Σταυρόλεξο #4 e-steki edition

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.465 μηνύματα.
Mετά την νίκη των Ρίντερ & Κειτ δημοσιεύεται το Σταυρόλεξο #4 e-steki edition με καταληκτική ημερομηνία 11/11/2025

Κανόνες
:
  • Για να είναι δίκαιο προς όλους, απαγορεύεται η αναζήτηση στο διαδίκτυο για τις απαντήσεις.
  • Το site είναι case sensitive οπότε κατά την συμπλήρωση λέξεων, μην βάζετε τόνους, διαλυτικά κτλ. Παράδειγμα λέξης "καικι"
  • Μπορείτε να συμμαχήσετε με έναν ακόμη αν το επιθυμείτε, δημιουργώντας μια ομάδα. Αν το επιλέξετε, το ανακοινώνετε εδώ! Απαγορευεται σε δύο διαδοχικά σταυρόλεξα να εχετε το ίδιο ταίρι.
  • Απαγορεύεται να μοιράζετε τις απαντήσεις μεταξύ σας με άλλους/άλλες ομάδες
Αυτός που θα συμπληρώσει πρώτος το σταυρόλεξο είναι κι ο μεγάλος νικητής. Μέχρι τώρα, ο πίνακας κατάταξης του Hall of Fame είναι ο παρακάτω. Μπορείς να ταράξεις τα νερά κι ρίξεις τους @Micro @Kate1914 @Kougami @BaSO4 @Grand Duchess @Poirot @giannhs2001 @Dias @Pyotr_Krasnov @Reader ; Απόδειξε το!

Screenshot 2025-10-28 095330.png

Τι αλλάζει σε αυτό το σταυρόλεξο;

Για να πάρετε το λινκ, θα πρέπει πρώτα να περάσετε από μια αποστολή η οποια εχει να κάνει με την επίλυση μιας λεξοαναζήτησης. Στέλνετε την λύση της λεξοαναζήτησης με πμ (ναι, τα εχω ανοιχτά :P) κι αμα δω ότι είναι οκ, λαμβάνετε το λινκ για το σταυρόλεξο. Σκεφτείτε το σαν ένα mini boss πριν το final ;)

Πως ξέρω ότι έχω λύσει σωστά το σταυρόλεξο;

Όταν γράφουμε μια λέξη κι επειτα κάνουμε κλικ για να πάμε σε επόμενη λέξη, αν η προηγούμενη γράφτηκε σωστά θα πρασινήσει. Διαφορετικά θα γίνει κόκκινη σαν τη ντομάτα, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. :P

Έλυσα το σταυρόλεξο και βλέπω μια πράσινη πανδαισία. Τώρα τι κάνω;

Είναι πολύ απλό. Βγάζεις ένα screenshot του σταυρολεξου σου και μου το στέλνεις σε πμ! Αυτός που το λύνει πρώτος παίρνει στο τέλος +5 βαθμούς!

Παρακάτω βλεπετε τις λεξεις που πρεπει να εντοπίσετε που δεν είναι άλλες από τα νικνεϊμς μερικών στεκιτών ανα τα χρονικά. Κατεβάζετε την εικόνα και είτε με επεξεργασία στο κινητό είτε με την ζωγραφική του υπολογιστή σας χρωματίζετε τις λεξεις που βρίσκετε. Όταν βρείτε και τις 18 μου στελνετε την εικόνα συμπληρωμενη και σας στελνω το λινκ.

Screenshot 2025-10-28 095159.png

Screenshot 2025-10-28 095223.png

Happy Hunger Games

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα.
Ανακοινώνουμε ομάδα με τον @Poirot :flowers:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.248 μηνύματα.

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.465 μηνύματα.

Kougami

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 304 μηνύματα.
Άμα θέλει κάποιος συνεργασία εννοείται είμαι διαθέσιμος :P

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.248 μηνύματα.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.210 μηνύματα.

ultraviolence

Συντονιστής

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.210 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.657 μηνύματα.

Micro

Συντονιστής

Δυσκολο αυτο το σταυρολεξο .. ειδικα αν δεν εχεις συμπαικτη :cry_x:

ultraviolence

Συντονιστής

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.540 μηνύματα.
Έχει τελειώσει αυτό το σταυρόλεξο; Γιατί βλέπω ότι τα ονόματα για να ανοίξει στο πρώτο με τα μέλη υπάρχουν από κάτω
ή τα έχεις κι απλά πρέπει να τα βρεις ;

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα.
Έχει τελειώσει αυτό το σταυρόλεξο; Γιατί βλέπω ότι τα ονόματα για να ανοίξει στο πρώτο με τα μέλη υπάρχουν από κάτω
ή τα έχεις κι απλά πρέπει να τα βρεις ;
Το δεύτερο. Ψάχνεις τα ονόματα των μελών που έχουν δοθεί στο spoiler στη λεξοαναζήτηση :flowers:

ultraviolence

Συντονιστής

Kι όταν το κάνεις μου το στέλνεις σε πμ να το δω και σου δίνω το λινκ για το σταυρόλεξο :yes:

Micro

Συντονιστής

για να πει ο ανταγωνισμος , ποσες εχετε βρει ;

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Καλή ιδέα έχεις Μίκρο, για πες μας λοιπόν

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.657 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...