tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:07 Ο tsarachaf: #28.621 23-09-10 20:07 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Από την άλλη δε θα είμαι γέρος, θα είμαι γριούλα. Επίσης μπορεί να μη γεράσω ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι θα σαι γριουλα... Αλλα αλλα λεει η παροιμια... Πως θα το κανεις αυτο??(το να μην γερασεις)... Θα χαρω να μαθω τον τροπο Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: τρωω τωρα εναν καταπληκτικο γυρο....πωπωπω.... Click για ανάπτυξη... Πωπωπω... Απιστευτα πολλες θερμιδες... Αλλα ειναι και νοστιμος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:09 Η _Silence_: #28.622 23-09-10 20:09 [/quote] Πωπωπω... Απιστευτα πολλες θερμιδες... Αλλα ειναι και νοστιμος ο ατιμος...[/quote] ασε ασε πολλες οι ριμαδες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:31 Ο tsarachaf: #28.623 23-09-10 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: ασε ασε πολλες οι ριμαδες..... Click για ανάπτυξη... Εγω τις αφηνω... Αυτες δε λεν να φυγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η mindcircus: #28.624 23-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Achilles: Προτεραιότητες. Από τα σοβαρά στα...Χαζά. Click για ανάπτυξη... Κι αμα τιποτα δε θεωρεις τη δεδομενη περιοδο χαζο και ειναι ολα βασικα, τι κανεις? Φουνταρεις απο καναν οροφο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:33 Η _Silence_: #28.625 23-09-10 20:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Εγω τις αφηνω... Αυτες δε λεν να φυγουν... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:34 Η MissKit έγραψε: #28.626 23-09-10 20:34 Έχω να φάω γύρο πάνω από 1,5 μήνα. Θα ξεχάσω τη γεύση στο τέλος. Τσαφ τσουφ το μυστικό του να μη γεράσεις ποτέ, είναι να πεθάνεις νέος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Η _Silence_: #28.627 23-09-10 20:43 μαρια,maria.ΜαΡιΑ,ΜαΡιΑ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:46 Η mindcircus: #28.628 23-09-10 20:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τσαφ τσουφ Click για ανάπτυξη... hey!!!! αυτο ειναι δικο μου edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Σεπτεμβρίου 2010 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:01 Η MissKit έγραψε: #28.629 23-09-10 21:01 Δεν είσαι η μόνη που έκανε αυτό το συνειρμό λοιπόν. Ναι πήρα. Δεν το ήξερα. Αλλά και να το ήξερα πάλι θα έπαιρνα, πως θα πήγαινα στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:14 Ο tsarachaf: #28.630 23-09-10 21:14 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω να φάω γύρο πάνω από 1,5 μήνα. Θα ξεχάσω τη γεύση στο τέλος. Τσαφ τσουφ το μυστικό του να μη γεράσεις ποτέ, είναι να πεθάνεις νέος. Click για ανάπτυξη... Αχα... Αρα ναι, δεν θα γερασω ποτε... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: hey!!!! αυτο ειναι δικο μου Click για ανάπτυξη... Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Click για ανάπτυξη... Εγω δεν πηρα παντως... Ισως να φταιει βεβαια οτι δεν εχω διπλωμα... Αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:20 Η _Silence_: #28.631 23-09-10 21:20 αγαπητε αγιε βασιλη, φετος ημουνα πολυ καλο κοριτσακι για αυτο αν μπορουσες θα ηθελα να εξαφανισεις τα γερμανικα και την καθηγητρια τους απο τ σχολειο , ακομη θα ηθελα το σονυ εριξον εξπιρια ,επισης σε πλιζ παρε τον κυριο απο το διπλανο διαμερισμα που τραγουδαει ολη μερα και δεν με αφηνει να ηρεμησω ...αν μου κανεις ολεεες τις χαρες δεν θα 3αναχτυπησω την αδελφη μ δεν θα 3αναβρισω κρυφα την καθηγητρια των γερμανικων...θα ειμαιτο καλυτερο παιδι ..σε παρακαλωωωωω.....ελπιζω να καταννοησεις πως αυτες τις χαρες τις θελω εκπληρωμενες εντος εβδομαδος γτ επειγουν....φιλακια ..θα σου 3αναστειλω γραμμα φια το δωρο χριστουγεννων ....σαγαπω , το μαρακι....απο γρεβενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:23 Η mindcircus: #28.632 23-09-10 21:23 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Click για ανάπτυξη... Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Παιζει να το χω δει εδω και να μου χει κολλησει??Σπαω το κεφαλι μου τωρα χμχμχμ, ομως το λεω χρονια, εσυ δεν εισαι χρονια εδω...αλλα ουτε κι εγω...χμχμχμ οποτε κοιτα να δεις!! Κολλησα οταν το ειδα στην κοπελα απο πανω, λεω ωχ? πως? cool then! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:25 Ο tsarachaf: #28.633 23-09-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Καλο λοιπον! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:29 Η mindcircus: #28.634 23-09-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:34 Η _Silence_: #28.635 23-09-10 21:34 κατι μου λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #28.636 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Click για ανάπτυξη... Πωπω... Πολυ συνθετα σκεφτεσαι... Κι αμα το λεω εγω αυτο σε καποιον ειναι κακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Η MissKit έγραψε: #28.637 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο Τι γλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο tsarachaf: #28.638 23-09-10 21:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Από την άλλη δε θα είμαι γέρος, θα είμαι γριούλα. Επίσης μπορεί να μη γεράσω ποτέ. Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι θα σαι γριουλα... Αλλα αλλα λεει η παροιμια... Πως θα το κανεις αυτο??(το να μην γερασεις)... Θα χαρω να μαθω τον τροπο Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: τρωω τωρα εναν καταπληκτικο γυρο....πωπωπω.... Click για ανάπτυξη... Πωπωπω... Απιστευτα πολλες θερμιδες... Αλλα ειναι και νοστιμος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:09 Η _Silence_: #28.622 23-09-10 20:09 [/quote] Πωπωπω... Απιστευτα πολλες θερμιδες... Αλλα ειναι και νοστιμος ο ατιμος...[/quote] ασε ασε πολλες οι ριμαδες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:31 Ο tsarachaf: #28.623 23-09-10 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: ασε ασε πολλες οι ριμαδες..... Click για ανάπτυξη... Εγω τις αφηνω... Αυτες δε λεν να φυγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η mindcircus: #28.624 23-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Achilles: Προτεραιότητες. Από τα σοβαρά στα...Χαζά. Click για ανάπτυξη... Κι αμα τιποτα δε θεωρεις τη δεδομενη περιοδο χαζο και ειναι ολα βασικα, τι κανεις? Φουνταρεις απο καναν οροφο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:33 Η _Silence_: #28.625 23-09-10 20:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Εγω τις αφηνω... Αυτες δε λεν να φυγουν... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:34 Η MissKit έγραψε: #28.626 23-09-10 20:34 Έχω να φάω γύρο πάνω από 1,5 μήνα. Θα ξεχάσω τη γεύση στο τέλος. Τσαφ τσουφ το μυστικό του να μη γεράσεις ποτέ, είναι να πεθάνεις νέος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Η _Silence_: #28.627 23-09-10 20:43 μαρια,maria.ΜαΡιΑ,ΜαΡιΑ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:46 Η mindcircus: #28.628 23-09-10 20:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τσαφ τσουφ Click για ανάπτυξη... hey!!!! αυτο ειναι δικο μου edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Σεπτεμβρίου 2010 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:01 Η MissKit έγραψε: #28.629 23-09-10 21:01 Δεν είσαι η μόνη που έκανε αυτό το συνειρμό λοιπόν. Ναι πήρα. Δεν το ήξερα. Αλλά και να το ήξερα πάλι θα έπαιρνα, πως θα πήγαινα στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:14 Ο tsarachaf: #28.630 23-09-10 21:14 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω να φάω γύρο πάνω από 1,5 μήνα. Θα ξεχάσω τη γεύση στο τέλος. Τσαφ τσουφ το μυστικό του να μη γεράσεις ποτέ, είναι να πεθάνεις νέος. Click για ανάπτυξη... Αχα... Αρα ναι, δεν θα γερασω ποτε... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: hey!!!! αυτο ειναι δικο μου Click για ανάπτυξη... Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Click για ανάπτυξη... Εγω δεν πηρα παντως... Ισως να φταιει βεβαια οτι δεν εχω διπλωμα... Αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:20 Η _Silence_: #28.631 23-09-10 21:20 αγαπητε αγιε βασιλη, φετος ημουνα πολυ καλο κοριτσακι για αυτο αν μπορουσες θα ηθελα να εξαφανισεις τα γερμανικα και την καθηγητρια τους απο τ σχολειο , ακομη θα ηθελα το σονυ εριξον εξπιρια ,επισης σε πλιζ παρε τον κυριο απο το διπλανο διαμερισμα που τραγουδαει ολη μερα και δεν με αφηνει να ηρεμησω ...αν μου κανεις ολεεες τις χαρες δεν θα 3αναχτυπησω την αδελφη μ δεν θα 3αναβρισω κρυφα την καθηγητρια των γερμανικων...θα ειμαιτο καλυτερο παιδι ..σε παρακαλωωωωω.....ελπιζω να καταννοησεις πως αυτες τις χαρες τις θελω εκπληρωμενες εντος εβδομαδος γτ επειγουν....φιλακια ..θα σου 3αναστειλω γραμμα φια το δωρο χριστουγεννων ....σαγαπω , το μαρακι....απο γρεβενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:23 Η mindcircus: #28.632 23-09-10 21:23 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Click για ανάπτυξη... Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Παιζει να το χω δει εδω και να μου χει κολλησει??Σπαω το κεφαλι μου τωρα χμχμχμ, ομως το λεω χρονια, εσυ δεν εισαι χρονια εδω...αλλα ουτε κι εγω...χμχμχμ οποτε κοιτα να δεις!! Κολλησα οταν το ειδα στην κοπελα απο πανω, λεω ωχ? πως? cool then! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:25 Ο tsarachaf: #28.633 23-09-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Καλο λοιπον! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:29 Η mindcircus: #28.634 23-09-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:34 Η _Silence_: #28.635 23-09-10 21:34 κατι μου λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #28.636 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Click για ανάπτυξη... Πωπω... Πολυ συνθετα σκεφτεσαι... Κι αμα το λεω εγω αυτο σε καποιον ειναι κακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Η MissKit έγραψε: #28.637 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο Τι γλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο tsarachaf: #28.638 23-09-10 21:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
[/quote] Πωπωπω... Απιστευτα πολλες θερμιδες... Αλλα ειναι και νοστιμος ο ατιμος...[/quote] ασε ασε πολλες οι ριμαδες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:31 Ο tsarachaf: #28.623 23-09-10 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: ασε ασε πολλες οι ριμαδες..... Click για ανάπτυξη... Εγω τις αφηνω... Αυτες δε λεν να φυγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η mindcircus: #28.624 23-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Achilles: Προτεραιότητες. Από τα σοβαρά στα...Χαζά. Click για ανάπτυξη... Κι αμα τιποτα δε θεωρεις τη δεδομενη περιοδο χαζο και ειναι ολα βασικα, τι κανεις? Φουνταρεις απο καναν οροφο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:33 Η _Silence_: #28.625 23-09-10 20:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Εγω τις αφηνω... Αυτες δε λεν να φυγουν... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:34 Η MissKit έγραψε: #28.626 23-09-10 20:34 Έχω να φάω γύρο πάνω από 1,5 μήνα. Θα ξεχάσω τη γεύση στο τέλος. Τσαφ τσουφ το μυστικό του να μη γεράσεις ποτέ, είναι να πεθάνεις νέος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Η _Silence_: #28.627 23-09-10 20:43 μαρια,maria.ΜαΡιΑ,ΜαΡιΑ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:46 Η mindcircus: #28.628 23-09-10 20:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τσαφ τσουφ Click για ανάπτυξη... hey!!!! αυτο ειναι δικο μου edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Σεπτεμβρίου 2010 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:01 Η MissKit έγραψε: #28.629 23-09-10 21:01 Δεν είσαι η μόνη που έκανε αυτό το συνειρμό λοιπόν. Ναι πήρα. Δεν το ήξερα. Αλλά και να το ήξερα πάλι θα έπαιρνα, πως θα πήγαινα στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:14 Ο tsarachaf: #28.630 23-09-10 21:14 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω να φάω γύρο πάνω από 1,5 μήνα. Θα ξεχάσω τη γεύση στο τέλος. Τσαφ τσουφ το μυστικό του να μη γεράσεις ποτέ, είναι να πεθάνεις νέος. Click για ανάπτυξη... Αχα... Αρα ναι, δεν θα γερασω ποτε... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: hey!!!! αυτο ειναι δικο μου Click για ανάπτυξη... Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Click για ανάπτυξη... Εγω δεν πηρα παντως... Ισως να φταιει βεβαια οτι δεν εχω διπλωμα... Αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:20 Η _Silence_: #28.631 23-09-10 21:20 αγαπητε αγιε βασιλη, φετος ημουνα πολυ καλο κοριτσακι για αυτο αν μπορουσες θα ηθελα να εξαφανισεις τα γερμανικα και την καθηγητρια τους απο τ σχολειο , ακομη θα ηθελα το σονυ εριξον εξπιρια ,επισης σε πλιζ παρε τον κυριο απο το διπλανο διαμερισμα που τραγουδαει ολη μερα και δεν με αφηνει να ηρεμησω ...αν μου κανεις ολεεες τις χαρες δεν θα 3αναχτυπησω την αδελφη μ δεν θα 3αναβρισω κρυφα την καθηγητρια των γερμανικων...θα ειμαιτο καλυτερο παιδι ..σε παρακαλωωωωω.....ελπιζω να καταννοησεις πως αυτες τις χαρες τις θελω εκπληρωμενες εντος εβδομαδος γτ επειγουν....φιλακια ..θα σου 3αναστειλω γραμμα φια το δωρο χριστουγεννων ....σαγαπω , το μαρακι....απο γρεβενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:23 Η mindcircus: #28.632 23-09-10 21:23 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Click για ανάπτυξη... Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Παιζει να το χω δει εδω και να μου χει κολλησει??Σπαω το κεφαλι μου τωρα χμχμχμ, ομως το λεω χρονια, εσυ δεν εισαι χρονια εδω...αλλα ουτε κι εγω...χμχμχμ οποτε κοιτα να δεις!! Κολλησα οταν το ειδα στην κοπελα απο πανω, λεω ωχ? πως? cool then! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:25 Ο tsarachaf: #28.633 23-09-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Καλο λοιπον! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:29 Η mindcircus: #28.634 23-09-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:34 Η _Silence_: #28.635 23-09-10 21:34 κατι μου λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #28.636 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Click για ανάπτυξη... Πωπω... Πολυ συνθετα σκεφτεσαι... Κι αμα το λεω εγω αυτο σε καποιον ειναι κακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Η MissKit έγραψε: #28.637 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο Τι γλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο tsarachaf: #28.638 23-09-10 21:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: ασε ασε πολλες οι ριμαδες..... Click για ανάπτυξη... Εγω τις αφηνω... Αυτες δε λεν να φυγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η mindcircus: #28.624 23-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Achilles: Προτεραιότητες. Από τα σοβαρά στα...Χαζά. Click για ανάπτυξη... Κι αμα τιποτα δε θεωρεις τη δεδομενη περιοδο χαζο και ειναι ολα βασικα, τι κανεις? Φουνταρεις απο καναν οροφο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:33 Η _Silence_: #28.625 23-09-10 20:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Εγω τις αφηνω... Αυτες δε λεν να φυγουν... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:34 Η MissKit έγραψε: #28.626 23-09-10 20:34 Έχω να φάω γύρο πάνω από 1,5 μήνα. Θα ξεχάσω τη γεύση στο τέλος. Τσαφ τσουφ το μυστικό του να μη γεράσεις ποτέ, είναι να πεθάνεις νέος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Η _Silence_: #28.627 23-09-10 20:43 μαρια,maria.ΜαΡιΑ,ΜαΡιΑ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:46 Η mindcircus: #28.628 23-09-10 20:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τσαφ τσουφ Click για ανάπτυξη... hey!!!! αυτο ειναι δικο μου edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Σεπτεμβρίου 2010 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:01 Η MissKit έγραψε: #28.629 23-09-10 21:01 Δεν είσαι η μόνη που έκανε αυτό το συνειρμό λοιπόν. Ναι πήρα. Δεν το ήξερα. Αλλά και να το ήξερα πάλι θα έπαιρνα, πως θα πήγαινα στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:14 Ο tsarachaf: #28.630 23-09-10 21:14 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω να φάω γύρο πάνω από 1,5 μήνα. Θα ξεχάσω τη γεύση στο τέλος. Τσαφ τσουφ το μυστικό του να μη γεράσεις ποτέ, είναι να πεθάνεις νέος. Click για ανάπτυξη... Αχα... Αρα ναι, δεν θα γερασω ποτε... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: hey!!!! αυτο ειναι δικο μου Click για ανάπτυξη... Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Click για ανάπτυξη... Εγω δεν πηρα παντως... Ισως να φταιει βεβαια οτι δεν εχω διπλωμα... Αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:20 Η _Silence_: #28.631 23-09-10 21:20 αγαπητε αγιε βασιλη, φετος ημουνα πολυ καλο κοριτσακι για αυτο αν μπορουσες θα ηθελα να εξαφανισεις τα γερμανικα και την καθηγητρια τους απο τ σχολειο , ακομη θα ηθελα το σονυ εριξον εξπιρια ,επισης σε πλιζ παρε τον κυριο απο το διπλανο διαμερισμα που τραγουδαει ολη μερα και δεν με αφηνει να ηρεμησω ...αν μου κανεις ολεεες τις χαρες δεν θα 3αναχτυπησω την αδελφη μ δεν θα 3αναβρισω κρυφα την καθηγητρια των γερμανικων...θα ειμαιτο καλυτερο παιδι ..σε παρακαλωωωωω.....ελπιζω να καταννοησεις πως αυτες τις χαρες τις θελω εκπληρωμενες εντος εβδομαδος γτ επειγουν....φιλακια ..θα σου 3αναστειλω γραμμα φια το δωρο χριστουγεννων ....σαγαπω , το μαρακι....απο γρεβενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:23 Η mindcircus: #28.632 23-09-10 21:23 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Click για ανάπτυξη... Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Παιζει να το χω δει εδω και να μου χει κολλησει??Σπαω το κεφαλι μου τωρα χμχμχμ, ομως το λεω χρονια, εσυ δεν εισαι χρονια εδω...αλλα ουτε κι εγω...χμχμχμ οποτε κοιτα να δεις!! Κολλησα οταν το ειδα στην κοπελα απο πανω, λεω ωχ? πως? cool then! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:25 Ο tsarachaf: #28.633 23-09-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Καλο λοιπον! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:29 Η mindcircus: #28.634 23-09-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:34 Η _Silence_: #28.635 23-09-10 21:34 κατι μου λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #28.636 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Click για ανάπτυξη... Πωπω... Πολυ συνθετα σκεφτεσαι... Κι αμα το λεω εγω αυτο σε καποιον ειναι κακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Η MissKit έγραψε: #28.637 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο Τι γλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο tsarachaf: #28.638 23-09-10 21:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Achilles: Προτεραιότητες. Από τα σοβαρά στα...Χαζά. Click για ανάπτυξη... Κι αμα τιποτα δε θεωρεις τη δεδομενη περιοδο χαζο και ειναι ολα βασικα, τι κανεις? Φουνταρεις απο καναν οροφο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:33 Η _Silence_: #28.625 23-09-10 20:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Εγω τις αφηνω... Αυτες δε λεν να φυγουν... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:34 Η MissKit έγραψε: #28.626 23-09-10 20:34 Έχω να φάω γύρο πάνω από 1,5 μήνα. Θα ξεχάσω τη γεύση στο τέλος. Τσαφ τσουφ το μυστικό του να μη γεράσεις ποτέ, είναι να πεθάνεις νέος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Η _Silence_: #28.627 23-09-10 20:43 μαρια,maria.ΜαΡιΑ,ΜαΡιΑ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:46 Η mindcircus: #28.628 23-09-10 20:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τσαφ τσουφ Click για ανάπτυξη... hey!!!! αυτο ειναι δικο μου edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Σεπτεμβρίου 2010 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:01 Η MissKit έγραψε: #28.629 23-09-10 21:01 Δεν είσαι η μόνη που έκανε αυτό το συνειρμό λοιπόν. Ναι πήρα. Δεν το ήξερα. Αλλά και να το ήξερα πάλι θα έπαιρνα, πως θα πήγαινα στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:14 Ο tsarachaf: #28.630 23-09-10 21:14 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω να φάω γύρο πάνω από 1,5 μήνα. Θα ξεχάσω τη γεύση στο τέλος. Τσαφ τσουφ το μυστικό του να μη γεράσεις ποτέ, είναι να πεθάνεις νέος. Click για ανάπτυξη... Αχα... Αρα ναι, δεν θα γερασω ποτε... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: hey!!!! αυτο ειναι δικο μου Click για ανάπτυξη... Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Click για ανάπτυξη... Εγω δεν πηρα παντως... Ισως να φταιει βεβαια οτι δεν εχω διπλωμα... Αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:20 Η _Silence_: #28.631 23-09-10 21:20 αγαπητε αγιε βασιλη, φετος ημουνα πολυ καλο κοριτσακι για αυτο αν μπορουσες θα ηθελα να εξαφανισεις τα γερμανικα και την καθηγητρια τους απο τ σχολειο , ακομη θα ηθελα το σονυ εριξον εξπιρια ,επισης σε πλιζ παρε τον κυριο απο το διπλανο διαμερισμα που τραγουδαει ολη μερα και δεν με αφηνει να ηρεμησω ...αν μου κανεις ολεεες τις χαρες δεν θα 3αναχτυπησω την αδελφη μ δεν θα 3αναβρισω κρυφα την καθηγητρια των γερμανικων...θα ειμαιτο καλυτερο παιδι ..σε παρακαλωωωωω.....ελπιζω να καταννοησεις πως αυτες τις χαρες τις θελω εκπληρωμενες εντος εβδομαδος γτ επειγουν....φιλακια ..θα σου 3αναστειλω γραμμα φια το δωρο χριστουγεννων ....σαγαπω , το μαρακι....απο γρεβενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:23 Η mindcircus: #28.632 23-09-10 21:23 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Click για ανάπτυξη... Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Παιζει να το χω δει εδω και να μου χει κολλησει??Σπαω το κεφαλι μου τωρα χμχμχμ, ομως το λεω χρονια, εσυ δεν εισαι χρονια εδω...αλλα ουτε κι εγω...χμχμχμ οποτε κοιτα να δεις!! Κολλησα οταν το ειδα στην κοπελα απο πανω, λεω ωχ? πως? cool then! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:25 Ο tsarachaf: #28.633 23-09-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Καλο λοιπον! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:29 Η mindcircus: #28.634 23-09-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:34 Η _Silence_: #28.635 23-09-10 21:34 κατι μου λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #28.636 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Click για ανάπτυξη... Πωπω... Πολυ συνθετα σκεφτεσαι... Κι αμα το λεω εγω αυτο σε καποιον ειναι κακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Η MissKit έγραψε: #28.637 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο Τι γλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο tsarachaf: #28.638 23-09-10 21:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Εγω τις αφηνω... Αυτες δε λεν να φυγουν... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:34 Η MissKit έγραψε: #28.626 23-09-10 20:34 Έχω να φάω γύρο πάνω από 1,5 μήνα. Θα ξεχάσω τη γεύση στο τέλος. Τσαφ τσουφ το μυστικό του να μη γεράσεις ποτέ, είναι να πεθάνεις νέος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Η _Silence_: #28.627 23-09-10 20:43 μαρια,maria.ΜαΡιΑ,ΜαΡιΑ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:46 Η mindcircus: #28.628 23-09-10 20:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τσαφ τσουφ Click για ανάπτυξη... hey!!!! αυτο ειναι δικο μου edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Σεπτεμβρίου 2010 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:01 Η MissKit έγραψε: #28.629 23-09-10 21:01 Δεν είσαι η μόνη που έκανε αυτό το συνειρμό λοιπόν. Ναι πήρα. Δεν το ήξερα. Αλλά και να το ήξερα πάλι θα έπαιρνα, πως θα πήγαινα στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:14 Ο tsarachaf: #28.630 23-09-10 21:14 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω να φάω γύρο πάνω από 1,5 μήνα. Θα ξεχάσω τη γεύση στο τέλος. Τσαφ τσουφ το μυστικό του να μη γεράσεις ποτέ, είναι να πεθάνεις νέος. Click για ανάπτυξη... Αχα... Αρα ναι, δεν θα γερασω ποτε... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: hey!!!! αυτο ειναι δικο μου Click για ανάπτυξη... Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Click για ανάπτυξη... Εγω δεν πηρα παντως... Ισως να φταιει βεβαια οτι δεν εχω διπλωμα... Αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:20 Η _Silence_: #28.631 23-09-10 21:20 αγαπητε αγιε βασιλη, φετος ημουνα πολυ καλο κοριτσακι για αυτο αν μπορουσες θα ηθελα να εξαφανισεις τα γερμανικα και την καθηγητρια τους απο τ σχολειο , ακομη θα ηθελα το σονυ εριξον εξπιρια ,επισης σε πλιζ παρε τον κυριο απο το διπλανο διαμερισμα που τραγουδαει ολη μερα και δεν με αφηνει να ηρεμησω ...αν μου κανεις ολεεες τις χαρες δεν θα 3αναχτυπησω την αδελφη μ δεν θα 3αναβρισω κρυφα την καθηγητρια των γερμανικων...θα ειμαιτο καλυτερο παιδι ..σε παρακαλωωωωω.....ελπιζω να καταννοησεις πως αυτες τις χαρες τις θελω εκπληρωμενες εντος εβδομαδος γτ επειγουν....φιλακια ..θα σου 3αναστειλω γραμμα φια το δωρο χριστουγεννων ....σαγαπω , το μαρακι....απο γρεβενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:23 Η mindcircus: #28.632 23-09-10 21:23 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Click για ανάπτυξη... Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Παιζει να το χω δει εδω και να μου χει κολλησει??Σπαω το κεφαλι μου τωρα χμχμχμ, ομως το λεω χρονια, εσυ δεν εισαι χρονια εδω...αλλα ουτε κι εγω...χμχμχμ οποτε κοιτα να δεις!! Κολλησα οταν το ειδα στην κοπελα απο πανω, λεω ωχ? πως? cool then! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:25 Ο tsarachaf: #28.633 23-09-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Καλο λοιπον! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:29 Η mindcircus: #28.634 23-09-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:34 Η _Silence_: #28.635 23-09-10 21:34 κατι μου λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #28.636 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Click για ανάπτυξη... Πωπω... Πολυ συνθετα σκεφτεσαι... Κι αμα το λεω εγω αυτο σε καποιον ειναι κακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Η MissKit έγραψε: #28.637 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο Τι γλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο tsarachaf: #28.638 23-09-10 21:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω να φάω γύρο πάνω από 1,5 μήνα. Θα ξεχάσω τη γεύση στο τέλος. Τσαφ τσουφ το μυστικό του να μη γεράσεις ποτέ, είναι να πεθάνεις νέος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Η _Silence_: #28.627 23-09-10 20:43 μαρια,maria.ΜαΡιΑ,ΜαΡιΑ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:46 Η mindcircus: #28.628 23-09-10 20:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τσαφ τσουφ Click για ανάπτυξη... hey!!!! αυτο ειναι δικο μου edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Σεπτεμβρίου 2010 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:01 Η MissKit έγραψε: #28.629 23-09-10 21:01 Δεν είσαι η μόνη που έκανε αυτό το συνειρμό λοιπόν. Ναι πήρα. Δεν το ήξερα. Αλλά και να το ήξερα πάλι θα έπαιρνα, πως θα πήγαινα στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:14 Ο tsarachaf: #28.630 23-09-10 21:14 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω να φάω γύρο πάνω από 1,5 μήνα. Θα ξεχάσω τη γεύση στο τέλος. Τσαφ τσουφ το μυστικό του να μη γεράσεις ποτέ, είναι να πεθάνεις νέος. Click για ανάπτυξη... Αχα... Αρα ναι, δεν θα γερασω ποτε... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: hey!!!! αυτο ειναι δικο μου Click για ανάπτυξη... Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Click για ανάπτυξη... Εγω δεν πηρα παντως... Ισως να φταιει βεβαια οτι δεν εχω διπλωμα... Αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:20 Η _Silence_: #28.631 23-09-10 21:20 αγαπητε αγιε βασιλη, φετος ημουνα πολυ καλο κοριτσακι για αυτο αν μπορουσες θα ηθελα να εξαφανισεις τα γερμανικα και την καθηγητρια τους απο τ σχολειο , ακομη θα ηθελα το σονυ εριξον εξπιρια ,επισης σε πλιζ παρε τον κυριο απο το διπλανο διαμερισμα που τραγουδαει ολη μερα και δεν με αφηνει να ηρεμησω ...αν μου κανεις ολεεες τις χαρες δεν θα 3αναχτυπησω την αδελφη μ δεν θα 3αναβρισω κρυφα την καθηγητρια των γερμανικων...θα ειμαιτο καλυτερο παιδι ..σε παρακαλωωωωω.....ελπιζω να καταννοησεις πως αυτες τις χαρες τις θελω εκπληρωμενες εντος εβδομαδος γτ επειγουν....φιλακια ..θα σου 3αναστειλω γραμμα φια το δωρο χριστουγεννων ....σαγαπω , το μαρακι....απο γρεβενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:23 Η mindcircus: #28.632 23-09-10 21:23 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Click για ανάπτυξη... Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Παιζει να το χω δει εδω και να μου χει κολλησει??Σπαω το κεφαλι μου τωρα χμχμχμ, ομως το λεω χρονια, εσυ δεν εισαι χρονια εδω...αλλα ουτε κι εγω...χμχμχμ οποτε κοιτα να δεις!! Κολλησα οταν το ειδα στην κοπελα απο πανω, λεω ωχ? πως? cool then! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:25 Ο tsarachaf: #28.633 23-09-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Καλο λοιπον! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:29 Η mindcircus: #28.634 23-09-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:34 Η _Silence_: #28.635 23-09-10 21:34 κατι μου λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #28.636 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Click για ανάπτυξη... Πωπω... Πολυ συνθετα σκεφτεσαι... Κι αμα το λεω εγω αυτο σε καποιον ειναι κακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Η MissKit έγραψε: #28.637 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο Τι γλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο tsarachaf: #28.638 23-09-10 21:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαρια,maria.ΜαΡιΑ,ΜαΡιΑ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:46 Η mindcircus: #28.628 23-09-10 20:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τσαφ τσουφ Click για ανάπτυξη... hey!!!! αυτο ειναι δικο μου edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Σεπτεμβρίου 2010 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:01 Η MissKit έγραψε: #28.629 23-09-10 21:01 Δεν είσαι η μόνη που έκανε αυτό το συνειρμό λοιπόν. Ναι πήρα. Δεν το ήξερα. Αλλά και να το ήξερα πάλι θα έπαιρνα, πως θα πήγαινα στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:14 Ο tsarachaf: #28.630 23-09-10 21:14 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω να φάω γύρο πάνω από 1,5 μήνα. Θα ξεχάσω τη γεύση στο τέλος. Τσαφ τσουφ το μυστικό του να μη γεράσεις ποτέ, είναι να πεθάνεις νέος. Click για ανάπτυξη... Αχα... Αρα ναι, δεν θα γερασω ποτε... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: hey!!!! αυτο ειναι δικο μου Click για ανάπτυξη... Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Click για ανάπτυξη... Εγω δεν πηρα παντως... Ισως να φταιει βεβαια οτι δεν εχω διπλωμα... Αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:20 Η _Silence_: #28.631 23-09-10 21:20 αγαπητε αγιε βασιλη, φετος ημουνα πολυ καλο κοριτσακι για αυτο αν μπορουσες θα ηθελα να εξαφανισεις τα γερμανικα και την καθηγητρια τους απο τ σχολειο , ακομη θα ηθελα το σονυ εριξον εξπιρια ,επισης σε πλιζ παρε τον κυριο απο το διπλανο διαμερισμα που τραγουδαει ολη μερα και δεν με αφηνει να ηρεμησω ...αν μου κανεις ολεεες τις χαρες δεν θα 3αναχτυπησω την αδελφη μ δεν θα 3αναβρισω κρυφα την καθηγητρια των γερμανικων...θα ειμαιτο καλυτερο παιδι ..σε παρακαλωωωωω.....ελπιζω να καταννοησεις πως αυτες τις χαρες τις θελω εκπληρωμενες εντος εβδομαδος γτ επειγουν....φιλακια ..θα σου 3αναστειλω γραμμα φια το δωρο χριστουγεννων ....σαγαπω , το μαρακι....απο γρεβενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:23 Η mindcircus: #28.632 23-09-10 21:23 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Click για ανάπτυξη... Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Παιζει να το χω δει εδω και να μου χει κολλησει??Σπαω το κεφαλι μου τωρα χμχμχμ, ομως το λεω χρονια, εσυ δεν εισαι χρονια εδω...αλλα ουτε κι εγω...χμχμχμ οποτε κοιτα να δεις!! Κολλησα οταν το ειδα στην κοπελα απο πανω, λεω ωχ? πως? cool then! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:25 Ο tsarachaf: #28.633 23-09-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Καλο λοιπον! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:29 Η mindcircus: #28.634 23-09-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:34 Η _Silence_: #28.635 23-09-10 21:34 κατι μου λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #28.636 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Click για ανάπτυξη... Πωπω... Πολυ συνθετα σκεφτεσαι... Κι αμα το λεω εγω αυτο σε καποιον ειναι κακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Η MissKit έγραψε: #28.637 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο Τι γλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο tsarachaf: #28.638 23-09-10 21:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τσαφ τσουφ Click για ανάπτυξη... hey!!!! αυτο ειναι δικο μου edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:01 Η MissKit έγραψε: #28.629 23-09-10 21:01 Δεν είσαι η μόνη που έκανε αυτό το συνειρμό λοιπόν. Ναι πήρα. Δεν το ήξερα. Αλλά και να το ήξερα πάλι θα έπαιρνα, πως θα πήγαινα στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:14 Ο tsarachaf: #28.630 23-09-10 21:14 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω να φάω γύρο πάνω από 1,5 μήνα. Θα ξεχάσω τη γεύση στο τέλος. Τσαφ τσουφ το μυστικό του να μη γεράσεις ποτέ, είναι να πεθάνεις νέος. Click για ανάπτυξη... Αχα... Αρα ναι, δεν θα γερασω ποτε... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: hey!!!! αυτο ειναι δικο μου Click για ανάπτυξη... Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Click για ανάπτυξη... Εγω δεν πηρα παντως... Ισως να φταιει βεβαια οτι δεν εχω διπλωμα... Αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:20 Η _Silence_: #28.631 23-09-10 21:20 αγαπητε αγιε βασιλη, φετος ημουνα πολυ καλο κοριτσακι για αυτο αν μπορουσες θα ηθελα να εξαφανισεις τα γερμανικα και την καθηγητρια τους απο τ σχολειο , ακομη θα ηθελα το σονυ εριξον εξπιρια ,επισης σε πλιζ παρε τον κυριο απο το διπλανο διαμερισμα που τραγουδαει ολη μερα και δεν με αφηνει να ηρεμησω ...αν μου κανεις ολεεες τις χαρες δεν θα 3αναχτυπησω την αδελφη μ δεν θα 3αναβρισω κρυφα την καθηγητρια των γερμανικων...θα ειμαιτο καλυτερο παιδι ..σε παρακαλωωωωω.....ελπιζω να καταννοησεις πως αυτες τις χαρες τις θελω εκπληρωμενες εντος εβδομαδος γτ επειγουν....φιλακια ..θα σου 3αναστειλω γραμμα φια το δωρο χριστουγεννων ....σαγαπω , το μαρακι....απο γρεβενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:23 Η mindcircus: #28.632 23-09-10 21:23 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Click για ανάπτυξη... Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Παιζει να το χω δει εδω και να μου χει κολλησει??Σπαω το κεφαλι μου τωρα χμχμχμ, ομως το λεω χρονια, εσυ δεν εισαι χρονια εδω...αλλα ουτε κι εγω...χμχμχμ οποτε κοιτα να δεις!! Κολλησα οταν το ειδα στην κοπελα απο πανω, λεω ωχ? πως? cool then! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:25 Ο tsarachaf: #28.633 23-09-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Καλο λοιπον! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:29 Η mindcircus: #28.634 23-09-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:34 Η _Silence_: #28.635 23-09-10 21:34 κατι μου λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #28.636 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Click για ανάπτυξη... Πωπω... Πολυ συνθετα σκεφτεσαι... Κι αμα το λεω εγω αυτο σε καποιον ειναι κακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Η MissKit έγραψε: #28.637 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο Τι γλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο tsarachaf: #28.638 23-09-10 21:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είσαι η μόνη που έκανε αυτό το συνειρμό λοιπόν. Ναι πήρα. Δεν το ήξερα. Αλλά και να το ήξερα πάλι θα έπαιρνα, πως θα πήγαινα στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:14 Ο tsarachaf: #28.630 23-09-10 21:14 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω να φάω γύρο πάνω από 1,5 μήνα. Θα ξεχάσω τη γεύση στο τέλος. Τσαφ τσουφ το μυστικό του να μη γεράσεις ποτέ, είναι να πεθάνεις νέος. Click για ανάπτυξη... Αχα... Αρα ναι, δεν θα γερασω ποτε... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: hey!!!! αυτο ειναι δικο μου Click για ανάπτυξη... Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Click για ανάπτυξη... Εγω δεν πηρα παντως... Ισως να φταιει βεβαια οτι δεν εχω διπλωμα... Αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:20 Η _Silence_: #28.631 23-09-10 21:20 αγαπητε αγιε βασιλη, φετος ημουνα πολυ καλο κοριτσακι για αυτο αν μπορουσες θα ηθελα να εξαφανισεις τα γερμανικα και την καθηγητρια τους απο τ σχολειο , ακομη θα ηθελα το σονυ εριξον εξπιρια ,επισης σε πλιζ παρε τον κυριο απο το διπλανο διαμερισμα που τραγουδαει ολη μερα και δεν με αφηνει να ηρεμησω ...αν μου κανεις ολεεες τις χαρες δεν θα 3αναχτυπησω την αδελφη μ δεν θα 3αναβρισω κρυφα την καθηγητρια των γερμανικων...θα ειμαιτο καλυτερο παιδι ..σε παρακαλωωωωω.....ελπιζω να καταννοησεις πως αυτες τις χαρες τις θελω εκπληρωμενες εντος εβδομαδος γτ επειγουν....φιλακια ..θα σου 3αναστειλω γραμμα φια το δωρο χριστουγεννων ....σαγαπω , το μαρακι....απο γρεβενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:23 Η mindcircus: #28.632 23-09-10 21:23 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Click για ανάπτυξη... Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Παιζει να το χω δει εδω και να μου χει κολλησει??Σπαω το κεφαλι μου τωρα χμχμχμ, ομως το λεω χρονια, εσυ δεν εισαι χρονια εδω...αλλα ουτε κι εγω...χμχμχμ οποτε κοιτα να δεις!! Κολλησα οταν το ειδα στην κοπελα απο πανω, λεω ωχ? πως? cool then! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:25 Ο tsarachaf: #28.633 23-09-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Καλο λοιπον! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:29 Η mindcircus: #28.634 23-09-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:34 Η _Silence_: #28.635 23-09-10 21:34 κατι μου λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #28.636 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Click για ανάπτυξη... Πωπω... Πολυ συνθετα σκεφτεσαι... Κι αμα το λεω εγω αυτο σε καποιον ειναι κακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Η MissKit έγραψε: #28.637 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο Τι γλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο tsarachaf: #28.638 23-09-10 21:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχω να φάω γύρο πάνω από 1,5 μήνα. Θα ξεχάσω τη γεύση στο τέλος. Τσαφ τσουφ το μυστικό του να μη γεράσεις ποτέ, είναι να πεθάνεις νέος. Click για ανάπτυξη... Αχα... Αρα ναι, δεν θα γερασω ποτε... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: hey!!!! αυτο ειναι δικο μου Click για ανάπτυξη... Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: edit: σημερα παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο, το ξερατε?? Πηρατε αμαξι? Click για ανάπτυξη... Εγω δεν πηρα παντως... Ισως να φταιει βεβαια οτι δεν εχω διπλωμα... Αλλα ποτε δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:20 Η _Silence_: #28.631 23-09-10 21:20 αγαπητε αγιε βασιλη, φετος ημουνα πολυ καλο κοριτσακι για αυτο αν μπορουσες θα ηθελα να εξαφανισεις τα γερμανικα και την καθηγητρια τους απο τ σχολειο , ακομη θα ηθελα το σονυ εριξον εξπιρια ,επισης σε πλιζ παρε τον κυριο απο το διπλανο διαμερισμα που τραγουδαει ολη μερα και δεν με αφηνει να ηρεμησω ...αν μου κανεις ολεεες τις χαρες δεν θα 3αναχτυπησω την αδελφη μ δεν θα 3αναβρισω κρυφα την καθηγητρια των γερμανικων...θα ειμαιτο καλυτερο παιδι ..σε παρακαλωωωωω.....ελπιζω να καταννοησεις πως αυτες τις χαρες τις θελω εκπληρωμενες εντος εβδομαδος γτ επειγουν....φιλακια ..θα σου 3αναστειλω γραμμα φια το δωρο χριστουγεννων ....σαγαπω , το μαρακι....απο γρεβενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:23 Η mindcircus: #28.632 23-09-10 21:23 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Click για ανάπτυξη... Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Παιζει να το χω δει εδω και να μου χει κολλησει??Σπαω το κεφαλι μου τωρα χμχμχμ, ομως το λεω χρονια, εσυ δεν εισαι χρονια εδω...αλλα ουτε κι εγω...χμχμχμ οποτε κοιτα να δεις!! Κολλησα οταν το ειδα στην κοπελα απο πανω, λεω ωχ? πως? cool then! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:25 Ο tsarachaf: #28.633 23-09-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Καλο λοιπον! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:29 Η mindcircus: #28.634 23-09-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:34 Η _Silence_: #28.635 23-09-10 21:34 κατι μου λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #28.636 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Click για ανάπτυξη... Πωπω... Πολυ συνθετα σκεφτεσαι... Κι αμα το λεω εγω αυτο σε καποιον ειναι κακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Η MissKit έγραψε: #28.637 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο Τι γλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο tsarachaf: #28.638 23-09-10 21:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αγαπητε αγιε βασιλη, φετος ημουνα πολυ καλο κοριτσακι για αυτο αν μπορουσες θα ηθελα να εξαφανισεις τα γερμανικα και την καθηγητρια τους απο τ σχολειο , ακομη θα ηθελα το σονυ εριξον εξπιρια ,επισης σε πλιζ παρε τον κυριο απο το διπλανο διαμερισμα που τραγουδαει ολη μερα και δεν με αφηνει να ηρεμησω ...αν μου κανεις ολεεες τις χαρες δεν θα 3αναχτυπησω την αδελφη μ δεν θα 3αναβρισω κρυφα την καθηγητρια των γερμανικων...θα ειμαιτο καλυτερο παιδι ..σε παρακαλωωωωω.....ελπιζω να καταννοησεις πως αυτες τις χαρες τις θελω εκπληρωμενες εντος εβδομαδος γτ επειγουν....φιλακια ..θα σου 3αναστειλω γραμμα φια το δωρο χριστουγεννων ....σαγαπω , το μαρακι....απο γρεβενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:23 Η mindcircus: #28.632 23-09-10 21:23 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Click για ανάπτυξη... Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Παιζει να το χω δει εδω και να μου χει κολλησει??Σπαω το κεφαλι μου τωρα χμχμχμ, ομως το λεω χρονια, εσυ δεν εισαι χρονια εδω...αλλα ουτε κι εγω...χμχμχμ οποτε κοιτα να δεις!! Κολλησα οταν το ειδα στην κοπελα απο πανω, λεω ωχ? πως? cool then! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:25 Ο tsarachaf: #28.633 23-09-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Καλο λοιπον! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:29 Η mindcircus: #28.634 23-09-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:34 Η _Silence_: #28.635 23-09-10 21:34 κατι μου λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #28.636 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Click για ανάπτυξη... Πωπω... Πολυ συνθετα σκεφτεσαι... Κι αμα το λεω εγω αυτο σε καποιον ειναι κακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Η MissKit έγραψε: #28.637 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο Τι γλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο tsarachaf: #28.638 23-09-10 21:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Απο ποτε με λες κι εσυ τσαφ τσουφ??? Click για ανάπτυξη... Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Παιζει να το χω δει εδω και να μου χει κολλησει??Σπαω το κεφαλι μου τωρα χμχμχμ, ομως το λεω χρονια, εσυ δεν εισαι χρονια εδω...αλλα ουτε κι εγω...χμχμχμ οποτε κοιτα να δεις!! Κολλησα οταν το ειδα στην κοπελα απο πανω, λεω ωχ? πως? cool then! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:25 Ο tsarachaf: #28.633 23-09-10 21:25 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Καλο λοιπον! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:29 Η mindcircus: #28.634 23-09-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:34 Η _Silence_: #28.635 23-09-10 21:34 κατι μου λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #28.636 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Click για ανάπτυξη... Πωπω... Πολυ συνθετα σκεφτεσαι... Κι αμα το λεω εγω αυτο σε καποιον ειναι κακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Η MissKit έγραψε: #28.637 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο Τι γλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο tsarachaf: #28.638 23-09-10 21:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Δε λεω εσενα, γενικα την χρησιμοποιω σαν εκφραση πως λεμε yeah, olala κλπκλπ. Ετσι σε φωναζουν εδω? Καλο λοιπον! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:29 Η mindcircus: #28.634 23-09-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:34 Η _Silence_: #28.635 23-09-10 21:34 κατι μου λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #28.636 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Click για ανάπτυξη... Πωπω... Πολυ συνθετα σκεφτεσαι... Κι αμα το λεω εγω αυτο σε καποιον ειναι κακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Η MissKit έγραψε: #28.637 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο Τι γλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο tsarachaf: #28.638 23-09-10 21:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:34 Η _Silence_: #28.635 23-09-10 21:34 κατι μου λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #28.636 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Click για ανάπτυξη... Πωπω... Πολυ συνθετα σκεφτεσαι... Κι αμα το λεω εγω αυτο σε καποιον ειναι κακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Η MissKit έγραψε: #28.637 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο Τι γλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο tsarachaf: #28.638 23-09-10 21:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κατι μου λειπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #28.636 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Click για ανάπτυξη... Πωπω... Πολυ συνθετα σκεφτεσαι... Κι αμα το λεω εγω αυτο σε καποιον ειναι κακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Η MissKit έγραψε: #28.637 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο Τι γλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο tsarachaf: #28.638 23-09-10 21:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: δες λιγο πισω. σκεψη ενα: οταν θα γραφω δε θα κανω επεξεργασιες γιατι το χανουμε σκεψη δυο: αη βασιλη κανε μου το 24ωρο 30 ωρο ε δε ζηταω πολλα!] σκεψη τρουα: οντως εχει γινει κουβεντουλα το ''σκεψεις'' λολ Click για ανάπτυξη... Πωπω... Πολυ συνθετα σκεφτεσαι... Κι αμα το λεω εγω αυτο σε καποιον ειναι κακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Η MissKit έγραψε: #28.637 23-09-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο Τι γλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο tsarachaf: #28.638 23-09-10 21:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Βασικα δεν με φωναζουν ολοι... Η Αννα μονο... Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο Τι γλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο tsarachaf: #28.638 23-09-10 21:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Εγώ μόνο Τι γλυκό Click για ανάπτυξη... Δες την χαρα... Ποιο πολυ χαρηκες μ'αυτο παρα οταν σου πα οτι εισαι ωραια!!! Δεν υπαρχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η prinCess.: #28.639 23-09-10 21:47 Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μουντζωμένοι οικογενειακώς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο τουλάχιστον :S ασιηγδφγφδηγβδφδφθιθξ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Η mindcircus: #28.640 23-09-10 21:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ... Click για ανάπτυξη... Ε αφου το λες εσυ... εγω θα το παρω τοις μετρητοις Το να σκεφτεται συνθετα καποιος μη σε τρομαζει. Το να μη σκεφτεται ειναι ενα θεματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.