tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ![]()
Οποιον καθηγητη και να χεις, αν βρεις το κουμπι του περνας μια χαρα...
κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω???
Εσυ κρυωνεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
και ειχα μια ελπιδα νε ειναι γενικο το κακο.....
Καλα βεβαια, αν περιμενεις απο μενα να κρυωσω... Σωθηκες!!
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
YOU JUST FUCKED WITH THE WRONG MEXICAN
Οχι η σωστη Μεξικανα ηταν... Μου εδειξε και ταυτοτητα πριν....

gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
ουτε και γω ειμαι αρρωστη..
απλα μια ελαφρια ψυχρα νιωθω..
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
ε δεν ειπα να αρρωστησεις βρε...
ουτε και γω ειμαι αρρωστη..
απλα μια ελαφρια ψυχρα νιωθω..
Μα κι εγω για το ιδιο πραγμα μιλαω....

Apro
Διάσημο μέλος
και μια υπογραφή ακόμα, είναι χρυσός....
maria_lulu
Επιφανές μέλος

kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
) την ωρα των αρχαιων μας πηρε 1η μερα και εκανε παρατηρησεις γτ δεν θυμωμαστε τα αρχαια! στα μαθηματικα καναμε κλασματα
! και αυριο χημεια ή φυσικη! μια μερα καναμε μονο 3 ωρες και 

ετσι θα μας εχουν τα καημενα

JennyV
Δραστήριο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Εμείς κάναμε 2 ώρες αρχαίαεμεις σημερα μπηκαμε σε αιθουσες! (και καναμε αρχαια, μαθηματικα) την ωρα των αρχαιων μας πηρε 1η μερα και εκανε παρατηρησεις γτ δεν θυμωμαστε τα αρχαια! στα μαθηματικα καναμε κλασματα
! και αυριο χημεια ή φυσικη! μια μερα καναμε μονο 3 ωρες και
ετσι θα μας εχουν τα καημενα![]()

Κάναμε επανάληψη, όλους τους χρόνους της οριστική και μέσης φωνής, τα απαρέμφατα και τις μετοχές
Μας έβαλε και 4 ασκήσεις για το σπίτι
Στα μαθηματικά, κάναμε κι εμείς για τα κλάσματα. Επίσης, τους ρητούς αριθμούς και τις δυνάμεις του 10 (επανάληψη).
Στα υπόλοιπα, ήταν η χαρά του παιδιού

Αύριο αρχίζω και τα αγγλικά

Ειμαστε, ακόμα στην αρχή και κάνουμε κανονικό μάθημα. Θέλω να μάθω, τι θα κάνουμε πιο μετά;!!

MissKit
Επιφανές μέλος
Εξαρτάται πως εννοείς το κρυώνεις.κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω???
Αν κυκλοφορείς με αμάνικο ή κοντομάνικο και κρυώνεις είναι φυσιολογικό. Αν φοράς απλώς ένα μακρυμάνικο τότε είσαι λίγο ευαίσθητη στο κρύο. Αν φορέσεις και ζακέτα και πάλι κρυώνεις, έχεις πυρετό 
JennyV
Δραστήριο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Cherie
Δραστήριο μέλος
. Είναι τραγικό
! Πιο πολύ θα με βλέπουν οι καθηγητές του φροντιστηρίου παρά οι γονείς μου...
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Πηγαίνω το πρωί στο σχολείο της κόρης μου. Η βοηθός του διευθυντή με συστήνει σε μια καθηγήτρια κι εκείνη με ρωτάει: Σε ποιο τμήμα είπαμε είσαι;
Γυρίζω σπίτι. Χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω:
- Θα ήθελα παρακαλώ να μιλήσω με την κυρία του σπιτιού.
- Εγώ είμαι.
- Εσείς είστε μικρή, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κυρία στο σπίτι;
Λέτε να κατάφερα να γυρίσω τον χρόνο πίσω;; ΟΥΑΑΑ θέλω τη μαμά μου!!!![]()
μου έχει κολλήσει η σκηνή :
η δεσποινίς ισιλιέλ να κουρνιάζει υπό το κήρυγμα ενός αυστηρού καθηγητή τύπου παπαγιαννόπουλου για τις αταξίες της κορασίδας και ξαφνικά εμφανίζεται ο όττο με γυαλομπούκαλα και κουστουμιά αλά δημήτρη παπαμιχαήλ επιβάλλοντας τάξη και πειθαρχία . Στον παπαγιαννόπουλο
σκέψη :
στην ομάδα δέλτα : άμα είναι να τηρεί την τάξη κάποιος που γκαζώνοντας σαν κ0λ0παιδαράκι κάνει προσπέραση από δεξιά σε αμάξι ενώ στρίβουν και οι δύο αριστερά στο φανάρι - να την βράσω την τάξη . Προτιμώ μολότωφΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool