Μάρω, θα στο πω στα ίσια, γιατί δε θέλω να το κρατάω μέσα μου....
μη με παρεξηγήσεις..., τουλάχιστον εκτίμησε την ειλικρίνειά μου....
η γκόμενα στο αβατάρ σου, μου φαίνεται ότι χαζογελάει....
γελάει πραγματικά με την ψυχή της, αλλά μου φαίνεται χαζογέλιο....
με όλη την εκτίμηση!!!! το παλιό σου φιλαράκι Apro
τουλάχιστον ήμουν ειλικρινής μαζί σου και σου αφήνω τους χαρακτηρισμούς....
όταν κάποιος δε μου δίνει σημασία του λέω, μίλα μας και μη μας αγαπάς....
αυτό βέβαια αποκαλύπτει ένα ευαίσθητο σημείο του εαυτού μου, σου δίνει το δικαίωμα να νομίζεις ότι κάτι έχω ανάγκη και σου επιτρέπει να μπεις στη διαδικασία να φτιάξεις ένα πλαίσιο....
σήμερα το πρωί κατάλαβα ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και θα το αλλάξω όσο και να μη μου αρέσει....
θέλω αυτός που μου μιλάει, να μου μιλάει επειδή γουστάρει και όχι επειδή εγώ νιώθω την ανάγκη....
είναι λάθος να ασχολείσαι με κάποιον, αν δε νιώθεις κάτι για αυτόν....
οπότε με κέρδισες στον πόντο και εγώ αυτό που κέρδισα είναι μια μικρή απογοήτευση του εαυτού μου....
δεν πειράζει όμως, γιατί αυτή είναι η ζωή..., να σου μαθαίνει ποιος είσαι και να σου αποκαλύπτει τα αδύνατα σημεία σου....
έτσι και εγώ σε ευχαριστώ, για τον τρόπο που με αντιμετώπισες.... και ευχαριστώ επίσης εμένα, που κατάλαβα ότι δεν είσαι κάθε μέρα ο ίδιος....
(και αν δεν κατάλαβες, είναι επειδή δεν απάντησες σε μήνυμά μου, επειδή το βρήκες κάπως..., αναρωτήθηκες όμως αν ήταν όντως έτσι ή ήταν απλά....
τώρα που το σκέφτομαι, θα μπορούσε να ήσουν στις άσχημες σου γι' αυτό και εγώ σα λάθος που είμαι θα προτιμούσα απλά να μου την έλεγες τότε....)
η δεύτερη παράγραφος δεν αναιρεί την πρώτη..., γιατί μετά από από τη δεύτερη είχα δημιουργήσει στο μυαλό μου την εικόνα μιας γκόμενας που χαζογελάει(για το αβατάρ μιλάω πάντα και πάντα ειλικρινά)
απλά εκφράστηκα με λάθος σειρά....
και αν θες να μάθεις ακόμα, αυτά που έγραψα δεν τα σκέφτηκα στον ύπνο μου, τα σκέφτηκα πριν λίγο στον ξύπνιο μου και δεν τα επεξεργάστηκα, είναι αναλείωτα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.