Σκέψεις... I

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πως βαριέμαι να διαβάσω... Πρέπει όμως! Έχω στόχο!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

What's up with my heart when it skips a beat,
cant feel no pavement right under my feet,

up in my lonely room
when im dreaming of you
oh what can I do
I still need you but
I don't want you now

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία ήταν σήμερα, αν και κουράστηκα πολύ και τώρα δεν αντέχω να διαβάσω Γερμανικά.. και έχω μάθημα αύριο :(
Κατά τα άλλα μήπως ξέρει κανείς που πουλάνε αυτοπεποίθηση να πάρω κάνα δεκάκιλο να βρίσκεται; :D
Ουφ.. αλήθεια δεν ξέρω πως θα καταφέρω να γίνω αυτό που πάντα ήθελα να είμαι, αλλά ποτέ δεν μπόρεσα.. :/:

Αυτοπεποίθηση δεν έχω να σου πουλήσω, αν θέλεις όμως μπορούμε να μιλάμε στα γερμανικά! ;)
wie geht's?

Πάρε ένα ρημάδι τηλέφωνο γ@μώ το κερ@τό μου.

Αυτοπεποίθηση δεν έχω να σου πουλήσω, αν θέλεις όμως μπορούμε να μιλάμε στα γερμανικά! ;)
wie geht's?
Aυτό λογικά είναι "Wie geht es dir?" συντμημένο ε; :redface:
Nicht so gut είναι η απάντηση. Νυστάζω (αλλά δεν ξέρω πως λέγεται στα Γερμανικά, τέσσερα μαθήματα έχω κάνει όλα κι όλα :redface:)
Θενκς πάντως! :bigarmhug :hug:

Χεχε, ακριβώς, μιλάμε και πολύ καθομιλουμένη, να 'ουμε! ;)
Κουράγιο, Καγίρι! Είναι να της παρεις τον αέρα, αυτή η γλώσσα... ;)

Du bist müde, geh jetzt schlafen! ;)
Πάρε κι αυτό για λεξικό... πολύ καλό και με γραμματικές παραπομπές!

Αυτές οι στιγμές που τα έχω τόσο σκ@τ@ με τον εαυτό μου, που θέλω να ακούσω 1 κουβέντα στοργής αλλά δεν μου βγαίνει φωνή να την ζητήσω, που τα παίρνω με τον εαυτό μου είναι τόσο δύσκολες!

Δεν μπορω να καταλαβω. Τοσο απλα.

Χεχε, ακριβώς, μιλάμε και πολύ καθομιλουμένη, να 'ουμε! ;)
Κουράγιο, Καγίρι! Είναι να της παρεις τον αέρα, αυτή η γλώσσα... ;)

Du bist müde, geh jetzt schlafen! ;)
Πάρε κι αυτό για λεξικό... πολύ καλό και με γραμματικές παραπομπές!
To link δεν δουλεύει γιατί έχει ένα e-steki.gr μπροστά για κάποιο λόγο, αλλά βρήκα την σελίδα τελικά, θενκς! :) Αυτόν τον αέρα παλεύω να της πάρω, αλλά δεν λέει να φυσήξει! :P
Κατά τα αλλά, σιγά και μη κατάλαβα τι λες πως είμαι στα Γερμανικά (ελπίζω να ήταν κάτι καλό μόνο :P)

To link δεν δουλεύει γιατί έχει ένα e-steki.gr μπροστά για κάποιο λόγο, αλλά βρήκα την σελίδα τελικά, θενκς! :) Αυτόν τον αέρα παλεύω να της πάρω, αλλά δεν λέει να φυσήξει! :P
Κατά τα αλλά, σιγά και μη κατάλαβα τι λες πως είμαι στα Γερμανικά (ελπίζω να ήταν κάτι καλό μόνο :P)

είπε
"είσαι κουρασμένη, πήγαινε τώρα για ύνο" :P

[ η άκυρη της ημέρας :P]

τι κωλοκαιρος σημερα:/: αντε να βγαλει ηλιο να χαρουμε λιγακι :worry:

Γεια σου ρε Ξουρουζού! ;) Να καλό παιδί, έψαξε στο λεξικό! :D
Viel Glueck, Kajira! ;)

..ή ξέρει ήδη Γερμανικά! :P
Να το ακυρώσω ή όχι; Προλαβαίνω να φαω, να κάνω ντουζάκι, να βαφτώ, να γράψω μια παράγραφο και να μάθω δύο σελίδες τετραδίου με λέξεις μέσα σε μια ώρα και κάτι; :hmm:

..ή ξέρει ήδη Γερμανικά! :P
Να το ακυρώσω ή όχι; Προλαβαίνω να φαω, να κάνω ντουζάκι, να βαφτώ, να γράψω μια παράγραφο και να μάθω δύο σελίδες τετραδίου με λέξεις μέσα σε μια ώρα και κάτι; :hmm:

Να ΜΗΝ το ακυρώσεις!!! :P

@Γίδι: τι έτρεχα καλέ στο Λύκειο 5 ώρες τη βδομάδα για να δώσω Mittelstueffe... Να μην μου χει μείνει και κάτι μετά από 6 χρόνια Γερμανικών; :P:P:P:P

Να μην το ακυρώσεις, χαμένο σίγουρα δεν πάει! ;)
Φροντιστήριο κάνεις;

XRZ entschuldige!!! ;)

δεν το πιστευω οτι ανοιγει κατι τετοιο! αυριο η συνεντευξη και οχι, να μια φορα που δεν εχει καμια σημασια η εξωτερικη εμφανιση αλλα ποσα skills εχεις!

Ευχαριστώ που ήσουν ειλικρινής, μ' άρεσε πολύ η κουβέντα μας.

Γιατί αφήνω συνέχεια τους άλλους να με επηρεάζουν κ να με ρίχνουν ψυχολογικά;;;;!!!:(

Ολα μου φταινε. :ermm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back