Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
23-01-22
16:39
Κάνε το. Είναι πολύ καλή ιδέα και, αν θες, απολύτως λογικό για να το δεχθούν...Νομίζω πρέπει να ανοίξει ενα θρεντ με τίτλο "Κουβεντούλα χωρίς θέμα chat and fun edition".
Θα το άνοιγα, αλλα δε ξέρω αν επιτρέπεται
Και θα μπορούμε να μιλάμε, χωρίς κανένα άγχος, για το αν χαλάμε το εκάστοτε θρεντ κ.λπ...
Do it...
23-01-22
16:44
I am in a field of dandelions wishing on everyone you would be mine ...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,094 μηνύματα.
23-01-22
19:56
Checkmate.-
Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,094 μηνύματα.
23-01-22
23:20
Και δε μπαινει η φανέλα... Δίαιτα...
23-01-22
23:21
If i were you i wanna be me too
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
24-01-22
14:43
Μ αρεσει που παρεξηγιόμουν όταν ήμουν 20 όταν μου έλεγε η κολλητή της μάνας μου ότι είμαι πεισματάρης και δεν εγκαταλείπω κάτι, που να γίνεται πόλεμος γύρω μου.
Δεν πα να είμαι κομμάτια και λιώμα τωρα, δεν καταδέχομαι να ζητήσω παράταση ή αναβολή για αύριο. Η προθεσμία λέει 6 το απόγευμα, θα έχουν παραδοθεί ως τις 6 το απόγευμα. Είναι ευθύνη μου και δε θα τρέξω μακριά.
Αυτό ήθελα πάντα να είμαι. Αυτό μου ταιριάζει.
Γαμήσου θα το κάνω, κι αυτο και όλα.
Δεν πα να είμαι κομμάτια και λιώμα τωρα, δεν καταδέχομαι να ζητήσω παράταση ή αναβολή για αύριο. Η προθεσμία λέει 6 το απόγευμα, θα έχουν παραδοθεί ως τις 6 το απόγευμα. Είναι ευθύνη μου και δε θα τρέξω μακριά.
Αυτό ήθελα πάντα να είμαι. Αυτό μου ταιριάζει.
Γαμήσου θα το κάνω, κι αυτο και όλα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,884 μηνύματα.
24-01-22
14:44
Ωρες, ωρες αναρωτιεμαι αν τα ελληνικά που γράφω μεταφράζονται σε κινέζικα οταν εμφανίζονται στο φόρουμ
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
15:25
Ποτέ μην σπαταλάτε χρόνο προσπαθώντας να εξηγήσετε το ποιοι είστε σε ανθρώπους που έχουν ταχθεί να σας παρεξηγήσουν. Αν κάποιος δεν σας καταλαβαίνει, μην περιμένετε ώσπου να το κάνει. Μην το κάνετε αυτοσκοπό σας: να κάνετε τους άλλους να σας καταλάβουν για να τους αρέσετε - δεν ενδιαφέρονται για εσάς ως άτομα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
24-01-22
16:53
Παραδόθηκε. Job's done.
Πάμε μετά για ενα ζόρικο 4ωράκι.
Πάμε μετά για ενα ζόρικο 4ωράκι.
24-01-22
20:16
Δεν πας καλά .
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,884 μηνύματα.
24-01-22
20:19
Ποτε Δεν Πηγαινε
Ολοι μας ωρες ωρες δεν πάμε καλά . Εγω μονολογω τωρα, μη νομίζετε οτι απαντάω σε καποιον...
Υ. Γ νόμιζα ότι έγραφα σε άλλο θρεντ και προσπαθώ να τα μπαλωσω
Ολοι μας ωρες ωρες δεν πάμε καλά . Εγω μονολογω τωρα, μη νομίζετε οτι απαντάω σε καποιον...
Υ. Γ νόμιζα ότι έγραφα σε άλλο θρεντ και προσπαθώ να τα μπαλωσω
24-01-22
20:21
Don't you wish she was hot like me
*Μην το πάρετε σοβαρά*
*Μην το πάρετε σοβαρά*
24-01-22
20:26
Εκείνα που ήταν για να γίνουν, δεν έγιναν ποτέ.
Και αυτά που γίνονται, δεν ήταν για να γίνουν.
Και αυτά που γίνονται, δεν ήταν για να γίνουν.
24-01-22
20:28
Saying what you gonna do, but i see nothing
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- nearos
- jellojina
- Joji
- rafaela11
- charmander
- American Economist
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- iren
- Memetchi
- Wonderkid
- Hased Babis
- giannhs2001
- SlimShady
- Libertus
- Scandal
- ghоul
- Jack of Spades
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- borat
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Euge.loukia
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.