όταν κολλάω και δεν ξέρω τί να γράψω, όπως τώρα...., θα γυρνάω λίγο το χρόνο πίσω και θα θυμάμαι ότι χρωστάω μερικές ωραίες σκέψεις..., σε μερικά ωραία άτομα.... και θα τις μεταφέρω όσο μπορώ και όσο μου επιτρέπεται στον κόσμο τους..., γιατί ο δικός μου είναι άδειος, χωρίς αυτούς....
δεν είναι κακό να νιώθεις μόνος..., καλό είναι να ξέρεις, ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος για 'σένα.... και αν αργήσει λίγο, περίμενε τον, αξίζει....
αν μάθεις στη ζωή σου, να ξεχωρίζεις το σωστό από το λάθος, θα μάθεις να οδηγείς και τα όνειρά σου, στη σωστή κατεύθυνση....
αν πάλι νιώθεις μπερδεμένος..., μάθε να ακούς, να βλέπεις και να σκέφτεσαι..., διαφορετικά από ότι γνώριζες..., δύσκολο μεν, προσιτό δε....
για να μάθεις τί είναι αλήθεια και τί ψέμα..., θα πρέπει να αρχίζεις να αλλάζεις τον εαυτό σου..., αλλιώς η αλήθεια, θα συνεχίσει να μοιάζει με αλήθεια και το ψέμα, θα συνεχίσει να μοιάζει με ψέμα....
για να γνωρίσεις την αληθινή σου δύναμη..., θα πρέπει να φτάσεις τον εαυτό σου, στα όρια....
όταν τα καταφέρεις και νιώσεις αληθινή δύναμη, θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις τα όρια της και θα την κάνεις να μοιάζει με ψεύτικη....
οι αλλαγές, μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα, να πονέσεις πρωτόγνωρα, να ψιλοσαλτάρεις, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστά και με διάρκεια....
όσο κάθομαι σκέφτομαι, όσο σκέφτομαι γράφω, όσο γράφω ξεχνάω, όσο ξεχνάω δε θυμάμαι, όσο θυμάμαι ήταν αλυσιδωτές αντιδράσεις....
τα πρόβατα πηγαίνουν μαζί με τα πρόβατα και οι λύκοι μαζί με τους λύκους..., μα αν δεις πρόβατο μέσα στους λύκους, δεν είναι πρόβατο, αλλά ο διάβολος....
αν δεις πάλι λύκο μέσα στα πρόβατα, δεν είναι λύκος, αλλά άγγελος....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.