ρε παιδια μονο σε εμενα συμβαινουν αυτα....ακουστε εδω... κατι ειχε παθει το πισι μου κατι σαν ιο και δεν ανοιγε ... μολις το καταλαβα πετα3α απο τη χαρα μου γιατι αν ηταν πραγματικα χαλασμενο θα επαιρνα καινουργιο <η χαζη> και λεω ειναι που ειναι χαλασμενο θα ρι3ω και κοκα κολα να ειμαι σιγουρη πως δεν θα δουλεψει.... τελος παντων ριχνω και λεω στο μπαμπα μου οτι χαλασε και το παιρνει να το παει στον ειδικο....μετα απο 5-6 μερες..(ειχα παθει στερηση χωρις πισι δεν αντεχα) μας παιρνει τηλ ο ειδικος και μας λεει = το πισι σας αρχικα ηταν κατεστραμμενο λογο του οτι κατι ειχε κολλησει και ηταν για πεταμα ... αλλα αφου επεσε η κοκα κολα κατι βραχυκυλωθηκε και τωρα ειναι εντα3ει... τιιιιιιιι??????? του λεω και μου λεει ναι κοπελα μου ησουν τυχερη...ελεος ρε σεις μου αρεσει που ερι3α κολα για να χαλασει και ουσιαστικα το εφτια3α.....ο χριστος και η παναγια....σε ποιον να το πω και να με πιστεψει...

ωω...!!! απίστευτο, πραγματικά...

κ εμένα πριν κάτι μέρες είχε ακρηβώς το ίδιο...δεν άνοιγε και όταν τελικά άνοιγε μετά από πολλά παρακάλια...

έκλεινε ξαφνικά από μόνος του...

.. μέχρι να πάω ως την κουζίνα να κάνω έναν καφέ είχε κάνει τερματισμό από μόνος του...Και ήμουν κ εγώ έτοιμη να τον πάω να τον φτιάξω ή να τον δώσω και να πάρω καινούριο...όσπου....έφτιαξε από μόνος του...

και τώρα λειτουργεί κανονικά...

δεν ξέρω τι να πω....περίεργα πράγματα συμβαίνουν...

φτου φτου σκόρδα να μην τον ματιάσω πάλι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.