ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.404 μηνύματα.
22-09-25
13:27
Τι παραπονιέσαι ρε; Χθες μέσα σε μιση ώρα βρήκες τις μισές λέξεις.Μιας που σκίσαμε με τα εύκολα...
Έχεις και τέτοια αξιοζήλευτη δύναμη για συμπαίκτηGrand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.688 μηνύματα.
22-09-25
13:43
Επειδή το έλυσε ο Δίας πρέπει τώρα να στείλουμε όσες βρήκαμε ή συνεχίζει ακόμη ;
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.404 μηνύματα.
22-09-25
13:45
Συνεχίζετε κανονικά μέχρι αρχές ΟκτώβρηΕπειδή το έλυσε ο Δίας πρέπει τώρα να στείλουμε όσες βρήκαμε ή συνεχίζει ακόμη ;

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.688 μηνύματα.
22-09-25
13:56
Τζάμπα κλαιγομουν για το 10 και το 16, εύκολα με την αποκάλυψη των ενδιάμεσων λέξεων.Συνεχίζετε κανονικά μέχρι αρχές Οκτώβρη![]()
Στο 1 πρόκειται για Έλληνα;
ultraviolence
Συντονιστής
22-09-25
14:09
Μπορεί ναι μπορεί όχι. xDΣτο 1 πρόκειται για Έλληνα;
Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 888 μηνύματα.
23-09-25
13:08
Ιτ'ς οβερ δεν ξερω αν κανω κατι λαθος, αλλα εχω βρει μονο 1 αχχ
ultraviolence
Συντονιστής
23-09-25
13:10
Απ'όλες τις ερωτήσεις μόνο 1 έχεις βρει; Κάτι δεν πάει καλά, μισό. ΔΕΝ πρέπει να βάζεις τόνους στις λέξεις. Βάζεις τόνους;Ιτ'ς οβερ δεν ξερω αν κανω κατι λαθος, αλλα εχω βρει μονο 1 αχχ
Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 888 μηνύματα.
23-09-25
13:12
Τελικα λαθος, εχω βρει 3 μεχρι τωρα) Απλως εκανα βλακειες στην αρχη λολΑπ'όλες τις ερωτήσεις μόνο 1 έχεις βρει; Κάτι δεν πάει καλά, μισό. ΔΕΝ πρέπει να βάζεις τόνους στις λέξεις. Βάζεις τόνους;
ultraviolence
Συντονιστής
23-09-25
13:14
Τέλεια. Όταν το λύσεις/δεν μπορείς να βρεις άλλες λέξεις, μου στέλνεις ενα σκρινσοτ στα πμΤελικα λαθος, εχω βρει 3 μεχρι τωρα) Απλως εκανα βλακειες στην αρχη λολ

ultraviolence
Συντονιστής
04-10-25
13:20
Kαλημέρα! Υπενθυμίζω ότι έχετε μέχρι αύριο 05/10/2025 έως και τις 23:59 για να μου στείλετε τις απαντήσεις σας!
@Pyotr_Krasnov αν θυμάμαι καλά το'χεις ξεκινήσει οπότε όταν είσαι έτοιμος στείλε μου τις απαντήσεις σου.
@Pyotr_Krasnov αν θυμάμαι καλά το'χεις ξεκινήσει οπότε όταν είσαι έτοιμος στείλε μου τις απαντήσεις σου.
Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
05-10-25
11:42
Ο, Δεν μπορω να σου στειλω πμ(Kαλημέρα! Υπενθυμίζω ότι έχετε μέχρι αύριο 05/10/2025 έως και τις 23:59 για να μου στείλετε τις απαντήσεις σας!
ultraviolence
Συντονιστής
06-10-25
00:00
Να'μαι πάλι..
Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιας για την συμμετοχή σας (και το εννοώ!)
Special thanks στον @Dias και στον @Pyotr_Krasnov που αποφάσισαν να έρθουν κι αυτοί στην παρέα του Σταυρόλεξο - e-steki edition
Και πάμε στο ζουμί της υπόθεσης..στους πόντους σας. Τα πήγατε πολύ καλά σε τούτο το σταυρόλεξο παιδάκια μου, συγχαρητήρια. Όπως σας είχα πει, ο πρώτος/η πρώτο ομάδα που λύνει το σταυρόλεξοι παίρνει +5 έξτρα πόντους
@Micro @Kougami @Reader @Poirot @giannhs2001 @Kate1914 @Grand Duchess @BaSO4
Η λύση

Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιας για την συμμετοχή σας (και το εννοώ!)
Special thanks στον @Dias και στον @Pyotr_Krasnov που αποφάσισαν να έρθουν κι αυτοί στην παρέα του Σταυρόλεξο - e-steki edition
Και πάμε στο ζουμί της υπόθεσης..στους πόντους σας. Τα πήγατε πολύ καλά σε τούτο το σταυρόλεξο παιδάκια μου, συγχαρητήρια. Όπως σας είχα πει, ο πρώτος/η πρώτο ομάδα που λύνει το σταυρόλεξοι παίρνει +5 έξτρα πόντους
@Micro @Kougami @Reader @Poirot @giannhs2001 @Kate1914 @Grand Duchess @BaSO4
Ιδού τα αποτελέσματα για το συγκεκριμένο σταυρόλεξο
Kαι ο συγκεντρωτικός πίνακας στον οποίο αθροίζονται οι πόντοι όλων των σταυρολεξων. Στην κορυφή ο @Micro ο οποίος κερδίζει μια αγκαλίτσα από εμένα. Ποιος θα καταφέρει να τον ρίξει στην 2η θέση;
Kαι ο συγκεντρωτικός πίνακας στον οποίο αθροίζονται οι πόντοι όλων των σταυρολεξων. Στην κορυφή ο @Micro ο οποίος κερδίζει μια αγκαλίτσα από εμένα. Ποιος θα καταφέρει να τον ρίξει στην 2η θέση;
Η λύση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool