Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.420 εγγεγραμμένα μέλη και 3.561.239 μηνύματα σε 105.914 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 163 άτομα.
Η Raven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.
Στο γυμνάσιο και το λύκειο κάθε χρόνο μετρούσα στο θρανίο μου αντίστροφα τις ημέρες για τα Χριστούγεννα (και το Πάσχα ενίοτε). Κάποιες χρονιές ξεκινούσα απ' τις 80+. Περνούσαν και συμμαθητές πού και πού απ' το θρανίο μου στα διαλείμματα να δούνε πόσες μέρες απομένουν. Kinda cute, kinda sad.
Στο γυμνάσιο και το λύκειο κάθε χρόνο μετρούσα στο θρανίο μου αντίστροφα τις ημέρες για τα Χριστούγεννα (και το Πάσχα ενίοτε). Κάποιες χρονιές ξεκινούσα απ' τις 80+. Περνούσαν και συμμαθητές πού και πού απ' το θρανίο μου στα διαλείμματα να δούνε πόσες μέρες απομένουν. Kinda cute, kinda sad.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.216 μηνύματα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.216 μηνύματα.
Και βεβαίως ξανά, πάνε καλύτερα τα πράγματα. Έχω ότι χρειάζομαι, εμένα! Φτιάχνομαι, και μόλις με γιατρέψω και κάνω όσα θέλω με μένα, θα βγω να ξαναπάρω το ρίσκο με καλύτερους ανθρώπους.
7 δις πληθυσμός, δε χάθηκε η καλοσύνη και ουδείς αναντικατάστατος.
Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.