MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:56 Η MissKit έγραψε: #28.201 15-09-10 12:56 Θα πετύχει άραγε η πατατοσαλάτα ή νηστική θα μείνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:06 Η Isiliel έγραψε: #28.202 15-09-10 13:06 Πηγαίνω το πρωί στο σχολείο της κόρης μου. Η βοηθός του διευθυντή με συστήνει σε μια καθηγήτρια κι εκείνη με ρωτάει: Σε ποιο τμήμα είπαμε είσαι; Γυρίζω σπίτι. Χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω: - Θα ήθελα παρακαλώ να μιλήσω με την κυρία του σπιτιού. - Εγώ είμαι. - Εσείς είστε μικρή, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κυρία στο σπίτι; Λέτε να κατάφερα να γυρίσω τον χρόνο πίσω;; ΟΥΑΑΑ θέλω τη μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:19 Η moonlight: #28.203 15-09-10 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πηγαίνω το πρωί στο σχολείο της κόρης μου. Η βοηθός του διευθυντή με συστήνει σε μια καθηγήτρια κι εκείνη με ρωτάει: Σε ποιο τμήμα είπαμε είσαι; Γυρίζω σπίτι. Χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω: - Θα ήθελα παρακαλώ να μιλήσω με την κυρία του σπιτιού. - Εγώ είμαι. - Εσείς είστε μικρή, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κυρία στο σπίτι; Λέτε να κατάφερα να γυρίσω τον χρόνο πίσω;; ΟΥΑΑΑ θέλω τη μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... α ρε αδερφουλα επαθες οτι επαθα εγω!! μου λεει συναδελφος, ειπαμε παιδι μου οι μαθητες στην γραμματεια οχι εδω στην ταξη παιρνουν τηλεφωνο σπιτι και μου λενε τι θελουν και οταν παω να τους μιλησω και να επιληφθω του θεματος μου λενε , ναι παιδακι μου η μαμα σου δεν ειναι σπιτι να της μιλησουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Ο tsarachaf: #28.204 15-09-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Θα πετύχει άραγε η πατατοσαλάτα ή νηστική θα μείνω; Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω... Αν δεν πετυχει η πατατοσαλατα... Μην το βγαλεις στο φορουμ... Δεν θα το αντεξω... Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πηγαίνω το πρωί στο σχολείο της κόρης μου. Η βοηθός του διευθυντή με συστήνει σε μια καθηγήτρια κι εκείνη με ρωτάει: Σε ποιο τμήμα είπαμε είσαι; Γυρίζω σπίτι. Χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω: - Θα ήθελα παρακαλώ να μιλήσω με την κυρία του σπιτιού. - Εγώ είμαι. - Εσείς είστε μικρή, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κυρία στο σπίτι; Λέτε να κατάφερα να γυρίσω τον χρόνο πίσω;; ΟΥΑΑΑ θέλω τη μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Ε λογικο... Αφου μικροδειχνεις καλε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η Isiliel έγραψε: #28.205 15-09-10 13:24 α ρε αδερφουλα επαθες οτι επαθα εγω!! μου λεει συναδελφος, ειπαμε παιδι μου οι μαθητες στην γραμματεια οχι εδω στην ταξη παιρνουν τηλεφωνο σπιτι και μου λενε τι θελουν και οταν παω να τους μιλησω και να επιληφθω του θεματος μου λενε , ναι παιδακι μου η μαμα σου δεν ειναι σπιτι να της μιλησουμε? Click για ανάπτυξη... Το 'χει το σόι μας φαίνεται καλή μου! Έτσι είναι οι φεγγαροκόρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:25 Η Isiliel έγραψε: #28.206 15-09-10 13:25 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ε λογικο... Αφου μικροδειχνεις καλε!! Click για ανάπτυξη... Τόσο ώστε να πήγαινα στην 3η Γυμνασίου; Ε, δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:29 Ο tsarachaf: #28.207 15-09-10 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Τόσο ώστε να πήγαινα στην 3η Γυμνασίου; Ε, δε νομίζω. Click για ανάπτυξη... Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η maria_lulu: #28.208 15-09-10 13:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:47 Η MissKit έγραψε: #28.209 15-09-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σε παρακαλω... Αν δεν πετυχει η πατατοσαλατα... Μην το βγαλεις στο φορουμ... Δεν θα το αντεξω... Click για ανάπτυξη... Τέλεια έγινε @ Isiliel : Αυτό με το τηλέφωνο εκμεταλλεύσου το! Εγώ κάθε φορά που παίρνουν από εταιρείες τηλεφωνίας ή κάθε είδους διαφημιστική τους λέω ότι είμαι ανήλικη και η μαμά δεν είναι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Cherie έγραψε: #28.210 15-09-10 14:02 Παιδιά . Έφαγα φλας... Θυμάστε μια κοπελίτσα πολύ ερωτευμένη...? evi_zoi την λένε... Ξέρει κανείς που χάθηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:23 Η maria_lulu: #28.211 15-09-10 14:23 βαριεμαι.... νυσταζω... σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:45 Ο element skate: #28.212 15-09-10 14:45 παλι εχω το απουσιολογιο δε θελω και ναι το ειπα στο λυκειαρχη αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:50 Η Isiliel έγραψε: #28.213 15-09-10 14:50 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:59 Ο Boom έγραψε: #28.214 15-09-10 15:59 Νομίζω πως βρήκα θέμα να γκρινιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:06 Ο jj! έγραψε: #28.215 15-09-10 16:06 Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο tsarachaf: #28.216 15-09-10 16:12 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τέλεια έγινε Click για ανάπτυξη... Ευτυχως... Γιατι δεν φανταζεσαι τι δουλεμα ειχε να πεσει αλλιως!!! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω!!! Καλα εσυ γιατι νομιζεις τον πινω τον καφε σκετο?? Ειμαι τοσο γλυκος, που αμα βαλω και ζαχαρη θα παω τιποτα στο τελος (Μαλλον παραψωνιστηκα ε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:16 Ο jj! έγραψε: #28.217 15-09-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνεχίζω να σε υποπτεύομαι (δεν επηρεάζω). Αύριο έχουμε πρώτη ώρα, γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:19 Ο tsarachaf: #28.218 15-09-10 16:19 Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα πετύχει άραγε η πατατοσαλάτα ή νηστική θα μείνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:06 Η Isiliel έγραψε: #28.202 15-09-10 13:06 Πηγαίνω το πρωί στο σχολείο της κόρης μου. Η βοηθός του διευθυντή με συστήνει σε μια καθηγήτρια κι εκείνη με ρωτάει: Σε ποιο τμήμα είπαμε είσαι; Γυρίζω σπίτι. Χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω: - Θα ήθελα παρακαλώ να μιλήσω με την κυρία του σπιτιού. - Εγώ είμαι. - Εσείς είστε μικρή, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κυρία στο σπίτι; Λέτε να κατάφερα να γυρίσω τον χρόνο πίσω;; ΟΥΑΑΑ θέλω τη μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:19 Η moonlight: #28.203 15-09-10 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πηγαίνω το πρωί στο σχολείο της κόρης μου. Η βοηθός του διευθυντή με συστήνει σε μια καθηγήτρια κι εκείνη με ρωτάει: Σε ποιο τμήμα είπαμε είσαι; Γυρίζω σπίτι. Χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω: - Θα ήθελα παρακαλώ να μιλήσω με την κυρία του σπιτιού. - Εγώ είμαι. - Εσείς είστε μικρή, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κυρία στο σπίτι; Λέτε να κατάφερα να γυρίσω τον χρόνο πίσω;; ΟΥΑΑΑ θέλω τη μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... α ρε αδερφουλα επαθες οτι επαθα εγω!! μου λεει συναδελφος, ειπαμε παιδι μου οι μαθητες στην γραμματεια οχι εδω στην ταξη παιρνουν τηλεφωνο σπιτι και μου λενε τι θελουν και οταν παω να τους μιλησω και να επιληφθω του θεματος μου λενε , ναι παιδακι μου η μαμα σου δεν ειναι σπιτι να της μιλησουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Ο tsarachaf: #28.204 15-09-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Θα πετύχει άραγε η πατατοσαλάτα ή νηστική θα μείνω; Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω... Αν δεν πετυχει η πατατοσαλατα... Μην το βγαλεις στο φορουμ... Δεν θα το αντεξω... Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πηγαίνω το πρωί στο σχολείο της κόρης μου. Η βοηθός του διευθυντή με συστήνει σε μια καθηγήτρια κι εκείνη με ρωτάει: Σε ποιο τμήμα είπαμε είσαι; Γυρίζω σπίτι. Χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω: - Θα ήθελα παρακαλώ να μιλήσω με την κυρία του σπιτιού. - Εγώ είμαι. - Εσείς είστε μικρή, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κυρία στο σπίτι; Λέτε να κατάφερα να γυρίσω τον χρόνο πίσω;; ΟΥΑΑΑ θέλω τη μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Ε λογικο... Αφου μικροδειχνεις καλε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η Isiliel έγραψε: #28.205 15-09-10 13:24 α ρε αδερφουλα επαθες οτι επαθα εγω!! μου λεει συναδελφος, ειπαμε παιδι μου οι μαθητες στην γραμματεια οχι εδω στην ταξη παιρνουν τηλεφωνο σπιτι και μου λενε τι θελουν και οταν παω να τους μιλησω και να επιληφθω του θεματος μου λενε , ναι παιδακι μου η μαμα σου δεν ειναι σπιτι να της μιλησουμε? Click για ανάπτυξη... Το 'χει το σόι μας φαίνεται καλή μου! Έτσι είναι οι φεγγαροκόρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:25 Η Isiliel έγραψε: #28.206 15-09-10 13:25 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ε λογικο... Αφου μικροδειχνεις καλε!! Click για ανάπτυξη... Τόσο ώστε να πήγαινα στην 3η Γυμνασίου; Ε, δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:29 Ο tsarachaf: #28.207 15-09-10 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Τόσο ώστε να πήγαινα στην 3η Γυμνασίου; Ε, δε νομίζω. Click για ανάπτυξη... Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η maria_lulu: #28.208 15-09-10 13:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:47 Η MissKit έγραψε: #28.209 15-09-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σε παρακαλω... Αν δεν πετυχει η πατατοσαλατα... Μην το βγαλεις στο φορουμ... Δεν θα το αντεξω... Click για ανάπτυξη... Τέλεια έγινε @ Isiliel : Αυτό με το τηλέφωνο εκμεταλλεύσου το! Εγώ κάθε φορά που παίρνουν από εταιρείες τηλεφωνίας ή κάθε είδους διαφημιστική τους λέω ότι είμαι ανήλικη και η μαμά δεν είναι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Cherie έγραψε: #28.210 15-09-10 14:02 Παιδιά . Έφαγα φλας... Θυμάστε μια κοπελίτσα πολύ ερωτευμένη...? evi_zoi την λένε... Ξέρει κανείς που χάθηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:23 Η maria_lulu: #28.211 15-09-10 14:23 βαριεμαι.... νυσταζω... σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:45 Ο element skate: #28.212 15-09-10 14:45 παλι εχω το απουσιολογιο δε θελω και ναι το ειπα στο λυκειαρχη αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:50 Η Isiliel έγραψε: #28.213 15-09-10 14:50 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:59 Ο Boom έγραψε: #28.214 15-09-10 15:59 Νομίζω πως βρήκα θέμα να γκρινιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:06 Ο jj! έγραψε: #28.215 15-09-10 16:06 Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο tsarachaf: #28.216 15-09-10 16:12 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τέλεια έγινε Click για ανάπτυξη... Ευτυχως... Γιατι δεν φανταζεσαι τι δουλεμα ειχε να πεσει αλλιως!!! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω!!! Καλα εσυ γιατι νομιζεις τον πινω τον καφε σκετο?? Ειμαι τοσο γλυκος, που αμα βαλω και ζαχαρη θα παω τιποτα στο τελος (Μαλλον παραψωνιστηκα ε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:16 Ο jj! έγραψε: #28.217 15-09-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνεχίζω να σε υποπτεύομαι (δεν επηρεάζω). Αύριο έχουμε πρώτη ώρα, γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:19 Ο tsarachaf: #28.218 15-09-10 16:19 Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πηγαίνω το πρωί στο σχολείο της κόρης μου. Η βοηθός του διευθυντή με συστήνει σε μια καθηγήτρια κι εκείνη με ρωτάει: Σε ποιο τμήμα είπαμε είσαι; Γυρίζω σπίτι. Χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω: - Θα ήθελα παρακαλώ να μιλήσω με την κυρία του σπιτιού. - Εγώ είμαι. - Εσείς είστε μικρή, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κυρία στο σπίτι; Λέτε να κατάφερα να γυρίσω τον χρόνο πίσω;; ΟΥΑΑΑ θέλω τη μαμά μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:19 Η moonlight: #28.203 15-09-10 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πηγαίνω το πρωί στο σχολείο της κόρης μου. Η βοηθός του διευθυντή με συστήνει σε μια καθηγήτρια κι εκείνη με ρωτάει: Σε ποιο τμήμα είπαμε είσαι; Γυρίζω σπίτι. Χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω: - Θα ήθελα παρακαλώ να μιλήσω με την κυρία του σπιτιού. - Εγώ είμαι. - Εσείς είστε μικρή, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κυρία στο σπίτι; Λέτε να κατάφερα να γυρίσω τον χρόνο πίσω;; ΟΥΑΑΑ θέλω τη μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... α ρε αδερφουλα επαθες οτι επαθα εγω!! μου λεει συναδελφος, ειπαμε παιδι μου οι μαθητες στην γραμματεια οχι εδω στην ταξη παιρνουν τηλεφωνο σπιτι και μου λενε τι θελουν και οταν παω να τους μιλησω και να επιληφθω του θεματος μου λενε , ναι παιδακι μου η μαμα σου δεν ειναι σπιτι να της μιλησουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Ο tsarachaf: #28.204 15-09-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Θα πετύχει άραγε η πατατοσαλάτα ή νηστική θα μείνω; Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω... Αν δεν πετυχει η πατατοσαλατα... Μην το βγαλεις στο φορουμ... Δεν θα το αντεξω... Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πηγαίνω το πρωί στο σχολείο της κόρης μου. Η βοηθός του διευθυντή με συστήνει σε μια καθηγήτρια κι εκείνη με ρωτάει: Σε ποιο τμήμα είπαμε είσαι; Γυρίζω σπίτι. Χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω: - Θα ήθελα παρακαλώ να μιλήσω με την κυρία του σπιτιού. - Εγώ είμαι. - Εσείς είστε μικρή, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κυρία στο σπίτι; Λέτε να κατάφερα να γυρίσω τον χρόνο πίσω;; ΟΥΑΑΑ θέλω τη μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Ε λογικο... Αφου μικροδειχνεις καλε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η Isiliel έγραψε: #28.205 15-09-10 13:24 α ρε αδερφουλα επαθες οτι επαθα εγω!! μου λεει συναδελφος, ειπαμε παιδι μου οι μαθητες στην γραμματεια οχι εδω στην ταξη παιρνουν τηλεφωνο σπιτι και μου λενε τι θελουν και οταν παω να τους μιλησω και να επιληφθω του θεματος μου λενε , ναι παιδακι μου η μαμα σου δεν ειναι σπιτι να της μιλησουμε? Click για ανάπτυξη... Το 'χει το σόι μας φαίνεται καλή μου! Έτσι είναι οι φεγγαροκόρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:25 Η Isiliel έγραψε: #28.206 15-09-10 13:25 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ε λογικο... Αφου μικροδειχνεις καλε!! Click για ανάπτυξη... Τόσο ώστε να πήγαινα στην 3η Γυμνασίου; Ε, δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:29 Ο tsarachaf: #28.207 15-09-10 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Τόσο ώστε να πήγαινα στην 3η Γυμνασίου; Ε, δε νομίζω. Click για ανάπτυξη... Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η maria_lulu: #28.208 15-09-10 13:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:47 Η MissKit έγραψε: #28.209 15-09-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σε παρακαλω... Αν δεν πετυχει η πατατοσαλατα... Μην το βγαλεις στο φορουμ... Δεν θα το αντεξω... Click για ανάπτυξη... Τέλεια έγινε @ Isiliel : Αυτό με το τηλέφωνο εκμεταλλεύσου το! Εγώ κάθε φορά που παίρνουν από εταιρείες τηλεφωνίας ή κάθε είδους διαφημιστική τους λέω ότι είμαι ανήλικη και η μαμά δεν είναι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Cherie έγραψε: #28.210 15-09-10 14:02 Παιδιά . Έφαγα φλας... Θυμάστε μια κοπελίτσα πολύ ερωτευμένη...? evi_zoi την λένε... Ξέρει κανείς που χάθηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:23 Η maria_lulu: #28.211 15-09-10 14:23 βαριεμαι.... νυσταζω... σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:45 Ο element skate: #28.212 15-09-10 14:45 παλι εχω το απουσιολογιο δε θελω και ναι το ειπα στο λυκειαρχη αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:50 Η Isiliel έγραψε: #28.213 15-09-10 14:50 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:59 Ο Boom έγραψε: #28.214 15-09-10 15:59 Νομίζω πως βρήκα θέμα να γκρινιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:06 Ο jj! έγραψε: #28.215 15-09-10 16:06 Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο tsarachaf: #28.216 15-09-10 16:12 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τέλεια έγινε Click για ανάπτυξη... Ευτυχως... Γιατι δεν φανταζεσαι τι δουλεμα ειχε να πεσει αλλιως!!! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω!!! Καλα εσυ γιατι νομιζεις τον πινω τον καφε σκετο?? Ειμαι τοσο γλυκος, που αμα βαλω και ζαχαρη θα παω τιποτα στο τελος (Μαλλον παραψωνιστηκα ε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:16 Ο jj! έγραψε: #28.217 15-09-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνεχίζω να σε υποπτεύομαι (δεν επηρεάζω). Αύριο έχουμε πρώτη ώρα, γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:19 Ο tsarachaf: #28.218 15-09-10 16:19 Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πηγαίνω το πρωί στο σχολείο της κόρης μου. Η βοηθός του διευθυντή με συστήνει σε μια καθηγήτρια κι εκείνη με ρωτάει: Σε ποιο τμήμα είπαμε είσαι; Γυρίζω σπίτι. Χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω: - Θα ήθελα παρακαλώ να μιλήσω με την κυρία του σπιτιού. - Εγώ είμαι. - Εσείς είστε μικρή, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κυρία στο σπίτι; Λέτε να κατάφερα να γυρίσω τον χρόνο πίσω;; ΟΥΑΑΑ θέλω τη μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... α ρε αδερφουλα επαθες οτι επαθα εγω!! μου λεει συναδελφος, ειπαμε παιδι μου οι μαθητες στην γραμματεια οχι εδω στην ταξη παιρνουν τηλεφωνο σπιτι και μου λενε τι θελουν και οταν παω να τους μιλησω και να επιληφθω του θεματος μου λενε , ναι παιδακι μου η μαμα σου δεν ειναι σπιτι να της μιλησουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Ο tsarachaf: #28.204 15-09-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Θα πετύχει άραγε η πατατοσαλάτα ή νηστική θα μείνω; Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω... Αν δεν πετυχει η πατατοσαλατα... Μην το βγαλεις στο φορουμ... Δεν θα το αντεξω... Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πηγαίνω το πρωί στο σχολείο της κόρης μου. Η βοηθός του διευθυντή με συστήνει σε μια καθηγήτρια κι εκείνη με ρωτάει: Σε ποιο τμήμα είπαμε είσαι; Γυρίζω σπίτι. Χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω: - Θα ήθελα παρακαλώ να μιλήσω με την κυρία του σπιτιού. - Εγώ είμαι. - Εσείς είστε μικρή, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κυρία στο σπίτι; Λέτε να κατάφερα να γυρίσω τον χρόνο πίσω;; ΟΥΑΑΑ θέλω τη μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Ε λογικο... Αφου μικροδειχνεις καλε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η Isiliel έγραψε: #28.205 15-09-10 13:24 α ρε αδερφουλα επαθες οτι επαθα εγω!! μου λεει συναδελφος, ειπαμε παιδι μου οι μαθητες στην γραμματεια οχι εδω στην ταξη παιρνουν τηλεφωνο σπιτι και μου λενε τι θελουν και οταν παω να τους μιλησω και να επιληφθω του θεματος μου λενε , ναι παιδακι μου η μαμα σου δεν ειναι σπιτι να της μιλησουμε? Click για ανάπτυξη... Το 'χει το σόι μας φαίνεται καλή μου! Έτσι είναι οι φεγγαροκόρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:25 Η Isiliel έγραψε: #28.206 15-09-10 13:25 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ε λογικο... Αφου μικροδειχνεις καλε!! Click για ανάπτυξη... Τόσο ώστε να πήγαινα στην 3η Γυμνασίου; Ε, δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:29 Ο tsarachaf: #28.207 15-09-10 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Τόσο ώστε να πήγαινα στην 3η Γυμνασίου; Ε, δε νομίζω. Click για ανάπτυξη... Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η maria_lulu: #28.208 15-09-10 13:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:47 Η MissKit έγραψε: #28.209 15-09-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σε παρακαλω... Αν δεν πετυχει η πατατοσαλατα... Μην το βγαλεις στο φορουμ... Δεν θα το αντεξω... Click για ανάπτυξη... Τέλεια έγινε @ Isiliel : Αυτό με το τηλέφωνο εκμεταλλεύσου το! Εγώ κάθε φορά που παίρνουν από εταιρείες τηλεφωνίας ή κάθε είδους διαφημιστική τους λέω ότι είμαι ανήλικη και η μαμά δεν είναι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Cherie έγραψε: #28.210 15-09-10 14:02 Παιδιά . Έφαγα φλας... Θυμάστε μια κοπελίτσα πολύ ερωτευμένη...? evi_zoi την λένε... Ξέρει κανείς που χάθηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:23 Η maria_lulu: #28.211 15-09-10 14:23 βαριεμαι.... νυσταζω... σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:45 Ο element skate: #28.212 15-09-10 14:45 παλι εχω το απουσιολογιο δε θελω και ναι το ειπα στο λυκειαρχη αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:50 Η Isiliel έγραψε: #28.213 15-09-10 14:50 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:59 Ο Boom έγραψε: #28.214 15-09-10 15:59 Νομίζω πως βρήκα θέμα να γκρινιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:06 Ο jj! έγραψε: #28.215 15-09-10 16:06 Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο tsarachaf: #28.216 15-09-10 16:12 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τέλεια έγινε Click για ανάπτυξη... Ευτυχως... Γιατι δεν φανταζεσαι τι δουλεμα ειχε να πεσει αλλιως!!! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω!!! Καλα εσυ γιατι νομιζεις τον πινω τον καφε σκετο?? Ειμαι τοσο γλυκος, που αμα βαλω και ζαχαρη θα παω τιποτα στο τελος (Μαλλον παραψωνιστηκα ε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:16 Ο jj! έγραψε: #28.217 15-09-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνεχίζω να σε υποπτεύομαι (δεν επηρεάζω). Αύριο έχουμε πρώτη ώρα, γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:19 Ο tsarachaf: #28.218 15-09-10 16:19 Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Θα πετύχει άραγε η πατατοσαλάτα ή νηστική θα μείνω; Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω... Αν δεν πετυχει η πατατοσαλατα... Μην το βγαλεις στο φορουμ... Δεν θα το αντεξω... Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πηγαίνω το πρωί στο σχολείο της κόρης μου. Η βοηθός του διευθυντή με συστήνει σε μια καθηγήτρια κι εκείνη με ρωτάει: Σε ποιο τμήμα είπαμε είσαι; Γυρίζω σπίτι. Χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω: - Θα ήθελα παρακαλώ να μιλήσω με την κυρία του σπιτιού. - Εγώ είμαι. - Εσείς είστε μικρή, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κυρία στο σπίτι; Λέτε να κατάφερα να γυρίσω τον χρόνο πίσω;; ΟΥΑΑΑ θέλω τη μαμά μου!!! Click για ανάπτυξη... Ε λογικο... Αφου μικροδειχνεις καλε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η Isiliel έγραψε: #28.205 15-09-10 13:24 α ρε αδερφουλα επαθες οτι επαθα εγω!! μου λεει συναδελφος, ειπαμε παιδι μου οι μαθητες στην γραμματεια οχι εδω στην ταξη παιρνουν τηλεφωνο σπιτι και μου λενε τι θελουν και οταν παω να τους μιλησω και να επιληφθω του θεματος μου λενε , ναι παιδακι μου η μαμα σου δεν ειναι σπιτι να της μιλησουμε? Click για ανάπτυξη... Το 'χει το σόι μας φαίνεται καλή μου! Έτσι είναι οι φεγγαροκόρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:25 Η Isiliel έγραψε: #28.206 15-09-10 13:25 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ε λογικο... Αφου μικροδειχνεις καλε!! Click για ανάπτυξη... Τόσο ώστε να πήγαινα στην 3η Γυμνασίου; Ε, δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:29 Ο tsarachaf: #28.207 15-09-10 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Τόσο ώστε να πήγαινα στην 3η Γυμνασίου; Ε, δε νομίζω. Click για ανάπτυξη... Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η maria_lulu: #28.208 15-09-10 13:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:47 Η MissKit έγραψε: #28.209 15-09-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σε παρακαλω... Αν δεν πετυχει η πατατοσαλατα... Μην το βγαλεις στο φορουμ... Δεν θα το αντεξω... Click για ανάπτυξη... Τέλεια έγινε @ Isiliel : Αυτό με το τηλέφωνο εκμεταλλεύσου το! Εγώ κάθε φορά που παίρνουν από εταιρείες τηλεφωνίας ή κάθε είδους διαφημιστική τους λέω ότι είμαι ανήλικη και η μαμά δεν είναι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Cherie έγραψε: #28.210 15-09-10 14:02 Παιδιά . Έφαγα φλας... Θυμάστε μια κοπελίτσα πολύ ερωτευμένη...? evi_zoi την λένε... Ξέρει κανείς που χάθηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:23 Η maria_lulu: #28.211 15-09-10 14:23 βαριεμαι.... νυσταζω... σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:45 Ο element skate: #28.212 15-09-10 14:45 παλι εχω το απουσιολογιο δε θελω και ναι το ειπα στο λυκειαρχη αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:50 Η Isiliel έγραψε: #28.213 15-09-10 14:50 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:59 Ο Boom έγραψε: #28.214 15-09-10 15:59 Νομίζω πως βρήκα θέμα να γκρινιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:06 Ο jj! έγραψε: #28.215 15-09-10 16:06 Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο tsarachaf: #28.216 15-09-10 16:12 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τέλεια έγινε Click για ανάπτυξη... Ευτυχως... Γιατι δεν φανταζεσαι τι δουλεμα ειχε να πεσει αλλιως!!! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω!!! Καλα εσυ γιατι νομιζεις τον πινω τον καφε σκετο?? Ειμαι τοσο γλυκος, που αμα βαλω και ζαχαρη θα παω τιποτα στο τελος (Μαλλον παραψωνιστηκα ε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:16 Ο jj! έγραψε: #28.217 15-09-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνεχίζω να σε υποπτεύομαι (δεν επηρεάζω). Αύριο έχουμε πρώτη ώρα, γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:19 Ο tsarachaf: #28.218 15-09-10 16:19 Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α ρε αδερφουλα επαθες οτι επαθα εγω!! μου λεει συναδελφος, ειπαμε παιδι μου οι μαθητες στην γραμματεια οχι εδω στην ταξη παιρνουν τηλεφωνο σπιτι και μου λενε τι θελουν και οταν παω να τους μιλησω και να επιληφθω του θεματος μου λενε , ναι παιδακι μου η μαμα σου δεν ειναι σπιτι να της μιλησουμε? Click για ανάπτυξη... Το 'χει το σόι μας φαίνεται καλή μου! Έτσι είναι οι φεγγαροκόρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:25 Η Isiliel έγραψε: #28.206 15-09-10 13:25 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ε λογικο... Αφου μικροδειχνεις καλε!! Click για ανάπτυξη... Τόσο ώστε να πήγαινα στην 3η Γυμνασίου; Ε, δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:29 Ο tsarachaf: #28.207 15-09-10 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Τόσο ώστε να πήγαινα στην 3η Γυμνασίου; Ε, δε νομίζω. Click για ανάπτυξη... Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η maria_lulu: #28.208 15-09-10 13:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:47 Η MissKit έγραψε: #28.209 15-09-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σε παρακαλω... Αν δεν πετυχει η πατατοσαλατα... Μην το βγαλεις στο φορουμ... Δεν θα το αντεξω... Click για ανάπτυξη... Τέλεια έγινε @ Isiliel : Αυτό με το τηλέφωνο εκμεταλλεύσου το! Εγώ κάθε φορά που παίρνουν από εταιρείες τηλεφωνίας ή κάθε είδους διαφημιστική τους λέω ότι είμαι ανήλικη και η μαμά δεν είναι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Cherie έγραψε: #28.210 15-09-10 14:02 Παιδιά . Έφαγα φλας... Θυμάστε μια κοπελίτσα πολύ ερωτευμένη...? evi_zoi την λένε... Ξέρει κανείς που χάθηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:23 Η maria_lulu: #28.211 15-09-10 14:23 βαριεμαι.... νυσταζω... σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:45 Ο element skate: #28.212 15-09-10 14:45 παλι εχω το απουσιολογιο δε θελω και ναι το ειπα στο λυκειαρχη αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:50 Η Isiliel έγραψε: #28.213 15-09-10 14:50 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:59 Ο Boom έγραψε: #28.214 15-09-10 15:59 Νομίζω πως βρήκα θέμα να γκρινιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:06 Ο jj! έγραψε: #28.215 15-09-10 16:06 Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο tsarachaf: #28.216 15-09-10 16:12 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τέλεια έγινε Click για ανάπτυξη... Ευτυχως... Γιατι δεν φανταζεσαι τι δουλεμα ειχε να πεσει αλλιως!!! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω!!! Καλα εσυ γιατι νομιζεις τον πινω τον καφε σκετο?? Ειμαι τοσο γλυκος, που αμα βαλω και ζαχαρη θα παω τιποτα στο τελος (Μαλλον παραψωνιστηκα ε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:16 Ο jj! έγραψε: #28.217 15-09-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνεχίζω να σε υποπτεύομαι (δεν επηρεάζω). Αύριο έχουμε πρώτη ώρα, γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:19 Ο tsarachaf: #28.218 15-09-10 16:19 Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ε λογικο... Αφου μικροδειχνεις καλε!! Click για ανάπτυξη... Τόσο ώστε να πήγαινα στην 3η Γυμνασίου; Ε, δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:29 Ο tsarachaf: #28.207 15-09-10 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Τόσο ώστε να πήγαινα στην 3η Γυμνασίου; Ε, δε νομίζω. Click για ανάπτυξη... Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η maria_lulu: #28.208 15-09-10 13:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:47 Η MissKit έγραψε: #28.209 15-09-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σε παρακαλω... Αν δεν πετυχει η πατατοσαλατα... Μην το βγαλεις στο φορουμ... Δεν θα το αντεξω... Click για ανάπτυξη... Τέλεια έγινε @ Isiliel : Αυτό με το τηλέφωνο εκμεταλλεύσου το! Εγώ κάθε φορά που παίρνουν από εταιρείες τηλεφωνίας ή κάθε είδους διαφημιστική τους λέω ότι είμαι ανήλικη και η μαμά δεν είναι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Cherie έγραψε: #28.210 15-09-10 14:02 Παιδιά . Έφαγα φλας... Θυμάστε μια κοπελίτσα πολύ ερωτευμένη...? evi_zoi την λένε... Ξέρει κανείς που χάθηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:23 Η maria_lulu: #28.211 15-09-10 14:23 βαριεμαι.... νυσταζω... σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:45 Ο element skate: #28.212 15-09-10 14:45 παλι εχω το απουσιολογιο δε θελω και ναι το ειπα στο λυκειαρχη αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:50 Η Isiliel έγραψε: #28.213 15-09-10 14:50 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:59 Ο Boom έγραψε: #28.214 15-09-10 15:59 Νομίζω πως βρήκα θέμα να γκρινιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:06 Ο jj! έγραψε: #28.215 15-09-10 16:06 Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο tsarachaf: #28.216 15-09-10 16:12 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τέλεια έγινε Click για ανάπτυξη... Ευτυχως... Γιατι δεν φανταζεσαι τι δουλεμα ειχε να πεσει αλλιως!!! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω!!! Καλα εσυ γιατι νομιζεις τον πινω τον καφε σκετο?? Ειμαι τοσο γλυκος, που αμα βαλω και ζαχαρη θα παω τιποτα στο τελος (Μαλλον παραψωνιστηκα ε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:16 Ο jj! έγραψε: #28.217 15-09-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνεχίζω να σε υποπτεύομαι (δεν επηρεάζω). Αύριο έχουμε πρώτη ώρα, γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:19 Ο tsarachaf: #28.218 15-09-10 16:19 Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Τόσο ώστε να πήγαινα στην 3η Γυμνασίου; Ε, δε νομίζω. Click για ανάπτυξη... Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:31 Η maria_lulu: #28.208 15-09-10 13:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:47 Η MissKit έγραψε: #28.209 15-09-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σε παρακαλω... Αν δεν πετυχει η πατατοσαλατα... Μην το βγαλεις στο φορουμ... Δεν θα το αντεξω... Click για ανάπτυξη... Τέλεια έγινε @ Isiliel : Αυτό με το τηλέφωνο εκμεταλλεύσου το! Εγώ κάθε φορά που παίρνουν από εταιρείες τηλεφωνίας ή κάθε είδους διαφημιστική τους λέω ότι είμαι ανήλικη και η μαμά δεν είναι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Cherie έγραψε: #28.210 15-09-10 14:02 Παιδιά . Έφαγα φλας... Θυμάστε μια κοπελίτσα πολύ ερωτευμένη...? evi_zoi την λένε... Ξέρει κανείς που χάθηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:23 Η maria_lulu: #28.211 15-09-10 14:23 βαριεμαι.... νυσταζω... σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:45 Ο element skate: #28.212 15-09-10 14:45 παλι εχω το απουσιολογιο δε θελω και ναι το ειπα στο λυκειαρχη αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:50 Η Isiliel έγραψε: #28.213 15-09-10 14:50 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:59 Ο Boom έγραψε: #28.214 15-09-10 15:59 Νομίζω πως βρήκα θέμα να γκρινιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:06 Ο jj! έγραψε: #28.215 15-09-10 16:06 Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο tsarachaf: #28.216 15-09-10 16:12 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τέλεια έγινε Click για ανάπτυξη... Ευτυχως... Γιατι δεν φανταζεσαι τι δουλεμα ειχε να πεσει αλλιως!!! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω!!! Καλα εσυ γιατι νομιζεις τον πινω τον καφε σκετο?? Ειμαι τοσο γλυκος, που αμα βαλω και ζαχαρη θα παω τιποτα στο τελος (Μαλλον παραψωνιστηκα ε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:16 Ο jj! έγραψε: #28.217 15-09-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνεχίζω να σε υποπτεύομαι (δεν επηρεάζω). Αύριο έχουμε πρώτη ώρα, γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:19 Ο tsarachaf: #28.218 15-09-10 16:19 Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:47 Η MissKit έγραψε: #28.209 15-09-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σε παρακαλω... Αν δεν πετυχει η πατατοσαλατα... Μην το βγαλεις στο φορουμ... Δεν θα το αντεξω... Click για ανάπτυξη... Τέλεια έγινε @ Isiliel : Αυτό με το τηλέφωνο εκμεταλλεύσου το! Εγώ κάθε φορά που παίρνουν από εταιρείες τηλεφωνίας ή κάθε είδους διαφημιστική τους λέω ότι είμαι ανήλικη και η μαμά δεν είναι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Cherie έγραψε: #28.210 15-09-10 14:02 Παιδιά . Έφαγα φλας... Θυμάστε μια κοπελίτσα πολύ ερωτευμένη...? evi_zoi την λένε... Ξέρει κανείς που χάθηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:23 Η maria_lulu: #28.211 15-09-10 14:23 βαριεμαι.... νυσταζω... σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:45 Ο element skate: #28.212 15-09-10 14:45 παλι εχω το απουσιολογιο δε θελω και ναι το ειπα στο λυκειαρχη αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:50 Η Isiliel έγραψε: #28.213 15-09-10 14:50 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:59 Ο Boom έγραψε: #28.214 15-09-10 15:59 Νομίζω πως βρήκα θέμα να γκρινιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:06 Ο jj! έγραψε: #28.215 15-09-10 16:06 Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο tsarachaf: #28.216 15-09-10 16:12 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τέλεια έγινε Click για ανάπτυξη... Ευτυχως... Γιατι δεν φανταζεσαι τι δουλεμα ειχε να πεσει αλλιως!!! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω!!! Καλα εσυ γιατι νομιζεις τον πινω τον καφε σκετο?? Ειμαι τοσο γλυκος, που αμα βαλω και ζαχαρη θα παω τιποτα στο τελος (Μαλλον παραψωνιστηκα ε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:16 Ο jj! έγραψε: #28.217 15-09-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνεχίζω να σε υποπτεύομαι (δεν επηρεάζω). Αύριο έχουμε πρώτη ώρα, γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:19 Ο tsarachaf: #28.218 15-09-10 16:19 Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σε παρακαλω... Αν δεν πετυχει η πατατοσαλατα... Μην το βγαλεις στο φορουμ... Δεν θα το αντεξω... Click για ανάπτυξη... Τέλεια έγινε @ Isiliel : Αυτό με το τηλέφωνο εκμεταλλεύσου το! Εγώ κάθε φορά που παίρνουν από εταιρείες τηλεφωνίας ή κάθε είδους διαφημιστική τους λέω ότι είμαι ανήλικη και η μαμά δεν είναι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Cherie έγραψε: #28.210 15-09-10 14:02 Παιδιά . Έφαγα φλας... Θυμάστε μια κοπελίτσα πολύ ερωτευμένη...? evi_zoi την λένε... Ξέρει κανείς που χάθηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:23 Η maria_lulu: #28.211 15-09-10 14:23 βαριεμαι.... νυσταζω... σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:45 Ο element skate: #28.212 15-09-10 14:45 παλι εχω το απουσιολογιο δε θελω και ναι το ειπα στο λυκειαρχη αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:50 Η Isiliel έγραψε: #28.213 15-09-10 14:50 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:59 Ο Boom έγραψε: #28.214 15-09-10 15:59 Νομίζω πως βρήκα θέμα να γκρινιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:06 Ο jj! έγραψε: #28.215 15-09-10 16:06 Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο tsarachaf: #28.216 15-09-10 16:12 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τέλεια έγινε Click για ανάπτυξη... Ευτυχως... Γιατι δεν φανταζεσαι τι δουλεμα ειχε να πεσει αλλιως!!! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω!!! Καλα εσυ γιατι νομιζεις τον πινω τον καφε σκετο?? Ειμαι τοσο γλυκος, που αμα βαλω και ζαχαρη θα παω τιποτα στο τελος (Μαλλον παραψωνιστηκα ε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:16 Ο jj! έγραψε: #28.217 15-09-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνεχίζω να σε υποπτεύομαι (δεν επηρεάζω). Αύριο έχουμε πρώτη ώρα, γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:19 Ο tsarachaf: #28.218 15-09-10 16:19 Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά . Έφαγα φλας... Θυμάστε μια κοπελίτσα πολύ ερωτευμένη...? evi_zoi την λένε... Ξέρει κανείς που χάθηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:23 Η maria_lulu: #28.211 15-09-10 14:23 βαριεμαι.... νυσταζω... σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:45 Ο element skate: #28.212 15-09-10 14:45 παλι εχω το απουσιολογιο δε θελω και ναι το ειπα στο λυκειαρχη αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:50 Η Isiliel έγραψε: #28.213 15-09-10 14:50 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:59 Ο Boom έγραψε: #28.214 15-09-10 15:59 Νομίζω πως βρήκα θέμα να γκρινιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:06 Ο jj! έγραψε: #28.215 15-09-10 16:06 Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο tsarachaf: #28.216 15-09-10 16:12 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τέλεια έγινε Click για ανάπτυξη... Ευτυχως... Γιατι δεν φανταζεσαι τι δουλεμα ειχε να πεσει αλλιως!!! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω!!! Καλα εσυ γιατι νομιζεις τον πινω τον καφε σκετο?? Ειμαι τοσο γλυκος, που αμα βαλω και ζαχαρη θα παω τιποτα στο τελος (Μαλλον παραψωνιστηκα ε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:16 Ο jj! έγραψε: #28.217 15-09-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνεχίζω να σε υποπτεύομαι (δεν επηρεάζω). Αύριο έχουμε πρώτη ώρα, γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:19 Ο tsarachaf: #28.218 15-09-10 16:19 Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βαριεμαι.... νυσταζω... σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:45 Ο element skate: #28.212 15-09-10 14:45 παλι εχω το απουσιολογιο δε θελω και ναι το ειπα στο λυκειαρχη αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:50 Η Isiliel έγραψε: #28.213 15-09-10 14:50 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:59 Ο Boom έγραψε: #28.214 15-09-10 15:59 Νομίζω πως βρήκα θέμα να γκρινιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:06 Ο jj! έγραψε: #28.215 15-09-10 16:06 Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο tsarachaf: #28.216 15-09-10 16:12 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τέλεια έγινε Click για ανάπτυξη... Ευτυχως... Γιατι δεν φανταζεσαι τι δουλεμα ειχε να πεσει αλλιως!!! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω!!! Καλα εσυ γιατι νομιζεις τον πινω τον καφε σκετο?? Ειμαι τοσο γλυκος, που αμα βαλω και ζαχαρη θα παω τιποτα στο τελος (Μαλλον παραψωνιστηκα ε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:16 Ο jj! έγραψε: #28.217 15-09-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνεχίζω να σε υποπτεύομαι (δεν επηρεάζω). Αύριο έχουμε πρώτη ώρα, γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:19 Ο tsarachaf: #28.218 15-09-10 16:19 Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παλι εχω το απουσιολογιο δε θελω και ναι το ειπα στο λυκειαρχη αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:50 Η Isiliel έγραψε: #28.213 15-09-10 14:50 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:59 Ο Boom έγραψε: #28.214 15-09-10 15:59 Νομίζω πως βρήκα θέμα να γκρινιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:06 Ο jj! έγραψε: #28.215 15-09-10 16:06 Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο tsarachaf: #28.216 15-09-10 16:12 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τέλεια έγινε Click για ανάπτυξη... Ευτυχως... Γιατι δεν φανταζεσαι τι δουλεμα ειχε να πεσει αλλιως!!! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω!!! Καλα εσυ γιατι νομιζεις τον πινω τον καφε σκετο?? Ειμαι τοσο γλυκος, που αμα βαλω και ζαχαρη θα παω τιποτα στο τελος (Μαλλον παραψωνιστηκα ε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:16 Ο jj! έγραψε: #28.217 15-09-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνεχίζω να σε υποπτεύομαι (δεν επηρεάζω). Αύριο έχουμε πρώτη ώρα, γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:19 Ο tsarachaf: #28.218 15-09-10 16:19 Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα γιατι καλε??? Δειχνεις που σου λεω!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:59 Ο Boom έγραψε: #28.214 15-09-10 15:59 Νομίζω πως βρήκα θέμα να γκρινιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:06 Ο jj! έγραψε: #28.215 15-09-10 16:06 Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο tsarachaf: #28.216 15-09-10 16:12 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τέλεια έγινε Click για ανάπτυξη... Ευτυχως... Γιατι δεν φανταζεσαι τι δουλεμα ειχε να πεσει αλλιως!!! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω!!! Καλα εσυ γιατι νομιζεις τον πινω τον καφε σκετο?? Ειμαι τοσο γλυκος, που αμα βαλω και ζαχαρη θα παω τιποτα στο τελος (Μαλλον παραψωνιστηκα ε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:16 Ο jj! έγραψε: #28.217 15-09-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνεχίζω να σε υποπτεύομαι (δεν επηρεάζω). Αύριο έχουμε πρώτη ώρα, γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:19 Ο tsarachaf: #28.218 15-09-10 16:19 Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω πως βρήκα θέμα να γκρινιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:06 Ο jj! έγραψε: #28.215 15-09-10 16:06 Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο tsarachaf: #28.216 15-09-10 16:12 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τέλεια έγινε Click για ανάπτυξη... Ευτυχως... Γιατι δεν φανταζεσαι τι δουλεμα ειχε να πεσει αλλιως!!! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω!!! Καλα εσυ γιατι νομιζεις τον πινω τον καφε σκετο?? Ειμαι τοσο γλυκος, που αμα βαλω και ζαχαρη θα παω τιποτα στο τελος (Μαλλον παραψωνιστηκα ε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:16 Ο jj! έγραψε: #28.217 15-09-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνεχίζω να σε υποπτεύομαι (δεν επηρεάζω). Αύριο έχουμε πρώτη ώρα, γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:19 Ο tsarachaf: #28.218 15-09-10 16:19 Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο tsarachaf: #28.216 15-09-10 16:12 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τέλεια έγινε Click για ανάπτυξη... Ευτυχως... Γιατι δεν φανταζεσαι τι δουλεμα ειχε να πεσει αλλιως!!! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω!!! Καλα εσυ γιατι νομιζεις τον πινω τον καφε σκετο?? Ειμαι τοσο γλυκος, που αμα βαλω και ζαχαρη θα παω τιποτα στο τελος (Μαλλον παραψωνιστηκα ε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:16 Ο jj! έγραψε: #28.217 15-09-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνεχίζω να σε υποπτεύομαι (δεν επηρεάζω). Αύριο έχουμε πρώτη ώρα, γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:19 Ο tsarachaf: #28.218 15-09-10 16:19 Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ποπο, έχω πολύ άγχος για το νικητή του Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Τέλεια έγινε Click για ανάπτυξη... Ευτυχως... Γιατι δεν φανταζεσαι τι δουλεμα ειχε να πεσει αλλιως!!! Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Είσαι πολύ γλυκός τσαρατσαφούλη μου! Σ' ευχαριστώ. Μου έφτιαξες τη μέρα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω!!! Καλα εσυ γιατι νομιζεις τον πινω τον καφε σκετο?? Ειμαι τοσο γλυκος, που αμα βαλω και ζαχαρη θα παω τιποτα στο τελος (Μαλλον παραψωνιστηκα ε??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:16 Ο jj! έγραψε: #28.217 15-09-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνεχίζω να σε υποπτεύομαι (δεν επηρεάζω). Αύριο έχουμε πρώτη ώρα, γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2010 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:19 Ο tsarachaf: #28.218 15-09-10 16:19 Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Κι εγω... Ελπιζω να κερδισω... Αλλα δεν το βλεπω... Click για ανάπτυξη... Εγώ συνεχίζω να σε υποπτεύομαι (δεν επηρεάζω). Αύριο έχουμε πρώτη ώρα, γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:19 Ο tsarachaf: #28.218 15-09-10 16:19 Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μην νομιζεις... Κι εγω τους υποπτευομαι και τους 3 που εμειναν εκτος απο μενα... Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο jj! έγραψε: #28.219 15-09-10 16:24 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1409 1410 1411 1412 1413 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1411 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Γυμναστικη??? Τελεια!! Το αγαπημενο μου μαθημα περσι(γιατι κοντευα να σαπισω απο το καθισιο)!!! Click για ανάπτυξη... Ας είχες το δικό μας καθηγητή και θα σου 'λεγα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η gorgonokoritso: #28.220 15-09-10 16:31 κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κανει ψυχρα ή εγω κρυωνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.