Darkness
Περιβόητο μέλος
τις περισσοτερες φορες πηγαινα με οτοστοπ αυτο σου λεει κατι?ναι ρε συ αυτο φταιει
-----------------------------------------
και το πρωι πως ξυπναγες?
παντα ξυπνουσα 1 τετρατο πριν φυγω και κοιμομουν και στο λεωφορειο
λενε πως δεν παχαινουν πολυ τα ασπρα ποτα.. δλδ βοτκα τζιν και αλλα ...σκεφτομαι οτι πρεπει να κοψω τις μπυρες γιατι θα κανω μπυροκοιλια.....αν και εχω ακομα περιθωρια αλλα πρεπει να τις κοψω...
θα ακολουθησω διαιτα...τερμα η μπυρα....κανα ποτο που να μη παχαινει?
αλλα γενικα ολα εχουν θερμιδες..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry
Διάσημο μέλος
τις περισσοτερες φορες πηγαινα με οτοστοπ αυτο σου λεει κατι?
παντα ξυπνουσα 1 τετρατο πριν φυγω και κοιμομουν και στο λεωφορειο
αυτο ειναι.....υπνος και στο λεωφοριο!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
το χω... το χω...εχουμε εχουμε
καλα εισαι θεα στον αερα τα πιανεις........
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα πιανεις στον αερα ε?το χω... το χω...
Να μαντεψω πετανε χαμηλα ε ?:fss:
Darkness
Περιβόητο μέλος
υπνος παντου ρε.. εχω κοιμηθει και στο γραφειο μου απο εκει να φανταστεις..αυτο ειναι.....υπνος και στο λεωφοριο!!!!
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Σιγα , εχω κοιμηθει και κει..υπνος παντου ρε.. εχω κοιμηθει και στο γραφειο μου απο εκει να φανταστεις..
Darkness
Περιβόητο μέλος
ναι.. που το καταλαβες?:xixi:Τα πιανεις στον αερα ε?
Να μαντεψω πετανε χαμηλα ε ?:fss:
επισης πιανω πιο ευκολα οτιδηποτε βρισκεται εκει στα χαμηλα που ειμαι εγω.. :fss:
σε τρομαξα? πες μου ναι.. πες μου ναι..
roseberry
Διάσημο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Σιγα , εχω κοιμηθει και κει..
εχεις κοιμηθει στα μπουζουκια? εγω ναι..
σε κλαμπακι? εγω ναι..
δεν εχω προβλημα οπου και να ειμαι:xixi:
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωχ , υπονοουμενο ηταν αυτο :!:?ναι.. που το καταλαβες?:xixi:
επισης πιανω πιο ευκολα οτιδηποτε βρισκεται εκει στα χαμηλα που ειμαι εγω.. :fss:
σε τρομαξα? πες μου ναι.. πες μου ναι..
Eχμ οχι να στα πω αλλα πριν μερικες βδομαδες κοιμηθηκα στην βισση :zilia: μην το ψαχνεις , δεν με χεις
εχεις κοιμηθει στα μπουζουκια? εγω ναι..
σε κλαμπακι? εγω ναι..
δεν εχω προβλημα οπου και να ειμαι:xixi:
Darkness
Περιβόητο μέλος
τι υπονοουμενο ρε ? :what:Ωχ , υπονοουμενο ηταν αυτο :!:?
Eχμ οχι να στα πω αλλα πριν μερικες βδομαδες κοιμηθηκα στην βισση :zilia: μην το ψαχνεις , δεν με χεις
:xixi:
:!: πηγες Βισση?
-.- εσυ? πως και ετσι?
οκ.. εγω δε σε εχω..
αλλα τουλαχιστον κατι κανω..:xixi:
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην 3ημερη .τι υπονοουμενο ρε ? :what:
:xixi:
:!: πηγες Βισση?
-.- εσυ? πως και ετσι?
οκ.. εγω δε σε εχω..
αλλα τουλαχιστον κατι κανω..:xixi:
Βιαστηκε η ψυχη μου εκει μεσα , ενιωσα ενα τεραστιο κυμα μαλακιας και ηλιθιοτητας αλλα νταξει επιβιωσα .
Λιγο μεταλιες απο το mp3 και να χτυπιεμαι μονος μ σαν το χαζο λιγος υπνος και λιγο που αλλαζα τα τραγουδια της και την δουλευα και λιωναμε στο γελιο..
Μετα για να συνελθω ομως ηθελε πολυ μπυρα..
Ophelia
Διάσημο μέλος
Σε παρακαλώ, ξεκόλλα.-
artemaki
Διάσημο μέλος
Δικια μου λεξη.Απλα μαρεσει να την λεω ετσι.
Darkness
Περιβόητο μέλος
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
ΠΑΟΚ εδωωωωωωω.αν ειναι εκει ?
πουτ@ν@ ζωη..
ΠΑΟΚ εκειιιιιιιιι.
Ειναι πουτ@να η ζωη..
ΠΑΟΚ εσυυ..να πας καλααα..
Και ολα ταλα γαμ@τάαα..
Με κεφαλαιαα γραμματααα.
Darkness
Περιβόητο μέλος
:who: βασικα ειναι σηνθημα? δεν το εχω ξανα ακουσει..ΠΑΟΚ εδωωωωωωω.
ΠΑΟΚ εκειιιιιιιιι.
Ειναι πουτ@να η ζωη..
ΠΑΟΚ εσυυ..να πας καλααα..
Και ολα ταλα γαμ@τάαα..
Με κεφαλαιαα γραμματααα.
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.