Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.411 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.672 μηνύματα σε 105.882 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 418 άτομα.
You will be stupid. You will worry your parents. You will question your own choices, your relationships, your jobs, your friends, where you live, what you studied in college, that you went to college at all… If that happens, you’re doing it right.”
— Ira Glass
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
"Θυμάσαι πως ξεκινήσαμε;" γύρισε και της είπε ο Ολλανδός με προβληματισμό.
Πέταξε τον καπνό κάτω απο το τραπέζι και ύψωσε το κεφάλι της ώστε να τον βλέπει. Τον κοίταξε αρκετά καλά. "Τότε μας χώριζε μόνο η θάλασσα, και ίσως αυτή να μας ένωνε κιόλας. Τώρα μας χωρίζουν τόσα χιλιόμετρα, εγώ εδώ και εσύ στο Άμστερνταμ. Όσο περίμενα να έρθεις κοντά τόσο απομακρυνόσουν." είπε και άπλωσε το χέρι της να πιάσει τον καπνό. Επανέλαβε την διαδικασία.
Αυτός την κοίταξε. "Όσο μακριά και να είμαστε, να ξέρεις, είσαι στην καρδιά μου. Και ας αρνείσαι να παραδεχτείς πως με θες δίπλα σου, θα είμαι."
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.