Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.455 εγγεγραμμένα μέλη και 3.566.531 μηνύματα σε 106.025 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 358 άτομα.
Έχει πέσει μέχρι και -19 το βράδυ αυτή τη βδομάδα!! Τα σχολεία ανοίγουν κάθε μέρα στις 9.15 με το ζόρι!!!
Αλλά ή είμαστε Σιβηρία ή παίζουμε εγώ την καταβρίσκω με το κρύο!!!
Ον:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έχει πέσει μέχρι και -19 το βράδυ αυτή τη βδομάδα!! Τα σχολεία ανοίγουν κάθε μέρα στις 9.15 με το ζόρι!!!
Αλλά ή είμαστε Σιβηρία ή παίζουμε εγώ την καταβρίσκω με το κρύο!!!
Ον:
Εδώ έφθασε στους -4 το βραδυ περίπου ...Δεν πιστεύω να κανετε κι εσείς σκι στους δρόμους όπως στο παρακατω βίντεο?!! (καλό το κρύο είναι όταν δεν έχεις δουλειά εκτός σπιτιού και βέβαια να χιονίζει αλλιώς δεν το χαίρεσαι κ τζάμπα παγώνεις!!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα ήθελες πολύ να έχω ακόμα το κεφάλι κάτω και τα μάτια μου γεμάτα δάκρυα από το πρωί.
Σου άρεσε που με έβλεπες έτσι. Χαιρόσουν με αυτό που κατάφερες.
Χάρηκες που κατάφερες να κομματιάσεις το όνειρό μου. Δεν χάρηκες;
Καιρός να αρχίσεις να ανησυχείς... Δεν θα χαίρεσαι πλέον.
''Επιτρέπεται να κλάψεις, να πέσεις. Με την προυπόθεση ότι θα ξανασηκωθείς.''
Και όταν ξανασηκωθείς θα βλέπεις πιο καθαρά.
Είμαι σίγουρη πως δεν θέλεις να μου ζητήσεις συγγνώμη. Δεκτό. Δεν θα σε παρακαλέσω να ζητήσεις... Εσύ μόνη σου θα με παρακαλέσεις
Ευτυχώς ο Θεός αγαπάει τον ''κλέφτη'' αγαπάει όμως και τον ''νοικοκύρη'' που λένε ένα πράγμα...
Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 575 μηνύματα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.