Σταυρόλεξο #6 e-steki edition

Ναι, το διάβασα...:redface:

Απλά είπα μήπως έκανες κάποιο σκόντο...ένεκα του κατεπείγοντος (ηλικία...)...

Αλλά δεν ψήνεσαι...Εκεί βράχος...
Ε μπορεί να υπάρχει κάποιος (λέμε τώρα) που ακόμα το παλεύει και σκοπεύει να το λύσει μέχρι μεθαύριο. :P

Ε μπορεί να υπάρχει κάποιος (λέμε τώρα) που ακόμα το παλεύει και σκοπεύει να το λύσει μέχρι μεθαύριο. :P
Εεεμ...το θράσος των νιάτων...Με το πάσο τους. Αγάλι αγάλι...

Τους κυνηγάει κανείς ;;

Όχι σαν και μας που μας κυνηγάει ο άλλος με το σφυροδρέπανο...

Και το Σταυρόλεξο 6 τελείωσε επισήμως. Παρακάτω θα δείτε την κατάταξη σας. Σύντομα θα ερθει το 7ο, stay tuned

1768866417756.png

Πολλά συγχαρητήρια...στους πρώτους...

Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Όχι ότι βγάζω άκρη με τη βαθμολογία των υπολοίπων εν γένει, αλλά κουβέντα να γίνεται...

Προφανώς έχουν συγκεντρώσει τα παιδιά πόντους και από τα προηγούμενα σταυρόλεξα. Αν κρίνω απ΄ τη βαθμολογία (που δεν την καταλαβαίνω, η αλήθεια είναι...)...

Πολλά συγχαρητήρια...στους πρώτους...

Συγγνώμη...η Αδυσώπητη και η Reader μας, γιατί συν 5 πόντους ; Όχι ότι βγάζω άκρη με τη βαθμολογία των υπολοίπων εν γένει, αλλά κουβέντα να γίνεται...

Προφανώς έχουν συγκεντρώσει τα παιδιά πόντους και από τα προηγούμενα σταυρόλεξα. Αν κρίνω απ΄ τη βαθμολογία (που δεν την καταλαβαίνω, η αλήθεια είναι...)...
η ομάδα που το λύνει πρώτη παίρνει έξτρα ποντάκια

Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν :P

Γιατί μου έδωσαν χαρτζιλίκι για το σταυρόλεξο :popcorn:
Ατάκες Από Ταινίες.jpg
Εγώ δεν είχα βρει αρκετά σε αυτό το σταυρόλεξο και για λόγους αξιοπρέπειας δεν το υπέβαλα καν :P
Τί δεν το υπέβαλες ;;

Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ;

Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ;

Είπα κι εγώ...

Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με...

Τί δεν το υπέβαλες ;;

Και το 75 δίπλα απ΄ το ονοματάκι σου τί είναι ;

Κουβαλάς/κουβαλάτε βαθμούς από προηγούμενα σταυρόλεξα ;

Είπα κι εγώ...

Καλά...αν σας φτάσω ποτέ, φτύστε με...
Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν;

Ναι, από προηγούμενα είναι :P

Λάδωσα κι εγώ και μου έδωσε 75, μόνο τα κορίτσια θα λαδώνουν;

Ναι, από προηγούμενα είναι :P
Μια χαρά...

Διαφάνεια επικρατεί κι εδώ...:P

Εμ...δεν είναι τυχαίο, κατά πώς φαίνεται, που σε τούτο εδώ έβαλε τον "φραπέ"...

στα προηγούμενα όλα η ριντερ σου τα έβρισκε ε ; :whistle:

Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete :rtfm:

Μια χαρά διαφάνεια έχουν τα σταυρόλεξα παιδιά. :P Ουδεμία σχέση έχω με τον φραπέ.

Οι πόντοι όντως μαζεύονται από όλα τα σταυρόλεξα, γι'αυτό είσαι τόσο χαμηλά @Υδροχόος
1 λέξη σωστή = 1 πόντος

Το +5 αφορά στην ομάδα (μονομελή ή μη) που λύσει πρώτη το σταυρόλεξο για να σας δίνει ένα ας πούμε κίνητρο για να το λύσετε πρώτοι. Η Δούκισσα έχει κατσικωθεί στην 1η θέση σε 2-3 γύρους γιατί τα έλυνε πρώτη και μάζεψε πολλά +5.

Εμείς με τον @Kougami δεν βρήκαμε το νησί και το βουνό . Καλά το βουνό Όχη που το ξέρατε οι υπόλοιποι , δεν πιστεύω να googlarete :rtfm:

Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό :P

Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ.

Έχει και τέτοιο όνομα που δύσκολα να το μαντεύαμε και στην τύχη πως θα ονομαζόταν έτσι ένα βουνό :P

Eντωμεταξύ χθές έπαιζα κουίζ και σε μια ερώτηση αναφέρθηκε η Μαρτινίκη (δεν θυμάμαι τι ερώτηση ήταν ακριβώς, νομίζω ρώταγε "ποιό από τα παρακάτω νησιά ανήκουν στην ήπειρο Αμερική") αλλά δεν μου ήρθε πως θα ήταν το νησί που ψάχναμε. Δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ.
Το έχουν αναφέρει στην σειρά «Στο παρά πέντε», γι’αυτό το έβαλα. :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back