Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:26 Η Darkness έγραψε: #22.401 18-01-10 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: αυτό το έιπες για να με πληγώσεις???????? Click για ανάπτυξη... εεε.. οχι.... δε το ειπα για αυτο..:emm: απλα για να σε πω πως και εμενα ολες οι φιλες μου Θεσσαλονικη σπουδαζουν... επρεπε να το εξηγησω.... η κοριτσοπαρεα απο εδω φετος θα ερθει Ξανθη για τις αποκριες.. και ενας φιλος μου ερχεται συνεχεια:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:31 Η Pemptousia: #22.402 18-01-10 00:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εεε.. οχι.... δε το ειπα για αυτο..:emm: απλα για να σε πω πως και εμενα ολες οι φιλες μου Θεσσαλονικη σπουδαζουν... επρεπε να το εξηγησω.... η κοριτσοπαρεα απο εδω φετος θα ερθει Ξανθη για τις αποκριες.. και ενας φιλος μου ερχεται συνεχεια:zilia: Click για ανάπτυξη... διστάζουμε να απαντήσουμε βλέπω... ντεμέκ φίλος? :fss: δεν πειράζει ρε! :xixi: κ εγώ Ξάνθη θα μείνω!! έλα κ εσύ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:39 Η Darkness έγραψε: #22.403 18-01-10 00:39 δε μπορω να ερθω ουτε καν στα Γιαννενα δε θα μπορω να παω :/ δεν ειναι δισταγμος ρε.. δε με καταλαβαινεις σημερα :/ ειναι αγανακτησμος (δε ξερω πως να στο πω αλλιως) πχ... εεεεεεεε εισαι σοβαρος? εεεεε τι λες? εεεεεεεε... μπλα μπλα... καταλαβες? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:42 Η Pemptousia: #22.404 18-01-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δε μπορω να ερθω ουτε καν στα Γιαννενα δε θα μπορω να παω :/ δεν ειναι δισταγμος ρε.. δε με καταλαβαινεις σημερα :/ ειναι αγανακτηση (δε ξερω πως να στο πω αλλιως) πχ... εεεεεεεε εισαι σοβαρος? εεεεε τι λες? εεεεεεεε... μπλα μπλα... καταλαβες? :/ Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχα! κατάλαβα! δεν θα κατέβεις? :-/ πότε θα μπορέσεις....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Η Darkness έγραψε: #22.405 18-01-10 00:44 δε ξερω γαμωτο.. το κακο ειναι αλλο φοβαμαι μη δε μπορεσω να αρχισω τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:46 Η Pemptousia: #22.406 18-01-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δε ξερω γαμωτο.. το κακο ειναι αλλο φοβαμαι μη δε μπορεσω να αρχισω τη σχολη Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην σου πάρει τόσο... να είναι μόνο η αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #22.407 18-01-10 01:58 ε ναι ρε.. αν χασω κατι θα ειναι μονο οι πρωτες μερες... αλλα δε θελω να τις χασω... μια ζωη ολα στραβα -.- παντως θα παρει καιρο το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:59 Η Pemptousia: #22.408 18-01-10 01:59 υπομονή μπάμι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:00 Ο NoiSy MaN: #22.409 18-01-10 02:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε ναι ρε.. αν χασω κατι θα ειναι μονο οι πρωτες μερες... αλλα δε θελω να τις χασω... μια ζωη ολα στραβα -.- παντως θα παρει καιρο το ξερω Click για ανάπτυξη... Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gogokostaki Νεοφερμένο μέλος Η Γωγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η gogokostaki: #22.410 18-01-10 02:25 Εγώ σκέφτομαι ότι βαριέμαι να πάω να βγάλω τους φακούς μου για να κοιμηθώ οπότε θα κοιμηθώ με αυτούς. Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Επίσης σκέφτομαι μία τέλεια τσάντα σαν αυτή που είδα εχτές σε μία βιτρίνα Αυτά!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #22.411 18-01-10 02:42 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Click για ανάπτυξη... αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Ο ledzeppelinick: #22.412 18-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Ο NoiSy MaN: #22.413 18-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gogokostaki: Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Click για ανάπτυξη... +1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η mindcircus: #22.414 18-01-10 03:10 Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η Darkness έγραψε: #22.415 18-01-10 03:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- +1. Click για ανάπτυξη... ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:16 Ο NoiSy MaN: #22.416 18-01-10 03:16 Όχι βρε. Νορμάλ ύψος έχει, δεν τη λες αδύνατη μεσσαία ειναι, αλλά πέτυχες το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Darkness έγραψε: #22.417 18-01-10 03:19 απλα μονο μια κοπελα γνωρισα στην εγγραφη και ηταν ετσι δε ξερω ουτε πως την ελεγαν ουτε απο που ηταν... απλα μιλουσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Pemptousia: #22.418 18-01-10 03:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: αυτό το έιπες για να με πληγώσεις???????? Click για ανάπτυξη... εεε.. οχι.... δε το ειπα για αυτο..:emm: απλα για να σε πω πως και εμενα ολες οι φιλες μου Θεσσαλονικη σπουδαζουν... επρεπε να το εξηγησω.... η κοριτσοπαρεα απο εδω φετος θα ερθει Ξανθη για τις αποκριες.. και ενας φιλος μου ερχεται συνεχεια:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:31 Η Pemptousia: #22.402 18-01-10 00:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εεε.. οχι.... δε το ειπα για αυτο..:emm: απλα για να σε πω πως και εμενα ολες οι φιλες μου Θεσσαλονικη σπουδαζουν... επρεπε να το εξηγησω.... η κοριτσοπαρεα απο εδω φετος θα ερθει Ξανθη για τις αποκριες.. και ενας φιλος μου ερχεται συνεχεια:zilia: Click για ανάπτυξη... διστάζουμε να απαντήσουμε βλέπω... ντεμέκ φίλος? :fss: δεν πειράζει ρε! :xixi: κ εγώ Ξάνθη θα μείνω!! έλα κ εσύ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:39 Η Darkness έγραψε: #22.403 18-01-10 00:39 δε μπορω να ερθω ουτε καν στα Γιαννενα δε θα μπορω να παω :/ δεν ειναι δισταγμος ρε.. δε με καταλαβαινεις σημερα :/ ειναι αγανακτησμος (δε ξερω πως να στο πω αλλιως) πχ... εεεεεεεε εισαι σοβαρος? εεεεε τι λες? εεεεεεεε... μπλα μπλα... καταλαβες? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:42 Η Pemptousia: #22.404 18-01-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δε μπορω να ερθω ουτε καν στα Γιαννενα δε θα μπορω να παω :/ δεν ειναι δισταγμος ρε.. δε με καταλαβαινεις σημερα :/ ειναι αγανακτηση (δε ξερω πως να στο πω αλλιως) πχ... εεεεεεεε εισαι σοβαρος? εεεεε τι λες? εεεεεεεε... μπλα μπλα... καταλαβες? :/ Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχα! κατάλαβα! δεν θα κατέβεις? :-/ πότε θα μπορέσεις....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Η Darkness έγραψε: #22.405 18-01-10 00:44 δε ξερω γαμωτο.. το κακο ειναι αλλο φοβαμαι μη δε μπορεσω να αρχισω τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:46 Η Pemptousia: #22.406 18-01-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δε ξερω γαμωτο.. το κακο ειναι αλλο φοβαμαι μη δε μπορεσω να αρχισω τη σχολη Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην σου πάρει τόσο... να είναι μόνο η αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #22.407 18-01-10 01:58 ε ναι ρε.. αν χασω κατι θα ειναι μονο οι πρωτες μερες... αλλα δε θελω να τις χασω... μια ζωη ολα στραβα -.- παντως θα παρει καιρο το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:59 Η Pemptousia: #22.408 18-01-10 01:59 υπομονή μπάμι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:00 Ο NoiSy MaN: #22.409 18-01-10 02:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε ναι ρε.. αν χασω κατι θα ειναι μονο οι πρωτες μερες... αλλα δε θελω να τις χασω... μια ζωη ολα στραβα -.- παντως θα παρει καιρο το ξερω Click για ανάπτυξη... Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gogokostaki Νεοφερμένο μέλος Η Γωγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η gogokostaki: #22.410 18-01-10 02:25 Εγώ σκέφτομαι ότι βαριέμαι να πάω να βγάλω τους φακούς μου για να κοιμηθώ οπότε θα κοιμηθώ με αυτούς. Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Επίσης σκέφτομαι μία τέλεια τσάντα σαν αυτή που είδα εχτές σε μία βιτρίνα Αυτά!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #22.411 18-01-10 02:42 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Click για ανάπτυξη... αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Ο ledzeppelinick: #22.412 18-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Ο NoiSy MaN: #22.413 18-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gogokostaki: Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Click για ανάπτυξη... +1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η mindcircus: #22.414 18-01-10 03:10 Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η Darkness έγραψε: #22.415 18-01-10 03:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- +1. Click για ανάπτυξη... ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:16 Ο NoiSy MaN: #22.416 18-01-10 03:16 Όχι βρε. Νορμάλ ύψος έχει, δεν τη λες αδύνατη μεσσαία ειναι, αλλά πέτυχες το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Darkness έγραψε: #22.417 18-01-10 03:19 απλα μονο μια κοπελα γνωρισα στην εγγραφη και ηταν ετσι δε ξερω ουτε πως την ελεγαν ουτε απο που ηταν... απλα μιλουσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Pemptousia: #22.418 18-01-10 03:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: εεε.. οχι.... δε το ειπα για αυτο..:emm: απλα για να σε πω πως και εμενα ολες οι φιλες μου Θεσσαλονικη σπουδαζουν... επρεπε να το εξηγησω.... η κοριτσοπαρεα απο εδω φετος θα ερθει Ξανθη για τις αποκριες.. και ενας φιλος μου ερχεται συνεχεια:zilia: Click για ανάπτυξη... διστάζουμε να απαντήσουμε βλέπω... ντεμέκ φίλος? :fss: δεν πειράζει ρε! :xixi: κ εγώ Ξάνθη θα μείνω!! έλα κ εσύ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:39 Η Darkness έγραψε: #22.403 18-01-10 00:39 δε μπορω να ερθω ουτε καν στα Γιαννενα δε θα μπορω να παω :/ δεν ειναι δισταγμος ρε.. δε με καταλαβαινεις σημερα :/ ειναι αγανακτησμος (δε ξερω πως να στο πω αλλιως) πχ... εεεεεεεε εισαι σοβαρος? εεεεε τι λες? εεεεεεεε... μπλα μπλα... καταλαβες? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:42 Η Pemptousia: #22.404 18-01-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δε μπορω να ερθω ουτε καν στα Γιαννενα δε θα μπορω να παω :/ δεν ειναι δισταγμος ρε.. δε με καταλαβαινεις σημερα :/ ειναι αγανακτηση (δε ξερω πως να στο πω αλλιως) πχ... εεεεεεεε εισαι σοβαρος? εεεεε τι λες? εεεεεεεε... μπλα μπλα... καταλαβες? :/ Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχα! κατάλαβα! δεν θα κατέβεις? :-/ πότε θα μπορέσεις....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Η Darkness έγραψε: #22.405 18-01-10 00:44 δε ξερω γαμωτο.. το κακο ειναι αλλο φοβαμαι μη δε μπορεσω να αρχισω τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:46 Η Pemptousia: #22.406 18-01-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δε ξερω γαμωτο.. το κακο ειναι αλλο φοβαμαι μη δε μπορεσω να αρχισω τη σχολη Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην σου πάρει τόσο... να είναι μόνο η αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #22.407 18-01-10 01:58 ε ναι ρε.. αν χασω κατι θα ειναι μονο οι πρωτες μερες... αλλα δε θελω να τις χασω... μια ζωη ολα στραβα -.- παντως θα παρει καιρο το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:59 Η Pemptousia: #22.408 18-01-10 01:59 υπομονή μπάμι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:00 Ο NoiSy MaN: #22.409 18-01-10 02:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε ναι ρε.. αν χασω κατι θα ειναι μονο οι πρωτες μερες... αλλα δε θελω να τις χασω... μια ζωη ολα στραβα -.- παντως θα παρει καιρο το ξερω Click για ανάπτυξη... Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gogokostaki Νεοφερμένο μέλος Η Γωγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η gogokostaki: #22.410 18-01-10 02:25 Εγώ σκέφτομαι ότι βαριέμαι να πάω να βγάλω τους φακούς μου για να κοιμηθώ οπότε θα κοιμηθώ με αυτούς. Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Επίσης σκέφτομαι μία τέλεια τσάντα σαν αυτή που είδα εχτές σε μία βιτρίνα Αυτά!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #22.411 18-01-10 02:42 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Click για ανάπτυξη... αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Ο ledzeppelinick: #22.412 18-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Ο NoiSy MaN: #22.413 18-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gogokostaki: Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Click για ανάπτυξη... +1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η mindcircus: #22.414 18-01-10 03:10 Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η Darkness έγραψε: #22.415 18-01-10 03:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- +1. Click για ανάπτυξη... ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:16 Ο NoiSy MaN: #22.416 18-01-10 03:16 Όχι βρε. Νορμάλ ύψος έχει, δεν τη λες αδύνατη μεσσαία ειναι, αλλά πέτυχες το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Darkness έγραψε: #22.417 18-01-10 03:19 απλα μονο μια κοπελα γνωρισα στην εγγραφη και ηταν ετσι δε ξερω ουτε πως την ελεγαν ουτε απο που ηταν... απλα μιλουσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Pemptousia: #22.418 18-01-10 03:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δε μπορω να ερθω ουτε καν στα Γιαννενα δε θα μπορω να παω :/ δεν ειναι δισταγμος ρε.. δε με καταλαβαινεις σημερα :/ ειναι αγανακτησμος (δε ξερω πως να στο πω αλλιως) πχ... εεεεεεεε εισαι σοβαρος? εεεεε τι λες? εεεεεεεε... μπλα μπλα... καταλαβες? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:42 Η Pemptousia: #22.404 18-01-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δε μπορω να ερθω ουτε καν στα Γιαννενα δε θα μπορω να παω :/ δεν ειναι δισταγμος ρε.. δε με καταλαβαινεις σημερα :/ ειναι αγανακτηση (δε ξερω πως να στο πω αλλιως) πχ... εεεεεεεε εισαι σοβαρος? εεεεε τι λες? εεεεεεεε... μπλα μπλα... καταλαβες? :/ Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχα! κατάλαβα! δεν θα κατέβεις? :-/ πότε θα μπορέσεις....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Η Darkness έγραψε: #22.405 18-01-10 00:44 δε ξερω γαμωτο.. το κακο ειναι αλλο φοβαμαι μη δε μπορεσω να αρχισω τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:46 Η Pemptousia: #22.406 18-01-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δε ξερω γαμωτο.. το κακο ειναι αλλο φοβαμαι μη δε μπορεσω να αρχισω τη σχολη Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην σου πάρει τόσο... να είναι μόνο η αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #22.407 18-01-10 01:58 ε ναι ρε.. αν χασω κατι θα ειναι μονο οι πρωτες μερες... αλλα δε θελω να τις χασω... μια ζωη ολα στραβα -.- παντως θα παρει καιρο το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:59 Η Pemptousia: #22.408 18-01-10 01:59 υπομονή μπάμι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:00 Ο NoiSy MaN: #22.409 18-01-10 02:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε ναι ρε.. αν χασω κατι θα ειναι μονο οι πρωτες μερες... αλλα δε θελω να τις χασω... μια ζωη ολα στραβα -.- παντως θα παρει καιρο το ξερω Click για ανάπτυξη... Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gogokostaki Νεοφερμένο μέλος Η Γωγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η gogokostaki: #22.410 18-01-10 02:25 Εγώ σκέφτομαι ότι βαριέμαι να πάω να βγάλω τους φακούς μου για να κοιμηθώ οπότε θα κοιμηθώ με αυτούς. Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Επίσης σκέφτομαι μία τέλεια τσάντα σαν αυτή που είδα εχτές σε μία βιτρίνα Αυτά!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #22.411 18-01-10 02:42 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Click για ανάπτυξη... αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Ο ledzeppelinick: #22.412 18-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Ο NoiSy MaN: #22.413 18-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gogokostaki: Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Click για ανάπτυξη... +1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η mindcircus: #22.414 18-01-10 03:10 Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η Darkness έγραψε: #22.415 18-01-10 03:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- +1. Click για ανάπτυξη... ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:16 Ο NoiSy MaN: #22.416 18-01-10 03:16 Όχι βρε. Νορμάλ ύψος έχει, δεν τη λες αδύνατη μεσσαία ειναι, αλλά πέτυχες το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Darkness έγραψε: #22.417 18-01-10 03:19 απλα μονο μια κοπελα γνωρισα στην εγγραφη και ηταν ετσι δε ξερω ουτε πως την ελεγαν ουτε απο που ηταν... απλα μιλουσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Pemptousia: #22.418 18-01-10 03:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δε μπορω να ερθω ουτε καν στα Γιαννενα δε θα μπορω να παω :/ δεν ειναι δισταγμος ρε.. δε με καταλαβαινεις σημερα :/ ειναι αγανακτηση (δε ξερω πως να στο πω αλλιως) πχ... εεεεεεεε εισαι σοβαρος? εεεεε τι λες? εεεεεεεε... μπλα μπλα... καταλαβες? :/ Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχα! κατάλαβα! δεν θα κατέβεις? :-/ πότε θα μπορέσεις....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Η Darkness έγραψε: #22.405 18-01-10 00:44 δε ξερω γαμωτο.. το κακο ειναι αλλο φοβαμαι μη δε μπορεσω να αρχισω τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:46 Η Pemptousia: #22.406 18-01-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δε ξερω γαμωτο.. το κακο ειναι αλλο φοβαμαι μη δε μπορεσω να αρχισω τη σχολη Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην σου πάρει τόσο... να είναι μόνο η αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #22.407 18-01-10 01:58 ε ναι ρε.. αν χασω κατι θα ειναι μονο οι πρωτες μερες... αλλα δε θελω να τις χασω... μια ζωη ολα στραβα -.- παντως θα παρει καιρο το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:59 Η Pemptousia: #22.408 18-01-10 01:59 υπομονή μπάμι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:00 Ο NoiSy MaN: #22.409 18-01-10 02:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε ναι ρε.. αν χασω κατι θα ειναι μονο οι πρωτες μερες... αλλα δε θελω να τις χασω... μια ζωη ολα στραβα -.- παντως θα παρει καιρο το ξερω Click για ανάπτυξη... Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gogokostaki Νεοφερμένο μέλος Η Γωγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η gogokostaki: #22.410 18-01-10 02:25 Εγώ σκέφτομαι ότι βαριέμαι να πάω να βγάλω τους φακούς μου για να κοιμηθώ οπότε θα κοιμηθώ με αυτούς. Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Επίσης σκέφτομαι μία τέλεια τσάντα σαν αυτή που είδα εχτές σε μία βιτρίνα Αυτά!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #22.411 18-01-10 02:42 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Click για ανάπτυξη... αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Ο ledzeppelinick: #22.412 18-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Ο NoiSy MaN: #22.413 18-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gogokostaki: Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Click για ανάπτυξη... +1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η mindcircus: #22.414 18-01-10 03:10 Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η Darkness έγραψε: #22.415 18-01-10 03:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- +1. Click για ανάπτυξη... ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:16 Ο NoiSy MaN: #22.416 18-01-10 03:16 Όχι βρε. Νορμάλ ύψος έχει, δεν τη λες αδύνατη μεσσαία ειναι, αλλά πέτυχες το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Darkness έγραψε: #22.417 18-01-10 03:19 απλα μονο μια κοπελα γνωρισα στην εγγραφη και ηταν ετσι δε ξερω ουτε πως την ελεγαν ουτε απο που ηταν... απλα μιλουσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Pemptousia: #22.418 18-01-10 03:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δε ξερω γαμωτο.. το κακο ειναι αλλο φοβαμαι μη δε μπορεσω να αρχισω τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 00:46 Η Pemptousia: #22.406 18-01-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δε ξερω γαμωτο.. το κακο ειναι αλλο φοβαμαι μη δε μπορεσω να αρχισω τη σχολη Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην σου πάρει τόσο... να είναι μόνο η αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #22.407 18-01-10 01:58 ε ναι ρε.. αν χασω κατι θα ειναι μονο οι πρωτες μερες... αλλα δε θελω να τις χασω... μια ζωη ολα στραβα -.- παντως θα παρει καιρο το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:59 Η Pemptousia: #22.408 18-01-10 01:59 υπομονή μπάμι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:00 Ο NoiSy MaN: #22.409 18-01-10 02:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε ναι ρε.. αν χασω κατι θα ειναι μονο οι πρωτες μερες... αλλα δε θελω να τις χασω... μια ζωη ολα στραβα -.- παντως θα παρει καιρο το ξερω Click για ανάπτυξη... Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gogokostaki Νεοφερμένο μέλος Η Γωγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η gogokostaki: #22.410 18-01-10 02:25 Εγώ σκέφτομαι ότι βαριέμαι να πάω να βγάλω τους φακούς μου για να κοιμηθώ οπότε θα κοιμηθώ με αυτούς. Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Επίσης σκέφτομαι μία τέλεια τσάντα σαν αυτή που είδα εχτές σε μία βιτρίνα Αυτά!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #22.411 18-01-10 02:42 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Click για ανάπτυξη... αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Ο ledzeppelinick: #22.412 18-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Ο NoiSy MaN: #22.413 18-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gogokostaki: Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Click για ανάπτυξη... +1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η mindcircus: #22.414 18-01-10 03:10 Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η Darkness έγραψε: #22.415 18-01-10 03:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- +1. Click για ανάπτυξη... ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:16 Ο NoiSy MaN: #22.416 18-01-10 03:16 Όχι βρε. Νορμάλ ύψος έχει, δεν τη λες αδύνατη μεσσαία ειναι, αλλά πέτυχες το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Darkness έγραψε: #22.417 18-01-10 03:19 απλα μονο μια κοπελα γνωρισα στην εγγραφη και ηταν ετσι δε ξερω ουτε πως την ελεγαν ουτε απο που ηταν... απλα μιλουσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Pemptousia: #22.418 18-01-10 03:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δε ξερω γαμωτο.. το κακο ειναι αλλο φοβαμαι μη δε μπορεσω να αρχισω τη σχολη Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην σου πάρει τόσο... να είναι μόνο η αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:58 Η Darkness έγραψε: #22.407 18-01-10 01:58 ε ναι ρε.. αν χασω κατι θα ειναι μονο οι πρωτες μερες... αλλα δε θελω να τις χασω... μια ζωη ολα στραβα -.- παντως θα παρει καιρο το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:59 Η Pemptousia: #22.408 18-01-10 01:59 υπομονή μπάμι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:00 Ο NoiSy MaN: #22.409 18-01-10 02:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε ναι ρε.. αν χασω κατι θα ειναι μονο οι πρωτες μερες... αλλα δε θελω να τις χασω... μια ζωη ολα στραβα -.- παντως θα παρει καιρο το ξερω Click για ανάπτυξη... Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gogokostaki Νεοφερμένο μέλος Η Γωγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η gogokostaki: #22.410 18-01-10 02:25 Εγώ σκέφτομαι ότι βαριέμαι να πάω να βγάλω τους φακούς μου για να κοιμηθώ οπότε θα κοιμηθώ με αυτούς. Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Επίσης σκέφτομαι μία τέλεια τσάντα σαν αυτή που είδα εχτές σε μία βιτρίνα Αυτά!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #22.411 18-01-10 02:42 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Click για ανάπτυξη... αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Ο ledzeppelinick: #22.412 18-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Ο NoiSy MaN: #22.413 18-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gogokostaki: Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Click για ανάπτυξη... +1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η mindcircus: #22.414 18-01-10 03:10 Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η Darkness έγραψε: #22.415 18-01-10 03:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- +1. Click για ανάπτυξη... ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:16 Ο NoiSy MaN: #22.416 18-01-10 03:16 Όχι βρε. Νορμάλ ύψος έχει, δεν τη λες αδύνατη μεσσαία ειναι, αλλά πέτυχες το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Darkness έγραψε: #22.417 18-01-10 03:19 απλα μονο μια κοπελα γνωρισα στην εγγραφη και ηταν ετσι δε ξερω ουτε πως την ελεγαν ουτε απο που ηταν... απλα μιλουσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Pemptousia: #22.418 18-01-10 03:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε ναι ρε.. αν χασω κατι θα ειναι μονο οι πρωτες μερες... αλλα δε θελω να τις χασω... μια ζωη ολα στραβα -.- παντως θα παρει καιρο το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:59 Η Pemptousia: #22.408 18-01-10 01:59 υπομονή μπάμι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:00 Ο NoiSy MaN: #22.409 18-01-10 02:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε ναι ρε.. αν χασω κατι θα ειναι μονο οι πρωτες μερες... αλλα δε θελω να τις χασω... μια ζωη ολα στραβα -.- παντως θα παρει καιρο το ξερω Click για ανάπτυξη... Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gogokostaki Νεοφερμένο μέλος Η Γωγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η gogokostaki: #22.410 18-01-10 02:25 Εγώ σκέφτομαι ότι βαριέμαι να πάω να βγάλω τους φακούς μου για να κοιμηθώ οπότε θα κοιμηθώ με αυτούς. Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Επίσης σκέφτομαι μία τέλεια τσάντα σαν αυτή που είδα εχτές σε μία βιτρίνα Αυτά!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #22.411 18-01-10 02:42 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Click για ανάπτυξη... αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Ο ledzeppelinick: #22.412 18-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Ο NoiSy MaN: #22.413 18-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gogokostaki: Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Click για ανάπτυξη... +1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η mindcircus: #22.414 18-01-10 03:10 Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η Darkness έγραψε: #22.415 18-01-10 03:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- +1. Click για ανάπτυξη... ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:16 Ο NoiSy MaN: #22.416 18-01-10 03:16 Όχι βρε. Νορμάλ ύψος έχει, δεν τη λες αδύνατη μεσσαία ειναι, αλλά πέτυχες το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Darkness έγραψε: #22.417 18-01-10 03:19 απλα μονο μια κοπελα γνωρισα στην εγγραφη και ηταν ετσι δε ξερω ουτε πως την ελεγαν ουτε απο που ηταν... απλα μιλουσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Pemptousia: #22.418 18-01-10 03:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
υπομονή μπάμι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:00 Ο NoiSy MaN: #22.409 18-01-10 02:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε ναι ρε.. αν χασω κατι θα ειναι μονο οι πρωτες μερες... αλλα δε θελω να τις χασω... μια ζωη ολα στραβα -.- παντως θα παρει καιρο το ξερω Click για ανάπτυξη... Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gogokostaki Νεοφερμένο μέλος Η Γωγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η gogokostaki: #22.410 18-01-10 02:25 Εγώ σκέφτομαι ότι βαριέμαι να πάω να βγάλω τους φακούς μου για να κοιμηθώ οπότε θα κοιμηθώ με αυτούς. Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Επίσης σκέφτομαι μία τέλεια τσάντα σαν αυτή που είδα εχτές σε μία βιτρίνα Αυτά!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #22.411 18-01-10 02:42 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Click για ανάπτυξη... αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Ο ledzeppelinick: #22.412 18-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Ο NoiSy MaN: #22.413 18-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gogokostaki: Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Click για ανάπτυξη... +1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η mindcircus: #22.414 18-01-10 03:10 Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η Darkness έγραψε: #22.415 18-01-10 03:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- +1. Click για ανάπτυξη... ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:16 Ο NoiSy MaN: #22.416 18-01-10 03:16 Όχι βρε. Νορμάλ ύψος έχει, δεν τη λες αδύνατη μεσσαία ειναι, αλλά πέτυχες το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Darkness έγραψε: #22.417 18-01-10 03:19 απλα μονο μια κοπελα γνωρισα στην εγγραφη και ηταν ετσι δε ξερω ουτε πως την ελεγαν ουτε απο που ηταν... απλα μιλουσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Pemptousia: #22.418 18-01-10 03:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ε ναι ρε.. αν χασω κατι θα ειναι μονο οι πρωτες μερες... αλλα δε θελω να τις χασω... μια ζωη ολα στραβα -.- παντως θα παρει καιρο το ξερω Click για ανάπτυξη... Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gogokostaki Νεοφερμένο μέλος Η Γωγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:25 Η gogokostaki: #22.410 18-01-10 02:25 Εγώ σκέφτομαι ότι βαριέμαι να πάω να βγάλω τους φακούς μου για να κοιμηθώ οπότε θα κοιμηθώ με αυτούς. Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Επίσης σκέφτομαι μία τέλεια τσάντα σαν αυτή που είδα εχτές σε μία βιτρίνα Αυτά!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #22.411 18-01-10 02:42 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Click για ανάπτυξη... αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Ο ledzeppelinick: #22.412 18-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Ο NoiSy MaN: #22.413 18-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gogokostaki: Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Click για ανάπτυξη... +1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η mindcircus: #22.414 18-01-10 03:10 Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η Darkness έγραψε: #22.415 18-01-10 03:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- +1. Click για ανάπτυξη... ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:16 Ο NoiSy MaN: #22.416 18-01-10 03:16 Όχι βρε. Νορμάλ ύψος έχει, δεν τη λες αδύνατη μεσσαία ειναι, αλλά πέτυχες το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Darkness έγραψε: #22.417 18-01-10 03:19 απλα μονο μια κοπελα γνωρισα στην εγγραφη και ηταν ετσι δε ξερω ουτε πως την ελεγαν ουτε απο που ηταν... απλα μιλουσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Pemptousia: #22.418 18-01-10 03:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ σκέφτομαι ότι βαριέμαι να πάω να βγάλω τους φακούς μου για να κοιμηθώ οπότε θα κοιμηθώ με αυτούς. Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Επίσης σκέφτομαι μία τέλεια τσάντα σαν αυτή που είδα εχτές σε μία βιτρίνα Αυτά!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:42 Η Darkness έγραψε: #22.411 18-01-10 02:42 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Click για ανάπτυξη... αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Ο ledzeppelinick: #22.412 18-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Ο NoiSy MaN: #22.413 18-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gogokostaki: Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Click για ανάπτυξη... +1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η mindcircus: #22.414 18-01-10 03:10 Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η Darkness έγραψε: #22.415 18-01-10 03:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- +1. Click για ανάπτυξη... ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:16 Ο NoiSy MaN: #22.416 18-01-10 03:16 Όχι βρε. Νορμάλ ύψος έχει, δεν τη λες αδύνατη μεσσαία ειναι, αλλά πέτυχες το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Darkness έγραψε: #22.417 18-01-10 03:19 απλα μονο μια κοπελα γνωρισα στην εγγραφη και ηταν ετσι δε ξερω ουτε πως την ελεγαν ουτε απο που ηταν... απλα μιλουσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Pemptousia: #22.418 18-01-10 03:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Θα είσαι συμφοιτήτρια με μια συμμαθήτρια μου τώρα που το θυμήθηκα Click για ανάπτυξη... αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 02:58 Ο ledzeppelinick: #22.412 18-01-10 02:58 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Ο NoiSy MaN: #22.413 18-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gogokostaki: Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Click για ανάπτυξη... +1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η mindcircus: #22.414 18-01-10 03:10 Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η Darkness έγραψε: #22.415 18-01-10 03:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- +1. Click για ανάπτυξη... ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:16 Ο NoiSy MaN: #22.416 18-01-10 03:16 Όχι βρε. Νορμάλ ύψος έχει, δεν τη λες αδύνατη μεσσαία ειναι, αλλά πέτυχες το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Darkness έγραψε: #22.417 18-01-10 03:19 απλα μονο μια κοπελα γνωρισα στην εγγραφη και ηταν ετσι δε ξερω ουτε πως την ελεγαν ουτε απο που ηταν... απλα μιλουσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Pemptousia: #22.418 18-01-10 03:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:05 Ο NoiSy MaN: #22.413 18-01-10 03:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gogokostaki: Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Click για ανάπτυξη... +1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η mindcircus: #22.414 18-01-10 03:10 Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η Darkness έγραψε: #22.415 18-01-10 03:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- +1. Click για ανάπτυξη... ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:16 Ο NoiSy MaN: #22.416 18-01-10 03:16 Όχι βρε. Νορμάλ ύψος έχει, δεν τη λες αδύνατη μεσσαία ειναι, αλλά πέτυχες το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Darkness έγραψε: #22.417 18-01-10 03:19 απλα μονο μια κοπελα γνωρισα στην εγγραφη και ηταν ετσι δε ξερω ουτε πως την ελεγαν ουτε απο που ηταν... απλα μιλουσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Pemptousia: #22.418 18-01-10 03:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αληθεια με λες??? β εξαμηνο?? πως την λενε? καλη κοπελα?:xixi: Click για ανάπτυξη... Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gogokostaki: Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρωί πρωί έχω εξεταστική στην σχολή αλλά δεν θέλω να πάω. Click για ανάπτυξη... +1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η mindcircus: #22.414 18-01-10 03:10 Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η Darkness έγραψε: #22.415 18-01-10 03:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- +1. Click για ανάπτυξη... ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:16 Ο NoiSy MaN: #22.416 18-01-10 03:16 Όχι βρε. Νορμάλ ύψος έχει, δεν τη λες αδύνατη μεσσαία ειναι, αλλά πέτυχες το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Darkness έγραψε: #22.417 18-01-10 03:19 απλα μονο μια κοπελα γνωρισα στην εγγραφη και ηταν ετσι δε ξερω ουτε πως την ελεγαν ουτε απο που ηταν... απλα μιλουσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Pemptousia: #22.418 18-01-10 03:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η Darkness έγραψε: #22.415 18-01-10 03:10 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- +1. Click για ανάπτυξη... ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:16 Ο NoiSy MaN: #22.416 18-01-10 03:16 Όχι βρε. Νορμάλ ύψος έχει, δεν τη λες αδύνατη μεσσαία ειναι, αλλά πέτυχες το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Darkness έγραψε: #22.417 18-01-10 03:19 απλα μονο μια κοπελα γνωρισα στην εγγραφη και ηταν ετσι δε ξερω ουτε πως την ελεγαν ουτε απο που ηταν... απλα μιλουσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Pemptousia: #22.418 18-01-10 03:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Βασικά είναι και μια δικιά μου παλιά συμμαθήτρια αλλά είναι Α εξάμηνο.. αλλά όπως και να χει θα την γνωρίσεις έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι β. Ειρήνη την λένε. Μια χαρά κοπέλα είναι ----------------------------------------- +1. Click για ανάπτυξη... ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:16 Ο NoiSy MaN: #22.416 18-01-10 03:16 Όχι βρε. Νορμάλ ύψος έχει, δεν τη λες αδύνατη μεσσαία ειναι, αλλά πέτυχες το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Darkness έγραψε: #22.417 18-01-10 03:19 απλα μονο μια κοπελα γνωρισα στην εγγραφη και ηταν ετσι δε ξερω ουτε πως την ελεγαν ουτε απο που ηταν... απλα μιλουσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Pemptousia: #22.418 18-01-10 03:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι βρε. Νορμάλ ύψος έχει, δεν τη λες αδύνατη μεσσαία ειναι, αλλά πέτυχες το μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Darkness έγραψε: #22.417 18-01-10 03:19 απλα μονο μια κοπελα γνωρισα στην εγγραφη και ηταν ετσι δε ξερω ουτε πως την ελεγαν ουτε απο που ηταν... απλα μιλουσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Pemptousia: #22.418 18-01-10 03:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απλα μονο μια κοπελα γνωρισα στην εγγραφη και ηταν ετσι δε ξερω ουτε πως την ελεγαν ουτε απο που ηταν... απλα μιλουσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:19 Η Pemptousia: #22.418 18-01-10 03:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μην εισαι και τοσο σιγουρος :/ δεν ειμαι καθολου κοινωνικη βασικα ειμαι ντροπαλη και δε μιλαω σε κανεναν πριν με μιλησει ----------------------------------------- ον τοπικ τι κανω τωρα? κουνιεμαι με ενα τραγουδι που ακουω και τραγουδω :!: η μαμα μου χανει την κορη της γιατι τρελαθηκε Ειρηνη? χμμ.. μακαρι να την γνωρισω..:xixi: ειναι καμια απο τις 2 φιλες σας κοντουλες, αδυνατε με ξανθο κοντο μαλλι? Click για ανάπτυξη... :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:21 Ο NoiSy MaN: #22.419 18-01-10 03:21 Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1119 1120 1121 1122 1123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1121 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Επίσης την κόβω να πηγαίνει και για δαπίτισα, αλλά αν τη γνωρίσεις μην της πεις πως το είπα Οπότε τσέκαρε και την περιγραφή που σου έδωσα στα νεοσύλλεκτα δαπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:25 Η Darkness έγραψε: #22.420 18-01-10 03:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :!: Click για ανάπτυξη... γιατι βγηκες ετσι???? δε μου αρεσει να χορευω, τωρα επεσα:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.