self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.394 μηνύματα.

17-06-11

22:39
Ούτε καν αποδείξεις που προσφέρθηκαν να μου δώσουν άλλοι που τους περίσσευαν δεν πήρα, είναι ΟΛΕΣ δικές μου αυτές που κατέθεσα στην εφορία

παραέχεις πολλές
θα σε ελένξω για πόθεν έσχες , κυρία μου βγείτε από το όχημα και ακουμπήστε στο καπό

δεν ξέρω , όταν σε έπαιρνα , ήμουν μεθυσμένοςνα με παιρνει ο αλλος τηλ. το πρωι μες το χαλι το μαυρο γιατι τον εφτυσε η ουγγαρεζα με την οποια μιλουσε απο μειλ τοσο καιρο και την εβλεπε σε φωτο αλλα ξερει την οικογενεια της (λεμε τωρα) και να ειναι στα πατωματα. ρε δεν παμε καλα, καθολου καλα. του τα πα ενα χερακι μετα απο την αδεια του να του μιλησω ειλικρινα και στο τελος δεν το αντεξε και μου λεει αστο δεν μπορω.. αμα δεν αντεχετε την αληθεια τι στο καλο την ζητατε???
τελικά δεν ήταν ουγγαρέζα , ο ουγγαρέζος του μαντ ήτανε , και μου έστελνε διαφημιστικά για την νέα εκπομπή του
που διαφημίζει χαλιά
έχω τα χάλια μου , θα κόψω το ποτό
αυτός είναι σου λέω , αλλά από περιέργεια ποιόν σου θυμίζει ;Εμένα άλλον μου θυμίζει.![]()
Πάντως καινούργιος δεν είναι.
επικοινώνησε μαζί μου με π.μ. ή με ταχυδρομικό αετό
έφαγα χυλόπιτα από ουγγαρέζαΓιατί δε μου λέει τι έχει;
Νιώθω μ@λάκας που το ξέρουν όλοι και σε εμένα δε λένε κάτι για να μη στεναχωρηθώ
Γι΄αυτό ο Ελύτης έρχινε τα γκομενάκια (νέες ποιήτριες)

ελεος πια με αυτα τα δελτια ειδησεων!!
https://oynagki.pblogs.gr/files/f/154547-deltio%20star.jpg
σκέψη :
δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω , χτυπάει πισώπλατα ο χρόνος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.