Σκέψεις... I

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ:P:P:P

Οποιον καθηγητη και να χεις, αν βρεις το κουμπι του περνας μια χαρα...

κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω???

Εσυ κρυωνεις...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και ειχα μια ελπιδα νε ειναι γενικο το κακο.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και ειχα μια ελπιδα νε ειναι γενικο το κακο.....

Καλα βεβαια, αν περιμενεις απο μενα να κρυωσω... Σωθηκες!!

YOU JUST FUCKED WITH THE WRONG MEXICAN

YOU JUST FUCKED WITH THE WRONG MEXICAN

Οχι η σωστη Μεξικανα ηταν... Μου εδειξε και ταυτοτητα πριν....:P

ε δεν ειπα να αρρωστησεις βρε...
ουτε και γω ειμαι αρρωστη..
απλα μια ελαφρια ψυχρα νιωθω..

ε δεν ειπα να αρρωστησεις βρε...
ουτε και γω ειμαι αρρωστη..
απλα μια ελαφρια ψυχρα νιωθω..

Μα κι εγω για το ιδιο πραγμα μιλαω....;)

αν μπεις..., περίμενε λίγο, μη βγεις έτσι, τόσο γρήγορα....
και μια υπογραφή ακόμα, είναι χρυσός....

:jumpy::mastigio

το σχολειο εχει αρχισει εδω και 3 μερες και νιωθω λες και κανω μαθημα εδω και 4 μηνες!

εμεις σημερα μπηκαμε σε αιθουσες! (και καναμε αρχαια, μαθηματικα:mad:) την ωρα των αρχαιων μας πηρε 1η μερα και εκανε παρατηρησεις γτ δεν θυμωμαστε τα αρχαια! στα μαθηματικα καναμε κλασματα:mpliaks:! και αυριο χημεια ή φυσικη! μια μερα καναμε μονο 3 ωρες και :hypno::blink:
ετσι θα μας εχουν τα καημενα :mastigio:mastigio:bye::mastigio

εμεις σημερα μπηκαμε σε αιθουσες! (και καναμε αρχαια, μαθηματικα:mad:) την ωρα των αρχαιων μας πηρε 1η μερα και εκανε παρατηρησεις γτ δεν θυμωμαστε τα αρχαια! στα μαθηματικα καναμε κλασματα:mpliaks:! και αυριο χημεια ή φυσικη! μια μερα καναμε μονο 3 ωρες και :hypno::blink:
ετσι θα μας εχουν τα καημενα :mastigio:mastigio:bye::mastigio
Εμείς κάναμε 2 ώρες αρχαία:stunned:

Κάναμε επανάληψη, όλους τους χρόνους της οριστική και μέσης φωνής, τα απαρέμφατα και τις μετοχές:/: Μας έβαλε και 4 ασκήσεις για το σπίτι:cry_x:

Στα μαθηματικά, κάναμε κι εμείς για τα κλάσματα. Επίσης, τους ρητούς αριθμούς και τις δυνάμεις του 10 (επανάληψη).

Στα υπόλοιπα, ήταν η χαρά του παιδιού:P

Αύριο αρχίζω και τα αγγλικά:cry_x:

Ειμαστε, ακόμα στην αρχή και κάνουμε κανονικό μάθημα. Θέλω να μάθω, τι θα κάνουμε πιο μετά;!!:hmm::cry_x::'(

κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω???
Εξαρτάται πως εννοείς το κρυώνεις. :hmm: Αν κυκλοφορείς με αμάνικο ή κοντομάνικο και κρυώνεις είναι φυσιολογικό. Αν φοράς απλώς ένα μακρυμάνικο τότε είσαι λίγο ευαίσθητη στο κρύο. Αν φορέσεις και ζακέτα και πάλι κρυώνεις, έχεις πυρετό :P

:warn::giveup::mpinelik::studying::beating::yawn::closed::mpliaks::no::lock::bye::rofl::vava::help::bleh::hypno::sick::sleep::cry_x::crazy::popcorn::ropalo::knife::shifty::wacko::pfff::rtfm:

Την παραπαιδεία μου μέσα:(. Είναι τραγικό:ermm:! Πιο πολύ θα με βλέπουν οι καθηγητές του φροντιστηρίου παρά οι γονείς μου...:|

Πηγαίνω το πρωί στο σχολείο της κόρης μου. Η βοηθός του διευθυντή με συστήνει σε μια καθηγήτρια κι εκείνη με ρωτάει: Σε ποιο τμήμα είπαμε είσαι; :fool:

Γυρίζω σπίτι. Χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω:

- Θα ήθελα παρακαλώ να μιλήσω με την κυρία του σπιτιού.
- Εγώ είμαι.
- Εσείς είστε μικρή, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κυρία στο σπίτι; :fool:

Λέτε να κατάφερα να γυρίσω τον χρόνο πίσω;; ΟΥΑΑΑ θέλω τη μαμά μου!!! :baby:

μου έχει κολλήσει η σκηνή :

η δεσποινίς ισιλιέλ να κουρνιάζει υπό το κήρυγμα ενός αυστηρού καθηγητή τύπου παπαγιαννόπουλου για τις αταξίες της κορασίδας και ξαφνικά εμφανίζεται ο όττο με γυαλομπούκαλα και κουστουμιά αλά δημήτρη παπαμιχαήλ επιβάλλοντας τάξη και πειθαρχία . Στον παπαγιαννόπουλο

σκέψη :
:rant: στην ομάδα δέλτα : άμα είναι να τηρεί την τάξη κάποιος που γκαζώνοντας σαν κ0λ0παιδαράκι κάνει προσπέραση από δεξιά σε αμάξι ενώ στρίβουν και οι δύο αριστερά στο φανάρι - να την βράσω την τάξη . Προτιμώ μολότωφ

Τελευταία επεξεργασία:
Το σημερινό μάθημα δεν το περνάω με τίποτα. :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back