ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:26 Ο ultraviolence: #1 Παρασκευή στις 12:26 Το'χω έτοιμο εδώ και 2 μέρες και ξέχασα να σας το ποστάρω.. Mετά την νίκη των @Kate1914 & @Reader δημοσιεύεται το Σταυρόλεξο #7 e-steki edition με καταληκτική ημερομηνία 06/02/2026 Κανόνες: Για να είναι δίκαιο προς όλους, απαγορεύεται η αναζήτηση στο διαδίκτυο για τις απαντήσεις. Το site είναι case sensitive οπότε κατά την συμπλήρωση λέξεων, μην βάζετε τόνους, διαλυτικά κτλ. Παράδειγμα λέξης "καικι" Μπορείτε να συμμαχήσετε με έναν ακόμη αν το επιθυμείτε, δημιουργώντας μια ομάδα. Αν το επιλέξετε, το ανακοινώνετε εδώ! Απαγορευεται σε δύο διαδοχικά σταυρόλεξα να εχετε το ίδιο ταίρι. Απαγορεύεται να μοιράζετε τις απαντήσεις μεταξύ σας με άλλους/άλλες ομάδες Αυτός που θα συμπληρώσει πρώτος το σταυρόλεξο είναι κι ο μεγάλος νικητής. Μέχρι τώρα, ο πίνακας κατάταξης του Hall of Fame είναι ο παρακάτω. Μπορείς να ταράξεις τα νερά να ρίξεις τους υπόλοιπους ; Απόδειξε το! Πως ξέρω ότι έχω λύσει σωστά το σταυρόλεξο; Όταν γράφουμε μια λέξη κι επειτα κάνουμε κλικ για να πάμε σε επόμενη λέξη, αν η προηγούμενη γράφτηκε σωστά θα πρασινήσει. Διαφορετικά θα γίνει κόκκινη σαν τη ντομάτα, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Έλυσα το σταυρόλεξο και βλέπω μια πράσινη πανδαισία. Τώρα τι κάνω; Είναι πολύ απλό. Βγάζεις ένα screenshot του σταυρολεξου σου και μου το στέλνεις σε πμ! Αυτός που το λύνει πρώτος παίρνει στο τέλος +5 βαθμούς! To link Happy Hunger Games Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:36 Η Υδροχόος έγραψε: #2 Παρασκευή στις 12:36 Εντάξει...καβατζαρισμένη πάλι η 1η θέση...Σιγουράκι... Η Δούκισσα είναι τριγύρω... Ευχαριστούμε πολύ Ούλτρα μας... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:40 Η Grand Duchess: #3 Παρασκευή στις 12:40 Να έχουμε ένα χιντ για το 9?? Είναι αρκετά δύσκολο διότι δεν αποκαλύπτεται κάποιο άλλο γράμμα πέρα από 1 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...καβατζαρισμένη πάλι η 1η θέση...Σιγουράκι... Η Δούκισσα είναι τριγύρω... Ευχαριστούμε πολύ Ούλτρα μας... Click για ανάπτυξη... Μπήκα στο στέκι με το που το ανέβασε χαχαχα ούτε συννενόηση Δεν είναι δύσκολο, αλλά έχει κάποιες δύσκολες, που τις ψάχνω! Δηλαδή το 9 δεν μου έρχεται με τίποτα.... Και ο Ισπανός ποιητής ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:41 Ο ultraviolence: #4 Παρασκευή στις 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να έχουμε ένα χιντ για το 9?? Είναι αρκετά δύσκολο διότι δεν αποκαλύπτεται κάποιο άλλο γράμμα πέρα από 1 Click για ανάπτυξη... Οχι Ξύπνησα πολύ bad bitch σήμερα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #5 Παρασκευή στις 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να έχουμε ένα χιντ για το 9?? Είναι αρκετά δύσκολο διότι δεν αποκαλύπτεται κάποιο άλλο γράμμα πέρα από 1 Click για ανάπτυξη... Κάτσε βρε λίγο ακόμα... Να το δούμε κι εμείς απογευματάκι, σαν πάμε σπίτι μας... Δεν είναι νωρίς ακόμα για βοήθεια ; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:42 Η Grand Duchess: #6 Παρασκευή στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε βρε λίγο ακόμα... Να το δούμε κι εμείς απογευματάκι, σαν πάμε σπίτι μας... Δεν είναι νωρίς ακόμα για βοήθεια ; Click για ανάπτυξη... Αν το λύσει κάποιος δεν μπορεί όμως να δώσει διευκρινίσεις οπότε.... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7 Παρασκευή στις 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν το λύσει κάποιος δεν μπορεί όμως να δώσει διευκρινίσεις οπότε.... Click για ανάπτυξη... Οκ. Δεν ξέρω...Ό,τι νομίζετε... Μα αν το λύσει κάποιος, στο μεταξύ, σημαίνει ότι δεν είναι τόσο δύσκολο και δεν χρειάζεται η βοήθεια... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:47 Ο ultraviolence: #8 Παρασκευή στις 12:47 Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:51 Η Υδροχόος έγραψε: #9 Παρασκευή στις 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα πολύ καλά... Γι' αυτό είπα ό,τι είπα...Για να σε αποτρέψω να την βοηθήσεις... Πέρα από την πλάκα, όμως, το εννοώ. Πιστεύω είναι νωρίς για βοήθεια...Μόλις το έβαλες... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:53 Η Grand Duchess: #10 Παρασκευή στις 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #11 Παρασκευή στις 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Ποιός...λαός βρε ; Οι δυο μας είμαστε (μετά του αγαπητού μας Συντονιστή...) Φύγε, Δούκισσα... Spoiler Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:58 Η Grand Duchess: #12 Παρασκευή στις 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Spoiler Click για ανάπτυξη... ΑΑαααααααααα Πάντως απορώ πως το πρόβαλλαν αυτό τότε τέτοια εποχή θυμάμαι που μου έλεγε η μάνα μου ότι θεωρούσαν και υπερβολικό το φιλί της Βουγιουκλάκης-παπαμιχαηλ στην ταινία που πήγαν στην Ρώμη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 12:59 Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:01 Η Υδροχόος έγραψε: #13 Παρασκευή στις 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Click για ανάπτυξη... "Δουλεύω" και για τους υπόλοιπους, όχι μόνο για μένα... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:05 Ο ultraviolence: #14 Παρασκευή στις 13:05 Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:08 Η Grand Duchess: #15 Παρασκευή στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Έμμεσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:09 Η Υδροχόος έγραψε: #16 Παρασκευή στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Ο ultraviolence: #17 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Η Grand Duchess: #18 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το'χω έτοιμο εδώ και 2 μέρες και ξέχασα να σας το ποστάρω.. Mετά την νίκη των @Kate1914 & @Reader δημοσιεύεται το Σταυρόλεξο #7 e-steki edition με καταληκτική ημερομηνία 06/02/2026 Κανόνες: Για να είναι δίκαιο προς όλους, απαγορεύεται η αναζήτηση στο διαδίκτυο για τις απαντήσεις. Το site είναι case sensitive οπότε κατά την συμπλήρωση λέξεων, μην βάζετε τόνους, διαλυτικά κτλ. Παράδειγμα λέξης "καικι" Μπορείτε να συμμαχήσετε με έναν ακόμη αν το επιθυμείτε, δημιουργώντας μια ομάδα. Αν το επιλέξετε, το ανακοινώνετε εδώ! Απαγορευεται σε δύο διαδοχικά σταυρόλεξα να εχετε το ίδιο ταίρι. Απαγορεύεται να μοιράζετε τις απαντήσεις μεταξύ σας με άλλους/άλλες ομάδες Αυτός που θα συμπληρώσει πρώτος το σταυρόλεξο είναι κι ο μεγάλος νικητής. Μέχρι τώρα, ο πίνακας κατάταξης του Hall of Fame είναι ο παρακάτω. Μπορείς να ταράξεις τα νερά να ρίξεις τους υπόλοιπους ; Απόδειξε το! Πως ξέρω ότι έχω λύσει σωστά το σταυρόλεξο; Όταν γράφουμε μια λέξη κι επειτα κάνουμε κλικ για να πάμε σε επόμενη λέξη, αν η προηγούμενη γράφτηκε σωστά θα πρασινήσει. Διαφορετικά θα γίνει κόκκινη σαν τη ντομάτα, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Έλυσα το σταυρόλεξο και βλέπω μια πράσινη πανδαισία. Τώρα τι κάνω; Είναι πολύ απλό. Βγάζεις ένα screenshot του σταυρολεξου σου και μου το στέλνεις σε πμ! Αυτός που το λύνει πρώτος παίρνει στο τέλος +5 βαθμούς! To link Happy Hunger Games
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:36 Η Υδροχόος έγραψε: #2 Παρασκευή στις 12:36 Εντάξει...καβατζαρισμένη πάλι η 1η θέση...Σιγουράκι... Η Δούκισσα είναι τριγύρω... Ευχαριστούμε πολύ Ούλτρα μας... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:40 Η Grand Duchess: #3 Παρασκευή στις 12:40 Να έχουμε ένα χιντ για το 9?? Είναι αρκετά δύσκολο διότι δεν αποκαλύπτεται κάποιο άλλο γράμμα πέρα από 1 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...καβατζαρισμένη πάλι η 1η θέση...Σιγουράκι... Η Δούκισσα είναι τριγύρω... Ευχαριστούμε πολύ Ούλτρα μας... Click για ανάπτυξη... Μπήκα στο στέκι με το που το ανέβασε χαχαχα ούτε συννενόηση Δεν είναι δύσκολο, αλλά έχει κάποιες δύσκολες, που τις ψάχνω! Δηλαδή το 9 δεν μου έρχεται με τίποτα.... Και ο Ισπανός ποιητής ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:41 Ο ultraviolence: #4 Παρασκευή στις 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να έχουμε ένα χιντ για το 9?? Είναι αρκετά δύσκολο διότι δεν αποκαλύπτεται κάποιο άλλο γράμμα πέρα από 1 Click για ανάπτυξη... Οχι Ξύπνησα πολύ bad bitch σήμερα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #5 Παρασκευή στις 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να έχουμε ένα χιντ για το 9?? Είναι αρκετά δύσκολο διότι δεν αποκαλύπτεται κάποιο άλλο γράμμα πέρα από 1 Click για ανάπτυξη... Κάτσε βρε λίγο ακόμα... Να το δούμε κι εμείς απογευματάκι, σαν πάμε σπίτι μας... Δεν είναι νωρίς ακόμα για βοήθεια ; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:42 Η Grand Duchess: #6 Παρασκευή στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε βρε λίγο ακόμα... Να το δούμε κι εμείς απογευματάκι, σαν πάμε σπίτι μας... Δεν είναι νωρίς ακόμα για βοήθεια ; Click για ανάπτυξη... Αν το λύσει κάποιος δεν μπορεί όμως να δώσει διευκρινίσεις οπότε.... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7 Παρασκευή στις 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν το λύσει κάποιος δεν μπορεί όμως να δώσει διευκρινίσεις οπότε.... Click για ανάπτυξη... Οκ. Δεν ξέρω...Ό,τι νομίζετε... Μα αν το λύσει κάποιος, στο μεταξύ, σημαίνει ότι δεν είναι τόσο δύσκολο και δεν χρειάζεται η βοήθεια... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:47 Ο ultraviolence: #8 Παρασκευή στις 12:47 Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:51 Η Υδροχόος έγραψε: #9 Παρασκευή στις 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα πολύ καλά... Γι' αυτό είπα ό,τι είπα...Για να σε αποτρέψω να την βοηθήσεις... Πέρα από την πλάκα, όμως, το εννοώ. Πιστεύω είναι νωρίς για βοήθεια...Μόλις το έβαλες... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:53 Η Grand Duchess: #10 Παρασκευή στις 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #11 Παρασκευή στις 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Ποιός...λαός βρε ; Οι δυο μας είμαστε (μετά του αγαπητού μας Συντονιστή...) Φύγε, Δούκισσα... Spoiler Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:58 Η Grand Duchess: #12 Παρασκευή στις 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Spoiler Click για ανάπτυξη... ΑΑαααααααααα Πάντως απορώ πως το πρόβαλλαν αυτό τότε τέτοια εποχή θυμάμαι που μου έλεγε η μάνα μου ότι θεωρούσαν και υπερβολικό το φιλί της Βουγιουκλάκης-παπαμιχαηλ στην ταινία που πήγαν στην Ρώμη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 12:59 Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:01 Η Υδροχόος έγραψε: #13 Παρασκευή στις 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Click για ανάπτυξη... "Δουλεύω" και για τους υπόλοιπους, όχι μόνο για μένα... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:05 Ο ultraviolence: #14 Παρασκευή στις 13:05 Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:08 Η Grand Duchess: #15 Παρασκευή στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Έμμεσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:09 Η Υδροχόος έγραψε: #16 Παρασκευή στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Ο ultraviolence: #17 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Η Grand Duchess: #18 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εντάξει...καβατζαρισμένη πάλι η 1η θέση...Σιγουράκι... Η Δούκισσα είναι τριγύρω... Ευχαριστούμε πολύ Ούλτρα μας...
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:40 Η Grand Duchess: #3 Παρασκευή στις 12:40 Να έχουμε ένα χιντ για το 9?? Είναι αρκετά δύσκολο διότι δεν αποκαλύπτεται κάποιο άλλο γράμμα πέρα από 1 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...καβατζαρισμένη πάλι η 1η θέση...Σιγουράκι... Η Δούκισσα είναι τριγύρω... Ευχαριστούμε πολύ Ούλτρα μας... Click για ανάπτυξη... Μπήκα στο στέκι με το που το ανέβασε χαχαχα ούτε συννενόηση Δεν είναι δύσκολο, αλλά έχει κάποιες δύσκολες, που τις ψάχνω! Δηλαδή το 9 δεν μου έρχεται με τίποτα.... Και ο Ισπανός ποιητής ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:41 Ο ultraviolence: #4 Παρασκευή στις 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να έχουμε ένα χιντ για το 9?? Είναι αρκετά δύσκολο διότι δεν αποκαλύπτεται κάποιο άλλο γράμμα πέρα από 1 Click για ανάπτυξη... Οχι Ξύπνησα πολύ bad bitch σήμερα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #5 Παρασκευή στις 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να έχουμε ένα χιντ για το 9?? Είναι αρκετά δύσκολο διότι δεν αποκαλύπτεται κάποιο άλλο γράμμα πέρα από 1 Click για ανάπτυξη... Κάτσε βρε λίγο ακόμα... Να το δούμε κι εμείς απογευματάκι, σαν πάμε σπίτι μας... Δεν είναι νωρίς ακόμα για βοήθεια ; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:42 Η Grand Duchess: #6 Παρασκευή στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε βρε λίγο ακόμα... Να το δούμε κι εμείς απογευματάκι, σαν πάμε σπίτι μας... Δεν είναι νωρίς ακόμα για βοήθεια ; Click για ανάπτυξη... Αν το λύσει κάποιος δεν μπορεί όμως να δώσει διευκρινίσεις οπότε.... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7 Παρασκευή στις 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν το λύσει κάποιος δεν μπορεί όμως να δώσει διευκρινίσεις οπότε.... Click για ανάπτυξη... Οκ. Δεν ξέρω...Ό,τι νομίζετε... Μα αν το λύσει κάποιος, στο μεταξύ, σημαίνει ότι δεν είναι τόσο δύσκολο και δεν χρειάζεται η βοήθεια... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:47 Ο ultraviolence: #8 Παρασκευή στις 12:47 Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:51 Η Υδροχόος έγραψε: #9 Παρασκευή στις 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα πολύ καλά... Γι' αυτό είπα ό,τι είπα...Για να σε αποτρέψω να την βοηθήσεις... Πέρα από την πλάκα, όμως, το εννοώ. Πιστεύω είναι νωρίς για βοήθεια...Μόλις το έβαλες... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:53 Η Grand Duchess: #10 Παρασκευή στις 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #11 Παρασκευή στις 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Ποιός...λαός βρε ; Οι δυο μας είμαστε (μετά του αγαπητού μας Συντονιστή...) Φύγε, Δούκισσα... Spoiler Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:58 Η Grand Duchess: #12 Παρασκευή στις 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Spoiler Click για ανάπτυξη... ΑΑαααααααααα Πάντως απορώ πως το πρόβαλλαν αυτό τότε τέτοια εποχή θυμάμαι που μου έλεγε η μάνα μου ότι θεωρούσαν και υπερβολικό το φιλί της Βουγιουκλάκης-παπαμιχαηλ στην ταινία που πήγαν στην Ρώμη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 12:59 Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:01 Η Υδροχόος έγραψε: #13 Παρασκευή στις 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Click για ανάπτυξη... "Δουλεύω" και για τους υπόλοιπους, όχι μόνο για μένα... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:05 Ο ultraviolence: #14 Παρασκευή στις 13:05 Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:08 Η Grand Duchess: #15 Παρασκευή στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Έμμεσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:09 Η Υδροχόος έγραψε: #16 Παρασκευή στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Ο ultraviolence: #17 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Η Grand Duchess: #18 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να έχουμε ένα χιντ για το 9?? Είναι αρκετά δύσκολο διότι δεν αποκαλύπτεται κάποιο άλλο γράμμα πέρα από 1 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει...καβατζαρισμένη πάλι η 1η θέση...Σιγουράκι... Η Δούκισσα είναι τριγύρω... Ευχαριστούμε πολύ Ούλτρα μας... Click για ανάπτυξη... Μπήκα στο στέκι με το που το ανέβασε χαχαχα ούτε συννενόηση Δεν είναι δύσκολο, αλλά έχει κάποιες δύσκολες, που τις ψάχνω! Δηλαδή το 9 δεν μου έρχεται με τίποτα.... Και ο Ισπανός ποιητής
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:41 Ο ultraviolence: #4 Παρασκευή στις 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να έχουμε ένα χιντ για το 9?? Είναι αρκετά δύσκολο διότι δεν αποκαλύπτεται κάποιο άλλο γράμμα πέρα από 1 Click για ανάπτυξη... Οχι Ξύπνησα πολύ bad bitch σήμερα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #5 Παρασκευή στις 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να έχουμε ένα χιντ για το 9?? Είναι αρκετά δύσκολο διότι δεν αποκαλύπτεται κάποιο άλλο γράμμα πέρα από 1 Click για ανάπτυξη... Κάτσε βρε λίγο ακόμα... Να το δούμε κι εμείς απογευματάκι, σαν πάμε σπίτι μας... Δεν είναι νωρίς ακόμα για βοήθεια ; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:42 Η Grand Duchess: #6 Παρασκευή στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε βρε λίγο ακόμα... Να το δούμε κι εμείς απογευματάκι, σαν πάμε σπίτι μας... Δεν είναι νωρίς ακόμα για βοήθεια ; Click για ανάπτυξη... Αν το λύσει κάποιος δεν μπορεί όμως να δώσει διευκρινίσεις οπότε.... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7 Παρασκευή στις 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν το λύσει κάποιος δεν μπορεί όμως να δώσει διευκρινίσεις οπότε.... Click για ανάπτυξη... Οκ. Δεν ξέρω...Ό,τι νομίζετε... Μα αν το λύσει κάποιος, στο μεταξύ, σημαίνει ότι δεν είναι τόσο δύσκολο και δεν χρειάζεται η βοήθεια... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:47 Ο ultraviolence: #8 Παρασκευή στις 12:47 Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:51 Η Υδροχόος έγραψε: #9 Παρασκευή στις 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα πολύ καλά... Γι' αυτό είπα ό,τι είπα...Για να σε αποτρέψω να την βοηθήσεις... Πέρα από την πλάκα, όμως, το εννοώ. Πιστεύω είναι νωρίς για βοήθεια...Μόλις το έβαλες... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:53 Η Grand Duchess: #10 Παρασκευή στις 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #11 Παρασκευή στις 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Ποιός...λαός βρε ; Οι δυο μας είμαστε (μετά του αγαπητού μας Συντονιστή...) Φύγε, Δούκισσα... Spoiler Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:58 Η Grand Duchess: #12 Παρασκευή στις 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Spoiler Click για ανάπτυξη... ΑΑαααααααααα Πάντως απορώ πως το πρόβαλλαν αυτό τότε τέτοια εποχή θυμάμαι που μου έλεγε η μάνα μου ότι θεωρούσαν και υπερβολικό το φιλί της Βουγιουκλάκης-παπαμιχαηλ στην ταινία που πήγαν στην Ρώμη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 12:59 Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:01 Η Υδροχόος έγραψε: #13 Παρασκευή στις 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Click για ανάπτυξη... "Δουλεύω" και για τους υπόλοιπους, όχι μόνο για μένα... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:05 Ο ultraviolence: #14 Παρασκευή στις 13:05 Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:08 Η Grand Duchess: #15 Παρασκευή στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Έμμεσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:09 Η Υδροχόος έγραψε: #16 Παρασκευή στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Ο ultraviolence: #17 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Η Grand Duchess: #18 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να έχουμε ένα χιντ για το 9?? Είναι αρκετά δύσκολο διότι δεν αποκαλύπτεται κάποιο άλλο γράμμα πέρα από 1 Click για ανάπτυξη... Οχι Ξύπνησα πολύ bad bitch σήμερα.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:41 Η Υδροχόος έγραψε: #5 Παρασκευή στις 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να έχουμε ένα χιντ για το 9?? Είναι αρκετά δύσκολο διότι δεν αποκαλύπτεται κάποιο άλλο γράμμα πέρα από 1 Click για ανάπτυξη... Κάτσε βρε λίγο ακόμα... Να το δούμε κι εμείς απογευματάκι, σαν πάμε σπίτι μας... Δεν είναι νωρίς ακόμα για βοήθεια ; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:42 Η Grand Duchess: #6 Παρασκευή στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε βρε λίγο ακόμα... Να το δούμε κι εμείς απογευματάκι, σαν πάμε σπίτι μας... Δεν είναι νωρίς ακόμα για βοήθεια ; Click για ανάπτυξη... Αν το λύσει κάποιος δεν μπορεί όμως να δώσει διευκρινίσεις οπότε.... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7 Παρασκευή στις 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν το λύσει κάποιος δεν μπορεί όμως να δώσει διευκρινίσεις οπότε.... Click για ανάπτυξη... Οκ. Δεν ξέρω...Ό,τι νομίζετε... Μα αν το λύσει κάποιος, στο μεταξύ, σημαίνει ότι δεν είναι τόσο δύσκολο και δεν χρειάζεται η βοήθεια... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:47 Ο ultraviolence: #8 Παρασκευή στις 12:47 Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:51 Η Υδροχόος έγραψε: #9 Παρασκευή στις 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα πολύ καλά... Γι' αυτό είπα ό,τι είπα...Για να σε αποτρέψω να την βοηθήσεις... Πέρα από την πλάκα, όμως, το εννοώ. Πιστεύω είναι νωρίς για βοήθεια...Μόλις το έβαλες... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:53 Η Grand Duchess: #10 Παρασκευή στις 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #11 Παρασκευή στις 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Ποιός...λαός βρε ; Οι δυο μας είμαστε (μετά του αγαπητού μας Συντονιστή...) Φύγε, Δούκισσα... Spoiler Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:58 Η Grand Duchess: #12 Παρασκευή στις 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Spoiler Click για ανάπτυξη... ΑΑαααααααααα Πάντως απορώ πως το πρόβαλλαν αυτό τότε τέτοια εποχή θυμάμαι που μου έλεγε η μάνα μου ότι θεωρούσαν και υπερβολικό το φιλί της Βουγιουκλάκης-παπαμιχαηλ στην ταινία που πήγαν στην Ρώμη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 12:59 Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:01 Η Υδροχόος έγραψε: #13 Παρασκευή στις 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Click για ανάπτυξη... "Δουλεύω" και για τους υπόλοιπους, όχι μόνο για μένα... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:05 Ο ultraviolence: #14 Παρασκευή στις 13:05 Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:08 Η Grand Duchess: #15 Παρασκευή στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Έμμεσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:09 Η Υδροχόος έγραψε: #16 Παρασκευή στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Ο ultraviolence: #17 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Η Grand Duchess: #18 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να έχουμε ένα χιντ για το 9?? Είναι αρκετά δύσκολο διότι δεν αποκαλύπτεται κάποιο άλλο γράμμα πέρα από 1 Click για ανάπτυξη... Κάτσε βρε λίγο ακόμα... Να το δούμε κι εμείς απογευματάκι, σαν πάμε σπίτι μας... Δεν είναι νωρίς ακόμα για βοήθεια ;
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:42 Η Grand Duchess: #6 Παρασκευή στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε βρε λίγο ακόμα... Να το δούμε κι εμείς απογευματάκι, σαν πάμε σπίτι μας... Δεν είναι νωρίς ακόμα για βοήθεια ; Click για ανάπτυξη... Αν το λύσει κάποιος δεν μπορεί όμως να δώσει διευκρινίσεις οπότε.... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7 Παρασκευή στις 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν το λύσει κάποιος δεν μπορεί όμως να δώσει διευκρινίσεις οπότε.... Click για ανάπτυξη... Οκ. Δεν ξέρω...Ό,τι νομίζετε... Μα αν το λύσει κάποιος, στο μεταξύ, σημαίνει ότι δεν είναι τόσο δύσκολο και δεν χρειάζεται η βοήθεια... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:47 Ο ultraviolence: #8 Παρασκευή στις 12:47 Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:51 Η Υδροχόος έγραψε: #9 Παρασκευή στις 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα πολύ καλά... Γι' αυτό είπα ό,τι είπα...Για να σε αποτρέψω να την βοηθήσεις... Πέρα από την πλάκα, όμως, το εννοώ. Πιστεύω είναι νωρίς για βοήθεια...Μόλις το έβαλες... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:53 Η Grand Duchess: #10 Παρασκευή στις 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #11 Παρασκευή στις 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Ποιός...λαός βρε ; Οι δυο μας είμαστε (μετά του αγαπητού μας Συντονιστή...) Φύγε, Δούκισσα... Spoiler Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:58 Η Grand Duchess: #12 Παρασκευή στις 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Spoiler Click για ανάπτυξη... ΑΑαααααααααα Πάντως απορώ πως το πρόβαλλαν αυτό τότε τέτοια εποχή θυμάμαι που μου έλεγε η μάνα μου ότι θεωρούσαν και υπερβολικό το φιλί της Βουγιουκλάκης-παπαμιχαηλ στην ταινία που πήγαν στην Ρώμη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 12:59 Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:01 Η Υδροχόος έγραψε: #13 Παρασκευή στις 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Click για ανάπτυξη... "Δουλεύω" και για τους υπόλοιπους, όχι μόνο για μένα... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:05 Ο ultraviolence: #14 Παρασκευή στις 13:05 Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:08 Η Grand Duchess: #15 Παρασκευή στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Έμμεσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:09 Η Υδροχόος έγραψε: #16 Παρασκευή στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Ο ultraviolence: #17 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Η Grand Duchess: #18 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κάτσε βρε λίγο ακόμα... Να το δούμε κι εμείς απογευματάκι, σαν πάμε σπίτι μας... Δεν είναι νωρίς ακόμα για βοήθεια ; Click για ανάπτυξη... Αν το λύσει κάποιος δεν μπορεί όμως να δώσει διευκρινίσεις οπότε....
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:45 Η Υδροχόος έγραψε: #7 Παρασκευή στις 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν το λύσει κάποιος δεν μπορεί όμως να δώσει διευκρινίσεις οπότε.... Click για ανάπτυξη... Οκ. Δεν ξέρω...Ό,τι νομίζετε... Μα αν το λύσει κάποιος, στο μεταξύ, σημαίνει ότι δεν είναι τόσο δύσκολο και δεν χρειάζεται η βοήθεια... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:47 Ο ultraviolence: #8 Παρασκευή στις 12:47 Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:51 Η Υδροχόος έγραψε: #9 Παρασκευή στις 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα πολύ καλά... Γι' αυτό είπα ό,τι είπα...Για να σε αποτρέψω να την βοηθήσεις... Πέρα από την πλάκα, όμως, το εννοώ. Πιστεύω είναι νωρίς για βοήθεια...Μόλις το έβαλες... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:53 Η Grand Duchess: #10 Παρασκευή στις 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #11 Παρασκευή στις 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Ποιός...λαός βρε ; Οι δυο μας είμαστε (μετά του αγαπητού μας Συντονιστή...) Φύγε, Δούκισσα... Spoiler Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:58 Η Grand Duchess: #12 Παρασκευή στις 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Spoiler Click για ανάπτυξη... ΑΑαααααααααα Πάντως απορώ πως το πρόβαλλαν αυτό τότε τέτοια εποχή θυμάμαι που μου έλεγε η μάνα μου ότι θεωρούσαν και υπερβολικό το φιλί της Βουγιουκλάκης-παπαμιχαηλ στην ταινία που πήγαν στην Ρώμη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 12:59 Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:01 Η Υδροχόος έγραψε: #13 Παρασκευή στις 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Click για ανάπτυξη... "Δουλεύω" και για τους υπόλοιπους, όχι μόνο για μένα... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:05 Ο ultraviolence: #14 Παρασκευή στις 13:05 Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:08 Η Grand Duchess: #15 Παρασκευή στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Έμμεσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:09 Η Υδροχόος έγραψε: #16 Παρασκευή στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Ο ultraviolence: #17 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Η Grand Duchess: #18 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν το λύσει κάποιος δεν μπορεί όμως να δώσει διευκρινίσεις οπότε.... Click για ανάπτυξη... Οκ. Δεν ξέρω...Ό,τι νομίζετε... Μα αν το λύσει κάποιος, στο μεταξύ, σημαίνει ότι δεν είναι τόσο δύσκολο και δεν χρειάζεται η βοήθεια...
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:47 Ο ultraviolence: #8 Παρασκευή στις 12:47 Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:51 Η Υδροχόος έγραψε: #9 Παρασκευή στις 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα πολύ καλά... Γι' αυτό είπα ό,τι είπα...Για να σε αποτρέψω να την βοηθήσεις... Πέρα από την πλάκα, όμως, το εννοώ. Πιστεύω είναι νωρίς για βοήθεια...Μόλις το έβαλες... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:53 Η Grand Duchess: #10 Παρασκευή στις 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #11 Παρασκευή στις 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Ποιός...λαός βρε ; Οι δυο μας είμαστε (μετά του αγαπητού μας Συντονιστή...) Φύγε, Δούκισσα... Spoiler Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:58 Η Grand Duchess: #12 Παρασκευή στις 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Spoiler Click για ανάπτυξη... ΑΑαααααααααα Πάντως απορώ πως το πρόβαλλαν αυτό τότε τέτοια εποχή θυμάμαι που μου έλεγε η μάνα μου ότι θεωρούσαν και υπερβολικό το φιλί της Βουγιουκλάκης-παπαμιχαηλ στην ταινία που πήγαν στην Ρώμη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 12:59 Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:01 Η Υδροχόος έγραψε: #13 Παρασκευή στις 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Click για ανάπτυξη... "Δουλεύω" και για τους υπόλοιπους, όχι μόνο για μένα... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:05 Ο ultraviolence: #14 Παρασκευή στις 13:05 Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:08 Η Grand Duchess: #15 Παρασκευή στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Έμμεσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:09 Η Υδροχόος έγραψε: #16 Παρασκευή στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Ο ultraviolence: #17 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Η Grand Duchess: #18 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:51 Η Υδροχόος έγραψε: #9 Παρασκευή στις 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα πολύ καλά... Γι' αυτό είπα ό,τι είπα...Για να σε αποτρέψω να την βοηθήσεις... Πέρα από την πλάκα, όμως, το εννοώ. Πιστεύω είναι νωρίς για βοήθεια...Μόλις το έβαλες... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:53 Η Grand Duchess: #10 Παρασκευή στις 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #11 Παρασκευή στις 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Ποιός...λαός βρε ; Οι δυο μας είμαστε (μετά του αγαπητού μας Συντονιστή...) Φύγε, Δούκισσα... Spoiler Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:58 Η Grand Duchess: #12 Παρασκευή στις 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Spoiler Click για ανάπτυξη... ΑΑαααααααααα Πάντως απορώ πως το πρόβαλλαν αυτό τότε τέτοια εποχή θυμάμαι που μου έλεγε η μάνα μου ότι θεωρούσαν και υπερβολικό το φιλί της Βουγιουκλάκης-παπαμιχαηλ στην ταινία που πήγαν στην Ρώμη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 12:59 Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:01 Η Υδροχόος έγραψε: #13 Παρασκευή στις 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Click για ανάπτυξη... "Δουλεύω" και για τους υπόλοιπους, όχι μόνο για μένα... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:05 Ο ultraviolence: #14 Παρασκευή στις 13:05 Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:08 Η Grand Duchess: #15 Παρασκευή στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Έμμεσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:09 Η Υδροχόος έγραψε: #16 Παρασκευή στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Ο ultraviolence: #17 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Η Grand Duchess: #18 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα πολύ καλά... Γι' αυτό είπα ό,τι είπα...Για να σε αποτρέψω να την βοηθήσεις... Πέρα από την πλάκα, όμως, το εννοώ. Πιστεύω είναι νωρίς για βοήθεια...Μόλις το έβαλες...
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:53 Η Grand Duchess: #10 Παρασκευή στις 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #11 Παρασκευή στις 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Ποιός...λαός βρε ; Οι δυο μας είμαστε (μετά του αγαπητού μας Συντονιστή...) Φύγε, Δούκισσα... Spoiler Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:58 Η Grand Duchess: #12 Παρασκευή στις 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Spoiler Click για ανάπτυξη... ΑΑαααααααααα Πάντως απορώ πως το πρόβαλλαν αυτό τότε τέτοια εποχή θυμάμαι που μου έλεγε η μάνα μου ότι θεωρούσαν και υπερβολικό το φιλί της Βουγιουκλάκης-παπαμιχαηλ στην ταινία που πήγαν στην Ρώμη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 12:59 Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:01 Η Υδροχόος έγραψε: #13 Παρασκευή στις 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Click για ανάπτυξη... "Δουλεύω" και για τους υπόλοιπους, όχι μόνο για μένα... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:05 Ο ultraviolence: #14 Παρασκευή στις 13:05 Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:08 Η Grand Duchess: #15 Παρασκευή στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Έμμεσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:09 Η Υδροχόος έγραψε: #16 Παρασκευή στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Ο ultraviolence: #17 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Η Grand Duchess: #18 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν κατάλαβες καλά Υδρο μου, θέλει να το λύσει πρώτη για να μείνει στην 1η θέση με το +5. Πονηρή αλεπού Δούκισσα. Click για ανάπτυξη... Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #11 Παρασκευή στις 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Ποιός...λαός βρε ; Οι δυο μας είμαστε (μετά του αγαπητού μας Συντονιστή...) Φύγε, Δούκισσα... Spoiler Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:58 Η Grand Duchess: #12 Παρασκευή στις 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Spoiler Click για ανάπτυξη... ΑΑαααααααααα Πάντως απορώ πως το πρόβαλλαν αυτό τότε τέτοια εποχή θυμάμαι που μου έλεγε η μάνα μου ότι θεωρούσαν και υπερβολικό το φιλί της Βουγιουκλάκης-παπαμιχαηλ στην ταινία που πήγαν στην Ρώμη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 12:59 Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:01 Η Υδροχόος έγραψε: #13 Παρασκευή στις 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Click για ανάπτυξη... "Δουλεύω" και για τους υπόλοιπους, όχι μόνο για μένα... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:05 Ο ultraviolence: #14 Παρασκευή στις 13:05 Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:08 Η Grand Duchess: #15 Παρασκευή στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Έμμεσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:09 Η Υδροχόος έγραψε: #16 Παρασκευή στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Ο ultraviolence: #17 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Η Grand Duchess: #18 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ο λαος ζητάει χιντ για την ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Ποιός...λαός βρε ; Οι δυο μας είμαστε (μετά του αγαπητού μας Συντονιστή...) Φύγε, Δούκισσα... Spoiler
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 12:58 Η Grand Duchess: #12 Παρασκευή στις 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Spoiler Click για ανάπτυξη... ΑΑαααααααααα Πάντως απορώ πως το πρόβαλλαν αυτό τότε τέτοια εποχή θυμάμαι που μου έλεγε η μάνα μου ότι θεωρούσαν και υπερβολικό το φιλί της Βουγιουκλάκης-παπαμιχαηλ στην ταινία που πήγαν στην Ρώμη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 12:59 Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:01 Η Υδροχόος έγραψε: #13 Παρασκευή στις 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Click για ανάπτυξη... "Δουλεύω" και για τους υπόλοιπους, όχι μόνο για μένα... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:05 Ο ultraviolence: #14 Παρασκευή στις 13:05 Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:08 Η Grand Duchess: #15 Παρασκευή στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Έμμεσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:09 Η Υδροχόος έγραψε: #16 Παρασκευή στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Ο ultraviolence: #17 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Η Grand Duchess: #18 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Spoiler Click για ανάπτυξη... ΑΑαααααααααα Πάντως απορώ πως το πρόβαλλαν αυτό τότε τέτοια εποχή θυμάμαι που μου έλεγε η μάνα μου ότι θεωρούσαν και υπερβολικό το φιλί της Βουγιουκλάκης-παπαμιχαηλ στην ταινία που πήγαν στην Ρώμη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 12:59 Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!!
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:01 Η Υδροχόος έγραψε: #13 Παρασκευή στις 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Click για ανάπτυξη... "Δουλεύω" και για τους υπόλοιπους, όχι μόνο για μένα... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:05 Ο ultraviolence: #14 Παρασκευή στις 13:05 Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:08 Η Grand Duchess: #15 Παρασκευή στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Έμμεσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:09 Η Υδροχόος έγραψε: #16 Παρασκευή στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Ο ultraviolence: #17 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Η Grand Duchess: #18 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα να σαι καλά!! Click για ανάπτυξη... "Δουλεύω" και για τους υπόλοιπους, όχι μόνο για μένα...
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:05 Ο ultraviolence: #14 Παρασκευή στις 13:05 Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:08 Η Grand Duchess: #15 Παρασκευή στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Έμμεσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:09 Η Υδροχόος έγραψε: #16 Παρασκευή στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Ο ultraviolence: #17 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Η Grand Duchess: #18 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:08 Η Grand Duchess: #15 Παρασκευή στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Έμμεσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:09 Η Υδροχόος έγραψε: #16 Παρασκευή στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Ο ultraviolence: #17 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Η Grand Duchess: #18 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Έμμεσα
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:09 Η Υδροχόος έγραψε: #16 Παρασκευή στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Ο ultraviolence: #17 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Η Grand Duchess: #18 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν κατάλαβα καλά το βίντεο δηλαδή περιέχει hint για το 9;; Click για ανάπτυξη... Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;;
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.690 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Ο ultraviolence: #17 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Η Grand Duchess: #18 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.022 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:10 Η Grand Duchess: #18 Παρασκευή στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Kate1914 AggelikiGr MonaXoS Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το βίντεο που "ανέβασα", εννοείς ;; Όχι. Ξεκάθαρη απειλή είναι...Να φύγει (και να μην ζητάει hint, γιατί θα την σκοτώσω...).. Έχει πλάκα, χωρίς να το θέλω, να έδωσα καμιά βοήθεια...Τέτοια σύμπτωση ;;; Click για ανάπτυξη... Έδωσες έδωσες παραδοξως!!
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:12 Η Υδροχόος έγραψε: #19 Παρασκευή στις 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ναι αυτό έγινε. Για λόγους διαφάνειας θα το αφήσω, μπορείτε να το δείτε και υπόλοιποι. Click για ανάπτυξη... Τώρα πλάκα κάνεις ;;; Δηλαδή βοήθησα, πάνω σε μια πλάκα για να φύγει η Δούκισσα από 'δω, και να μην το λύσει, μέχρι να περάσει λίγο η ώρα ;; Θα πάρω λαχείο σήμερα...Ούτε μία στο εκ. αυτό να συμβεί... Άλλωστε, γιατί να την βοηθούσα, αν το ήξερα ; Θα το κρατούσα για μένα...
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. Παρασκευή στις 13:57 Ο Micro έγραψε: #20 Παρασκευή στις 13:57 Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος
Επιτρέπεται για κράτη που δεν θυμόμαστε τις πρωτεύουσες να τις ψάξουμε ; Επίσης όποιος θέλει συνεργασία είμαι διαθέσιμος