Σκέψεις... III

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2,091 μηνύματα.
Γαμώ την δηθενιά
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,272 μηνύματα.
"Ε τι να κάνουμε, ετσι ειναι η ζωή, άλλοι ειναι τυχεροί κι άλλοι όχι, πρέπει να το αποδεχτούμε".

Όχι, δεν πρέπει να το αποδεχτούμε. Τι να κάνουμε; Κάτι να κάνουμε!
 

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 4,906 μηνύματα.
Μια χαρά τα λέει ο Τάσος Πορφύρης


"Τούτο το το μαχαίρι είναι γερά μπηγμένο
Στα πλευρά μου ανάμεσα
Καμπουριάζω απ’ τον πόνο
Παραμιλώ απ’ τον πόνο
Δεν μπορώ να ρίξω ένα ρούχο πάνω μου
Δεν μπορώ να βγάλω το μαχαίρι ή
Να το σπρώξω βαθύτερα
Βολεύτηκα επί πλέον προσέχω
Πώς κάθομαι πού στέκω πώς
Κοιμάμαι μα ποιος ενδιαφέρεται;
Ο καθένας αγκαλιά με την πληγή του."
 

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,642 μηνύματα.
Όσο καιρό πλέεις με ούριο άνεμο, βοήθησε εκείνους που έχουν ναυαγήσει...
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,272 μηνύματα.
Ερχεται ένα μέηλ σήμερα από την Πειραιώς. Και διαφημίζουν οι άνθρωποι τις δράσεις τους. Κανένα πρόβλημα με αυτό. Ειδικότερα διαφημίζουν το Equall με τονισμένο σε bold το all. Και πάλι κανενα πρόβλημα με αυτό. Για μια κοινωνία ισότιμων ανθρώπων. Μαζί σας αδέρφια, εκεί κι αν δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Βρείτε μου τι πάει στραβά με την παρακάτω εικόνα, και προσπαθήστε μετα να καταλάβετε γιατί δεν μου αρέσει ο καπιταλισμός στην τωρινή του μορφή. Ειλικρινά, προσπαθήστε να το δείτε από τη ματιά ενός ανθρώπου διαφορετικού που πιστευει πως ανήκει στην κοινωνία των ισότιμων ανθρώπων.

Εξαντλούμε την διαφορετικότητα και την ισότητα που; Στα woke policies περι φύλων; Οι άλλοι; Στην απέξω; Δεν υπάρχει ισοτιμία και για άλλες κατηγορίες ανθρώπων; Γιατί ΤΟΣΗ ευαισθησία μόνο για Gender Politics που πρέπει να ειναι 4 ολόκληρες δράσεις κι αυτές αποκλειστικά σε θέματα φύλου;

Θα μου πει κανείς, δικαίωμά τους είναι. Ασφαλώς! Δημοκρατία έχουμε, έτσι επέλεξαν, άμα δε σ αρέσει μην ασχολείσαι. Αλλά το αισθανομαι ως παραπλάνηση να μιλάμε για κοινωνία ισότιμων ανθρώπων και all. Αμα μου πεις κοινωνια ισότιμων γυναικών και equifemale ναι οκ, θα ήσουν 100% spot on. Αλλά δεν είσαι, είσαι;

Και θα μου πει κανείς και το άλλο. Μα άμα ψάξεις στη σελίδα παίρνουν και άτομα με άλλες ιδιαιτερότητες. Ναι οκ, αλλα γιατι να το ψαχουλέψω εξαντλητικά για να το βρω; Γιατι δεν το προωθείς το ίδιο με αυτή την ατζέντα αφού ειναι "για όλους" η ισότητα;

Και το βλέπω και σε άλλες ιδιωτικες εταιρίες που σημαινει οτι πουσάρεται η ατζέντα απο κάπου, όχι οτι δεν το ξέραμε γενικώς ότι παίζει Ε.Ε. / Μπλακροκ και γενικά επιδότηση και παρότρυνση προγραμμάτων και δράσεων ή δεν ξερω κι εγω τι.

Καταλάβατε τώρα, γιατί απο κει στα άλλα θέματα μιλάω όπως μιλάω για την υποκρισία του καπιταλισμού ως οικονομικό σύστημα;

equall_women.png
 

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 6,951 μηνύματα.
Βγήκα έξω σήμερα το πρωί με την τσάντα στον έναν ώμο και την κιθάρα απάνω στον άλλον.
Συνήθισα τον άλλον τον καιρό, τον δήθεν "καλό" με την ανυπόφερτη ζέστη και τα μακριά μαλλιά μου που είναι ενοχλητικά κοντά για να τα πιάσω αλλά συνάμα ενοχλητικά μακριά για να μην υπερθερμαίνομαι.
Βγήκα με κοντό παντελόνι και κοντή μπλούζα. Πρώτα χτύπησε την μύτη μου η φθινοπωρινή μυρωδιά, αυτή που ξυπνάς κάθε χειμώνα και μυρίζεις χώμα και πράσινο (που τη βρήκα αυτή στη μέση της Αθήνας ένας θεός γνωρίζει)
Και μετά με χτύπησε το κρύο. Με έπιασε απροετοίμαστο, εχθές είχαμε 25+ το πρωί. Σήμερα πρέπει να ήτανε 19.

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,272 μηνύματα.
Τελικά με είχε γλιτώσει ο Θεος απο μεγάλο μπελά και δεν ειχα καταλάβει τίποτα. Παλιανθρωπάκι ρε φίλε.

Δόξα τω Θεω!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top