Σκέψεις... III

  • Thread starter Thread starter Guest 709611
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
αρχείο λήψης.jpg
 
Σκέφτομαι ποσο πολυ σ'αγαπώ...
Και ποσα έχουμε ζήσει μαζι..
Και ποσο θλιβομαι που πολλες φορες δεν μπορώ να σε καταλάβω
Ποσο δυσκολος είσαι πολλες. Φορές και δεν μπορώ να σε αποκωδικοποίησω
Και να σου παρω όλα τα αρνητικά συναισθήματα
Να ξέρεις ότι προσπαθω παντα
Δεν ξέρω αν φαίνεται παντα
Αλλά προσπαθω και όταν δεν τα καταφέρνω, θυμώνω πολυ κυρίως με εμένα που μετα απο τοσα χρονια, ακόμα σε μαθαίνω... Και σε ανακαλυπτω!

Ειμαι τρέλα ερωτευμένη που καμμια φορά φοβάμαι! Όπως οι ερωτευμένοι... <3
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Συμφωνώ
Άργησα μα το κατάλαβα
Είχα κάποτε λέμε μια φίλη
Κολλητή την έλεγα
Ήξερα τα μυστικά όλων των φίλων της
Ώσπου κάποτε όλοι αυτοί έμαθαν τα δικά μου
Ήταν φίλη κολλητή
Και έγινε απλα μισητή
Δε θέλει και πολυ να πας στην άλλη πλευρα!
 
EF92C312-4E21-4968-9149-6DEDB1034069.jpeg
 
Σήμερα ξύπνησα με απαίσια διάθεση, έπαθα μια μικρή κρίση αλλά I pulled through χωρίς να με παραλύσει και να με ρίξει στο κρεβάτι για άλλη μια μέρα. And I’m proud of myself for that. Αυτό, ήθελα να το πω.
 
84FEAF1A-1DE8-4AC2-A131-8EF07AE878A2.jpeg
 
Με έχει πεθάνει ο πυρετός σήμερα, δεν λέει να κατέβει κάτω από 38. Το 38 είναι το χαμηλότερο που είχα. Και με παυσίπονα και με όλα. Πέφτει μόνο όταν κοιμάμαι και όταν ξυπνάω ξανά χτυπάει 39. Δεν έχω ιδέα τι να κάνω.
 
Ξύπνησα στις 6.30 (από μόνη μου δεν είναι ότι είχα κάτι να κάνω και είχα κοιμηθεί και στις 2 το βράδυ λολ) και βγήκα στον κήπο να απολαύσω τη δροσιά και την ησυχία. Με πήρε ο ύπνος στον καναπέ-παγκάκι που έχουμε έξω και ξύπνησα πριν κανά 20 λεπτο μη γνωρίζοντας τι έτος έχουμε!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back
Top