Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:02 Ο Mercury έγραψε: #301 23-12-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler Να ειναι καλα η Δημητρα που με κανει να γελαω Click για ανάπτυξη... Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι οσο γραφω ποτε δεν θα ελεγα ψεματα για την ηλικια μου... Αλλο η διαθεση μου.... Οταν εχεις 38 πυρετο και ακους κι αλλες τοσες βλακειες εισαι ΤΟΣΟ χαλια Καλες γιορτες κι απο εμενα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ω ναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν υπαρχει χειρωτερο πραγμα απο τον πυρετο.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Sometimes when someone care about you is crying it is better not to ask them why? Sometimes, it takes just three little words to make them feel better. And those three words are: I AM HERE Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ας σταματήσουμε επιτέλους να νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους που ΔΕΝ νοιάζονται για μας..... Δεν λέγεται εγωισμός..... Λέγεται "ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ"- Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Στις 3 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: προτιμω να φωνάζετε ντοϊτς αλλα αν σας βολευει το λοβερ... Ναι αυτο θα γραψω! Click για ανάπτυξη... Spoiler Ούφ..τό 'πα.Γιατί θα έσκαγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coyοte Νεοφερμένο μέλος Ο coyοte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:08 Ο coyοte έγραψε: #302 23-12-12 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Spoiler Ούφ..τό 'πα.Γιατί θα έσκαγα!!! Click για ανάπτυξη... Who cares για οτιδήποτε άλλο σε αυτό το thread ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:09 Η ~Melania~: #303 23-12-12 20:09 Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:12 Η Loreley έγραψε: #304 23-12-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Έλεος πια. (Σόρρυ για την έκφραση, αλλά έχω αγανακτήσει.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:13 Η Ερινύς έγραψε: #305 23-12-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:14 Η τρελή φιλόσοφος: #306 23-12-12 20:14 σε βλέπω στο ποτήρι μου,και πίνοντας σε πίνω........................................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:16 Η Deutsch... Lover: #307 23-12-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μελανια... Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Click για ανάπτυξη... Εσενα σε συμπαθω δεν ξερω γιατι οποτε δεν λεω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:18 Η ~Melania~: #308 23-12-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Click για ανάπτυξη... Εντάξει το ξέρω δεν έχω θέμα, απλά λίγο πιο ήρεμοι να είμαστε αυτο κι εγώ έχω πει δεν είναι ότι δεν έχω πει: Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μου φαίνεται ότι η Λόβερ μας τρολλάρει ασύστολα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #309 23-12-12 20:24 Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:29 Η _fairygirl_: #310 23-12-12 20:29 Okey. Πάω πάσο.Είστε καλύτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:50 Η CiNeFiL έγραψε: #311 23-12-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Click για ανάπτυξη... off: και εγωωω hi fivee on: ειμαι εθισμενη με τα κοσμηματα, το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:51 Η Deutsch... Lover: #312 23-12-12 20:51 αφησε τους να λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:13 Η Gate4 έγραψε: #313 23-12-12 21:13 δεν μ' ενδιαφέρει αν τους σκότωσαν και πόσους ο Εφιάλτης πάντα δείχνει τους τριακόσιους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:52 Η rakels έγραψε: #314 23-12-12 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Muxu Su έγραψε: #315 23-12-12 22:03 Αχά σκέψεις νο 2. Εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Click για ανάπτυξη... Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ...Αλεξάνδρα...: #316 23-12-12 22:33 Αχ ... Αγγλικη Φιλολογια!!!! Γιατι να ειναι τοσο τελεια αυτη η σχολη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Loreley έγραψε: #317 23-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Click για ανάπτυξη... Αχ ναι. Τα τσουρέκια που φτιάχνω από τώρα για το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η artemaki έγραψε: #318 23-12-12 23:26 Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler Να ειναι καλα η Δημητρα που με κανει να γελαω Click για ανάπτυξη... Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι οσο γραφω ποτε δεν θα ελεγα ψεματα για την ηλικια μου... Αλλο η διαθεση μου.... Οταν εχεις 38 πυρετο και ακους κι αλλες τοσες βλακειες εισαι ΤΟΣΟ χαλια Καλες γιορτες κι απο εμενα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ω ναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν υπαρχει χειρωτερο πραγμα απο τον πυρετο.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Sometimes when someone care about you is crying it is better not to ask them why? Sometimes, it takes just three little words to make them feel better. And those three words are: I AM HERE Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ας σταματήσουμε επιτέλους να νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους που ΔΕΝ νοιάζονται για μας..... Δεν λέγεται εγωισμός..... Λέγεται "ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ"- Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Στις 3 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: προτιμω να φωνάζετε ντοϊτς αλλα αν σας βολευει το λοβερ... Ναι αυτο θα γραψω! Click για ανάπτυξη... Spoiler Ούφ..τό 'πα.Γιατί θα έσκαγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
coyοte Νεοφερμένο μέλος Ο coyοte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:08 Ο coyοte έγραψε: #302 23-12-12 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Spoiler Ούφ..τό 'πα.Γιατί θα έσκαγα!!! Click για ανάπτυξη... Who cares για οτιδήποτε άλλο σε αυτό το thread ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:09 Η ~Melania~: #303 23-12-12 20:09 Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:12 Η Loreley έγραψε: #304 23-12-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Έλεος πια. (Σόρρυ για την έκφραση, αλλά έχω αγανακτήσει.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:13 Η Ερινύς έγραψε: #305 23-12-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:14 Η τρελή φιλόσοφος: #306 23-12-12 20:14 σε βλέπω στο ποτήρι μου,και πίνοντας σε πίνω........................................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:16 Η Deutsch... Lover: #307 23-12-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μελανια... Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Click για ανάπτυξη... Εσενα σε συμπαθω δεν ξερω γιατι οποτε δεν λεω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:18 Η ~Melania~: #308 23-12-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Click για ανάπτυξη... Εντάξει το ξέρω δεν έχω θέμα, απλά λίγο πιο ήρεμοι να είμαστε αυτο κι εγώ έχω πει δεν είναι ότι δεν έχω πει: Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μου φαίνεται ότι η Λόβερ μας τρολλάρει ασύστολα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #309 23-12-12 20:24 Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:29 Η _fairygirl_: #310 23-12-12 20:29 Okey. Πάω πάσο.Είστε καλύτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:50 Η CiNeFiL έγραψε: #311 23-12-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Click για ανάπτυξη... off: και εγωωω hi fivee on: ειμαι εθισμενη με τα κοσμηματα, το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:51 Η Deutsch... Lover: #312 23-12-12 20:51 αφησε τους να λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:13 Η Gate4 έγραψε: #313 23-12-12 21:13 δεν μ' ενδιαφέρει αν τους σκότωσαν και πόσους ο Εφιάλτης πάντα δείχνει τους τριακόσιους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:52 Η rakels έγραψε: #314 23-12-12 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Muxu Su έγραψε: #315 23-12-12 22:03 Αχά σκέψεις νο 2. Εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Click για ανάπτυξη... Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ...Αλεξάνδρα...: #316 23-12-12 22:33 Αχ ... Αγγλικη Φιλολογια!!!! Γιατι να ειναι τοσο τελεια αυτη η σχολη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Loreley έγραψε: #317 23-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Click για ανάπτυξη... Αχ ναι. Τα τσουρέκια που φτιάχνω από τώρα για το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η artemaki έγραψε: #318 23-12-12 23:26 Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Spoiler Ούφ..τό 'πα.Γιατί θα έσκαγα!!! Click για ανάπτυξη... Who cares για οτιδήποτε άλλο σε αυτό το thread ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:09 Η ~Melania~: #303 23-12-12 20:09 Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:12 Η Loreley έγραψε: #304 23-12-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Έλεος πια. (Σόρρυ για την έκφραση, αλλά έχω αγανακτήσει.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:13 Η Ερινύς έγραψε: #305 23-12-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:14 Η τρελή φιλόσοφος: #306 23-12-12 20:14 σε βλέπω στο ποτήρι μου,και πίνοντας σε πίνω........................................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:16 Η Deutsch... Lover: #307 23-12-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μελανια... Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Click για ανάπτυξη... Εσενα σε συμπαθω δεν ξερω γιατι οποτε δεν λεω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:18 Η ~Melania~: #308 23-12-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Click για ανάπτυξη... Εντάξει το ξέρω δεν έχω θέμα, απλά λίγο πιο ήρεμοι να είμαστε αυτο κι εγώ έχω πει δεν είναι ότι δεν έχω πει: Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μου φαίνεται ότι η Λόβερ μας τρολλάρει ασύστολα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #309 23-12-12 20:24 Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:29 Η _fairygirl_: #310 23-12-12 20:29 Okey. Πάω πάσο.Είστε καλύτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:50 Η CiNeFiL έγραψε: #311 23-12-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Click για ανάπτυξη... off: και εγωωω hi fivee on: ειμαι εθισμενη με τα κοσμηματα, το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:51 Η Deutsch... Lover: #312 23-12-12 20:51 αφησε τους να λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:13 Η Gate4 έγραψε: #313 23-12-12 21:13 δεν μ' ενδιαφέρει αν τους σκότωσαν και πόσους ο Εφιάλτης πάντα δείχνει τους τριακόσιους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:52 Η rakels έγραψε: #314 23-12-12 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Muxu Su έγραψε: #315 23-12-12 22:03 Αχά σκέψεις νο 2. Εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Click για ανάπτυξη... Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ...Αλεξάνδρα...: #316 23-12-12 22:33 Αχ ... Αγγλικη Φιλολογια!!!! Γιατι να ειναι τοσο τελεια αυτη η σχολη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Loreley έγραψε: #317 23-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Click για ανάπτυξη... Αχ ναι. Τα τσουρέκια που φτιάχνω από τώρα για το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η artemaki έγραψε: #318 23-12-12 23:26 Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:12 Η Loreley έγραψε: #304 23-12-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Έλεος πια. (Σόρρυ για την έκφραση, αλλά έχω αγανακτήσει.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:13 Η Ερινύς έγραψε: #305 23-12-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:14 Η τρελή φιλόσοφος: #306 23-12-12 20:14 σε βλέπω στο ποτήρι μου,και πίνοντας σε πίνω........................................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:16 Η Deutsch... Lover: #307 23-12-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μελανια... Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Click για ανάπτυξη... Εσενα σε συμπαθω δεν ξερω γιατι οποτε δεν λεω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:18 Η ~Melania~: #308 23-12-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Click για ανάπτυξη... Εντάξει το ξέρω δεν έχω θέμα, απλά λίγο πιο ήρεμοι να είμαστε αυτο κι εγώ έχω πει δεν είναι ότι δεν έχω πει: Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μου φαίνεται ότι η Λόβερ μας τρολλάρει ασύστολα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #309 23-12-12 20:24 Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:29 Η _fairygirl_: #310 23-12-12 20:29 Okey. Πάω πάσο.Είστε καλύτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:50 Η CiNeFiL έγραψε: #311 23-12-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Click για ανάπτυξη... off: και εγωωω hi fivee on: ειμαι εθισμενη με τα κοσμηματα, το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:51 Η Deutsch... Lover: #312 23-12-12 20:51 αφησε τους να λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:13 Η Gate4 έγραψε: #313 23-12-12 21:13 δεν μ' ενδιαφέρει αν τους σκότωσαν και πόσους ο Εφιάλτης πάντα δείχνει τους τριακόσιους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:52 Η rakels έγραψε: #314 23-12-12 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Muxu Su έγραψε: #315 23-12-12 22:03 Αχά σκέψεις νο 2. Εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Click για ανάπτυξη... Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ...Αλεξάνδρα...: #316 23-12-12 22:33 Αχ ... Αγγλικη Φιλολογια!!!! Γιατι να ειναι τοσο τελεια αυτη η σχολη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Loreley έγραψε: #317 23-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Click για ανάπτυξη... Αχ ναι. Τα τσουρέκια που φτιάχνω από τώρα για το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η artemaki έγραψε: #318 23-12-12 23:26 Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Έλεος πια. (Σόρρυ για την έκφραση, αλλά έχω αγανακτήσει.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:13 Η Ερινύς έγραψε: #305 23-12-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:14 Η τρελή φιλόσοφος: #306 23-12-12 20:14 σε βλέπω στο ποτήρι μου,και πίνοντας σε πίνω........................................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:16 Η Deutsch... Lover: #307 23-12-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μελανια... Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Click για ανάπτυξη... Εσενα σε συμπαθω δεν ξερω γιατι οποτε δεν λεω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:18 Η ~Melania~: #308 23-12-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Click για ανάπτυξη... Εντάξει το ξέρω δεν έχω θέμα, απλά λίγο πιο ήρεμοι να είμαστε αυτο κι εγώ έχω πει δεν είναι ότι δεν έχω πει: Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μου φαίνεται ότι η Λόβερ μας τρολλάρει ασύστολα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #309 23-12-12 20:24 Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:29 Η _fairygirl_: #310 23-12-12 20:29 Okey. Πάω πάσο.Είστε καλύτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:50 Η CiNeFiL έγραψε: #311 23-12-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Click για ανάπτυξη... off: και εγωωω hi fivee on: ειμαι εθισμενη με τα κοσμηματα, το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:51 Η Deutsch... Lover: #312 23-12-12 20:51 αφησε τους να λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:13 Η Gate4 έγραψε: #313 23-12-12 21:13 δεν μ' ενδιαφέρει αν τους σκότωσαν και πόσους ο Εφιάλτης πάντα δείχνει τους τριακόσιους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:52 Η rakels έγραψε: #314 23-12-12 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Muxu Su έγραψε: #315 23-12-12 22:03 Αχά σκέψεις νο 2. Εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Click για ανάπτυξη... Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ...Αλεξάνδρα...: #316 23-12-12 22:33 Αχ ... Αγγλικη Φιλολογια!!!! Γιατι να ειναι τοσο τελεια αυτη η σχολη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Loreley έγραψε: #317 23-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Click για ανάπτυξη... Αχ ναι. Τα τσουρέκια που φτιάχνω από τώρα για το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η artemaki έγραψε: #318 23-12-12 23:26 Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:14 Η τρελή φιλόσοφος: #306 23-12-12 20:14 σε βλέπω στο ποτήρι μου,και πίνοντας σε πίνω........................................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:16 Η Deutsch... Lover: #307 23-12-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μελανια... Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Click για ανάπτυξη... Εσενα σε συμπαθω δεν ξερω γιατι οποτε δεν λεω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:18 Η ~Melania~: #308 23-12-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Click για ανάπτυξη... Εντάξει το ξέρω δεν έχω θέμα, απλά λίγο πιο ήρεμοι να είμαστε αυτο κι εγώ έχω πει δεν είναι ότι δεν έχω πει: Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μου φαίνεται ότι η Λόβερ μας τρολλάρει ασύστολα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #309 23-12-12 20:24 Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:29 Η _fairygirl_: #310 23-12-12 20:29 Okey. Πάω πάσο.Είστε καλύτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:50 Η CiNeFiL έγραψε: #311 23-12-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Click για ανάπτυξη... off: και εγωωω hi fivee on: ειμαι εθισμενη με τα κοσμηματα, το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:51 Η Deutsch... Lover: #312 23-12-12 20:51 αφησε τους να λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:13 Η Gate4 έγραψε: #313 23-12-12 21:13 δεν μ' ενδιαφέρει αν τους σκότωσαν και πόσους ο Εφιάλτης πάντα δείχνει τους τριακόσιους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:52 Η rakels έγραψε: #314 23-12-12 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Muxu Su έγραψε: #315 23-12-12 22:03 Αχά σκέψεις νο 2. Εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Click για ανάπτυξη... Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ...Αλεξάνδρα...: #316 23-12-12 22:33 Αχ ... Αγγλικη Φιλολογια!!!! Γιατι να ειναι τοσο τελεια αυτη η σχολη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Loreley έγραψε: #317 23-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Click για ανάπτυξη... Αχ ναι. Τα τσουρέκια που φτιάχνω από τώρα για το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η artemaki έγραψε: #318 23-12-12 23:26 Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε βλέπω στο ποτήρι μου,και πίνοντας σε πίνω........................................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:16 Η Deutsch... Lover: #307 23-12-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μελανια... Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Click για ανάπτυξη... Εσενα σε συμπαθω δεν ξερω γιατι οποτε δεν λεω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:18 Η ~Melania~: #308 23-12-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Click για ανάπτυξη... Εντάξει το ξέρω δεν έχω θέμα, απλά λίγο πιο ήρεμοι να είμαστε αυτο κι εγώ έχω πει δεν είναι ότι δεν έχω πει: Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μου φαίνεται ότι η Λόβερ μας τρολλάρει ασύστολα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #309 23-12-12 20:24 Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:29 Η _fairygirl_: #310 23-12-12 20:29 Okey. Πάω πάσο.Είστε καλύτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:50 Η CiNeFiL έγραψε: #311 23-12-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Click για ανάπτυξη... off: και εγωωω hi fivee on: ειμαι εθισμενη με τα κοσμηματα, το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:51 Η Deutsch... Lover: #312 23-12-12 20:51 αφησε τους να λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:13 Η Gate4 έγραψε: #313 23-12-12 21:13 δεν μ' ενδιαφέρει αν τους σκότωσαν και πόσους ο Εφιάλτης πάντα δείχνει τους τριακόσιους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:52 Η rakels έγραψε: #314 23-12-12 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Muxu Su έγραψε: #315 23-12-12 22:03 Αχά σκέψεις νο 2. Εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Click για ανάπτυξη... Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ...Αλεξάνδρα...: #316 23-12-12 22:33 Αχ ... Αγγλικη Φιλολογια!!!! Γιατι να ειναι τοσο τελεια αυτη η σχολη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Loreley έγραψε: #317 23-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Click για ανάπτυξη... Αχ ναι. Τα τσουρέκια που φτιάχνω από τώρα για το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η artemaki έγραψε: #318 23-12-12 23:26 Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εντάξει δεν ξέρω αν θα φάω αρνητικές αλλά το θέμα είναι να γράφει ο καθένας τις σκέψεις του Αφήστε την καημένη την Λόβερ ειλικρινά ρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Μελανια... Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Click για ανάπτυξη... Εσενα σε συμπαθω δεν ξερω γιατι οποτε δεν λεω τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:18 Η ~Melania~: #308 23-12-12 20:18 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Click για ανάπτυξη... Εντάξει το ξέρω δεν έχω θέμα, απλά λίγο πιο ήρεμοι να είμαστε αυτο κι εγώ έχω πει δεν είναι ότι δεν έχω πει: Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μου φαίνεται ότι η Λόβερ μας τρολλάρει ασύστολα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #309 23-12-12 20:24 Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:29 Η _fairygirl_: #310 23-12-12 20:29 Okey. Πάω πάσο.Είστε καλύτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:50 Η CiNeFiL έγραψε: #311 23-12-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Click για ανάπτυξη... off: και εγωωω hi fivee on: ειμαι εθισμενη με τα κοσμηματα, το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:51 Η Deutsch... Lover: #312 23-12-12 20:51 αφησε τους να λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:13 Η Gate4 έγραψε: #313 23-12-12 21:13 δεν μ' ενδιαφέρει αν τους σκότωσαν και πόσους ο Εφιάλτης πάντα δείχνει τους τριακόσιους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:52 Η rakels έγραψε: #314 23-12-12 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Muxu Su έγραψε: #315 23-12-12 22:03 Αχά σκέψεις νο 2. Εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Click για ανάπτυξη... Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ...Αλεξάνδρα...: #316 23-12-12 22:33 Αχ ... Αγγλικη Φιλολογια!!!! Γιατι να ειναι τοσο τελεια αυτη η σχολη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Loreley έγραψε: #317 23-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Click για ανάπτυξη... Αχ ναι. Τα τσουρέκια που φτιάχνω από τώρα για το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η artemaki έγραψε: #318 23-12-12 23:26 Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: ~Προσωπική άποψη πάντα~ Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Με συχνότητα 1 ποστ/20 λεπτά δεν είναι σκέψεις, είναι random things to say που καταντάνε και σπαμμάρισμα. Φιλικά και χωρίς καμία όρεξη να σου την μπω. Click για ανάπτυξη... Εντάξει το ξέρω δεν έχω θέμα, απλά λίγο πιο ήρεμοι να είμαστε αυτο κι εγώ έχω πει δεν είναι ότι δεν έχω πει: Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μου φαίνεται ότι η Λόβερ μας τρολλάρει ασύστολα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #309 23-12-12 20:24 Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:29 Η _fairygirl_: #310 23-12-12 20:29 Okey. Πάω πάσο.Είστε καλύτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:50 Η CiNeFiL έγραψε: #311 23-12-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Click για ανάπτυξη... off: και εγωωω hi fivee on: ειμαι εθισμενη με τα κοσμηματα, το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:51 Η Deutsch... Lover: #312 23-12-12 20:51 αφησε τους να λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:13 Η Gate4 έγραψε: #313 23-12-12 21:13 δεν μ' ενδιαφέρει αν τους σκότωσαν και πόσους ο Εφιάλτης πάντα δείχνει τους τριακόσιους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:52 Η rakels έγραψε: #314 23-12-12 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Muxu Su έγραψε: #315 23-12-12 22:03 Αχά σκέψεις νο 2. Εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Click για ανάπτυξη... Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ...Αλεξάνδρα...: #316 23-12-12 22:33 Αχ ... Αγγλικη Φιλολογια!!!! Γιατι να ειναι τοσο τελεια αυτη η σχολη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Loreley έγραψε: #317 23-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Click για ανάπτυξη... Αχ ναι. Τα τσουρέκια που φτιάχνω από τώρα για το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η artemaki έγραψε: #318 23-12-12 23:26 Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:29 Η _fairygirl_: #310 23-12-12 20:29 Okey. Πάω πάσο.Είστε καλύτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:50 Η CiNeFiL έγραψε: #311 23-12-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Click για ανάπτυξη... off: και εγωωω hi fivee on: ειμαι εθισμενη με τα κοσμηματα, το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:51 Η Deutsch... Lover: #312 23-12-12 20:51 αφησε τους να λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:13 Η Gate4 έγραψε: #313 23-12-12 21:13 δεν μ' ενδιαφέρει αν τους σκότωσαν και πόσους ο Εφιάλτης πάντα δείχνει τους τριακόσιους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:52 Η rakels έγραψε: #314 23-12-12 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Muxu Su έγραψε: #315 23-12-12 22:03 Αχά σκέψεις νο 2. Εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Click για ανάπτυξη... Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ...Αλεξάνδρα...: #316 23-12-12 22:33 Αχ ... Αγγλικη Φιλολογια!!!! Γιατι να ειναι τοσο τελεια αυτη η σχολη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Loreley έγραψε: #317 23-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Click για ανάπτυξη... Αχ ναι. Τα τσουρέκια που φτιάχνω από τώρα για το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η artemaki έγραψε: #318 23-12-12 23:26 Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Okey. Πάω πάσο.Είστε καλύτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:50 Η CiNeFiL έγραψε: #311 23-12-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Click για ανάπτυξη... off: και εγωωω hi fivee on: ειμαι εθισμενη με τα κοσμηματα, το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:51 Η Deutsch... Lover: #312 23-12-12 20:51 αφησε τους να λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:13 Η Gate4 έγραψε: #313 23-12-12 21:13 δεν μ' ενδιαφέρει αν τους σκότωσαν και πόσους ο Εφιάλτης πάντα δείχνει τους τριακόσιους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:52 Η rakels έγραψε: #314 23-12-12 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Muxu Su έγραψε: #315 23-12-12 22:03 Αχά σκέψεις νο 2. Εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Click για ανάπτυξη... Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ...Αλεξάνδρα...: #316 23-12-12 22:33 Αχ ... Αγγλικη Φιλολογια!!!! Γιατι να ειναι τοσο τελεια αυτη η σχολη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Loreley έγραψε: #317 23-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Click για ανάπτυξη... Αχ ναι. Τα τσουρέκια που φτιάχνω από τώρα για το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η artemaki έγραψε: #318 23-12-12 23:26 Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Θα δω το βρέχει κεφτέδες waaaaaaaaaaaaaaaaa ;3 Click για ανάπτυξη... off: και εγωωω hi fivee on: ειμαι εθισμενη με τα κοσμηματα, το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:51 Η Deutsch... Lover: #312 23-12-12 20:51 αφησε τους να λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:13 Η Gate4 έγραψε: #313 23-12-12 21:13 δεν μ' ενδιαφέρει αν τους σκότωσαν και πόσους ο Εφιάλτης πάντα δείχνει τους τριακόσιους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:52 Η rakels έγραψε: #314 23-12-12 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Muxu Su έγραψε: #315 23-12-12 22:03 Αχά σκέψεις νο 2. Εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Click για ανάπτυξη... Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ...Αλεξάνδρα...: #316 23-12-12 22:33 Αχ ... Αγγλικη Φιλολογια!!!! Γιατι να ειναι τοσο τελεια αυτη η σχολη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Loreley έγραψε: #317 23-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Click για ανάπτυξη... Αχ ναι. Τα τσουρέκια που φτιάχνω από τώρα για το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η artemaki έγραψε: #318 23-12-12 23:26 Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αφησε τους να λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:13 Η Gate4 έγραψε: #313 23-12-12 21:13 δεν μ' ενδιαφέρει αν τους σκότωσαν και πόσους ο Εφιάλτης πάντα δείχνει τους τριακόσιους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:52 Η rakels έγραψε: #314 23-12-12 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Muxu Su έγραψε: #315 23-12-12 22:03 Αχά σκέψεις νο 2. Εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Click για ανάπτυξη... Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ...Αλεξάνδρα...: #316 23-12-12 22:33 Αχ ... Αγγλικη Φιλολογια!!!! Γιατι να ειναι τοσο τελεια αυτη η σχολη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Loreley έγραψε: #317 23-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Click για ανάπτυξη... Αχ ναι. Τα τσουρέκια που φτιάχνω από τώρα για το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η artemaki έγραψε: #318 23-12-12 23:26 Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν μ' ενδιαφέρει αν τους σκότωσαν και πόσους ο Εφιάλτης πάντα δείχνει τους τριακόσιους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:52 Η rakels έγραψε: #314 23-12-12 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Muxu Su έγραψε: #315 23-12-12 22:03 Αχά σκέψεις νο 2. Εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Click για ανάπτυξη... Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ...Αλεξάνδρα...: #316 23-12-12 22:33 Αχ ... Αγγλικη Φιλολογια!!!! Γιατι να ειναι τοσο τελεια αυτη η σχολη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Loreley έγραψε: #317 23-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Click για ανάπτυξη... Αχ ναι. Τα τσουρέκια που φτιάχνω από τώρα για το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η artemaki έγραψε: #318 23-12-12 23:26 Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Muxu Su έγραψε: #315 23-12-12 22:03 Αχά σκέψεις νο 2. Εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Click για ανάπτυξη... Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ...Αλεξάνδρα...: #316 23-12-12 22:33 Αχ ... Αγγλικη Φιλολογια!!!! Γιατι να ειναι τοσο τελεια αυτη η σχολη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Loreley έγραψε: #317 23-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Click για ανάπτυξη... Αχ ναι. Τα τσουρέκια που φτιάχνω από τώρα για το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η artemaki έγραψε: #318 23-12-12 23:26 Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχά σκέψεις νο 2. Εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Όχι ρε συ, δεν την αφήνουμε γιατί μας τα έχει πρίξει. Click για ανάπτυξη... Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ...Αλεξάνδρα...: #316 23-12-12 22:33 Αχ ... Αγγλικη Φιλολογια!!!! Γιατι να ειναι τοσο τελεια αυτη η σχολη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Loreley έγραψε: #317 23-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Click για ανάπτυξη... Αχ ναι. Τα τσουρέκια που φτιάχνω από τώρα για το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η artemaki έγραψε: #318 23-12-12 23:26 Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ ... Αγγλικη Φιλολογια!!!! Γιατι να ειναι τοσο τελεια αυτη η σχολη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:20 Η Loreley έγραψε: #317 23-12-12 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Click για ανάπτυξη... Αχ ναι. Τα τσουρέκια που φτιάχνω από τώρα για το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η artemaki έγραψε: #318 23-12-12 23:26 Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Τα ποια σου έχει πρίξει εσένα; Τα τσουρέκια; Click για ανάπτυξη... Αχ ναι. Τα τσουρέκια που φτιάχνω από τώρα για το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:26 Η artemaki έγραψε: #318 23-12-12 23:26 Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα προσπαθησω να σου φτιαξω τον κοσμο μου, για να καταλαβεις τι βλεπω. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:25 Η _Silence_: #319 24-12-12 00:25 Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ούτε για 5 λεπτά ... γιατί είμαι τόσο μαλάκας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:41 Η φρι έγραψε: #320 24-12-12 10:41 View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2012
View attachment 50157 Spoiler Καλημέρα και καλό μου κουράγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.