Σκέψεις... I

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

prinCess.

Επιφανές μέλος

Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,089 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

Πατρεύς

Περιβόητο μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Eδω και μια βδομαδα μου λενε απο την δουλεια που εδωσα βιογραφικό οτι είμαι η πρώτη επικρατούσα και θα με ενημερώσουν την Τεταρτη(σημερα δηλαδή). Σήμερα με πηραν και με είπαν οτι προσέλαβαν μια συγγενή του αφεντικού.....Έλεος,τι με δουλεύουν μια βδομάδα τώρα????

Κι ακόμα δεν είδες τίποτα!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23,236 μηνύματα.
τι γίνεται όταν έχουμε πανσέληνο;;;;;;;;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.

Great Chaos

Περιβόητο μέλος

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,911 μηνύματα.
alllantin ο κλέφτης των avatar

Ο μικρός alllantin έπαιζε αμέριμνος, όταν είδε κάτι να χρυσοφέγγει διακριτικά στην απέραντη αμμουδιά του έρημου μυαλού του. Γεμάτος λαχτάρα, καθώς πίστεψε ότι βρήκε ένα καινούριο παιχνίδι για να διασκεδάσει την πλήξη που προκαλεί στον ανυπόφορα απαιτητικό εαυτό του, με τον οποίο είναι βαθιά ερωτευμένος και φοβάται μήπως εκείνος βαρεθεί και τον παρατήσει σύξυλο για κανένα νεαρούδι, όρμηξε σαν την κίσσα και άρπαξε αυτό που άστραφτε, πιστεύοντας, όπως όλοι οι ανόητοι στους αιώνες των αιώνων, ότι θα μπορούσε να είναι χρυσός. Ένα μπρούτζινο λυχνάρι αποκαλύφθηκε άξαφνα μπροστά στα έκπληκτα μάτια του alllantin και στην περιφρονητικά νωχελική κι υπεράνω ματιά του εαυτού του. Τότε ο alllantin σκέφτηκε πόσο υπέροχα σκουπίδι θα ένιωθε, αν κατάφερνε να κοιτάξει κατάματα εκείνο το υπεροπτικό βλέμμα κι υγράνθηκε στα πιο απόκρυφα σημεία της ψυχής του . Αφού κοίταξε γύρω του μήπως τον βλέπει κανείς, άρχισε να γυαλίζει το λυχνάρι, με την ελπίδα να μπορέσει να καθρεφτιστεί στην στιλπνή επιφάνειά του.

"ΠΟΙΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ???" ακούστηκε ξαφνικά μια στεντόρεια φωνή, με μια υφέρπουσα κρυφοαδερφίστικη χροιά που τον αναστάτωνε, για λόγους που δεν μπορούσε επακριβώς να προσδιορίσει. Ένα πελώριο τζίνι, με μορφή φρακταλικής ερυθροκίτρινης σπείρας που ξετυλιγόταν αέναα μέσα στο σκότος της Αβύσσου, ξεπρόβαλε γεμίζοντας τον χώρο μπροστά στα εκστατικά μάτια του alllantin, που ένιωθε τόσο μικρός κι ανήμπορος μπροστά στο στοιχειό, σε σημείο να νιώθει σχεδόν ερωτευμένος ή τουλάχιστον ξαναμμένος. Ενθυμούμενος την μακρινή ελληνική του καταγωγή, μιας και πριν κάμποσες γενιές ένας Έλληνας είχε εξαπατήσει τον Εβραίο προ προ προ προ προ πάππου του σε παιχνίδι με στημένα ζάρια και με στοίχημα τέσσερις καμήλες δρομείς που κόστιζαν μια περιουσία κι εκείνος προτίμησε να του πουλήσει την μοναχοκόρη του, προκειμένου να γλιτώσει τόσο τις καμήλες, όσο και την καθόλου ευκαταφρόνητη προίκα που θα έπρεπε ειδάλλως να της δώσει, σκεφτόταν ήδη τις ευχές που θα έκανε, χωρίς καν να νοιαστεί ποιο ακριβώς θα ήταν το αντίτιμο γι' αυτές.

"Ω τζίνι του Χάους, εσύ που είσαι πάνσοφο και πανίσχυρο", άρχισε να το γλύφει ασύστολα και βδελυρά, καθώς τα ελληνικά γονίδια είχαν επικρατήσει πάνω σε όλες τις ύποπτες επιμειξίες που είχαν καταλήξει στη μάταιη ύπαρξή του, "έχω τέσσερις ευχές να σου κάνω".

"ΡΕ ΚΑΝΑΓΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟ ΠΡΟ ΠΡΟ ΠΡΟ ΠΡΟ ΠΟ ...εχμ...ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ???" άστραψε και βρόντηξε το πνεύμα, "ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!", κατέληξε.
"Τρεις" ανταπάντησε ο alllantin.
"ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ"
"Δύο κι είκοσι πέντε"
"ΔΥΟ"
"We 've got a deal!!", έτριψε τα χέρια του ο alllantin.
"ΩΡΑΙΑ, ΑΚΟΥΩ", έκανε το πνεύμα, μ' έναν γλοιώδη τόνο στη φωνή, που οποιονδήποτε άλλον πλην ενός ελληνικής καταγωγής, θα τον είχε κάνει πολύ μα πολύ επιφυλακτικό.
"Θέλω βιλακοτεροπισινακαιτρεισμοντελεσγκόμενες" έκανε ο κουτοπόνηρος και χθαμαλός alllantin, προσπαθώντας να ξεγελάσει το Χάος και μ' ένα σμπάρο ν' αποκτήσει όλα τα ιδανικά ενός γνήσιου Έλληνος.
"Άλλο;", έκανε γλυκά, ύπουλα κι επιτέλους χαμηλόφωνα το Χάος.
"Θέλω να νιώσω τον υπέρτατο έρωτα και ηδονή, με τον λατρεμένο μου εαυτό..."
"ΕΓΙΝΕ" βρόντηξε το Χάος, πριν ο άλλος προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του και χτύπησε τελετουργικά δυο φορές παλαμάκια, πράγμα αρκετά αξιοθαύμαστο, εάν λάβει κανείς υπόψιν του το γεγονός ότι δεν διέθετε παλάμες.

Ο alllantin, χωρίς καλά καλά να πιστεύει στα μάτια του, βρέθηκε ξαφνικά στη βίλα του, πρώτη στο κύμα στην παραλία ενός γραφικού ορμίσκου, αραχτός σε μια σαιζ λονγκ δίπλα στην πισίνα με τους κρυφούς φωτισμοί, με τρεις δίμετρες μοντέλες να τον θωπεύουν, να τον κανακεύουν και να του σερβίρουν το κοκταίηλ του, ενώ ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα έβαφε χρυσό ένα ιστιοφόρο γιωτ, δεμένο σε ιδιωτική μαρίνα. "Ωραία τα κατάφερα", σκέφτηκε ο alllantin, "λες όμως το άτιμο χαοτικό τζίνι να με γέλασε στη δεύτερη ευχή;", ανυπόμονος να ζήσει τον υπέρτατο έρωτα με το λάγνο εαυτό του, αφού οι μοντέλες ήταν μόνο για να ζηλεύουν οι άλλοι όταν έβγαινε για clubbing.

Όμως, όπως γίνεται πάντοτε με τις αρπαχτές, το ειδύλλιο κράτησε για πολύ λίγο. Η βίλα ήταν αγορασμένη με στεγαστικό δάνειο 1.000.000 ευρώ με κυμαινόμενο επιτόκιο, το οποίο τα spreads είχαν ήδη εκτινάξει στο 146%. Το χτίσιμο στην παραλία ήταν παράνομο και το τοπικό κομματικό λαμόγιο απαιτούσε 100.000 ευρώ για να κάνει τα στραβά μάτια στην αυθαίρετη δόμηση. Σαν να μην έφτανε αυτό, κάποιος της πολεοδομίας, αφισοκολλητής του άλλου κόμματος, απειλούσε να εκδώσει εντολή κατεδάφισης, εάν δεν του έχωνε 50.000 ευρώ (ευτυχώς που δεν ήταν πια το κόμμα του στην εξουσία κι έκανε και σκόντο). Το γιωτ εμπλεκόταν σε διακίνηση κοκαΐνης και ο αδιάφθορος μπάτσος που τον πλησίασε απαιτούσε άλλα 30.000 ευρώ (ευτυχώς οι μπάτσοι είναι πάντοτε φτηνοί, αφού επιτελούν λειτούργημα) για να μην του το κατασχέσει και τον χώσει επιπλέον στη στενή. Οι μοντέλες ήταν Drug Queens, μάλιστα σχετικά προχωρημένης ηλικίας και απαιτούσαν από 50.000 ευρώ έκαστη για εγχείρηση αλλαγής φύλου, από 20.000 για προσθετική στήθους και από 10.000 για ρινοπλαστική, την οποία δεν είχαν ακριβώς ανάγκη αλλά το έκαναν για να τη βγουν στη Μισέλ, ενώ οι ρώσοι νταβατζήδες τους δεν αστειεύονταν καθόλου.

Όταν ο δόλιος ο alllantin έφτασε να μην ξέρει πού να κρυφτεί από τα χρέη, κι ενώ η δεύτερη ευχή δεν είχε ακόμη εκπληρωθεί, ένα πρωί ξαφνικά, την ώρα που έπινε τον καφέ του χωρίς ζάχαρη σε μια προσπάθεια λήψης μέτρων ανακούφισης της οικονομικής του κατάστασης, χτύπησε η πόρτα και στο κατώφλι εμφανίστηκε το Χαοτικό τζίνι με κουστουμάκι Yvais Saint Lorain κι έναν χαρτοφύλακα με το σήμα του ΔΝΤ (Δάνεια Νόμιμης Τοκογλυφίας). Ο δύστυχος alllantin δεν είχε κουράγιο ούτε καν να διαμαρτυρηθεί για τα χρέη που του φόρτωσε το πονηρό τζίνι, ενώ δεδομένης της κατάληξης της πρώτης του ευχής, προτιμούσε να ξεχάσει τη δεύτερη. Έπεσε λοιπόν στα γόνατα, εκλιπαρώντας το Χάος για βοήθεια κι έλεος, ιδιότητα που όλοι γνωρίζουμε ωστόσο, ότι το Χάος δεν διαθέτει.

"ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ, μικρέ ανόητε" κάγχασε χαιρέκακα το Χάος, με τρόπο που θα ανατρίχιαζε και ο ίδιος ο Μητσοτάκης. "Ήρθα για την εκπλήρωση της δεύτερης ευχής σου πρόστυχε", συνέχισε ενώ τα μάτια του γυάλιζαν σαν ... σαν... σαν...(τον Γιώργο Παπανδρέου τον ξέρετε; Ε, καμμία σχέση). "Όλοι ξέρουν πως για σένα η υπέρτατη ηδονή είναι η υποταγή, η κορυφαία σου απόλαυση είναι η ταπείνωση, η απόλυτη καύλα σου είναι να σέρνεσαι στα πατώματα και ορδές ξαναμένων φαντάρων να σε πατούν με αρβύλες Doc Martins. Από τούδε λοιπόν και στο εξής και μέχρι την αποπλήρωση του χρέους σου στην ΕΚΤ (Ενωμένοι Κωλομπαράδες Τραπεζίτες) θα τρως μειωμένη μερίδα ψωμιού μουχλιασμένου και θα πίνεις νερό στάσιμο, δεμένος στον πάγκο της γαλέρας με αλυσίδα 13 κρίκων, αφού καταργείται ο 14ος, θα τραβάς κουπί χωρίς δικαίωμα διεκδίκησης οκταώρου, ενώ ο εργοδότης σου θα έχει το δικαίωμα να σε πετάξει στους καρχαρίες χωρίς να σου δώσει αποζημίωση. Επιπλέον, θα σου χαράξουμε στο μέτωπο με καυτό σίδερο το Έμβλημα του Χάους, την ερυθροκίτρινη φρακταλική σπείρα. Αυτή θα είναι η πατρίδα σου, αυτή η σημαία σου, αυτήν θα προσκυνάς κι επιπλέον θα πληρώνεις αλητήριε φόρο υποτέλειας και δικαιώματα χρήσης, γιατί την έχω trademark".

Ο φτωχός και πτωχευμένος alllantin έβαλε τα κλάματα. "Έλα, μην κλαις", τον χτύπησε στον ώμο ο κουστουμάτος Χάουλας. Σκέψου μόνο όταν θα βρίσκεσαι σε τούτη την οικτρή κατάσταση, πόσο θα σε γουστάρει, πόσο θα σε ποθεί ο ψηλομύτης εαυτός σου. Θα είναι για πάντα ερωτευμένος έτσι μαζί σου, αυτό δεν ήθελες περισσότερο απ' όλα; Άλλωστε, εάν τα πράγματα πάνε κατ' ευχήν, σε περίπου 228 χρόνια τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν και θα μπορείς μια φορά την εβδομάδα να τρως ένα πιάτο χυλό. Έρχονται καλύτερες μέρες ρε κουτό...".

Η ιστορία που σας διηγήθηκα, είναι ίσως σκληρή και τραγική, είναι όμως άκρως διδακτική και οι γιαγιάδες την αφηγούνται στα μικρά παιδιά, τα βράδια όταν έχουν βαρεθεί το playstation, για να μάθουν τι παθαίνει όποιος αντιποιείται τα σύμβολα του Μεγάλου Χάους. Αιώνια καταδίκη περιμένει όποιον δεν νουθετηθεί από τούτη την ιστορία και κάνει το ίδιο λάθος με τον μικρό και απονήρευτο alllantin.

Καληνύχτα παιδάκια και τα χέρια έξω απ' την κουβέρτα, γιατί κι αυτό φορολογείται... :hehe: :teasing:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Νομίζω με μπέρδεψες!
Έχεις κανένα πλανήτη στο καρκίνο; Περαστικά σου...! :P

Ω ναι, ωροσκοπος:mad:
Αμ δεν περναει η μαλ@κια! Δυστυχως!:mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Phoebe

Διακεκριμένο μέλος

Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7,312 μηνύματα.
Ούτε μια μέρα δεν έμεινεεεεε!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
Ταξιδάκιιιιιιι!!!!!!!!! :clapup::clapup::clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,045 μηνύματα.
Σκέφτομαι να τα γράψω όλα εκει που δεν πιάνει, και να φάω όλα τα λεφτά μου διασκεδάζοντας μέχρι την συντέλεια του κόσμου το 2012 (ή το 2015 όταν υποτίθεται τελειώνει το πετρέλαιο κλπ κλπ). Αφού είναι μόλις 2-4 χρονάκια με όσα μάζεψα με αίμα τόσα χρόνια στην Αφρική, θα περάσουμε μπέικα. Αν όμως δεν έρθει η συντέλεια τότε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Αφιερωμενο στον Μπιλλακο!!! :D

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill

Επιφανές μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Έτσι βρήκες να με παρατήσεις; :(

Σε ενοχλησε το μετα μουσικης? :worry:
Υπαρχουν κι αλλοι τροποι, αν θες!
:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moonlight

Διάσημο μέλος

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,767 μηνύματα.
ευχαριστω θεουλη μου για τα καλα νεα για την υγεια του μπαμπα μου!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,043 μηνύματα.
H κυρία Κανέλλη δηλώνει υπερήφανη που έδιωξε την Pirelli από την Ελλάδα Δεν φταίνε τα μέλη του ΠΑΜΕ.Φταίει το κράτος που αφήνει διάφορες ομάδες να στραπατσάρουν τα δικαιώματα των πολλών
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill

Επιφανές μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
H κυρία Κανέλλη δηλώνει υπερήφανη που έδιωξε την Pirelli από την Ελλάδα Δεν φταίνε τα μέλη του ΠΑΜΕ.Φταίει το κράτος που αφήνει διάφορες ομάδες να στραπατσάρουν τα δικαιώματα των πολλών
φταίνε τα μέλη του ΕΛΑ :P
αχ αυτοί οι πολιτικοί της χώρας μας..Μακάρι να πίστευαν και αυτά που λένε..
Γι αυτό δεν ξέρω πόσο περήφανη είναι..

Όταν σοβαρευτούν ποτέ τους όλοι τους, μπορεί και να πάει μπροστά αυτή η χώρα, γιατί προς το παρόν έχουν το σύνθημα "εμπρός πίσω", όπως είπε και ο Κατακουζηνός.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,043 μηνύματα.
Γι αυτό δεν ξέρω πόσο περήφανη είναι..

Και η ειρωνεία είναι ότι για αυτό θα έπρεπε να ήταν περήφανη
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

alllantin

Νεοφερμένος

Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
Γι αυτό δεν ξέρω πόσο περήφανη είναι..

ομιτζι...

περηφανη ειμαι διαβαζα για ωρα και προσπαθουσα να καταλαβω γιατι ο μπιλλ αναφερεται στον ευατο του ως γενος θηλυκου.:P

σορρυ μπιλλακοοο!!:redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Achilles

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,699 μηνύματα.




Φάγανε τα λεφτά οι μεγαλοεργολάβοι,
οι τραπεζίτες,
οι δημόσιοι υπάλληλοι-λαμόγια,
οι τυχοδιώκτες επιχειρηματίες
και θα την πληρώσουν οι συνταξιούχοι
και οι χαμηλόμισθοι.

Ωραία τα καταφέρατε,
συγχαρητήρια.




 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Apro

Διάσημο μέλος

Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Tatoo artist και μας γράφει απο Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2,031 μηνύματα.
ο Apro, λέει, πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που....
αν τα καταφέρει, θα το ξέρεις....
θα το καταλάβεις....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

aggelikaki

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει απο Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα.
Γειά σας...ξέρει κανείς κανά θέμα που πέφτει στο κωστέα-γείτονα?είναι δύσκολα?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top