Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 03:58 Η Darkness έγραψε: #22.441 18-01-10 03:58 αναπτηρα:fss: :who: η πηγαινε σε καποιον γειτονα (αγορι φυσικα) και ζητα :fss::fss::fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:01 Η Pemptousia: #22.442 18-01-10 04:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αναπτηρα:fss: :who: η πηγαινε σε καποιον γειτονα (αγορι φυσικα) και ζητα :fss::fss::fss::fss: Click για ανάπτυξη... δεν έχω γαμώτο! -.-' σοφία... η ώρα είναι 4! ησύχασε κ ο από πάνω μου γαμώτο... :-/ μυστικο... για να γνωρίσω ποιοι έμεναν στην πολυκατοικια (ναι, τα αγόρια) πήγαινα κ τους ζητούσα από κάτι!!! :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:05 Η Darkness έγραψε: #22.443 18-01-10 04:05 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν έχω γαμώτο! -.-' σοφία... η ώρα είναι 4! ησύχασε κ ο από πάνω μου γαμώτο... :-/ μυστικο... για να γνωρίσω ποιοι έμεναν στην πολυκατοικια (ναι, τα αγόρια) πήγαινα κ τους ζητούσα από κάτι!!! :who: Click για ανάπτυξη... :who: δλδ τι τους ζητουσες? δωσε καμια ιδεα... μπραβο σου Γιωτα!!!!!!!!:xixi: αυτος που παιζει play station??? οταν πηγα Θεσσαλονικη χτυπησαμε το κουδουνι ενος παιδιου στις 5 :zilia: πηγαμε 3 κοπελες να δουμε αν ηταν και το δικο του καλοριφερ κλειστο :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:06 Ο thanous18: #22.444 18-01-10 04:06 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν έχω γαμώτο! -.-' σοφία... η ώρα είναι 4! ησύχασε κ ο από πάνω μου γαμώτο... :-/ μυστικο... για να γνωρίσω ποιοι έμεναν στην πολυκατοικια (ναι, τα αγόρια) πήγαινα κ τους ζητούσα από κάτι!!! :who: Click για ανάπτυξη... τι τασκα φοιτητες μενουν στην πολυκατοικια και κοιμουνται απο τα ξημερωματα? ωστε ετσι ε? ετσι εξηγειται που εμαθες τοσο καλες υπερτατες.. :fss::fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:09 Η Pemptousia: #22.445 18-01-10 04:09 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: δλδ τι τους ζητουσες? δωσε καμια ιδεα... μπραβο σου Γιωτα!!!!!!!!:xixi: αυτος που παιζει play station??? οταν πηγα Θεσσαλονικη χτυπησαμε το κουδουνι ενος παιδιου στις 5 :zilia: πηγαμε 3 κοπελες να δουμε αν ηταν και το δικο του καλοριφερ κλειστο :fss: Click για ανάπτυξη... εσύ είσαι χειρότερη από εμένα!! εδώ το έχω... αλλά θα καταπιέσω τον πονηρό εαυτό μου... από το παλιό, κλασσίκο κ αγαπημένο "ζάχαρη" (άλλο που είχα ένα κιλό στο σπίτι), μέχρι σκάλα (από αυτόν που παίζει playstasion)... οινόπνευμα... καλαμάκι για τον καφέ (άλλο που δεν πίνω...)!!! το κάνω κ στα σπίτια των φίλων μου, στο άκυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:12 Η Darkness έγραψε: #22.446 18-01-10 04:12 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εσύ είσαι χειρότερη από εμένα!! εδώ το έχω... αλλά θα καταπιέσω τον πονηρό εαυτό μου... από το παλιό, κλασσίκο κ αγαπημένο "ζάχαρη" (άλλο που είχα ένα κιλό στο σπίτι), μέχρι σκάλα (από αυτόν που παίζει playstasion)... οινόπνευμα... καλαμάκι για τον καφέ (άλλο που δεν πίνω...)!!! το κάνω κ στα σπίτια των φίλων μου, στο άκυρο!! Click για ανάπτυξη... πες το ρε... οι φιλες μου φταινε, οχι εγω.. εκεινη την μερα ειχαμε σπασει και το κρεβατι της φιλης μου :who: ωραιο αυτο με το οινοπνευμα.... εγω δεν ελεξα ακομη ποιοι μενουν απο πανω μου αλλα στον οροφο μου εχει μονο παππουδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:13 Η mindcircus: #22.447 18-01-10 04:13 I can feel it coming in the air tonight, Oh Lord I've been waiting for this moment, all my life, Oh Lord Can you feel it coming in the air tonight, Oh Lord, Oh Lord... And I've been waiting for this moment all my life, Oh Lord... Well I remember, I remember don't worry How could I ever forget, it's the first time, the last time we ever met But I know the reason why you keep your silence up, no you don't fool me The hurt doesn't show; but the pain still grows It's no stranger to you or me ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:15 Η Pemptousia: #22.448 18-01-10 04:15 πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι τασκα φοιτητες μενουν στην πολυκατοικια και κοιμουνται απο τα ξημερωματα? ωστε ετσι ε? ετσι εξηγειται που εμαθες τοσο καλες υπερτατες.. :fss::fss::fss: Click για ανάπτυξη... όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:18 Ο thanous18: #22.449 18-01-10 04:18 ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:22 Η Pemptousia: #22.450 18-01-10 04:22 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #22.451 18-01-10 04:23 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Click για ανάπτυξη... βασικα ειναι σιδερενιο και σπασαμε τα ποτηρακια απο τα ποδαρακια που εχει απο κατω το κρεβατι... δε θυμαμαι τι καναμε εκεινη την στιγμη καναμε πολλα.. 6 ατομα ειμασταν πανω χαζα καναμε ρε.. η μια χοροπηδουσε, η αλλη μολις ειχε χυσει τον καφε της...εγω προσπαθουσα να φτασω κατι κερια απο ενα τραπεζακι και με τραβουσαν για να μη τα φτασω, η 2 γαργαλιοντουσαν..και η μια τσιριζε για τον καφε λογικο να σπασει σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:25 Ο thanous18: #22.452 18-01-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Click για ανάπτυξη... και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:26 Η Pemptousia: #22.453 18-01-10 04:26 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Click για ανάπτυξη... ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:28 Ο thanous18: #22.454 18-01-10 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Click για ανάπτυξη... ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:30 Η Darkness έγραψε: #22.455 18-01-10 04:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Click για ανάπτυξη... καναμε πλακα, δε θελαμε να φανουμε προστυχες δε ξερω τι χαβας μας ειχε πιασει:!:::!::!: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Click για ανάπτυξη... σιγα μη δε χαιροσουν εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:20 Η _DORA_ έγραψε: #22.456 18-01-10 11:20 ...ότι αυτή η βδομάδα θα είναι απαίσια.....άντε να περάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:30 Ο Γιώργος έγραψε: #22.457 18-01-10 12:30 Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38 Η pauline έγραψε: #22.458 18-01-10 12:38 περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αναπτηρα:fss: :who: η πηγαινε σε καποιον γειτονα (αγορι φυσικα) και ζητα :fss::fss::fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:01 Η Pemptousia: #22.442 18-01-10 04:01 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αναπτηρα:fss: :who: η πηγαινε σε καποιον γειτονα (αγορι φυσικα) και ζητα :fss::fss::fss::fss: Click για ανάπτυξη... δεν έχω γαμώτο! -.-' σοφία... η ώρα είναι 4! ησύχασε κ ο από πάνω μου γαμώτο... :-/ μυστικο... για να γνωρίσω ποιοι έμεναν στην πολυκατοικια (ναι, τα αγόρια) πήγαινα κ τους ζητούσα από κάτι!!! :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:05 Η Darkness έγραψε: #22.443 18-01-10 04:05 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν έχω γαμώτο! -.-' σοφία... η ώρα είναι 4! ησύχασε κ ο από πάνω μου γαμώτο... :-/ μυστικο... για να γνωρίσω ποιοι έμεναν στην πολυκατοικια (ναι, τα αγόρια) πήγαινα κ τους ζητούσα από κάτι!!! :who: Click για ανάπτυξη... :who: δλδ τι τους ζητουσες? δωσε καμια ιδεα... μπραβο σου Γιωτα!!!!!!!!:xixi: αυτος που παιζει play station??? οταν πηγα Θεσσαλονικη χτυπησαμε το κουδουνι ενος παιδιου στις 5 :zilia: πηγαμε 3 κοπελες να δουμε αν ηταν και το δικο του καλοριφερ κλειστο :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:06 Ο thanous18: #22.444 18-01-10 04:06 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν έχω γαμώτο! -.-' σοφία... η ώρα είναι 4! ησύχασε κ ο από πάνω μου γαμώτο... :-/ μυστικο... για να γνωρίσω ποιοι έμεναν στην πολυκατοικια (ναι, τα αγόρια) πήγαινα κ τους ζητούσα από κάτι!!! :who: Click για ανάπτυξη... τι τασκα φοιτητες μενουν στην πολυκατοικια και κοιμουνται απο τα ξημερωματα? ωστε ετσι ε? ετσι εξηγειται που εμαθες τοσο καλες υπερτατες.. :fss::fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:09 Η Pemptousia: #22.445 18-01-10 04:09 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: δλδ τι τους ζητουσες? δωσε καμια ιδεα... μπραβο σου Γιωτα!!!!!!!!:xixi: αυτος που παιζει play station??? οταν πηγα Θεσσαλονικη χτυπησαμε το κουδουνι ενος παιδιου στις 5 :zilia: πηγαμε 3 κοπελες να δουμε αν ηταν και το δικο του καλοριφερ κλειστο :fss: Click για ανάπτυξη... εσύ είσαι χειρότερη από εμένα!! εδώ το έχω... αλλά θα καταπιέσω τον πονηρό εαυτό μου... από το παλιό, κλασσίκο κ αγαπημένο "ζάχαρη" (άλλο που είχα ένα κιλό στο σπίτι), μέχρι σκάλα (από αυτόν που παίζει playstasion)... οινόπνευμα... καλαμάκι για τον καφέ (άλλο που δεν πίνω...)!!! το κάνω κ στα σπίτια των φίλων μου, στο άκυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:12 Η Darkness έγραψε: #22.446 18-01-10 04:12 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εσύ είσαι χειρότερη από εμένα!! εδώ το έχω... αλλά θα καταπιέσω τον πονηρό εαυτό μου... από το παλιό, κλασσίκο κ αγαπημένο "ζάχαρη" (άλλο που είχα ένα κιλό στο σπίτι), μέχρι σκάλα (από αυτόν που παίζει playstasion)... οινόπνευμα... καλαμάκι για τον καφέ (άλλο που δεν πίνω...)!!! το κάνω κ στα σπίτια των φίλων μου, στο άκυρο!! Click για ανάπτυξη... πες το ρε... οι φιλες μου φταινε, οχι εγω.. εκεινη την μερα ειχαμε σπασει και το κρεβατι της φιλης μου :who: ωραιο αυτο με το οινοπνευμα.... εγω δεν ελεξα ακομη ποιοι μενουν απο πανω μου αλλα στον οροφο μου εχει μονο παππουδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:13 Η mindcircus: #22.447 18-01-10 04:13 I can feel it coming in the air tonight, Oh Lord I've been waiting for this moment, all my life, Oh Lord Can you feel it coming in the air tonight, Oh Lord, Oh Lord... And I've been waiting for this moment all my life, Oh Lord... Well I remember, I remember don't worry How could I ever forget, it's the first time, the last time we ever met But I know the reason why you keep your silence up, no you don't fool me The hurt doesn't show; but the pain still grows It's no stranger to you or me ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:15 Η Pemptousia: #22.448 18-01-10 04:15 πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι τασκα φοιτητες μενουν στην πολυκατοικια και κοιμουνται απο τα ξημερωματα? ωστε ετσι ε? ετσι εξηγειται που εμαθες τοσο καλες υπερτατες.. :fss::fss::fss: Click για ανάπτυξη... όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:18 Ο thanous18: #22.449 18-01-10 04:18 ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:22 Η Pemptousia: #22.450 18-01-10 04:22 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #22.451 18-01-10 04:23 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Click για ανάπτυξη... βασικα ειναι σιδερενιο και σπασαμε τα ποτηρακια απο τα ποδαρακια που εχει απο κατω το κρεβατι... δε θυμαμαι τι καναμε εκεινη την στιγμη καναμε πολλα.. 6 ατομα ειμασταν πανω χαζα καναμε ρε.. η μια χοροπηδουσε, η αλλη μολις ειχε χυσει τον καφε της...εγω προσπαθουσα να φτασω κατι κερια απο ενα τραπεζακι και με τραβουσαν για να μη τα φτασω, η 2 γαργαλιοντουσαν..και η μια τσιριζε για τον καφε λογικο να σπασει σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:25 Ο thanous18: #22.452 18-01-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Click για ανάπτυξη... και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:26 Η Pemptousia: #22.453 18-01-10 04:26 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Click για ανάπτυξη... ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:28 Ο thanous18: #22.454 18-01-10 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Click για ανάπτυξη... ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:30 Η Darkness έγραψε: #22.455 18-01-10 04:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Click για ανάπτυξη... καναμε πλακα, δε θελαμε να φανουμε προστυχες δε ξερω τι χαβας μας ειχε πιασει:!:::!::!: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Click για ανάπτυξη... σιγα μη δε χαιροσουν εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:20 Η _DORA_ έγραψε: #22.456 18-01-10 11:20 ...ότι αυτή η βδομάδα θα είναι απαίσια.....άντε να περάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:30 Ο Γιώργος έγραψε: #22.457 18-01-10 12:30 Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38 Η pauline έγραψε: #22.458 18-01-10 12:38 περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αναπτηρα:fss: :who: η πηγαινε σε καποιον γειτονα (αγορι φυσικα) και ζητα :fss::fss::fss::fss: Click για ανάπτυξη... δεν έχω γαμώτο! -.-' σοφία... η ώρα είναι 4! ησύχασε κ ο από πάνω μου γαμώτο... :-/ μυστικο... για να γνωρίσω ποιοι έμεναν στην πολυκατοικια (ναι, τα αγόρια) πήγαινα κ τους ζητούσα από κάτι!!! :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:05 Η Darkness έγραψε: #22.443 18-01-10 04:05 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν έχω γαμώτο! -.-' σοφία... η ώρα είναι 4! ησύχασε κ ο από πάνω μου γαμώτο... :-/ μυστικο... για να γνωρίσω ποιοι έμεναν στην πολυκατοικια (ναι, τα αγόρια) πήγαινα κ τους ζητούσα από κάτι!!! :who: Click για ανάπτυξη... :who: δλδ τι τους ζητουσες? δωσε καμια ιδεα... μπραβο σου Γιωτα!!!!!!!!:xixi: αυτος που παιζει play station??? οταν πηγα Θεσσαλονικη χτυπησαμε το κουδουνι ενος παιδιου στις 5 :zilia: πηγαμε 3 κοπελες να δουμε αν ηταν και το δικο του καλοριφερ κλειστο :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:06 Ο thanous18: #22.444 18-01-10 04:06 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν έχω γαμώτο! -.-' σοφία... η ώρα είναι 4! ησύχασε κ ο από πάνω μου γαμώτο... :-/ μυστικο... για να γνωρίσω ποιοι έμεναν στην πολυκατοικια (ναι, τα αγόρια) πήγαινα κ τους ζητούσα από κάτι!!! :who: Click για ανάπτυξη... τι τασκα φοιτητες μενουν στην πολυκατοικια και κοιμουνται απο τα ξημερωματα? ωστε ετσι ε? ετσι εξηγειται που εμαθες τοσο καλες υπερτατες.. :fss::fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:09 Η Pemptousia: #22.445 18-01-10 04:09 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: δλδ τι τους ζητουσες? δωσε καμια ιδεα... μπραβο σου Γιωτα!!!!!!!!:xixi: αυτος που παιζει play station??? οταν πηγα Θεσσαλονικη χτυπησαμε το κουδουνι ενος παιδιου στις 5 :zilia: πηγαμε 3 κοπελες να δουμε αν ηταν και το δικο του καλοριφερ κλειστο :fss: Click για ανάπτυξη... εσύ είσαι χειρότερη από εμένα!! εδώ το έχω... αλλά θα καταπιέσω τον πονηρό εαυτό μου... από το παλιό, κλασσίκο κ αγαπημένο "ζάχαρη" (άλλο που είχα ένα κιλό στο σπίτι), μέχρι σκάλα (από αυτόν που παίζει playstasion)... οινόπνευμα... καλαμάκι για τον καφέ (άλλο που δεν πίνω...)!!! το κάνω κ στα σπίτια των φίλων μου, στο άκυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:12 Η Darkness έγραψε: #22.446 18-01-10 04:12 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εσύ είσαι χειρότερη από εμένα!! εδώ το έχω... αλλά θα καταπιέσω τον πονηρό εαυτό μου... από το παλιό, κλασσίκο κ αγαπημένο "ζάχαρη" (άλλο που είχα ένα κιλό στο σπίτι), μέχρι σκάλα (από αυτόν που παίζει playstasion)... οινόπνευμα... καλαμάκι για τον καφέ (άλλο που δεν πίνω...)!!! το κάνω κ στα σπίτια των φίλων μου, στο άκυρο!! Click για ανάπτυξη... πες το ρε... οι φιλες μου φταινε, οχι εγω.. εκεινη την μερα ειχαμε σπασει και το κρεβατι της φιλης μου :who: ωραιο αυτο με το οινοπνευμα.... εγω δεν ελεξα ακομη ποιοι μενουν απο πανω μου αλλα στον οροφο μου εχει μονο παππουδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:13 Η mindcircus: #22.447 18-01-10 04:13 I can feel it coming in the air tonight, Oh Lord I've been waiting for this moment, all my life, Oh Lord Can you feel it coming in the air tonight, Oh Lord, Oh Lord... And I've been waiting for this moment all my life, Oh Lord... Well I remember, I remember don't worry How could I ever forget, it's the first time, the last time we ever met But I know the reason why you keep your silence up, no you don't fool me The hurt doesn't show; but the pain still grows It's no stranger to you or me ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:15 Η Pemptousia: #22.448 18-01-10 04:15 πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι τασκα φοιτητες μενουν στην πολυκατοικια και κοιμουνται απο τα ξημερωματα? ωστε ετσι ε? ετσι εξηγειται που εμαθες τοσο καλες υπερτατες.. :fss::fss::fss: Click για ανάπτυξη... όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:18 Ο thanous18: #22.449 18-01-10 04:18 ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:22 Η Pemptousia: #22.450 18-01-10 04:22 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #22.451 18-01-10 04:23 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Click για ανάπτυξη... βασικα ειναι σιδερενιο και σπασαμε τα ποτηρακια απο τα ποδαρακια που εχει απο κατω το κρεβατι... δε θυμαμαι τι καναμε εκεινη την στιγμη καναμε πολλα.. 6 ατομα ειμασταν πανω χαζα καναμε ρε.. η μια χοροπηδουσε, η αλλη μολις ειχε χυσει τον καφε της...εγω προσπαθουσα να φτασω κατι κερια απο ενα τραπεζακι και με τραβουσαν για να μη τα φτασω, η 2 γαργαλιοντουσαν..και η μια τσιριζε για τον καφε λογικο να σπασει σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:25 Ο thanous18: #22.452 18-01-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Click για ανάπτυξη... και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:26 Η Pemptousia: #22.453 18-01-10 04:26 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Click για ανάπτυξη... ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:28 Ο thanous18: #22.454 18-01-10 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Click για ανάπτυξη... ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:30 Η Darkness έγραψε: #22.455 18-01-10 04:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Click για ανάπτυξη... καναμε πλακα, δε θελαμε να φανουμε προστυχες δε ξερω τι χαβας μας ειχε πιασει:!:::!::!: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Click για ανάπτυξη... σιγα μη δε χαιροσουν εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:20 Η _DORA_ έγραψε: #22.456 18-01-10 11:20 ...ότι αυτή η βδομάδα θα είναι απαίσια.....άντε να περάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:30 Ο Γιώργος έγραψε: #22.457 18-01-10 12:30 Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38 Η pauline έγραψε: #22.458 18-01-10 12:38 περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν έχω γαμώτο! -.-' σοφία... η ώρα είναι 4! ησύχασε κ ο από πάνω μου γαμώτο... :-/ μυστικο... για να γνωρίσω ποιοι έμεναν στην πολυκατοικια (ναι, τα αγόρια) πήγαινα κ τους ζητούσα από κάτι!!! :who: Click για ανάπτυξη... :who: δλδ τι τους ζητουσες? δωσε καμια ιδεα... μπραβο σου Γιωτα!!!!!!!!:xixi: αυτος που παιζει play station??? οταν πηγα Θεσσαλονικη χτυπησαμε το κουδουνι ενος παιδιου στις 5 :zilia: πηγαμε 3 κοπελες να δουμε αν ηταν και το δικο του καλοριφερ κλειστο :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:06 Ο thanous18: #22.444 18-01-10 04:06 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν έχω γαμώτο! -.-' σοφία... η ώρα είναι 4! ησύχασε κ ο από πάνω μου γαμώτο... :-/ μυστικο... για να γνωρίσω ποιοι έμεναν στην πολυκατοικια (ναι, τα αγόρια) πήγαινα κ τους ζητούσα από κάτι!!! :who: Click για ανάπτυξη... τι τασκα φοιτητες μενουν στην πολυκατοικια και κοιμουνται απο τα ξημερωματα? ωστε ετσι ε? ετσι εξηγειται που εμαθες τοσο καλες υπερτατες.. :fss::fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:09 Η Pemptousia: #22.445 18-01-10 04:09 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: δλδ τι τους ζητουσες? δωσε καμια ιδεα... μπραβο σου Γιωτα!!!!!!!!:xixi: αυτος που παιζει play station??? οταν πηγα Θεσσαλονικη χτυπησαμε το κουδουνι ενος παιδιου στις 5 :zilia: πηγαμε 3 κοπελες να δουμε αν ηταν και το δικο του καλοριφερ κλειστο :fss: Click για ανάπτυξη... εσύ είσαι χειρότερη από εμένα!! εδώ το έχω... αλλά θα καταπιέσω τον πονηρό εαυτό μου... από το παλιό, κλασσίκο κ αγαπημένο "ζάχαρη" (άλλο που είχα ένα κιλό στο σπίτι), μέχρι σκάλα (από αυτόν που παίζει playstasion)... οινόπνευμα... καλαμάκι για τον καφέ (άλλο που δεν πίνω...)!!! το κάνω κ στα σπίτια των φίλων μου, στο άκυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:12 Η Darkness έγραψε: #22.446 18-01-10 04:12 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εσύ είσαι χειρότερη από εμένα!! εδώ το έχω... αλλά θα καταπιέσω τον πονηρό εαυτό μου... από το παλιό, κλασσίκο κ αγαπημένο "ζάχαρη" (άλλο που είχα ένα κιλό στο σπίτι), μέχρι σκάλα (από αυτόν που παίζει playstasion)... οινόπνευμα... καλαμάκι για τον καφέ (άλλο που δεν πίνω...)!!! το κάνω κ στα σπίτια των φίλων μου, στο άκυρο!! Click για ανάπτυξη... πες το ρε... οι φιλες μου φταινε, οχι εγω.. εκεινη την μερα ειχαμε σπασει και το κρεβατι της φιλης μου :who: ωραιο αυτο με το οινοπνευμα.... εγω δεν ελεξα ακομη ποιοι μενουν απο πανω μου αλλα στον οροφο μου εχει μονο παππουδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:13 Η mindcircus: #22.447 18-01-10 04:13 I can feel it coming in the air tonight, Oh Lord I've been waiting for this moment, all my life, Oh Lord Can you feel it coming in the air tonight, Oh Lord, Oh Lord... And I've been waiting for this moment all my life, Oh Lord... Well I remember, I remember don't worry How could I ever forget, it's the first time, the last time we ever met But I know the reason why you keep your silence up, no you don't fool me The hurt doesn't show; but the pain still grows It's no stranger to you or me ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:15 Η Pemptousia: #22.448 18-01-10 04:15 πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι τασκα φοιτητες μενουν στην πολυκατοικια και κοιμουνται απο τα ξημερωματα? ωστε ετσι ε? ετσι εξηγειται που εμαθες τοσο καλες υπερτατες.. :fss::fss::fss: Click για ανάπτυξη... όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:18 Ο thanous18: #22.449 18-01-10 04:18 ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:22 Η Pemptousia: #22.450 18-01-10 04:22 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #22.451 18-01-10 04:23 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Click για ανάπτυξη... βασικα ειναι σιδερενιο και σπασαμε τα ποτηρακια απο τα ποδαρακια που εχει απο κατω το κρεβατι... δε θυμαμαι τι καναμε εκεινη την στιγμη καναμε πολλα.. 6 ατομα ειμασταν πανω χαζα καναμε ρε.. η μια χοροπηδουσε, η αλλη μολις ειχε χυσει τον καφε της...εγω προσπαθουσα να φτασω κατι κερια απο ενα τραπεζακι και με τραβουσαν για να μη τα φτασω, η 2 γαργαλιοντουσαν..και η μια τσιριζε για τον καφε λογικο να σπασει σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:25 Ο thanous18: #22.452 18-01-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Click για ανάπτυξη... και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:26 Η Pemptousia: #22.453 18-01-10 04:26 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Click για ανάπτυξη... ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:28 Ο thanous18: #22.454 18-01-10 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Click για ανάπτυξη... ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:30 Η Darkness έγραψε: #22.455 18-01-10 04:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Click για ανάπτυξη... καναμε πλακα, δε θελαμε να φανουμε προστυχες δε ξερω τι χαβας μας ειχε πιασει:!:::!::!: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Click για ανάπτυξη... σιγα μη δε χαιροσουν εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:20 Η _DORA_ έγραψε: #22.456 18-01-10 11:20 ...ότι αυτή η βδομάδα θα είναι απαίσια.....άντε να περάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:30 Ο Γιώργος έγραψε: #22.457 18-01-10 12:30 Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38 Η pauline έγραψε: #22.458 18-01-10 12:38 περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν έχω γαμώτο! -.-' σοφία... η ώρα είναι 4! ησύχασε κ ο από πάνω μου γαμώτο... :-/ μυστικο... για να γνωρίσω ποιοι έμεναν στην πολυκατοικια (ναι, τα αγόρια) πήγαινα κ τους ζητούσα από κάτι!!! :who: Click για ανάπτυξη... τι τασκα φοιτητες μενουν στην πολυκατοικια και κοιμουνται απο τα ξημερωματα? ωστε ετσι ε? ετσι εξηγειται που εμαθες τοσο καλες υπερτατες.. :fss::fss::fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:09 Η Pemptousia: #22.445 18-01-10 04:09 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: δλδ τι τους ζητουσες? δωσε καμια ιδεα... μπραβο σου Γιωτα!!!!!!!!:xixi: αυτος που παιζει play station??? οταν πηγα Θεσσαλονικη χτυπησαμε το κουδουνι ενος παιδιου στις 5 :zilia: πηγαμε 3 κοπελες να δουμε αν ηταν και το δικο του καλοριφερ κλειστο :fss: Click για ανάπτυξη... εσύ είσαι χειρότερη από εμένα!! εδώ το έχω... αλλά θα καταπιέσω τον πονηρό εαυτό μου... από το παλιό, κλασσίκο κ αγαπημένο "ζάχαρη" (άλλο που είχα ένα κιλό στο σπίτι), μέχρι σκάλα (από αυτόν που παίζει playstasion)... οινόπνευμα... καλαμάκι για τον καφέ (άλλο που δεν πίνω...)!!! το κάνω κ στα σπίτια των φίλων μου, στο άκυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:12 Η Darkness έγραψε: #22.446 18-01-10 04:12 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εσύ είσαι χειρότερη από εμένα!! εδώ το έχω... αλλά θα καταπιέσω τον πονηρό εαυτό μου... από το παλιό, κλασσίκο κ αγαπημένο "ζάχαρη" (άλλο που είχα ένα κιλό στο σπίτι), μέχρι σκάλα (από αυτόν που παίζει playstasion)... οινόπνευμα... καλαμάκι για τον καφέ (άλλο που δεν πίνω...)!!! το κάνω κ στα σπίτια των φίλων μου, στο άκυρο!! Click για ανάπτυξη... πες το ρε... οι φιλες μου φταινε, οχι εγω.. εκεινη την μερα ειχαμε σπασει και το κρεβατι της φιλης μου :who: ωραιο αυτο με το οινοπνευμα.... εγω δεν ελεξα ακομη ποιοι μενουν απο πανω μου αλλα στον οροφο μου εχει μονο παππουδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:13 Η mindcircus: #22.447 18-01-10 04:13 I can feel it coming in the air tonight, Oh Lord I've been waiting for this moment, all my life, Oh Lord Can you feel it coming in the air tonight, Oh Lord, Oh Lord... And I've been waiting for this moment all my life, Oh Lord... Well I remember, I remember don't worry How could I ever forget, it's the first time, the last time we ever met But I know the reason why you keep your silence up, no you don't fool me The hurt doesn't show; but the pain still grows It's no stranger to you or me ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:15 Η Pemptousia: #22.448 18-01-10 04:15 πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι τασκα φοιτητες μενουν στην πολυκατοικια και κοιμουνται απο τα ξημερωματα? ωστε ετσι ε? ετσι εξηγειται που εμαθες τοσο καλες υπερτατες.. :fss::fss::fss: Click για ανάπτυξη... όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:18 Ο thanous18: #22.449 18-01-10 04:18 ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:22 Η Pemptousia: #22.450 18-01-10 04:22 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #22.451 18-01-10 04:23 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Click για ανάπτυξη... βασικα ειναι σιδερενιο και σπασαμε τα ποτηρακια απο τα ποδαρακια που εχει απο κατω το κρεβατι... δε θυμαμαι τι καναμε εκεινη την στιγμη καναμε πολλα.. 6 ατομα ειμασταν πανω χαζα καναμε ρε.. η μια χοροπηδουσε, η αλλη μολις ειχε χυσει τον καφε της...εγω προσπαθουσα να φτασω κατι κερια απο ενα τραπεζακι και με τραβουσαν για να μη τα φτασω, η 2 γαργαλιοντουσαν..και η μια τσιριζε για τον καφε λογικο να σπασει σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:25 Ο thanous18: #22.452 18-01-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Click για ανάπτυξη... και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:26 Η Pemptousia: #22.453 18-01-10 04:26 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Click για ανάπτυξη... ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:28 Ο thanous18: #22.454 18-01-10 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Click για ανάπτυξη... ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:30 Η Darkness έγραψε: #22.455 18-01-10 04:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Click για ανάπτυξη... καναμε πλακα, δε θελαμε να φανουμε προστυχες δε ξερω τι χαβας μας ειχε πιασει:!:::!::!: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Click για ανάπτυξη... σιγα μη δε χαιροσουν εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:20 Η _DORA_ έγραψε: #22.456 18-01-10 11:20 ...ότι αυτή η βδομάδα θα είναι απαίσια.....άντε να περάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:30 Ο Γιώργος έγραψε: #22.457 18-01-10 12:30 Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38 Η pauline έγραψε: #22.458 18-01-10 12:38 περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :who: δλδ τι τους ζητουσες? δωσε καμια ιδεα... μπραβο σου Γιωτα!!!!!!!!:xixi: αυτος που παιζει play station??? οταν πηγα Θεσσαλονικη χτυπησαμε το κουδουνι ενος παιδιου στις 5 :zilia: πηγαμε 3 κοπελες να δουμε αν ηταν και το δικο του καλοριφερ κλειστο :fss: Click για ανάπτυξη... εσύ είσαι χειρότερη από εμένα!! εδώ το έχω... αλλά θα καταπιέσω τον πονηρό εαυτό μου... από το παλιό, κλασσίκο κ αγαπημένο "ζάχαρη" (άλλο που είχα ένα κιλό στο σπίτι), μέχρι σκάλα (από αυτόν που παίζει playstasion)... οινόπνευμα... καλαμάκι για τον καφέ (άλλο που δεν πίνω...)!!! το κάνω κ στα σπίτια των φίλων μου, στο άκυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:12 Η Darkness έγραψε: #22.446 18-01-10 04:12 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εσύ είσαι χειρότερη από εμένα!! εδώ το έχω... αλλά θα καταπιέσω τον πονηρό εαυτό μου... από το παλιό, κλασσίκο κ αγαπημένο "ζάχαρη" (άλλο που είχα ένα κιλό στο σπίτι), μέχρι σκάλα (από αυτόν που παίζει playstasion)... οινόπνευμα... καλαμάκι για τον καφέ (άλλο που δεν πίνω...)!!! το κάνω κ στα σπίτια των φίλων μου, στο άκυρο!! Click για ανάπτυξη... πες το ρε... οι φιλες μου φταινε, οχι εγω.. εκεινη την μερα ειχαμε σπασει και το κρεβατι της φιλης μου :who: ωραιο αυτο με το οινοπνευμα.... εγω δεν ελεξα ακομη ποιοι μενουν απο πανω μου αλλα στον οροφο μου εχει μονο παππουδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:13 Η mindcircus: #22.447 18-01-10 04:13 I can feel it coming in the air tonight, Oh Lord I've been waiting for this moment, all my life, Oh Lord Can you feel it coming in the air tonight, Oh Lord, Oh Lord... And I've been waiting for this moment all my life, Oh Lord... Well I remember, I remember don't worry How could I ever forget, it's the first time, the last time we ever met But I know the reason why you keep your silence up, no you don't fool me The hurt doesn't show; but the pain still grows It's no stranger to you or me ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:15 Η Pemptousia: #22.448 18-01-10 04:15 πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι τασκα φοιτητες μενουν στην πολυκατοικια και κοιμουνται απο τα ξημερωματα? ωστε ετσι ε? ετσι εξηγειται που εμαθες τοσο καλες υπερτατες.. :fss::fss::fss: Click για ανάπτυξη... όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:18 Ο thanous18: #22.449 18-01-10 04:18 ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:22 Η Pemptousia: #22.450 18-01-10 04:22 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #22.451 18-01-10 04:23 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Click για ανάπτυξη... βασικα ειναι σιδερενιο και σπασαμε τα ποτηρακια απο τα ποδαρακια που εχει απο κατω το κρεβατι... δε θυμαμαι τι καναμε εκεινη την στιγμη καναμε πολλα.. 6 ατομα ειμασταν πανω χαζα καναμε ρε.. η μια χοροπηδουσε, η αλλη μολις ειχε χυσει τον καφε της...εγω προσπαθουσα να φτασω κατι κερια απο ενα τραπεζακι και με τραβουσαν για να μη τα φτασω, η 2 γαργαλιοντουσαν..και η μια τσιριζε για τον καφε λογικο να σπασει σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:25 Ο thanous18: #22.452 18-01-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Click για ανάπτυξη... και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:26 Η Pemptousia: #22.453 18-01-10 04:26 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Click για ανάπτυξη... ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:28 Ο thanous18: #22.454 18-01-10 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Click για ανάπτυξη... ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:30 Η Darkness έγραψε: #22.455 18-01-10 04:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Click για ανάπτυξη... καναμε πλακα, δε θελαμε να φανουμε προστυχες δε ξερω τι χαβας μας ειχε πιασει:!:::!::!: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Click για ανάπτυξη... σιγα μη δε χαιροσουν εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:20 Η _DORA_ έγραψε: #22.456 18-01-10 11:20 ...ότι αυτή η βδομάδα θα είναι απαίσια.....άντε να περάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:30 Ο Γιώργος έγραψε: #22.457 18-01-10 12:30 Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38 Η pauline έγραψε: #22.458 18-01-10 12:38 περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: εσύ είσαι χειρότερη από εμένα!! εδώ το έχω... αλλά θα καταπιέσω τον πονηρό εαυτό μου... από το παλιό, κλασσίκο κ αγαπημένο "ζάχαρη" (άλλο που είχα ένα κιλό στο σπίτι), μέχρι σκάλα (από αυτόν που παίζει playstasion)... οινόπνευμα... καλαμάκι για τον καφέ (άλλο που δεν πίνω...)!!! το κάνω κ στα σπίτια των φίλων μου, στο άκυρο!! Click για ανάπτυξη... πες το ρε... οι φιλες μου φταινε, οχι εγω.. εκεινη την μερα ειχαμε σπασει και το κρεβατι της φιλης μου :who: ωραιο αυτο με το οινοπνευμα.... εγω δεν ελεξα ακομη ποιοι μενουν απο πανω μου αλλα στον οροφο μου εχει μονο παππουδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:13 Η mindcircus: #22.447 18-01-10 04:13 I can feel it coming in the air tonight, Oh Lord I've been waiting for this moment, all my life, Oh Lord Can you feel it coming in the air tonight, Oh Lord, Oh Lord... And I've been waiting for this moment all my life, Oh Lord... Well I remember, I remember don't worry How could I ever forget, it's the first time, the last time we ever met But I know the reason why you keep your silence up, no you don't fool me The hurt doesn't show; but the pain still grows It's no stranger to you or me ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:15 Η Pemptousia: #22.448 18-01-10 04:15 πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι τασκα φοιτητες μενουν στην πολυκατοικια και κοιμουνται απο τα ξημερωματα? ωστε ετσι ε? ετσι εξηγειται που εμαθες τοσο καλες υπερτατες.. :fss::fss::fss: Click για ανάπτυξη... όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:18 Ο thanous18: #22.449 18-01-10 04:18 ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:22 Η Pemptousia: #22.450 18-01-10 04:22 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #22.451 18-01-10 04:23 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Click για ανάπτυξη... βασικα ειναι σιδερενιο και σπασαμε τα ποτηρακια απο τα ποδαρακια που εχει απο κατω το κρεβατι... δε θυμαμαι τι καναμε εκεινη την στιγμη καναμε πολλα.. 6 ατομα ειμασταν πανω χαζα καναμε ρε.. η μια χοροπηδουσε, η αλλη μολις ειχε χυσει τον καφε της...εγω προσπαθουσα να φτασω κατι κερια απο ενα τραπεζακι και με τραβουσαν για να μη τα φτασω, η 2 γαργαλιοντουσαν..και η μια τσιριζε για τον καφε λογικο να σπασει σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:25 Ο thanous18: #22.452 18-01-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Click για ανάπτυξη... και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:26 Η Pemptousia: #22.453 18-01-10 04:26 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Click για ανάπτυξη... ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:28 Ο thanous18: #22.454 18-01-10 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Click για ανάπτυξη... ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:30 Η Darkness έγραψε: #22.455 18-01-10 04:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Click για ανάπτυξη... καναμε πλακα, δε θελαμε να φανουμε προστυχες δε ξερω τι χαβας μας ειχε πιασει:!:::!::!: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Click για ανάπτυξη... σιγα μη δε χαιροσουν εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:20 Η _DORA_ έγραψε: #22.456 18-01-10 11:20 ...ότι αυτή η βδομάδα θα είναι απαίσια.....άντε να περάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:30 Ο Γιώργος έγραψε: #22.457 18-01-10 12:30 Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38 Η pauline έγραψε: #22.458 18-01-10 12:38 περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
I can feel it coming in the air tonight, Oh Lord I've been waiting for this moment, all my life, Oh Lord Can you feel it coming in the air tonight, Oh Lord, Oh Lord... And I've been waiting for this moment all my life, Oh Lord... Well I remember, I remember don't worry How could I ever forget, it's the first time, the last time we ever met But I know the reason why you keep your silence up, no you don't fool me The hurt doesn't show; but the pain still grows It's no stranger to you or me ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:15 Η Pemptousia: #22.448 18-01-10 04:15 πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι τασκα φοιτητες μενουν στην πολυκατοικια και κοιμουνται απο τα ξημερωματα? ωστε ετσι ε? ετσι εξηγειται που εμαθες τοσο καλες υπερτατες.. :fss::fss::fss: Click για ανάπτυξη... όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:18 Ο thanous18: #22.449 18-01-10 04:18 ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:22 Η Pemptousia: #22.450 18-01-10 04:22 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #22.451 18-01-10 04:23 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Click για ανάπτυξη... βασικα ειναι σιδερενιο και σπασαμε τα ποτηρακια απο τα ποδαρακια που εχει απο κατω το κρεβατι... δε θυμαμαι τι καναμε εκεινη την στιγμη καναμε πολλα.. 6 ατομα ειμασταν πανω χαζα καναμε ρε.. η μια χοροπηδουσε, η αλλη μολις ειχε χυσει τον καφε της...εγω προσπαθουσα να φτασω κατι κερια απο ενα τραπεζακι και με τραβουσαν για να μη τα φτασω, η 2 γαργαλιοντουσαν..και η μια τσιριζε για τον καφε λογικο να σπασει σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:25 Ο thanous18: #22.452 18-01-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Click για ανάπτυξη... και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:26 Η Pemptousia: #22.453 18-01-10 04:26 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Click για ανάπτυξη... ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:28 Ο thanous18: #22.454 18-01-10 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Click για ανάπτυξη... ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:30 Η Darkness έγραψε: #22.455 18-01-10 04:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Click για ανάπτυξη... καναμε πλακα, δε θελαμε να φανουμε προστυχες δε ξερω τι χαβας μας ειχε πιασει:!:::!::!: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Click για ανάπτυξη... σιγα μη δε χαιροσουν εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:20 Η _DORA_ έγραψε: #22.456 18-01-10 11:20 ...ότι αυτή η βδομάδα θα είναι απαίσια.....άντε να περάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:30 Ο Γιώργος έγραψε: #22.457 18-01-10 12:30 Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38 Η pauline έγραψε: #22.458 18-01-10 12:38 περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: τι τασκα φοιτητες μενουν στην πολυκατοικια και κοιμουνται απο τα ξημερωματα? ωστε ετσι ε? ετσι εξηγειται που εμαθες τοσο καλες υπερτατες.. :fss::fss::fss: Click για ανάπτυξη... όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:18 Ο thanous18: #22.449 18-01-10 04:18 ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:22 Η Pemptousia: #22.450 18-01-10 04:22 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #22.451 18-01-10 04:23 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Click για ανάπτυξη... βασικα ειναι σιδερενιο και σπασαμε τα ποτηρακια απο τα ποδαρακια που εχει απο κατω το κρεβατι... δε θυμαμαι τι καναμε εκεινη την στιγμη καναμε πολλα.. 6 ατομα ειμασταν πανω χαζα καναμε ρε.. η μια χοροπηδουσε, η αλλη μολις ειχε χυσει τον καφε της...εγω προσπαθουσα να φτασω κατι κερια απο ενα τραπεζακι και με τραβουσαν για να μη τα φτασω, η 2 γαργαλιοντουσαν..και η μια τσιριζε για τον καφε λογικο να σπασει σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:25 Ο thanous18: #22.452 18-01-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Click για ανάπτυξη... και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:26 Η Pemptousia: #22.453 18-01-10 04:26 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Click για ανάπτυξη... ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:28 Ο thanous18: #22.454 18-01-10 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Click για ανάπτυξη... ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:30 Η Darkness έγραψε: #22.455 18-01-10 04:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Click για ανάπτυξη... καναμε πλακα, δε θελαμε να φανουμε προστυχες δε ξερω τι χαβας μας ειχε πιασει:!:::!::!: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Click για ανάπτυξη... σιγα μη δε χαιροσουν εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:20 Η _DORA_ έγραψε: #22.456 18-01-10 11:20 ...ότι αυτή η βδομάδα θα είναι απαίσια.....άντε να περάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:30 Ο Γιώργος έγραψε: #22.457 18-01-10 12:30 Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38 Η pauline έγραψε: #22.458 18-01-10 12:38 περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:22 Η Pemptousia: #22.450 18-01-10 04:22 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #22.451 18-01-10 04:23 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Click για ανάπτυξη... βασικα ειναι σιδερενιο και σπασαμε τα ποτηρακια απο τα ποδαρακια που εχει απο κατω το κρεβατι... δε θυμαμαι τι καναμε εκεινη την στιγμη καναμε πολλα.. 6 ατομα ειμασταν πανω χαζα καναμε ρε.. η μια χοροπηδουσε, η αλλη μολις ειχε χυσει τον καφε της...εγω προσπαθουσα να φτασω κατι κερια απο ενα τραπεζακι και με τραβουσαν για να μη τα φτασω, η 2 γαργαλιοντουσαν..και η μια τσιριζε για τον καφε λογικο να σπασει σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:25 Ο thanous18: #22.452 18-01-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Click για ανάπτυξη... και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:26 Η Pemptousia: #22.453 18-01-10 04:26 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Click για ανάπτυξη... ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:28 Ο thanous18: #22.454 18-01-10 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Click για ανάπτυξη... ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:30 Η Darkness έγραψε: #22.455 18-01-10 04:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Click για ανάπτυξη... καναμε πλακα, δε θελαμε να φανουμε προστυχες δε ξερω τι χαβας μας ειχε πιασει:!:::!::!: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Click για ανάπτυξη... σιγα μη δε χαιροσουν εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:20 Η _DORA_ έγραψε: #22.456 18-01-10 11:20 ...ότι αυτή η βδομάδα θα είναι απαίσια.....άντε να περάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:30 Ο Γιώργος έγραψε: #22.457 18-01-10 12:30 Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38 Η pauline έγραψε: #22.458 18-01-10 12:38 περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ειδικα το χθεσινο που εκανες με το θεμα ηταν ολα τα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:23 Η Darkness έγραψε: #22.451 18-01-10 04:23 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Click για ανάπτυξη... βασικα ειναι σιδερενιο και σπασαμε τα ποτηρακια απο τα ποδαρακια που εχει απο κατω το κρεβατι... δε θυμαμαι τι καναμε εκεινη την στιγμη καναμε πολλα.. 6 ατομα ειμασταν πανω χαζα καναμε ρε.. η μια χοροπηδουσε, η αλλη μολις ειχε χυσει τον καφε της...εγω προσπαθουσα να φτασω κατι κερια απο ενα τραπεζακι και με τραβουσαν για να μη τα φτασω, η 2 γαργαλιοντουσαν..και η μια τσιριζε για τον καφε λογικο να σπασει σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:25 Ο thanous18: #22.452 18-01-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Click για ανάπτυξη... και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:26 Η Pemptousia: #22.453 18-01-10 04:26 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Click για ανάπτυξη... ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:28 Ο thanous18: #22.454 18-01-10 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Click για ανάπτυξη... ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:30 Η Darkness έγραψε: #22.455 18-01-10 04:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Click για ανάπτυξη... καναμε πλακα, δε θελαμε να φανουμε προστυχες δε ξερω τι χαβας μας ειχε πιασει:!:::!::!: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Click για ανάπτυξη... σιγα μη δε χαιροσουν εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:20 Η _DORA_ έγραψε: #22.456 18-01-10 11:20 ...ότι αυτή η βδομάδα θα είναι απαίσια.....άντε να περάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:30 Ο Γιώργος έγραψε: #22.457 18-01-10 12:30 Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38 Η pauline έγραψε: #22.458 18-01-10 12:38 περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: πως το καταφέρατε κ το σπάσατε? :!: μην απελπίζεσαι μπάμι μου!! θα έχει στους άλλους ορόφους!!! ----------------------------------------- όχι που δεν θα αναφερόσουν στις υπέρτατες... -.-' Click για ανάπτυξη... βασικα ειναι σιδερενιο και σπασαμε τα ποτηρακια απο τα ποδαρακια που εχει απο κατω το κρεβατι... δε θυμαμαι τι καναμε εκεινη την στιγμη καναμε πολλα.. 6 ατομα ειμασταν πανω χαζα καναμε ρε.. η μια χοροπηδουσε, η αλλη μολις ειχε χυσει τον καφε της...εγω προσπαθουσα να φτασω κατι κερια απο ενα τραπεζακι και με τραβουσαν για να μη τα φτασω, η 2 γαργαλιοντουσαν..και η μια τσιριζε για τον καφε λογικο να σπασει σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:25 Ο thanous18: #22.452 18-01-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Click για ανάπτυξη... και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:26 Η Pemptousia: #22.453 18-01-10 04:26 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Click για ανάπτυξη... ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:28 Ο thanous18: #22.454 18-01-10 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Click για ανάπτυξη... ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:30 Η Darkness έγραψε: #22.455 18-01-10 04:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Click για ανάπτυξη... καναμε πλακα, δε θελαμε να φανουμε προστυχες δε ξερω τι χαβας μας ειχε πιασει:!:::!::!: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Click για ανάπτυξη... σιγα μη δε χαιροσουν εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:20 Η _DORA_ έγραψε: #22.456 18-01-10 11:20 ...ότι αυτή η βδομάδα θα είναι απαίσια.....άντε να περάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:30 Ο Γιώργος έγραψε: #22.457 18-01-10 12:30 Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38 Η pauline έγραψε: #22.458 18-01-10 12:38 περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ρε τότε μιλήσουσα σοβαρά! δεν το είχα συνδέσει καν με τη συζήτηση που είχαμε κ με εσένα που σίγουρα θα το σχολίαζες μετά! ήταν αυθόρμητο... Click για ανάπτυξη... και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:26 Η Pemptousia: #22.453 18-01-10 04:26 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Click για ανάπτυξη... ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:28 Ο thanous18: #22.454 18-01-10 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Click για ανάπτυξη... ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:30 Η Darkness έγραψε: #22.455 18-01-10 04:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Click για ανάπτυξη... καναμε πλακα, δε θελαμε να φανουμε προστυχες δε ξερω τι χαβας μας ειχε πιασει:!:::!::!: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Click για ανάπτυξη... σιγα μη δε χαιροσουν εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:20 Η _DORA_ έγραψε: #22.456 18-01-10 11:20 ...ότι αυτή η βδομάδα θα είναι απαίσια.....άντε να περάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:30 Ο Γιώργος έγραψε: #22.457 18-01-10 12:30 Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38 Η pauline έγραψε: #22.458 18-01-10 12:38 περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: και μενα αυθορμητα μου ερχονται αυτα.. ναι μιλησουσες σοβαρα. . Click για ανάπτυξη... ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:28 Ο thanous18: #22.454 18-01-10 04:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Click για ανάπτυξη... ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:30 Η Darkness έγραψε: #22.455 18-01-10 04:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Click για ανάπτυξη... καναμε πλακα, δε θελαμε να φανουμε προστυχες δε ξερω τι χαβας μας ειχε πιασει:!:::!::!: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Click για ανάπτυξη... σιγα μη δε χαιροσουν εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:20 Η _DORA_ έγραψε: #22.456 18-01-10 11:20 ...ότι αυτή η βδομάδα θα είναι απαίσια.....άντε να περάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:30 Ο Γιώργος έγραψε: #22.457 18-01-10 12:30 Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38 Η pauline έγραψε: #22.458 18-01-10 12:38 περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: σαν τσοντα μοιαζει η κατασταση στο κρεβατι.. Click για ανάπτυξη... ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 04:30 Η Darkness έγραψε: #22.455 18-01-10 04:30 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Click για ανάπτυξη... καναμε πλακα, δε θελαμε να φανουμε προστυχες δε ξερω τι χαβας μας ειχε πιασει:!:::!::!: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Click για ανάπτυξη... σιγα μη δε χαιροσουν εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:20 Η _DORA_ έγραψε: #22.456 18-01-10 11:20 ...ότι αυτή η βδομάδα θα είναι απαίσια.....άντε να περάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:30 Ο Γιώργος έγραψε: #22.457 18-01-10 12:30 Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38 Η pauline έγραψε: #22.458 18-01-10 12:38 περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ναι ρε! μπάμι, όντως... πόλυ τσ*ντοκατάσταση!!! Click για ανάπτυξη... καναμε πλακα, δε θελαμε να φανουμε προστυχες δε ξερω τι χαβας μας ειχε πιασει:!:::!::!: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ναι πραγματι.. ειδικα η αλλη που εχυσε... τον καφε.. μπραβο ρε μπαμι αυτες ειναι μπουρδελοκαταστασεις!!!!! Click για ανάπτυξη... σιγα μη δε χαιροσουν εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:20 Η _DORA_ έγραψε: #22.456 18-01-10 11:20 ...ότι αυτή η βδομάδα θα είναι απαίσια.....άντε να περάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:30 Ο Γιώργος έγραψε: #22.457 18-01-10 12:30 Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38 Η pauline έγραψε: #22.458 18-01-10 12:38 περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
...ότι αυτή η βδομάδα θα είναι απαίσια.....άντε να περάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:30 Ο Γιώργος έγραψε: #22.457 18-01-10 12:30 Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38 Η pauline έγραψε: #22.458 18-01-10 12:38 περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38 Η pauline έγραψε: #22.458 18-01-10 12:38 περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
περνάμε τέλειααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:12 Η zanin έγραψε: #22.459 18-01-10 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Πάλι θ' αργήσω στη σχολή; Click για ανάπτυξη... αισχη.... ζωρζετο δεν μας τα λες καλά!!!!! πετάω πετάω πετάω πετάω στα σύννεφα πάω για μόναχο πάω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η venividivici: #22.460 18-01-10 14:15 απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
απορώ γιατι νυστάζω....... θα είναι αυτό που λένε εργασιακός ύπνος...... όχι οίστρος το λένε........ βρε δεν βαριέσαι...... όπως και να το λένε.... νυστάζω από τον πολύ οίστρο μου ήρθε ύπνος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.