03-03-22
13:46
Μην λέτε πράγματα που δεν τα εννοείτε, ευχαριστώ
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
03-03-22
16:29
Κυριακή κοντή γιορτή
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,143 μηνύματα.
03-03-22
16:31
Θα χει γινει καμια μαλακία και θα χω χάσει κανονικά κιλά με τη νεα προσεγμένη διατροφή μου και θα γελάμε. Ήδη είμαι ένα νούμερο σουτιενάκι μικρότερο. Από D σε C.
03-03-22
16:34
Το πουλί πρέπει όταν νιώσει έτοιμο να ανοίξει τα φτερά του τότε και μόνο τότε !!!
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
03-03-22
16:35
Να ζει κανείς ή να μη ζει
03-03-22
16:37
Ευχαριστώ πολύ!!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
03-03-22
18:01
"Σκεφτόμαστε το κλειδί,
καθένας μες στη φυλακή του"
T.S.Eliot
καθένας μες στη φυλακή του"
T.S.Eliot
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
03-03-22
19:28
Mπορώ να γίνω ευτυχισμένος με τα πιο απλά πράγματα και με τα πιο μικρά.
Και με τα καθημερινότερα των καθημερινών.
Μου φτάνει που οι εβδομάδες έχουν Κυριακές.
Μου φτάνει που τα χρόνια φυλάνε Χριστούγεννα για το τέλος τους.
Που οι χειμώνες έχουν πέτρινα, χιονισμένα σπίτια.
Που ξέρω ν’ ανακαλύπτω τα κρυμμένα πετροράδικα στις κρυψώνες τους.
Μου φτάνει που μ’ αγαπάνε τέσσερις άνθρωποι.
Πολύ…
Μου φτάνει που αγαπάω τέσσερις ανθρώπους.
Πολύ…
Που ξοδεύω τις ανάσες μου μόνο γι’ αυτούς.
Που δεν φοβάμαι να θυμάμαι.
Που δε με νοιάζει να με θυμούνται.
Που μπορώ και κλαίω ακόμα.
Και που τραγουδάω… μερικές φορές…
Που υπάρχουν μουσικές που με συναρπάζουν...
Και ευωδιές που με γοητεύουν…
(Ελύτης)
Και με τα καθημερινότερα των καθημερινών.
Μου φτάνει που οι εβδομάδες έχουν Κυριακές.
Μου φτάνει που τα χρόνια φυλάνε Χριστούγεννα για το τέλος τους.
Που οι χειμώνες έχουν πέτρινα, χιονισμένα σπίτια.
Που ξέρω ν’ ανακαλύπτω τα κρυμμένα πετροράδικα στις κρυψώνες τους.
Μου φτάνει που μ’ αγαπάνε τέσσερις άνθρωποι.
Πολύ…
Μου φτάνει που αγαπάω τέσσερις ανθρώπους.
Πολύ…
Που ξοδεύω τις ανάσες μου μόνο γι’ αυτούς.
Που δεν φοβάμαι να θυμάμαι.
Που δε με νοιάζει να με θυμούνται.
Που μπορώ και κλαίω ακόμα.
Και που τραγουδάω… μερικές φορές…
Που υπάρχουν μουσικές που με συναρπάζουν...
Και ευωδιές που με γοητεύουν…
(Ελύτης)
03-03-22
22:00
Συγγνώμη για τότε.
Έπρεπε να περιμένω .
Και ορίστε έγινε.
Έπρεπε να περιμένω .
Και ορίστε έγινε.
03-03-22
23:34
L’amour est comme le vent, nous ne savons pas d’où il vient...
03-03-22
23:59
Αν κερδίζουν τα «θετικά» συναισθήματα, κερδίζουμε μεις.
Αν κερδίζουν «τ' αρνητικά» συναισθήματα, κερδίζουν εκείνοι που τα προκάλεσαν.
Αν κερδίζουν «τ' αρνητικά» συναισθήματα, κερδίζουν εκείνοι που τα προκάλεσαν.
Pak
Επιφανές μέλος
04-03-22
00:01
Αχ έγινα πολύ γλυκιά. Φωνάξτε καλέ την άλλη Πακ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,143 μηνύματα.
04-03-22
00:51
Α ρε Χάκερ με τα φάστινγκ σου, να σε βράσω...
ΥΓ: Πεινάω
ΥΓ: Πεινάω
04-03-22
11:02
Χτες σαν με αντίκρισα στον καθρέφτη ... Μου άρεσε αυτό που είδα ... Μου άρεσα εγώ ...μου φάνηκε περίεργο. Με έκαναν να μου φαίνεται περίεργο. Το πιο απλό και σημαντικό πράγμα στον κόσμο... Η αγάπη και αποδοχή του εαυτού μας ... Χρόνια προσπαθούσα να με αλλάξω για να ταυτίζομαι με το "κοινό". Αλλά τώρα το πήρα απόφαση. Αυτή ειμαι και μου αρέσω .
Εσείς που με κάνατε να με σιχαθω μην με ξαναπάρετε τηλέφωνο να "βρεθούμε γιατί χαθήκαμε". Δεν καταλαβαίνετε ότι δεν θέλω ? Σας έχω πει τις πιο ηλίθιες δικαιολογίες .
Εσείς που με κάνατε να με σιχαθω μην με ξαναπάρετε τηλέφωνο να "βρεθούμε γιατί χαθήκαμε". Δεν καταλαβαίνετε ότι δεν θέλω ? Σας έχω πει τις πιο ηλίθιες δικαιολογίες .
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
04-03-22
11:14
Αγάπησε πρώτα εσένα για να σ΄ αγαπήσουν κι όλοι οι υπόλοιποι γύρω σου. Σταμάτα να κλαις και να κλαίγεσαι.
Κανείς δεν θα καταλάβει τον πόνο σου, μονάχα εσύ. Κανείς δεν μπορεί να μπει μέσα στην ψυχή σου για να νιώσει τί νιώθεις. Σταμάτα να κοιτάζεις πίσω, το παρελθόν. Είναι η στιγμή που άφησες κι έφυγε. Κοίτα μπροστά, ποτέ πίσω...
Γιατί η ζωή έχει τη δύναμη να σε κάνει κομμάτια. Κάποιοι λίγοι, όμως, έχουν το σθένος να γίνονται πιο δυνατοί μέσα από τα ενωμένα κομμάτια τους. Μείνε μ΄ αυτούς, τους λίγους, και προσπάθησε να ενώσεις τα κομμάτια σου. Εσύ μόνο μπορείς να το κάνεις, κανένας άλλος για σένα...
Φεύγε, μακριά, από τρύπιες αγκαλιές που δεν σ΄ αγάπησαν, που δεν σ΄ εκτίμησαν...
Γιατί τα καλύτερα έρχονται, έτσι δεν λένε ; Έτσι να λες και να πιστεύεις, ότι αξίζεις το καλύτερο. Μην αγαπάς τ΄ αποφάγια. Η ζωή συνεχίζεται...και συνεχίζει. Και σκοπός της είναι ν΄ αναζητήσει καινούριους έρωτες, καινούριες στιγμές, καινούριες αγάπες...
Γιατί οι παλιές μάς τελειώσανε, ανήκουν στο παρελθόν κι εκεί δεν ζούμε ΠΙΑ. Να παίρνεις πάντα το καλύτερο. Καλό είναι να μην ξέρουνε πόσο αξίζεις, γιατί σίγουρα θα σε πουλήσουνε πιο ακριβά. Καλό είναι μην ξέρεις τί αξίζεις, γιατί εσύ θα πουληθείς για τα μισά...
Κανείς δεν θα καταλάβει τον πόνο σου, μονάχα εσύ. Κανείς δεν μπορεί να μπει μέσα στην ψυχή σου για να νιώσει τί νιώθεις. Σταμάτα να κοιτάζεις πίσω, το παρελθόν. Είναι η στιγμή που άφησες κι έφυγε. Κοίτα μπροστά, ποτέ πίσω...
Γιατί η ζωή έχει τη δύναμη να σε κάνει κομμάτια. Κάποιοι λίγοι, όμως, έχουν το σθένος να γίνονται πιο δυνατοί μέσα από τα ενωμένα κομμάτια τους. Μείνε μ΄ αυτούς, τους λίγους, και προσπάθησε να ενώσεις τα κομμάτια σου. Εσύ μόνο μπορείς να το κάνεις, κανένας άλλος για σένα...
Φεύγε, μακριά, από τρύπιες αγκαλιές που δεν σ΄ αγάπησαν, που δεν σ΄ εκτίμησαν...
Γιατί τα καλύτερα έρχονται, έτσι δεν λένε ; Έτσι να λες και να πιστεύεις, ότι αξίζεις το καλύτερο. Μην αγαπάς τ΄ αποφάγια. Η ζωή συνεχίζεται...και συνεχίζει. Και σκοπός της είναι ν΄ αναζητήσει καινούριους έρωτες, καινούριες στιγμές, καινούριες αγάπες...
Γιατί οι παλιές μάς τελειώσανε, ανήκουν στο παρελθόν κι εκεί δεν ζούμε ΠΙΑ. Να παίρνεις πάντα το καλύτερο. Καλό είναι να μην ξέρουνε πόσο αξίζεις, γιατί σίγουρα θα σε πουλήσουνε πιο ακριβά. Καλό είναι μην ξέρεις τί αξίζεις, γιατί εσύ θα πουληθείς για τα μισά...
Χαίρομαι, για σένα...Χτες σαν με αντίκρισα στον καθρέφτη ... Μου άρεσε αυτό που είδα ... Μου άρεσα εγώ ...μου φάνηκε περίεργο. Με έκαναν να μου φαίνεται περίεργο. Το πιο απλό και σημαντικό πράγμα στον κόσμο... Η αγάπη και αποδοχή του εαυτού μας ... Χρόνια προσπαθούσα να με αλλάξω για να ταυτίζομαι με το "κοινό". Αλλά τώρα το πήρα απόφαση. Αυτή ειμαι και μου αρέσω .
Pak
Επιφανές μέλος
04-03-22
11:17
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- jellojina
- Reader
- Joji
- rafaela11
- charmander
- American Economist
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- iren
- Memetchi
- Wonderkid
- Hased Babis
- giannhs2001
- SlimShady
- Libertus
- Scandal
- ghоul
- Jack of Spades
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- borat
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Euge.loukia
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.