ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2026 στις 20:43 Ο ultraviolence: #21 17-01-26 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αφεντικό...πότε θα βγουν τ΄ αποτελέσματα ;; Έχω και μια ηλικία...Να προλάβω να τα δω έτσι ;; Click για ανάπτυξη... 19/01 λήγει η προθεσμία, το λέει στο πρώτο ποστ. Τότε θα τα μάθετε! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2026 στις 20:46 Η Υδροχόος έγραψε: #22 17-01-26 20:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: 19/01 λήγει η προθεσμία, το λέει στο πρώτο ποστ. Τότε θα τα μάθετε! Click για ανάπτυξη... Ναι, το διάβασα... Απλά είπα μήπως έκανες κάποιο σκόντο...ένεκα του κατεπείγοντος (ηλικία...)... Αλλά δεν ψήνεσαι...Εκεί βράχος... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2026 στις 21:01 Ο ultraviolence: #23 17-01-26 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, το διάβασα... Απλά είπα μήπως έκανες κάποιο σκόντο...ένεκα του κατεπείγοντος (ηλικία...)... Αλλά δεν ψήνεσαι...Εκεί βράχος... Click για ανάπτυξη... Ε μπορεί να υπάρχει κάποιος (λέμε τώρα) που ακόμα το παλεύει και σκοπεύει να το λύσει μέχρι μεθαύριο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2026 στις 21:08 Η Υδροχόος έγραψε: #24 17-01-26 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ε μπορεί να υπάρχει κάποιος (λέμε τώρα) που ακόμα το παλεύει και σκοπεύει να το λύσει μέχρι μεθαύριο. Click για ανάπτυξη... Εεεμ...το θράσος των νιάτων...Με το πάσο τους. Αγάλι αγάλι... Τους κυνηγάει κανείς ;; Όχι σαν και μας που μας κυνηγάει ο άλλος με το σφυροδρέπανο... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 01:48 Ο ultraviolence: #25 20-01-26 01:48 Και το Σταυρόλεξο 6 τελείωσε επισήμως. Παρακάτω θα δείτε την κατάταξη σας. Σύντομα θα ερθει το 7ο, stay tuned Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 10:03 Η Υδροχόος έγραψε: #26 20-01-26 10:03 Πολλά συγχαρητήρια...στους πρώτους... Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Όχι ότι βγάζω άκρη με τη βαθμολογία των υπολοίπων εν γένει, αλλά κουβέντα να γίνεται... Προφανώς έχουν συγκεντρώσει τα παιδιά πόντους και από τα προηγούμενα σταυρόλεξα. Αν κρίνω απ΄ τη βαθμολογία (που δεν την καταλαβαίνω, η αλήθεια είναι...)... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 12:17 Ο Micro έγραψε: #27 20-01-26 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολλά συγχαρητήρια...στους πρώτους... Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Όχι ότι βγάζω άκρη με τη βαθμολογία των υπολοίπων εν γένει, αλλά κουβέντα να γίνεται... Προφανώς έχουν συγκεντρώσει τα παιδιά πόντους και από τα προηγούμενα σταυρόλεξα. Αν κρίνω απ΄ τη βαθμολογία (που δεν την καταλαβαίνω, η αλήθεια είναι...)... Click για ανάπτυξη... η ομάδα που το λύνει πρώτη παίρνει έξτρα ποντάκια ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:13 Ο ultraviolence: #28 20-01-26 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Click για ανάπτυξη... Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:51 Ο Poirot έγραψε: #29 20-01-26 13:51 Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:57 Η Υδροχόος έγραψε: #30 20-01-26 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Click για ανάπτυξη... Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:04 Ο Poirot έγραψε: #31 20-01-26 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Click για ανάπτυξη... Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:07 Η Υδροχόος έγραψε: #32 20-01-26 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Click για ανάπτυξη... Μια χαρά... Διαφάνεια επικρατεί κι εδώ... Εμ...δεν είναι τυχαίο, κατά πώς φαίνεται, που σε τούτο εδώ έβαλε τον "φραπέ"... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:32 Ο Micro έγραψε: #33 20-01-26 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... στα προηγούμενα όλα η ριντερ σου τα έβρισκε ε ; Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 15:24 Ο ultraviolence: #34 20-01-26 15:24 Μια χαρά διαφάνεια έχουν τα σταυρόλεξα παιδιά. Ουδεμία σχέση έχω με τον φραπέ. Οι πόντοι όντως μαζεύονται από όλα τα σταυρόλεξα, γι'αυτό είσαι τόσο χαμηλά @Υδροχόος 1 λέξη σωστή = 1 πόντος Το +5 αφορά στην ομάδα (μονομελή ή μη) που λύσει πρώτη το σταυρόλεξο για να σας δίνει ένα ας πούμε κίνητρο για να το λύσετε πρώτοι. Η Δούκισσα έχει κατσικωθεί στην 1η θέση σε 2-3 γύρους γιατί τα έλυνε πρώτη και μάζεψε πολλά +5. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 20:32 Ο Kougami έγραψε: #35 20-01-26 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete Click για ανάπτυξη... Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:34 Ο ultraviolence: #36 20-01-26 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το έχουν αναφέρει στην σειρά «Στο παρά πέντε», γι’αυτό το έβαλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:35 Ο ultraviolence: #37 20-01-26 21:35 Αύριο έρχεται το σταυρόλεξο 7 by the way! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal Kate1914 charmander AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αφεντικό...πότε θα βγουν τ΄ αποτελέσματα ;; Έχω και μια ηλικία...Να προλάβω να τα δω έτσι ;; Click για ανάπτυξη... 19/01 λήγει η προθεσμία, το λέει στο πρώτο ποστ. Τότε θα τα μάθετε!
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2026 στις 20:46 Η Υδροχόος έγραψε: #22 17-01-26 20:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: 19/01 λήγει η προθεσμία, το λέει στο πρώτο ποστ. Τότε θα τα μάθετε! Click για ανάπτυξη... Ναι, το διάβασα... Απλά είπα μήπως έκανες κάποιο σκόντο...ένεκα του κατεπείγοντος (ηλικία...)... Αλλά δεν ψήνεσαι...Εκεί βράχος... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2026 στις 21:01 Ο ultraviolence: #23 17-01-26 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, το διάβασα... Απλά είπα μήπως έκανες κάποιο σκόντο...ένεκα του κατεπείγοντος (ηλικία...)... Αλλά δεν ψήνεσαι...Εκεί βράχος... Click για ανάπτυξη... Ε μπορεί να υπάρχει κάποιος (λέμε τώρα) που ακόμα το παλεύει και σκοπεύει να το λύσει μέχρι μεθαύριο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2026 στις 21:08 Η Υδροχόος έγραψε: #24 17-01-26 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ε μπορεί να υπάρχει κάποιος (λέμε τώρα) που ακόμα το παλεύει και σκοπεύει να το λύσει μέχρι μεθαύριο. Click για ανάπτυξη... Εεεμ...το θράσος των νιάτων...Με το πάσο τους. Αγάλι αγάλι... Τους κυνηγάει κανείς ;; Όχι σαν και μας που μας κυνηγάει ο άλλος με το σφυροδρέπανο... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 01:48 Ο ultraviolence: #25 20-01-26 01:48 Και το Σταυρόλεξο 6 τελείωσε επισήμως. Παρακάτω θα δείτε την κατάταξη σας. Σύντομα θα ερθει το 7ο, stay tuned Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 10:03 Η Υδροχόος έγραψε: #26 20-01-26 10:03 Πολλά συγχαρητήρια...στους πρώτους... Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Όχι ότι βγάζω άκρη με τη βαθμολογία των υπολοίπων εν γένει, αλλά κουβέντα να γίνεται... Προφανώς έχουν συγκεντρώσει τα παιδιά πόντους και από τα προηγούμενα σταυρόλεξα. Αν κρίνω απ΄ τη βαθμολογία (που δεν την καταλαβαίνω, η αλήθεια είναι...)... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 12:17 Ο Micro έγραψε: #27 20-01-26 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολλά συγχαρητήρια...στους πρώτους... Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Όχι ότι βγάζω άκρη με τη βαθμολογία των υπολοίπων εν γένει, αλλά κουβέντα να γίνεται... Προφανώς έχουν συγκεντρώσει τα παιδιά πόντους και από τα προηγούμενα σταυρόλεξα. Αν κρίνω απ΄ τη βαθμολογία (που δεν την καταλαβαίνω, η αλήθεια είναι...)... Click για ανάπτυξη... η ομάδα που το λύνει πρώτη παίρνει έξτρα ποντάκια ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:13 Ο ultraviolence: #28 20-01-26 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Click για ανάπτυξη... Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:51 Ο Poirot έγραψε: #29 20-01-26 13:51 Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:57 Η Υδροχόος έγραψε: #30 20-01-26 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Click για ανάπτυξη... Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:04 Ο Poirot έγραψε: #31 20-01-26 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Click για ανάπτυξη... Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:07 Η Υδροχόος έγραψε: #32 20-01-26 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Click για ανάπτυξη... Μια χαρά... Διαφάνεια επικρατεί κι εδώ... Εμ...δεν είναι τυχαίο, κατά πώς φαίνεται, που σε τούτο εδώ έβαλε τον "φραπέ"... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:32 Ο Micro έγραψε: #33 20-01-26 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... στα προηγούμενα όλα η ριντερ σου τα έβρισκε ε ; Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 15:24 Ο ultraviolence: #34 20-01-26 15:24 Μια χαρά διαφάνεια έχουν τα σταυρόλεξα παιδιά. Ουδεμία σχέση έχω με τον φραπέ. Οι πόντοι όντως μαζεύονται από όλα τα σταυρόλεξα, γι'αυτό είσαι τόσο χαμηλά @Υδροχόος 1 λέξη σωστή = 1 πόντος Το +5 αφορά στην ομάδα (μονομελή ή μη) που λύσει πρώτη το σταυρόλεξο για να σας δίνει ένα ας πούμε κίνητρο για να το λύσετε πρώτοι. Η Δούκισσα έχει κατσικωθεί στην 1η θέση σε 2-3 γύρους γιατί τα έλυνε πρώτη και μάζεψε πολλά +5. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 20:32 Ο Kougami έγραψε: #35 20-01-26 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete Click για ανάπτυξη... Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:34 Ο ultraviolence: #36 20-01-26 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το έχουν αναφέρει στην σειρά «Στο παρά πέντε», γι’αυτό το έβαλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:35 Ο ultraviolence: #37 20-01-26 21:35 Αύριο έρχεται το σταυρόλεξο 7 by the way! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal Kate1914 charmander AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: 19/01 λήγει η προθεσμία, το λέει στο πρώτο ποστ. Τότε θα τα μάθετε! Click για ανάπτυξη... Ναι, το διάβασα... Απλά είπα μήπως έκανες κάποιο σκόντο...ένεκα του κατεπείγοντος (ηλικία...)... Αλλά δεν ψήνεσαι...Εκεί βράχος...
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2026 στις 21:01 Ο ultraviolence: #23 17-01-26 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, το διάβασα... Απλά είπα μήπως έκανες κάποιο σκόντο...ένεκα του κατεπείγοντος (ηλικία...)... Αλλά δεν ψήνεσαι...Εκεί βράχος... Click για ανάπτυξη... Ε μπορεί να υπάρχει κάποιος (λέμε τώρα) που ακόμα το παλεύει και σκοπεύει να το λύσει μέχρι μεθαύριο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2026 στις 21:08 Η Υδροχόος έγραψε: #24 17-01-26 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ε μπορεί να υπάρχει κάποιος (λέμε τώρα) που ακόμα το παλεύει και σκοπεύει να το λύσει μέχρι μεθαύριο. Click για ανάπτυξη... Εεεμ...το θράσος των νιάτων...Με το πάσο τους. Αγάλι αγάλι... Τους κυνηγάει κανείς ;; Όχι σαν και μας που μας κυνηγάει ο άλλος με το σφυροδρέπανο... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 01:48 Ο ultraviolence: #25 20-01-26 01:48 Και το Σταυρόλεξο 6 τελείωσε επισήμως. Παρακάτω θα δείτε την κατάταξη σας. Σύντομα θα ερθει το 7ο, stay tuned Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 10:03 Η Υδροχόος έγραψε: #26 20-01-26 10:03 Πολλά συγχαρητήρια...στους πρώτους... Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Όχι ότι βγάζω άκρη με τη βαθμολογία των υπολοίπων εν γένει, αλλά κουβέντα να γίνεται... Προφανώς έχουν συγκεντρώσει τα παιδιά πόντους και από τα προηγούμενα σταυρόλεξα. Αν κρίνω απ΄ τη βαθμολογία (που δεν την καταλαβαίνω, η αλήθεια είναι...)... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 12:17 Ο Micro έγραψε: #27 20-01-26 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολλά συγχαρητήρια...στους πρώτους... Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Όχι ότι βγάζω άκρη με τη βαθμολογία των υπολοίπων εν γένει, αλλά κουβέντα να γίνεται... Προφανώς έχουν συγκεντρώσει τα παιδιά πόντους και από τα προηγούμενα σταυρόλεξα. Αν κρίνω απ΄ τη βαθμολογία (που δεν την καταλαβαίνω, η αλήθεια είναι...)... Click για ανάπτυξη... η ομάδα που το λύνει πρώτη παίρνει έξτρα ποντάκια ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:13 Ο ultraviolence: #28 20-01-26 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Click για ανάπτυξη... Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:51 Ο Poirot έγραψε: #29 20-01-26 13:51 Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:57 Η Υδροχόος έγραψε: #30 20-01-26 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Click για ανάπτυξη... Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:04 Ο Poirot έγραψε: #31 20-01-26 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Click για ανάπτυξη... Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:07 Η Υδροχόος έγραψε: #32 20-01-26 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Click για ανάπτυξη... Μια χαρά... Διαφάνεια επικρατεί κι εδώ... Εμ...δεν είναι τυχαίο, κατά πώς φαίνεται, που σε τούτο εδώ έβαλε τον "φραπέ"... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:32 Ο Micro έγραψε: #33 20-01-26 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... στα προηγούμενα όλα η ριντερ σου τα έβρισκε ε ; Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 15:24 Ο ultraviolence: #34 20-01-26 15:24 Μια χαρά διαφάνεια έχουν τα σταυρόλεξα παιδιά. Ουδεμία σχέση έχω με τον φραπέ. Οι πόντοι όντως μαζεύονται από όλα τα σταυρόλεξα, γι'αυτό είσαι τόσο χαμηλά @Υδροχόος 1 λέξη σωστή = 1 πόντος Το +5 αφορά στην ομάδα (μονομελή ή μη) που λύσει πρώτη το σταυρόλεξο για να σας δίνει ένα ας πούμε κίνητρο για να το λύσετε πρώτοι. Η Δούκισσα έχει κατσικωθεί στην 1η θέση σε 2-3 γύρους γιατί τα έλυνε πρώτη και μάζεψε πολλά +5. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 20:32 Ο Kougami έγραψε: #35 20-01-26 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete Click για ανάπτυξη... Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:34 Ο ultraviolence: #36 20-01-26 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το έχουν αναφέρει στην σειρά «Στο παρά πέντε», γι’αυτό το έβαλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:35 Ο ultraviolence: #37 20-01-26 21:35 Αύριο έρχεται το σταυρόλεξο 7 by the way! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal Kate1914 charmander AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι, το διάβασα... Απλά είπα μήπως έκανες κάποιο σκόντο...ένεκα του κατεπείγοντος (ηλικία...)... Αλλά δεν ψήνεσαι...Εκεί βράχος... Click για ανάπτυξη... Ε μπορεί να υπάρχει κάποιος (λέμε τώρα) που ακόμα το παλεύει και σκοπεύει να το λύσει μέχρι μεθαύριο.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2026 στις 21:08 Η Υδροχόος έγραψε: #24 17-01-26 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ε μπορεί να υπάρχει κάποιος (λέμε τώρα) που ακόμα το παλεύει και σκοπεύει να το λύσει μέχρι μεθαύριο. Click για ανάπτυξη... Εεεμ...το θράσος των νιάτων...Με το πάσο τους. Αγάλι αγάλι... Τους κυνηγάει κανείς ;; Όχι σαν και μας που μας κυνηγάει ο άλλος με το σφυροδρέπανο... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 01:48 Ο ultraviolence: #25 20-01-26 01:48 Και το Σταυρόλεξο 6 τελείωσε επισήμως. Παρακάτω θα δείτε την κατάταξη σας. Σύντομα θα ερθει το 7ο, stay tuned Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 10:03 Η Υδροχόος έγραψε: #26 20-01-26 10:03 Πολλά συγχαρητήρια...στους πρώτους... Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Όχι ότι βγάζω άκρη με τη βαθμολογία των υπολοίπων εν γένει, αλλά κουβέντα να γίνεται... Προφανώς έχουν συγκεντρώσει τα παιδιά πόντους και από τα προηγούμενα σταυρόλεξα. Αν κρίνω απ΄ τη βαθμολογία (που δεν την καταλαβαίνω, η αλήθεια είναι...)... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 12:17 Ο Micro έγραψε: #27 20-01-26 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολλά συγχαρητήρια...στους πρώτους... Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Όχι ότι βγάζω άκρη με τη βαθμολογία των υπολοίπων εν γένει, αλλά κουβέντα να γίνεται... Προφανώς έχουν συγκεντρώσει τα παιδιά πόντους και από τα προηγούμενα σταυρόλεξα. Αν κρίνω απ΄ τη βαθμολογία (που δεν την καταλαβαίνω, η αλήθεια είναι...)... Click για ανάπτυξη... η ομάδα που το λύνει πρώτη παίρνει έξτρα ποντάκια ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:13 Ο ultraviolence: #28 20-01-26 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Click για ανάπτυξη... Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:51 Ο Poirot έγραψε: #29 20-01-26 13:51 Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:57 Η Υδροχόος έγραψε: #30 20-01-26 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Click για ανάπτυξη... Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:04 Ο Poirot έγραψε: #31 20-01-26 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Click για ανάπτυξη... Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:07 Η Υδροχόος έγραψε: #32 20-01-26 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Click για ανάπτυξη... Μια χαρά... Διαφάνεια επικρατεί κι εδώ... Εμ...δεν είναι τυχαίο, κατά πώς φαίνεται, που σε τούτο εδώ έβαλε τον "φραπέ"... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:32 Ο Micro έγραψε: #33 20-01-26 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... στα προηγούμενα όλα η ριντερ σου τα έβρισκε ε ; Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 15:24 Ο ultraviolence: #34 20-01-26 15:24 Μια χαρά διαφάνεια έχουν τα σταυρόλεξα παιδιά. Ουδεμία σχέση έχω με τον φραπέ. Οι πόντοι όντως μαζεύονται από όλα τα σταυρόλεξα, γι'αυτό είσαι τόσο χαμηλά @Υδροχόος 1 λέξη σωστή = 1 πόντος Το +5 αφορά στην ομάδα (μονομελή ή μη) που λύσει πρώτη το σταυρόλεξο για να σας δίνει ένα ας πούμε κίνητρο για να το λύσετε πρώτοι. Η Δούκισσα έχει κατσικωθεί στην 1η θέση σε 2-3 γύρους γιατί τα έλυνε πρώτη και μάζεψε πολλά +5. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 20:32 Ο Kougami έγραψε: #35 20-01-26 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete Click για ανάπτυξη... Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:34 Ο ultraviolence: #36 20-01-26 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το έχουν αναφέρει στην σειρά «Στο παρά πέντε», γι’αυτό το έβαλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:35 Ο ultraviolence: #37 20-01-26 21:35 Αύριο έρχεται το σταυρόλεξο 7 by the way! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal Kate1914 charmander AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ε μπορεί να υπάρχει κάποιος (λέμε τώρα) που ακόμα το παλεύει και σκοπεύει να το λύσει μέχρι μεθαύριο. Click για ανάπτυξη... Εεεμ...το θράσος των νιάτων...Με το πάσο τους. Αγάλι αγάλι... Τους κυνηγάει κανείς ;; Όχι σαν και μας που μας κυνηγάει ο άλλος με το σφυροδρέπανο...
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 01:48 Ο ultraviolence: #25 20-01-26 01:48 Και το Σταυρόλεξο 6 τελείωσε επισήμως. Παρακάτω θα δείτε την κατάταξη σας. Σύντομα θα ερθει το 7ο, stay tuned Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 10:03 Η Υδροχόος έγραψε: #26 20-01-26 10:03 Πολλά συγχαρητήρια...στους πρώτους... Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Όχι ότι βγάζω άκρη με τη βαθμολογία των υπολοίπων εν γένει, αλλά κουβέντα να γίνεται... Προφανώς έχουν συγκεντρώσει τα παιδιά πόντους και από τα προηγούμενα σταυρόλεξα. Αν κρίνω απ΄ τη βαθμολογία (που δεν την καταλαβαίνω, η αλήθεια είναι...)... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 12:17 Ο Micro έγραψε: #27 20-01-26 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολλά συγχαρητήρια...στους πρώτους... Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Όχι ότι βγάζω άκρη με τη βαθμολογία των υπολοίπων εν γένει, αλλά κουβέντα να γίνεται... Προφανώς έχουν συγκεντρώσει τα παιδιά πόντους και από τα προηγούμενα σταυρόλεξα. Αν κρίνω απ΄ τη βαθμολογία (που δεν την καταλαβαίνω, η αλήθεια είναι...)... Click για ανάπτυξη... η ομάδα που το λύνει πρώτη παίρνει έξτρα ποντάκια ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:13 Ο ultraviolence: #28 20-01-26 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Click για ανάπτυξη... Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:51 Ο Poirot έγραψε: #29 20-01-26 13:51 Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:57 Η Υδροχόος έγραψε: #30 20-01-26 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Click για ανάπτυξη... Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:04 Ο Poirot έγραψε: #31 20-01-26 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Click για ανάπτυξη... Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:07 Η Υδροχόος έγραψε: #32 20-01-26 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Click για ανάπτυξη... Μια χαρά... Διαφάνεια επικρατεί κι εδώ... Εμ...δεν είναι τυχαίο, κατά πώς φαίνεται, που σε τούτο εδώ έβαλε τον "φραπέ"... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:32 Ο Micro έγραψε: #33 20-01-26 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... στα προηγούμενα όλα η ριντερ σου τα έβρισκε ε ; Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 15:24 Ο ultraviolence: #34 20-01-26 15:24 Μια χαρά διαφάνεια έχουν τα σταυρόλεξα παιδιά. Ουδεμία σχέση έχω με τον φραπέ. Οι πόντοι όντως μαζεύονται από όλα τα σταυρόλεξα, γι'αυτό είσαι τόσο χαμηλά @Υδροχόος 1 λέξη σωστή = 1 πόντος Το +5 αφορά στην ομάδα (μονομελή ή μη) που λύσει πρώτη το σταυρόλεξο για να σας δίνει ένα ας πούμε κίνητρο για να το λύσετε πρώτοι. Η Δούκισσα έχει κατσικωθεί στην 1η θέση σε 2-3 γύρους γιατί τα έλυνε πρώτη και μάζεψε πολλά +5. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 20:32 Ο Kougami έγραψε: #35 20-01-26 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete Click για ανάπτυξη... Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:34 Ο ultraviolence: #36 20-01-26 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το έχουν αναφέρει στην σειρά «Στο παρά πέντε», γι’αυτό το έβαλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:35 Ο ultraviolence: #37 20-01-26 21:35 Αύριο έρχεται το σταυρόλεξο 7 by the way! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal Kate1914 charmander AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και το Σταυρόλεξο 6 τελείωσε επισήμως. Παρακάτω θα δείτε την κατάταξη σας. Σύντομα θα ερθει το 7ο, stay tuned
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 10:03 Η Υδροχόος έγραψε: #26 20-01-26 10:03 Πολλά συγχαρητήρια...στους πρώτους... Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Όχι ότι βγάζω άκρη με τη βαθμολογία των υπολοίπων εν γένει, αλλά κουβέντα να γίνεται... Προφανώς έχουν συγκεντρώσει τα παιδιά πόντους και από τα προηγούμενα σταυρόλεξα. Αν κρίνω απ΄ τη βαθμολογία (που δεν την καταλαβαίνω, η αλήθεια είναι...)... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 12:17 Ο Micro έγραψε: #27 20-01-26 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολλά συγχαρητήρια...στους πρώτους... Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Όχι ότι βγάζω άκρη με τη βαθμολογία των υπολοίπων εν γένει, αλλά κουβέντα να γίνεται... Προφανώς έχουν συγκεντρώσει τα παιδιά πόντους και από τα προηγούμενα σταυρόλεξα. Αν κρίνω απ΄ τη βαθμολογία (που δεν την καταλαβαίνω, η αλήθεια είναι...)... Click για ανάπτυξη... η ομάδα που το λύνει πρώτη παίρνει έξτρα ποντάκια ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:13 Ο ultraviolence: #28 20-01-26 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Click για ανάπτυξη... Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:51 Ο Poirot έγραψε: #29 20-01-26 13:51 Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:57 Η Υδροχόος έγραψε: #30 20-01-26 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Click για ανάπτυξη... Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:04 Ο Poirot έγραψε: #31 20-01-26 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Click για ανάπτυξη... Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:07 Η Υδροχόος έγραψε: #32 20-01-26 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Click για ανάπτυξη... Μια χαρά... Διαφάνεια επικρατεί κι εδώ... Εμ...δεν είναι τυχαίο, κατά πώς φαίνεται, που σε τούτο εδώ έβαλε τον "φραπέ"... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:32 Ο Micro έγραψε: #33 20-01-26 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... στα προηγούμενα όλα η ριντερ σου τα έβρισκε ε ; Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 15:24 Ο ultraviolence: #34 20-01-26 15:24 Μια χαρά διαφάνεια έχουν τα σταυρόλεξα παιδιά. Ουδεμία σχέση έχω με τον φραπέ. Οι πόντοι όντως μαζεύονται από όλα τα σταυρόλεξα, γι'αυτό είσαι τόσο χαμηλά @Υδροχόος 1 λέξη σωστή = 1 πόντος Το +5 αφορά στην ομάδα (μονομελή ή μη) που λύσει πρώτη το σταυρόλεξο για να σας δίνει ένα ας πούμε κίνητρο για να το λύσετε πρώτοι. Η Δούκισσα έχει κατσικωθεί στην 1η θέση σε 2-3 γύρους γιατί τα έλυνε πρώτη και μάζεψε πολλά +5. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 20:32 Ο Kougami έγραψε: #35 20-01-26 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete Click για ανάπτυξη... Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:34 Ο ultraviolence: #36 20-01-26 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το έχουν αναφέρει στην σειρά «Στο παρά πέντε», γι’αυτό το έβαλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:35 Ο ultraviolence: #37 20-01-26 21:35 Αύριο έρχεται το σταυρόλεξο 7 by the way! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal Kate1914 charmander AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολλά συγχαρητήρια...στους πρώτους... Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Όχι ότι βγάζω άκρη με τη βαθμολογία των υπολοίπων εν γένει, αλλά κουβέντα να γίνεται... Προφανώς έχουν συγκεντρώσει τα παιδιά πόντους και από τα προηγούμενα σταυρόλεξα. Αν κρίνω απ΄ τη βαθμολογία (που δεν την καταλαβαίνω, η αλήθεια είναι...)...
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 12:17 Ο Micro έγραψε: #27 20-01-26 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολλά συγχαρητήρια...στους πρώτους... Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Όχι ότι βγάζω άκρη με τη βαθμολογία των υπολοίπων εν γένει, αλλά κουβέντα να γίνεται... Προφανώς έχουν συγκεντρώσει τα παιδιά πόντους και από τα προηγούμενα σταυρόλεξα. Αν κρίνω απ΄ τη βαθμολογία (που δεν την καταλαβαίνω, η αλήθεια είναι...)... Click για ανάπτυξη... η ομάδα που το λύνει πρώτη παίρνει έξτρα ποντάκια ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:13 Ο ultraviolence: #28 20-01-26 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Click για ανάπτυξη... Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:51 Ο Poirot έγραψε: #29 20-01-26 13:51 Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:57 Η Υδροχόος έγραψε: #30 20-01-26 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Click για ανάπτυξη... Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:04 Ο Poirot έγραψε: #31 20-01-26 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Click για ανάπτυξη... Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:07 Η Υδροχόος έγραψε: #32 20-01-26 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Click για ανάπτυξη... Μια χαρά... Διαφάνεια επικρατεί κι εδώ... Εμ...δεν είναι τυχαίο, κατά πώς φαίνεται, που σε τούτο εδώ έβαλε τον "φραπέ"... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:32 Ο Micro έγραψε: #33 20-01-26 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... στα προηγούμενα όλα η ριντερ σου τα έβρισκε ε ; Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 15:24 Ο ultraviolence: #34 20-01-26 15:24 Μια χαρά διαφάνεια έχουν τα σταυρόλεξα παιδιά. Ουδεμία σχέση έχω με τον φραπέ. Οι πόντοι όντως μαζεύονται από όλα τα σταυρόλεξα, γι'αυτό είσαι τόσο χαμηλά @Υδροχόος 1 λέξη σωστή = 1 πόντος Το +5 αφορά στην ομάδα (μονομελή ή μη) που λύσει πρώτη το σταυρόλεξο για να σας δίνει ένα ας πούμε κίνητρο για να το λύσετε πρώτοι. Η Δούκισσα έχει κατσικωθεί στην 1η θέση σε 2-3 γύρους γιατί τα έλυνε πρώτη και μάζεψε πολλά +5. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 20:32 Ο Kougami έγραψε: #35 20-01-26 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete Click για ανάπτυξη... Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:34 Ο ultraviolence: #36 20-01-26 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το έχουν αναφέρει στην σειρά «Στο παρά πέντε», γι’αυτό το έβαλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:35 Ο ultraviolence: #37 20-01-26 21:35 Αύριο έρχεται το σταυρόλεξο 7 by the way! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal Kate1914 charmander AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολλά συγχαρητήρια...στους πρώτους... Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Όχι ότι βγάζω άκρη με τη βαθμολογία των υπολοίπων εν γένει, αλλά κουβέντα να γίνεται... Προφανώς έχουν συγκεντρώσει τα παιδιά πόντους και από τα προηγούμενα σταυρόλεξα. Αν κρίνω απ΄ τη βαθμολογία (που δεν την καταλαβαίνω, η αλήθεια είναι...)... Click για ανάπτυξη... η ομάδα που το λύνει πρώτη παίρνει έξτρα ποντάκια
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:13 Ο ultraviolence: #28 20-01-26 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Click για ανάπτυξη... Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:51 Ο Poirot έγραψε: #29 20-01-26 13:51 Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:57 Η Υδροχόος έγραψε: #30 20-01-26 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Click για ανάπτυξη... Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:04 Ο Poirot έγραψε: #31 20-01-26 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Click για ανάπτυξη... Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:07 Η Υδροχόος έγραψε: #32 20-01-26 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Click για ανάπτυξη... Μια χαρά... Διαφάνεια επικρατεί κι εδώ... Εμ...δεν είναι τυχαίο, κατά πώς φαίνεται, που σε τούτο εδώ έβαλε τον "φραπέ"... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:32 Ο Micro έγραψε: #33 20-01-26 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... στα προηγούμενα όλα η ριντερ σου τα έβρισκε ε ; Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 15:24 Ο ultraviolence: #34 20-01-26 15:24 Μια χαρά διαφάνεια έχουν τα σταυρόλεξα παιδιά. Ουδεμία σχέση έχω με τον φραπέ. Οι πόντοι όντως μαζεύονται από όλα τα σταυρόλεξα, γι'αυτό είσαι τόσο χαμηλά @Υδροχόος 1 λέξη σωστή = 1 πόντος Το +5 αφορά στην ομάδα (μονομελή ή μη) που λύσει πρώτη το σταυρόλεξο για να σας δίνει ένα ας πούμε κίνητρο για να το λύσετε πρώτοι. Η Δούκισσα έχει κατσικωθεί στην 1η θέση σε 2-3 γύρους γιατί τα έλυνε πρώτη και μάζεψε πολλά +5. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 20:32 Ο Kougami έγραψε: #35 20-01-26 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete Click για ανάπτυξη... Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:34 Ο ultraviolence: #36 20-01-26 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το έχουν αναφέρει στην σειρά «Στο παρά πέντε», γι’αυτό το έβαλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:35 Ο ultraviolence: #37 20-01-26 21:35 Αύριο έρχεται το σταυρόλεξο 7 by the way! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal Kate1914 charmander AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Click για ανάπτυξη... Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:51 Ο Poirot έγραψε: #29 20-01-26 13:51 Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:57 Η Υδροχόος έγραψε: #30 20-01-26 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Click για ανάπτυξη... Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:04 Ο Poirot έγραψε: #31 20-01-26 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Click για ανάπτυξη... Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:07 Η Υδροχόος έγραψε: #32 20-01-26 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Click για ανάπτυξη... Μια χαρά... Διαφάνεια επικρατεί κι εδώ... Εμ...δεν είναι τυχαίο, κατά πώς φαίνεται, που σε τούτο εδώ έβαλε τον "φραπέ"... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:32 Ο Micro έγραψε: #33 20-01-26 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... στα προηγούμενα όλα η ριντερ σου τα έβρισκε ε ; Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 15:24 Ο ultraviolence: #34 20-01-26 15:24 Μια χαρά διαφάνεια έχουν τα σταυρόλεξα παιδιά. Ουδεμία σχέση έχω με τον φραπέ. Οι πόντοι όντως μαζεύονται από όλα τα σταυρόλεξα, γι'αυτό είσαι τόσο χαμηλά @Υδροχόος 1 λέξη σωστή = 1 πόντος Το +5 αφορά στην ομάδα (μονομελή ή μη) που λύσει πρώτη το σταυρόλεξο για να σας δίνει ένα ας πούμε κίνητρο για να το λύσετε πρώτοι. Η Δούκισσα έχει κατσικωθεί στην 1η θέση σε 2-3 γύρους γιατί τα έλυνε πρώτη και μάζεψε πολλά +5. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 20:32 Ο Kougami έγραψε: #35 20-01-26 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete Click για ανάπτυξη... Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:34 Ο ultraviolence: #36 20-01-26 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το έχουν αναφέρει στην σειρά «Στο παρά πέντε», γι’αυτό το έβαλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:35 Ο ultraviolence: #37 20-01-26 21:35 Αύριο έρχεται το σταυρόλεξο 7 by the way! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal Kate1914 charmander AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 13:57 Η Υδροχόος έγραψε: #30 20-01-26 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Click για ανάπτυξη... Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:04 Ο Poirot έγραψε: #31 20-01-26 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Click για ανάπτυξη... Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:07 Η Υδροχόος έγραψε: #32 20-01-26 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Click για ανάπτυξη... Μια χαρά... Διαφάνεια επικρατεί κι εδώ... Εμ...δεν είναι τυχαίο, κατά πώς φαίνεται, που σε τούτο εδώ έβαλε τον "φραπέ"... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:32 Ο Micro έγραψε: #33 20-01-26 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... στα προηγούμενα όλα η ριντερ σου τα έβρισκε ε ; Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 15:24 Ο ultraviolence: #34 20-01-26 15:24 Μια χαρά διαφάνεια έχουν τα σταυρόλεξα παιδιά. Ουδεμία σχέση έχω με τον φραπέ. Οι πόντοι όντως μαζεύονται από όλα τα σταυρόλεξα, γι'αυτό είσαι τόσο χαμηλά @Υδροχόος 1 λέξη σωστή = 1 πόντος Το +5 αφορά στην ομάδα (μονομελή ή μη) που λύσει πρώτη το σταυρόλεξο για να σας δίνει ένα ας πούμε κίνητρο για να το λύσετε πρώτοι. Η Δούκισσα έχει κατσικωθεί στην 1η θέση σε 2-3 γύρους γιατί τα έλυνε πρώτη και μάζεψε πολλά +5. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 20:32 Ο Kougami έγραψε: #35 20-01-26 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete Click για ανάπτυξη... Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:34 Ο ultraviolence: #36 20-01-26 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το έχουν αναφέρει στην σειρά «Στο παρά πέντε», γι’αυτό το έβαλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:35 Ο ultraviolence: #37 20-01-26 21:35 Αύριο έρχεται το σταυρόλεξο 7 by the way! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal Kate1914 charmander AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο Click για ανάπτυξη... Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με...
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:04 Ο Poirot έγραψε: #31 20-01-26 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Click για ανάπτυξη... Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:07 Η Υδροχόος έγραψε: #32 20-01-26 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Click για ανάπτυξη... Μια χαρά... Διαφάνεια επικρατεί κι εδώ... Εμ...δεν είναι τυχαίο, κατά πώς φαίνεται, που σε τούτο εδώ έβαλε τον "φραπέ"... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:32 Ο Micro έγραψε: #33 20-01-26 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... στα προηγούμενα όλα η ριντερ σου τα έβρισκε ε ; Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 15:24 Ο ultraviolence: #34 20-01-26 15:24 Μια χαρά διαφάνεια έχουν τα σταυρόλεξα παιδιά. Ουδεμία σχέση έχω με τον φραπέ. Οι πόντοι όντως μαζεύονται από όλα τα σταυρόλεξα, γι'αυτό είσαι τόσο χαμηλά @Υδροχόος 1 λέξη σωστή = 1 πόντος Το +5 αφορά στην ομάδα (μονομελή ή μη) που λύσει πρώτη το σταυρόλεξο για να σας δίνει ένα ας πούμε κίνητρο για να το λύσετε πρώτοι. Η Δούκισσα έχει κατσικωθεί στην 1η θέση σε 2-3 γύρους γιατί τα έλυνε πρώτη και μάζεψε πολλά +5. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 20:32 Ο Kougami έγραψε: #35 20-01-26 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete Click για ανάπτυξη... Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:34 Ο ultraviolence: #36 20-01-26 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το έχουν αναφέρει στην σειρά «Στο παρά πέντε», γι’αυτό το έβαλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:35 Ο ultraviolence: #37 20-01-26 21:35 Αύριο έρχεται το σταυρόλεξο 7 by the way! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal Kate1914 charmander AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί δεν το υπέβαλες ;; Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ; Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ; Είπα κι εγώ... Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με... Click για ανάπτυξη... Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:07 Η Υδροχόος έγραψε: #32 20-01-26 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Click για ανάπτυξη... Μια χαρά... Διαφάνεια επικρατεί κι εδώ... Εμ...δεν είναι τυχαίο, κατά πώς φαίνεται, που σε τούτο εδώ έβαλε τον "φραπέ"... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:32 Ο Micro έγραψε: #33 20-01-26 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... στα προηγούμενα όλα η ριντερ σου τα έβρισκε ε ; Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 15:24 Ο ultraviolence: #34 20-01-26 15:24 Μια χαρά διαφάνεια έχουν τα σταυρόλεξα παιδιά. Ουδεμία σχέση έχω με τον φραπέ. Οι πόντοι όντως μαζεύονται από όλα τα σταυρόλεξα, γι'αυτό είσαι τόσο χαμηλά @Υδροχόος 1 λέξη σωστή = 1 πόντος Το +5 αφορά στην ομάδα (μονομελή ή μη) που λύσει πρώτη το σταυρόλεξο για να σας δίνει ένα ας πούμε κίνητρο για να το λύσετε πρώτοι. Η Δούκισσα έχει κατσικωθεί στην 1η θέση σε 2-3 γύρους γιατί τα έλυνε πρώτη και μάζεψε πολλά +5. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 20:32 Ο Kougami έγραψε: #35 20-01-26 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete Click για ανάπτυξη... Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:34 Ο ultraviolence: #36 20-01-26 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το έχουν αναφέρει στην σειρά «Στο παρά πέντε», γι’αυτό το έβαλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:35 Ο ultraviolence: #37 20-01-26 21:35 Αύριο έρχεται το σταυρόλεξο 7 by the way! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal Kate1914 charmander AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν; Ναι, από προηγούμενα είναι Click για ανάπτυξη... Μια χαρά... Διαφάνεια επικρατεί κι εδώ... Εμ...δεν είναι τυχαίο, κατά πώς φαίνεται, που σε τούτο εδώ έβαλε τον "φραπέ"...
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 14:32 Ο Micro έγραψε: #33 20-01-26 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... στα προηγούμενα όλα η ριντερ σου τα έβρισκε ε ; Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 15:24 Ο ultraviolence: #34 20-01-26 15:24 Μια χαρά διαφάνεια έχουν τα σταυρόλεξα παιδιά. Ουδεμία σχέση έχω με τον φραπέ. Οι πόντοι όντως μαζεύονται από όλα τα σταυρόλεξα, γι'αυτό είσαι τόσο χαμηλά @Υδροχόος 1 λέξη σωστή = 1 πόντος Το +5 αφορά στην ομάδα (μονομελή ή μη) που λύσει πρώτη το σταυρόλεξο για να σας δίνει ένα ας πούμε κίνητρο για να το λύσετε πρώτοι. Η Δούκισσα έχει κατσικωθεί στην 1η θέση σε 2-3 γύρους γιατί τα έλυνε πρώτη και μάζεψε πολλά +5. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 20:32 Ο Kougami έγραψε: #35 20-01-26 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete Click για ανάπτυξη... Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:34 Ο ultraviolence: #36 20-01-26 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το έχουν αναφέρει στην σειρά «Στο παρά πέντε», γι’αυτό το έβαλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:35 Ο ultraviolence: #37 20-01-26 21:35 Αύριο έρχεται το σταυρόλεξο 7 by the way! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal Kate1914 charmander AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν Click για ανάπτυξη... στα προηγούμενα όλα η ριντερ σου τα έβρισκε ε ; Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 15:24 Ο ultraviolence: #34 20-01-26 15:24 Μια χαρά διαφάνεια έχουν τα σταυρόλεξα παιδιά. Ουδεμία σχέση έχω με τον φραπέ. Οι πόντοι όντως μαζεύονται από όλα τα σταυρόλεξα, γι'αυτό είσαι τόσο χαμηλά @Υδροχόος 1 λέξη σωστή = 1 πόντος Το +5 αφορά στην ομάδα (μονομελή ή μη) που λύσει πρώτη το σταυρόλεξο για να σας δίνει ένα ας πούμε κίνητρο για να το λύσετε πρώτοι. Η Δούκισσα έχει κατσικωθεί στην 1η θέση σε 2-3 γύρους γιατί τα έλυνε πρώτη και μάζεψε πολλά +5. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 20:32 Ο Kougami έγραψε: #35 20-01-26 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete Click για ανάπτυξη... Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:34 Ο ultraviolence: #36 20-01-26 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το έχουν αναφέρει στην σειρά «Στο παρά πέντε», γι’αυτό το έβαλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:35 Ο ultraviolence: #37 20-01-26 21:35 Αύριο έρχεται το σταυρόλεξο 7 by the way! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal Kate1914 charmander AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια χαρά διαφάνεια έχουν τα σταυρόλεξα παιδιά. Ουδεμία σχέση έχω με τον φραπέ. Οι πόντοι όντως μαζεύονται από όλα τα σταυρόλεξα, γι'αυτό είσαι τόσο χαμηλά @Υδροχόος 1 λέξη σωστή = 1 πόντος Το +5 αφορά στην ομάδα (μονομελή ή μη) που λύσει πρώτη το σταυρόλεξο για να σας δίνει ένα ας πούμε κίνητρο για να το λύσετε πρώτοι. Η Δούκισσα έχει κατσικωθεί στην 1η θέση σε 2-3 γύρους γιατί τα έλυνε πρώτη και μάζεψε πολλά +5.
Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 372 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 20:32 Ο Kougami έγραψε: #35 20-01-26 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete Click για ανάπτυξη... Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:34 Ο ultraviolence: #36 20-01-26 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το έχουν αναφέρει στην σειρά «Στο παρά πέντε», γι’αυτό το έβαλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:35 Ο ultraviolence: #37 20-01-26 21:35 Αύριο έρχεται το σταυρόλεξο 7 by the way! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal Kate1914 charmander AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete Click για ανάπτυξη... Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:34 Ο ultraviolence: #36 20-01-26 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το έχουν αναφέρει στην σειρά «Στο παρά πέντε», γι’αυτό το έβαλα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:35 Ο ultraviolence: #37 20-01-26 21:35 Αύριο έρχεται το σταυρόλεξο 7 by the way! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το έχουν αναφέρει στην σειρά «Στο παρά πέντε», γι’αυτό το έβαλα.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2026 στις 21:35 Ο ultraviolence: #37 20-01-26 21:35 Αύριο έρχεται το σταυρόλεξο 7 by the way!