Σοφά λόγια που είπαμε ή ακούσαμε

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,961 μηνύματα.
Αν καταφέρεις να ξεγελάσεις κάποιον δε σημαίνει ότι είναι ανόητος, αλλά ότι σε εμπιστεύεται περισσότερο απ'οτι αξίζεις.

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,067 μηνύματα.
Ρώτησα τον χρόνο ποια είναι η λύση και μου είπε ...
Άσε με να περάσω

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
1642544246021.png

H|M

Διάσημο μέλος

Ο Κανένας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσιοθεραπευτής. Έχει γράψει 3,467 μηνύματα.
Κρίμα...
Δεν έμαθες να εκτιμάς
αγάπη ποιός προσφέρει.
Τράβα λοιπόν σε έρωτες
που κόβουν σα μαχαίρι.

Τελευταία επεξεργασία:

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,956 μηνύματα.
00.jpg

H|M

Διάσημο μέλος

Ο Κανένας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσιοθεραπευτής. Έχει γράψει 3,467 μηνύματα.
Αχαριστία τί σημαίνει
βρες το στα λεξικά σου
και δες στην επεξήγηση
πως γράφει Τ' ΌΝΟΜΆ ΣΟΥ!

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
| Charles Bukowski |

Αν δε σε ξαναδώ ποτέ

θα σε κουβαλώ πάντα

μέσα μου

- κι έξω -

στα ακροδάχτυλά μου

και τις γωνίες του μυαλού μου

και στο κέντρο

- κεντρικά

του τι είμαι και τι απέμεινε.

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,961 μηνύματα.
Heal before having children so your children don't have to heal from having you as a parent.

H|M

Διάσημο μέλος

Το εκκρεμές του νου πάλλεται μεταξύ λογικού και παράλογου, όχι μεταξύ σωστού και λάθους.

Carl Gustav Jung

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η αληθινή αγάπη δεν είναι τίποτα άλλο από την αναπόφευκτη επιθυμία να βοηθήσουμε τον άλλο να είναι αυτός που είναι.
Χόρχε Μπουκάι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια