Alma Libre
Επιφανές μέλος
'Eλεος
Βασικά δε μ'αρέσει ο Κιάμος-προς θεού-αλλά το 'Απο Δευτέρα' έχει ένα point στην ζωή των ελλήνων,λένε πως θα κάνουν κάτι και δε το κάνουν..οπότεεε..
απο Δευτέρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος
τότε φοβάσαι τον ίδιο σου τον εαυτό...( μου το ειχε πει μια καλή φίλη )
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Η κόρη του χημικού μου :Ρ
(όταν σας το λέει αυτό παιδί καθηγητή να φοβάστε!)
φρι
Διάσημο μέλος
Βολταίρος
Και μία από τις αγαπημένες μου..
Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.
Την άκουσα στους "Πρωταγωνιστές" σε μία εκπομπή για μία θανατηφόρο ασθένεια, την κυστική ίνωση.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Βασικά συναρπαστική είναι. Στο χέρι μας είναι να την ορίσουμε."Η ζωή είναι ωραία, όσο μικρή κι αν είναι".
Την άκουσα στους "Πρωταγωνιστές" σε μία εκπομπή για μία θανατηφόρο ασθένεια, την κυστική ίνωση.
GeoSrch
Νεοφερμένος
1.γνωθι σεαυτον
2. ο κατωτερος ανθρωπος εχει απαιτησεις απο τους αλλους,ο ανωτερος απο τον εαυτο του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HumaneTouch
Νεοφερμένος
Πέστε να με φάτε
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος
alexandrosss
Νεοφερμένος
Isom1312
Εκκολαπτόμενο μέλος
HumaneTouch
Νεοφερμένος
nex.
Νεοφερμένος
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Aυτό μου θυμίζει Κοέλιο, σε ελεύθερη απόδοση έλεγε κάτι σε φάση <<Κάθε μέρα έρχεσαι σε επαφή με διάφορα πράγματα. Το θέμα είναι πως και αυτά έρχονται σε επαφή μαζί σου, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις>>.Πολλά πράγματα μπορεί να μην τα βλέπεις, αλλά υπάρχουν.
Δύο σημαντικές, γι' εμένα, <<σοφίες>>:
Τις ευκαιρίες τις κυνηγάς, δε τις περιμένεις
- Οικογενειακή φίλη
Είναι προτιμότερο να είσαι ο καλύτερος ανάμεσα στους χειρότερους, ή ο χειρότερος ανάμεσα στους καλύτερους;
- Καθηγήτρια της σχολής μου
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
"Γιατί;"
Και τι δεν ανακαλύψαμε....
Εγώ το σκέφτηκα.
Καλά κι άλλοι....
silverdog
Δραστήριο μέλος
Isom1312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- rafaela11
- jellojina
- Μήτσος10
- charmander
- Palermo Player
- Joji
- Palermo Player
- Hased Babis
- Palermo Player
- American Economist
- melmel
- Ariana2018
- Emmanouela.
- Euge.loukia
- Libertus
- Undeserved
- Ταπεινή παπαρούνα
- Wonderkid
- Nikos 7
- meowmeow
- CiNeFiL
- Scandal
- L0st
- Unboxholics
- physicscrazy
- 1011
- Metalhead_4_life
- Panos_02
- Ermioni89
- Εχέμυθη
- Aris1994
- Sevasti
- Palermo Player
- fmarulezkd
- jj!
- Viedo
- Palermo Player
- Nickx
- User2350
- ιμοτζι
- jari
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Citylights
- gewrgia0298
- not_a_troll
- louminis
- Αρίκος
- An_uknown_world
- Karim10
- taketrance
- T C
- nicks1999
- tslef8
- globglogabgalab
- Loozen
- Mhtrogoal
- SlimShady
- leo41
- orchidea
- Johnny15
- ΠηνελόπηΤ
- Scott
- JoeDon
- Demlogic
- Τodoroki
- harry akritas
- pacheiko
- ag97
- Luke.
- McManus
- hirasawayui
- tsiobieman
- gwgw_5
- WhaleOilBeefHooked
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.