ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.037 μηνύματα.

Αν βλέπατε κινούμενα σχέδια στο Star τα ΣΚ δεν εννοείται να μην βρείτε μια από τις λέξεις.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.158 μηνύματα.

Την τελική μας προσπάθεια αφού είναι ημιτελής να στη στείλουμε σε πμ ή να την αφήσουμε εδώ;
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.988 μηνύματα.

Το αδυσωπητο διδυμο τα παρατα , φθασαμε σε αδιεξοδο 

ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.037 μηνύματα.

Στείλτε τη μου σε πμ. Αν δεν καταφέρει κανείς να το λύσει, νικητής θα βγει αυτός που βρήκε τις περισσότερες.Την τελική μας προσπάθεια αφού είναι ημιτελής να στη στείλουμε σε πμ ή να την αφήσουμε εδώ;
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα.

Last score μου 5 λέξεις.
Για να δούμε το σημερινό.
Για να δούμε το σημερινό.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα.

Πώς και άλλαξε λίγο το placement?
Πάντως βοήθησε έβγαλα άλλη μια λέξη
Πάντως βοήθησε έβγαλα άλλη μια λέξη

ultraviolence
Συντονιστής

Εντόπισα μια μικρή αστοχία κι γι'αυτό άλλαξε λιγάκι!Πώς και άλλαξε λίγο το placement?
Πάντως βοήθησε έβγαλα άλλη μια λέξη![]()
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

Ένα τιπ για το 3 έχουμε;Εντόπισα μια μικρή αστοχία κι γι'αυτό άλλαξε λιγάκι!

ultraviolence
Συντονιστής

Είναι εύκολο αυτό βρεΈνα τιπ για το 3 έχουμε;![]()

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.465 μηνύματα.

Θα το προσπαθήσω στο διάλειμμα το εκτύπωσα γιατί έτσι από το κινητό δεν μπορώ 

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

@rafaela11 θέλεις να ενώσουμε δυνάμεις; Έχω βρει 6 

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.465 μηνύματα.

Μέσα αλλά τελικά δεν πρόλαβα να το δω ποτέ και το ξέχασα και στη δουλειά το φυλλάδιο@rafaela11 θέλεις να ενώσουμε δυνάμεις; Έχω βρει 6![]()

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

Δεν πειράζει από το κινητό χαχαΜέσα αλλά τελικά δεν πρόλαβα να το δω ποτέ και το ξέχασα και στη δουλειά το φυλλάδιο![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος

Όχι θα το πάρω σήμερα δεν μπορώ από το κινητό πέρα δώθεΔεν πειράζει από το κινητό χαχα

Μέσα στο σκ θα το δω που θα έχω χρόνο η σήμερα το βράδυ και θα σε στείλω μήνυμα λατρείας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.