Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.456 εγγεγραμμένα μέλη και 3.567.361 μηνύματα σε 106.042 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 424 άτομα.
Now that your heart is pounding, energyyyy! "Lines are down"-Loudness. Έτσι, θετική ενέργεια και 500 σελίδες παθολογική ανατομική. Τι μας νοιάζει, είμαστε χαρούμενοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.081 μηνύματα.
Μ' αρέσει να μη λέω πολλά
μη λέω πολλά
μ' αρέσει να κοιτάω ψηλά
κοιτάω ψηλά στ' ατέλειωτα τραγούδια
με τη σκιά μου να πετώ, να πετώ
να πιάνω αστέρια στο βυθό
στο βυθό, βυθό της μουσικής σου
Κι όταν θα πέφτει η παγωνιά, η παγωνιά
να κάνω κύκλους σαν ολό, ολόγιομο
φεγγάρι στη σκηνή σου
Να 'ταν τα φώτα τα θαμπά, τα θαμπά
να 'ταν αστέρια φωτεινά, φωτεινά
στα χέρια να στ' αφήσω
Μάτια μου ψάξε να με βρεις, να με βρεις
ψάξε στους δρόμους της σιωπής
μοναχός θα σβήνω τη μορφή μου
Είμαι πολύ ευτυχισμένη που σε γνώρισα. Εσύ θα μείνεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Νοσηλευτής/ρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 32 μηνύματα.
Πας να δώσεις το εισιτήριο που χτύπησες μόλις πριν δέκα λεπτά και ισχύει για μιάμισι ώρα σε μια κυρία, κι αυτή σε κοιτάει σχεδόν με λύπηση..
"Δεν θέλω, έχω.."
Ε ρε ηλιθιότητα που έχει ο κόσμος!
Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.081 μηνύματα.
Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Νοσηλευτής/ρια και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 32 μηνύματα.
Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτης και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.