Σταυρόλεξο #2 e-steki edition

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.404 μηνύματα.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.688 μηνύματα.
Επειδή το έλυσε ο Δίας πρέπει τώρα να στείλουμε όσες βρήκαμε ή συνεχίζει ακόμη ;

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.404 μηνύματα.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.688 μηνύματα.

ultraviolence

Συντονιστής

Pyotr_Krasnov

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 888 μηνύματα.
Απ'όλες τις ερωτήσεις μόνο 1 έχεις βρει; Κάτι δεν πάει καλά, μισό. ΔΕΝ πρέπει να βάζεις τόνους στις λέξεις. Βάζεις τόνους;
Τελικα λαθος, εχω βρει 3 μεχρι τωρα) Απλως εκανα βλακειες στην αρχη λολ

ultraviolence

Συντονιστής

ultraviolence

Συντονιστής

Kαλημέρα! Υπενθυμίζω ότι έχετε μέχρι αύριο 05/10/2025 έως και τις 23:59 για να μου στείλετε τις απαντήσεις σας!

@Pyotr_Krasnov αν θυμάμαι καλά το'χεις ξεκινήσει οπότε όταν είσαι έτοιμος στείλε μου τις απαντήσεις σου.

Pyotr_Krasnov

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 888 μηνύματα.
Kαλημέρα! Υπενθυμίζω ότι έχετε μέχρι αύριο 05/10/2025 έως και τις 23:59 για να μου στείλετε τις απαντήσεις σας!

@Pyotr_Krasnov αν θυμάμαι καλά το'χεις ξεκινήσει οπότε όταν είσαι έτοιμος στείλε μου τις απαντήσεις σου.
Ο, Δεν μπορω να σου στειλω πμ(

ultraviolence

Συντονιστής

Να'μαι πάλι..:)

Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιας για την συμμετοχή σας (και το εννοώ!)
Special thanks στον @Dias και στον @Pyotr_Krasnov που αποφάσισαν να έρθουν κι αυτοί στην παρέα του Σταυρόλεξο - e-steki edition

Και πάμε στο ζουμί της υπόθεσης..στους πόντους σας. Τα πήγατε πολύ καλά σε τούτο το σταυρόλεξο παιδάκια μου, συγχαρητήρια. Όπως σας είχα πει, ο πρώτος/η πρώτο ομάδα που λύνει το σταυρόλεξοι παίρνει +5 έξτρα πόντους

@Micro @Kougami @Reader @Poirot @giannhs2001 @Kate1914 @Grand Duchess @BaSO4

Ιδού τα αποτελέσματα για το συγκεκριμένο σταυρόλεξο

Καταγραφή.PNG

Kαι ο συγκεντρωτικός πίνακας στον οποίο αθροίζονται οι πόντοι όλων των σταυρολεξων. Στην κορυφή ο @Micro ο οποίος κερδίζει μια αγκαλίτσα από εμένα. Ποιος θα καταφέρει να τον ρίξει στην 2η θέση; :bounce:

Καταγραφήé.PNG

Η λύση

1000020545.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...