Σκοτεινή Ιστορία Θεόδωρου Φαστάκου

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Την ιστορία αυτή άρχησα τυχαία να την γράφω, απογοητευμένος με τη κατάληξη της ιστορίας που μοιράστηκε η @Λένω με το μπανάλ τελείωμα. Στην ουσία, η Βασούλα ήταν μια όμορφη νεαρή γυναίκα που σπούδαζε Θεσσαλονίκη αλλά ήταν από Αθήνα και επιχείρησε να βλέπει ταυτόχρονα και τον Χρήστο που τα είχε μαζί του από το σχολείο, αλλά και τον Παναγιώτη στη Θεσσαλονίκη.

Προειδοποίηση: Η ιστορία περιέχει σοκαριστικό σεξουαλικό και ψυχολογικό περιεχόμενο και δεν συμφωνώ προσωπικά με την ηθικότητα κανενός από τους χαρακτήρες.

--

Ο Χρήστος με τον Παναγιώτη γνωρίζονται τυχαία σε ένα κρασάδικο στη Θεσσαλονίκη και περιέργως τα βρίσκουνε καθώς είναι και οι 2 πικραμένοι από την ίδια γυναίκα. Κατά τις επόμενες εβδομάδες, καλεί ο ένας τον άλλον στο σπίτι του για ποτά και λένε για το πως η ακατανόμαστη τους έπαιζε στα δάχτυλα της, αλλά και άλλα γνωρίζονται μεταξύ τους καλύτερα. Μετά από λίγες τέτοιες βραδιές όμως, αρχίζουν να κοιτάν τον κόσμο με άλλο μάτι και επιθυμούν να βρουν τρόπο να επωφεληθούν από τη Βασούλα, αλλά και από την ατίθαση γυναικεία φύση στην οποία εκτέθηκαν.

Βλέπετε, στη ζωή των δύο μας νέων, ποτέ δεν είχε συμβεί μεγαλύτερη συμφορά και συναισθηματική ανακατωσούρα από τα καμώματα της Βάσως. Αν και ο Παναγιώτης είναι πιο συνεσταλμένος, ντροπαλός και εν τέλει συντηρητικός και καλόψυχος, δε μπορεί παρά να εκτιμήσει και να ταυτιστεί με την αλλαγή που συνέβη στον Χρήστο.

Η με ένα από τα σκοτεινότερα λημέρια της θηλυκής σκιάς, άλλαξε για πάντα τον Χρήστο και τον οδηγήσε σε δρόμους αλλόκοτους και , με την πρώτη δραματική αλλαγή να διαγραμματίζεται στη σεξουαλικότητα του. Στην αρχή, είχε όνειρα τη νύχτα μετά τις κραιπάλες, με νεαρές γυναίκες που κλαίνε εξεφτελισμένες στο δάσος μοναχές και ξυπνούσε ερεθισμένος... αργότερα άρχισε να ψάχνεται στο internet και δε δίστασε να βρει κάποιες ημινόμιμες ιστοσελίδες με βάση στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Στις σελίδες αυτές, νεαρές κοπέλες από διάφορα σλαβόφωνα χωριά υπέφεραν τον πιο πολυποίκιλο και αισχρό εξευτελισμό που είχε δει ποτέ του ο Χρήστος. Κάτι σκυθρωποί γκριζομάλληδες με ψυχρά μαύρα μάτια έπαιρναν τις κοπέλες και τις έδεναν και τις μαστίγωναν παρά τα δάκρυα και τις κραυγές τους. Τις πλήρωναν λιγότερο στο τέλος απ' όσα τις είχαν υποσχεθεί και τις μιλούσαν σα να είναι δούλες και ανάξιες συμπάθειας και αξιοπρέπειας. Στο τέλος, οι γυναίκες έφευγαν με εμπειρία εφάμιλλη αλλά πολύ χειρότερη του βιασμού.

Για να επιστρέψουμε στην ιστορία μας όμως, μια μέρα περίπου 1 μήνα μετά την ανάκαλυψη του διπλού ταμπλού, ο Χρήστος φέρνει τον Παναγιώτη στο σπίτι της Βασούλας. Η τελευταία, βλέποντας τα πρωτοφανώς αποφασιστικά μάτια του Χρήστου και παραξενεμένη από το γεγονός ότι βλέπει τους 2 μαζί, ανοίγει. Ο Χρήστος αμέσως την απειλεί πως θα στείλει στους γονείς της ένα βίντεο που τράβηξε σε μια σεξουαλική τους συνεύρεση, πως θα τους πει τι έκανε όλους αυτούς τους μήνες, πως θα την αποκληρώσουν και πως δε θα μπορεί να κυκλοφορήσει έξω σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Η μόνη της επιλογή; Να παράγει σεξουαλικό περιεχόμενο για το οικονομικό όφελος του ίδιου και του Παναγιώτη που ουσιαστικά θα είναι ο βοηθός και των 2.

Τρομοκρατημένη και πιασμένη τελείως απροετοίμαστη, η Βασούλα συμφωνεί να μετέχει στο εγχείρημα, γυρίζοντας μάλιστα το πρώτο της βίντεο την ίδια μέρα. Στην πραγματικότητα, το βίντεο με το οποίο την απείλησε ο Χρήστος δεν υπήρχε και οι γονείς της πιθανότατα δεν θα τον πίστευαν μόνο του με τον Παναγιώτη, αλλά το αιμοβόρο τακτ του Χρήστου την οδήγησε στην καταστροφή, καθώς τώρα πράγματι υπήρχε το υλικό.

Κατά τους επόμενους μήνες, η Βάσω όχι μόνο συνέχισε να παράγει σεξουαλικό περιεχόμενο, το οποίο σιχαινόταν καθαυτό και τον εξεφτελισμό που το κάνει για τον Χρήστο, αλλά αυτός άρχισε όλο και πιο πολύ να την υποχρεώνει να είναι δούλα του... χτυπώντας την όταν δεν ακολουθούσε τις οδηγίες του με ακρίβεια ή καθαρά για δική του ηδωνή, εφαρμόζωντας με μιμητική μαεστρία τις τερατωδίες που είδε στο 'Ιντερνετ.

Κατάφερε μάλιστα να το συνεχίσει αυτό για μήνες, μέχρισοτου οι γονείς της Βασούλας πήραν χαμπάρι και οι 2 άντρες δικάστηκαν, ενώ η Βασούλα κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική για αρκετό καιρό.
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το σοκαριστικο σεξουαλικο περιεχόμενο που είναι; Ούτε ένα βρωμολογο δε διάβασα. Φαστακο θα εκτελεστεις στην αυλή του Λομβαρδου βασιλιά.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Είχε gory λεπτομέριες που τις έβγαλα στο editing
 

Ιππολύτη

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 1,972 μηνύματα.
Εγώ ακόμα πιστεύω πως υπάρχει ελπίδα για σένα ρε Φαστάκο. Πρέπει να ενδώσεις σε μια παχιά... Γνώμη μου.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top