Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.454 εγγεγραμμένα μέλη και 3.566.497 μηνύματα σε 106.024 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 275 άτομα.
On the day of the examination, do not:
bring your cell phones or other electronic devices (all kinds of portable media players, etc)
bring a pen
bring books, notes, or other aids
feel stressful
Άι στο σιχτήριιιιι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δεν είμαι ρατσίστρια. όχι, δεν είμαι.
αλλά μετά το σημερινό βίντεο που είδαμε στο σχολείο έχω σιχαθεί τους γερμανούς.
ειλικρινά όμως. όλοι οι λαοί έχουν κάνει μαλακίες αλλά τέτοια αίσχη δεν μπορώ να τα χωνέψω.
που πήγε η ανθρωπιά ρε γαμώτο? που διάολο χάθηκε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δεν είμαι ρατσίστρια. όχι, δεν είμαι.
αλλά μετά το σημερινό βίντεο που είδαμε στο σχολείο έχω σιχαθεί τους γερμανούς.
ειλικρινά όμως. όλοι οι λαοί έχουν κάνει μαλακίες αλλά τέτοια αίσχη δεν μπορώ να τα χωνέψω.
που πήγε η ανθρωπιά ρε γαμώτο? που διάολο χάθηκε?
Δεν είσαι ρατσίστρια, αλλά σιχαίνεσαι τους γερμανούς. Μπετόβεν Βάγκνερ Αϊνστάιν Νίτσε
Και αυτοί γερμανοί είναι.
Δεν έχει νόημα να μην είσαι ρατσίστρια, αλλά να σιχαίνεσαι μια ολόκληρη φυλή με κριτήρια εθνολογικά.
Αυτό, βασικά, είναι ο ορισμός του ρατσισμού.
Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.456 μηνύματα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.