 5-08 δεν θα χουμε τελειώσει ε? Click για ανάπτυξη... Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:18 Η Cherie έγραψε: #51 22-07-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Click για ανάπτυξη... Όχι ρε συ Ζωή. Δεν λέει ν' αλλάξει η ροή όνλι πουρ μουά Να σαι καλά πάντως κοπέλα μου Αφού έχουμε διωρία μέχρι τη Δευτέρα θα δω τι θα κάνω Και χωρίς εμένα μια χαρά θα τα περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:54 Η Eileen έγραψε: #52 22-07-10 23:54 Το είπα σε περίπτωση που είστε πολλοί που θέλετε να φύγετε διακοπούλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:56 Η Cherie έγραψε: #53 22-07-10 23:56 Το πήρα πάνω μου το ψώνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η Eileen έγραψε: #54 22-07-10 23:57 Βασικά καλά έκανες, αφού από εσένα πήρα την αφορμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:32 Η roseberry: #55 23-07-10 00:32 μεσα μπλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 02:45 Ο foreverfreak: #56 23-07-10 02:45 Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:24 Ο self-instructive depressing: #57 23-07-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Click για ανάπτυξη... σε συγχωρώ προκαταβολικά ε χμ , στο θέμα μας είμαι εδώ ως ανεπίσημος αντιπρόσωπος της Μουνλάιτ και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την επιθυμία της να λάβει μέρος στο παιχνίδι - είναι ντροπαλή η καημενούλα υπολογίστε έναν μήνα να καταλάβει τους κανόνες , άλλο έναν μήνα να αποδεχτεί τις αδικίες στους κανόνες και διάφορα δραματικά του τύπου ότι κυκλοφορούν εκεί έξω δολοφόνοι και τσιράκια και έναν ακόμα μήνα να στείλει μέιλ σε όλους τους συμμετέχοντες με τον ρόλο της και να εξηγήσει σε όσους είναι στην αντίθετη ομάδα ότι δεν εννοεί ότι γράψει αλλά το κάνει για το παιχνίδι και να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ οπότε κατά τα χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε , καλύτερα , δεν θα έχει και σπαστική ζέστη ως τότε προσλαμβάνω τον φόκο , πρώτον για να φτιάξει ένα πορτραίτο μου γιατί είμαι λάτρης της ιδιότυπης τεχνικής του και δεύτερον για να φτιάξει κανένα φανερό δείπνο με όλα τα μέλη του στεκιού όπου θα μας τραπεζώνει ο κουτσούκος και ιούδας θα είναι ο δεσμώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:28 Η maria_lulu: #58 23-07-10 13:28 μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αν υπολογίσεις και τις πιθανές δολοφονίες όμως δεν θα έχουμε τελειώσει?? Από την άλλη αν δούμε ότι κάποιος θέλει να φύγει διακοπές ή κάπου αλλού και θέλετε να τελειώσει γρηγορότερα, κάνουμε μια-δυο διπλές ψηφοφορίες και τέρμα... Click για ανάπτυξη... Όχι ρε συ Ζωή. Δεν λέει ν' αλλάξει η ροή όνλι πουρ μουά Να σαι καλά πάντως κοπέλα μου Αφού έχουμε διωρία μέχρι τη Δευτέρα θα δω τι θα κάνω Και χωρίς εμένα μια χαρά θα τα περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:54 Η Eileen έγραψε: #52 22-07-10 23:54 Το είπα σε περίπτωση που είστε πολλοί που θέλετε να φύγετε διακοπούλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:56 Η Cherie έγραψε: #53 22-07-10 23:56 Το πήρα πάνω μου το ψώνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η Eileen έγραψε: #54 22-07-10 23:57 Βασικά καλά έκανες, αφού από εσένα πήρα την αφορμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:32 Η roseberry: #55 23-07-10 00:32 μεσα μπλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 02:45 Ο foreverfreak: #56 23-07-10 02:45 Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:24 Ο self-instructive depressing: #57 23-07-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Click για ανάπτυξη... σε συγχωρώ προκαταβολικά ε χμ , στο θέμα μας είμαι εδώ ως ανεπίσημος αντιπρόσωπος της Μουνλάιτ και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την επιθυμία της να λάβει μέρος στο παιχνίδι - είναι ντροπαλή η καημενούλα υπολογίστε έναν μήνα να καταλάβει τους κανόνες , άλλο έναν μήνα να αποδεχτεί τις αδικίες στους κανόνες και διάφορα δραματικά του τύπου ότι κυκλοφορούν εκεί έξω δολοφόνοι και τσιράκια και έναν ακόμα μήνα να στείλει μέιλ σε όλους τους συμμετέχοντες με τον ρόλο της και να εξηγήσει σε όσους είναι στην αντίθετη ομάδα ότι δεν εννοεί ότι γράψει αλλά το κάνει για το παιχνίδι και να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ οπότε κατά τα χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε , καλύτερα , δεν θα έχει και σπαστική ζέστη ως τότε προσλαμβάνω τον φόκο , πρώτον για να φτιάξει ένα πορτραίτο μου γιατί είμαι λάτρης της ιδιότυπης τεχνικής του και δεύτερον για να φτιάξει κανένα φανερό δείπνο με όλα τα μέλη του στεκιού όπου θα μας τραπεζώνει ο κουτσούκος και ιούδας θα είναι ο δεσμώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:28 Η maria_lulu: #58 23-07-10 13:28 μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το είπα σε περίπτωση που είστε πολλοί που θέλετε να φύγετε διακοπούλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:56 Η Cherie έγραψε: #53 22-07-10 23:56 Το πήρα πάνω μου το ψώνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η Eileen έγραψε: #54 22-07-10 23:57 Βασικά καλά έκανες, αφού από εσένα πήρα την αφορμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:32 Η roseberry: #55 23-07-10 00:32 μεσα μπλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 02:45 Ο foreverfreak: #56 23-07-10 02:45 Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:24 Ο self-instructive depressing: #57 23-07-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Click για ανάπτυξη... σε συγχωρώ προκαταβολικά ε χμ , στο θέμα μας είμαι εδώ ως ανεπίσημος αντιπρόσωπος της Μουνλάιτ και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την επιθυμία της να λάβει μέρος στο παιχνίδι - είναι ντροπαλή η καημενούλα υπολογίστε έναν μήνα να καταλάβει τους κανόνες , άλλο έναν μήνα να αποδεχτεί τις αδικίες στους κανόνες και διάφορα δραματικά του τύπου ότι κυκλοφορούν εκεί έξω δολοφόνοι και τσιράκια και έναν ακόμα μήνα να στείλει μέιλ σε όλους τους συμμετέχοντες με τον ρόλο της και να εξηγήσει σε όσους είναι στην αντίθετη ομάδα ότι δεν εννοεί ότι γράψει αλλά το κάνει για το παιχνίδι και να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ οπότε κατά τα χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε , καλύτερα , δεν θα έχει και σπαστική ζέστη ως τότε προσλαμβάνω τον φόκο , πρώτον για να φτιάξει ένα πορτραίτο μου γιατί είμαι λάτρης της ιδιότυπης τεχνικής του και δεύτερον για να φτιάξει κανένα φανερό δείπνο με όλα τα μέλη του στεκιού όπου θα μας τραπεζώνει ο κουτσούκος και ιούδας θα είναι ο δεσμώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:28 Η maria_lulu: #58 23-07-10 13:28 μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το πήρα πάνω μου το ψώνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η Eileen έγραψε: #54 22-07-10 23:57 Βασικά καλά έκανες, αφού από εσένα πήρα την αφορμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:32 Η roseberry: #55 23-07-10 00:32 μεσα μπλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 02:45 Ο foreverfreak: #56 23-07-10 02:45 Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:24 Ο self-instructive depressing: #57 23-07-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Click για ανάπτυξη... σε συγχωρώ προκαταβολικά ε χμ , στο θέμα μας είμαι εδώ ως ανεπίσημος αντιπρόσωπος της Μουνλάιτ και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την επιθυμία της να λάβει μέρος στο παιχνίδι - είναι ντροπαλή η καημενούλα υπολογίστε έναν μήνα να καταλάβει τους κανόνες , άλλο έναν μήνα να αποδεχτεί τις αδικίες στους κανόνες και διάφορα δραματικά του τύπου ότι κυκλοφορούν εκεί έξω δολοφόνοι και τσιράκια και έναν ακόμα μήνα να στείλει μέιλ σε όλους τους συμμετέχοντες με τον ρόλο της και να εξηγήσει σε όσους είναι στην αντίθετη ομάδα ότι δεν εννοεί ότι γράψει αλλά το κάνει για το παιχνίδι και να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ οπότε κατά τα χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε , καλύτερα , δεν θα έχει και σπαστική ζέστη ως τότε προσλαμβάνω τον φόκο , πρώτον για να φτιάξει ένα πορτραίτο μου γιατί είμαι λάτρης της ιδιότυπης τεχνικής του και δεύτερον για να φτιάξει κανένα φανερό δείπνο με όλα τα μέλη του στεκιού όπου θα μας τραπεζώνει ο κουτσούκος και ιούδας θα είναι ο δεσμώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:28 Η maria_lulu: #58 23-07-10 13:28 μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικά καλά έκανες, αφού από εσένα πήρα την αφορμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:32 Η roseberry: #55 23-07-10 00:32 μεσα μπλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 02:45 Ο foreverfreak: #56 23-07-10 02:45 Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:24 Ο self-instructive depressing: #57 23-07-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Click για ανάπτυξη... σε συγχωρώ προκαταβολικά ε χμ , στο θέμα μας είμαι εδώ ως ανεπίσημος αντιπρόσωπος της Μουνλάιτ και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την επιθυμία της να λάβει μέρος στο παιχνίδι - είναι ντροπαλή η καημενούλα υπολογίστε έναν μήνα να καταλάβει τους κανόνες , άλλο έναν μήνα να αποδεχτεί τις αδικίες στους κανόνες και διάφορα δραματικά του τύπου ότι κυκλοφορούν εκεί έξω δολοφόνοι και τσιράκια και έναν ακόμα μήνα να στείλει μέιλ σε όλους τους συμμετέχοντες με τον ρόλο της και να εξηγήσει σε όσους είναι στην αντίθετη ομάδα ότι δεν εννοεί ότι γράψει αλλά το κάνει για το παιχνίδι και να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ οπότε κατά τα χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε , καλύτερα , δεν θα έχει και σπαστική ζέστη ως τότε προσλαμβάνω τον φόκο , πρώτον για να φτιάξει ένα πορτραίτο μου γιατί είμαι λάτρης της ιδιότυπης τεχνικής του και δεύτερον για να φτιάξει κανένα φανερό δείπνο με όλα τα μέλη του στεκιού όπου θα μας τραπεζώνει ο κουτσούκος και ιούδας θα είναι ο δεσμώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:28 Η maria_lulu: #58 23-07-10 13:28 μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μεσα μπλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 02:45 Ο foreverfreak: #56 23-07-10 02:45 Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:24 Ο self-instructive depressing: #57 23-07-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Click για ανάπτυξη... σε συγχωρώ προκαταβολικά ε χμ , στο θέμα μας είμαι εδώ ως ανεπίσημος αντιπρόσωπος της Μουνλάιτ και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την επιθυμία της να λάβει μέρος στο παιχνίδι - είναι ντροπαλή η καημενούλα υπολογίστε έναν μήνα να καταλάβει τους κανόνες , άλλο έναν μήνα να αποδεχτεί τις αδικίες στους κανόνες και διάφορα δραματικά του τύπου ότι κυκλοφορούν εκεί έξω δολοφόνοι και τσιράκια και έναν ακόμα μήνα να στείλει μέιλ σε όλους τους συμμετέχοντες με τον ρόλο της και να εξηγήσει σε όσους είναι στην αντίθετη ομάδα ότι δεν εννοεί ότι γράψει αλλά το κάνει για το παιχνίδι και να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ οπότε κατά τα χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε , καλύτερα , δεν θα έχει και σπαστική ζέστη ως τότε προσλαμβάνω τον φόκο , πρώτον για να φτιάξει ένα πορτραίτο μου γιατί είμαι λάτρης της ιδιότυπης τεχνικής του και δεύτερον για να φτιάξει κανένα φανερό δείπνο με όλα τα μέλη του στεκιού όπου θα μας τραπεζώνει ο κουτσούκος και ιούδας θα είναι ο δεσμώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:28 Η maria_lulu: #58 23-07-10 13:28 μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:24 Ο self-instructive depressing: #57 23-07-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Click για ανάπτυξη... σε συγχωρώ προκαταβολικά ε χμ , στο θέμα μας είμαι εδώ ως ανεπίσημος αντιπρόσωπος της Μουνλάιτ και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την επιθυμία της να λάβει μέρος στο παιχνίδι - είναι ντροπαλή η καημενούλα υπολογίστε έναν μήνα να καταλάβει τους κανόνες , άλλο έναν μήνα να αποδεχτεί τις αδικίες στους κανόνες και διάφορα δραματικά του τύπου ότι κυκλοφορούν εκεί έξω δολοφόνοι και τσιράκια και έναν ακόμα μήνα να στείλει μέιλ σε όλους τους συμμετέχοντες με τον ρόλο της και να εξηγήσει σε όσους είναι στην αντίθετη ομάδα ότι δεν εννοεί ότι γράψει αλλά το κάνει για το παιχνίδι και να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ οπότε κατά τα χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε , καλύτερα , δεν θα έχει και σπαστική ζέστη ως τότε προσλαμβάνω τον φόκο , πρώτον για να φτιάξει ένα πορτραίτο μου γιατί είμαι λάτρης της ιδιότυπης τεχνικής του και δεύτερον για να φτιάξει κανένα φανερό δείπνο με όλα τα μέλη του στεκιού όπου θα μας τραπεζώνει ο κουτσούκος και ιούδας θα είναι ο δεσμώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:28 Η maria_lulu: #58 23-07-10 13:28 μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Βασικα σε δυο μερες ξεκινανε οι διακοπες μου και θα λειπω μεχρι τις 3 Αυγουστου, οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να παιξω!! Παρολα αυτα επιβεβαιωνω, αλλα αν δεν καταφερω να παρω ενεργα μερος η φυγω απο απουσιες, ζητω προκαταβολικα συγνωμη... Click για ανάπτυξη... σε συγχωρώ προκαταβολικά ε χμ , στο θέμα μας είμαι εδώ ως ανεπίσημος αντιπρόσωπος της Μουνλάιτ και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την επιθυμία της να λάβει μέρος στο παιχνίδι - είναι ντροπαλή η καημενούλα υπολογίστε έναν μήνα να καταλάβει τους κανόνες , άλλο έναν μήνα να αποδεχτεί τις αδικίες στους κανόνες και διάφορα δραματικά του τύπου ότι κυκλοφορούν εκεί έξω δολοφόνοι και τσιράκια και έναν ακόμα μήνα να στείλει μέιλ σε όλους τους συμμετέχοντες με τον ρόλο της και να εξηγήσει σε όσους είναι στην αντίθετη ομάδα ότι δεν εννοεί ότι γράψει αλλά το κάνει για το παιχνίδι και να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ οπότε κατά τα χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε , καλύτερα , δεν θα έχει και σπαστική ζέστη ως τότε προσλαμβάνω τον φόκο , πρώτον για να φτιάξει ένα πορτραίτο μου γιατί είμαι λάτρης της ιδιότυπης τεχνικής του και δεύτερον για να φτιάξει κανένα φανερό δείπνο με όλα τα μέλη του στεκιού όπου θα μας τραπεζώνει ο κουτσούκος και ιούδας θα είναι ο δεσμώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:28 Η maria_lulu: #58 23-07-10 13:28 μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μεσα και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 13:47 Η prinCess.: #59 23-07-10 13:47 έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
έβγαλε δοντάκι μωέ μωέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 19:35 Η Drama Prinzessin: #60 23-07-10 19:35 μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μεσα ειμαι κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.