Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.421 εγγεγραμμένα μέλη και 3.561.519 μηνύματα σε 105.919 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 247 άτομα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.227 μηνύματα.
Ενα κομμάτι μου δεν θέλει να σου τηλεφωνήσει γιατί ξέρει ότι είμαι καλός άνθρωπος παρά τα λάθη μου, και δεν άξιζα τέτοιο κρέμασμα. Δεν αξίζεις να με έχεις, είμαι για καλύτερα. Κι αν θες να ξέρεις ποια καλύτερα; Εκείνα που παρίστανες πως ήσουν στην αρχή πριν φανερωθείς.
Ενα κομμάτι μου απλά δεν βρίσκει νόημα.
Όλα τ αλλα όμως σε αγαπούν. Ακόμα κι αυτό που δεν θέλει.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.227 μηνύματα.
A poet is Atlantic and lion in one. While one drowns us the other gnaws us. If we survive the teeth, we succumb to the waves. A man who can destroy illusions is both beast and flood. Illusions are to the soul what atmosphere is to the earth. Roll up that tender air and the plant dies, the colour fades. The earth we walk on is a parched cinder. It is marl we tread and fiery cobbles scorch our feet. By the truth we are undone. Life is a dream. ‘Tis waking that kills us. He who robs us of our dreams robs us of our life
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.