Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:15 Η Pemptousia: #19.621 14-12-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ότι πρέπει να πάω για ύπνο γιατί έχω ξύπνημα στις 9 Click για ανάπτυξη... κ εγώ... ή τουλάχιστον θα το παλέψω! :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:18 Ο NoiSy MaN: #19.622 14-12-09 03:18 Εγώ όμως έχω εργαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:18 Η Darkness έγραψε: #19.623 14-12-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: το αποτελέσμα είναι ότι δεν μ είπες...!!όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες....καληνύχταααααααααααα!!!!!!!!!!!111 ----------------------------------------- ποιος χρονος? σε νετ καφε εισαι? Click για ανάπτυξη... ...ναι...[/quote] το ξερω πως ειμαι πρωτη στις δικαιολογιες θα επανορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:19 Η Pemptousia: #19.624 14-12-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ όμως έχω εργαστήριο Click για ανάπτυξη... δεν έχω αλλά θέλω να πάω... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:20 Η Darkness έγραψε: #19.625 14-12-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ όμως έχω εργαστήριο Click για ανάπτυξη... κοιμησου βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:24 Ο orathac έγραψε: #19.626 14-12-09 03:24 Πρέπει να πάω στο σχολείο να δω τι παίζει. Αλλά το να κοιμηθώ είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει το μυαλό μου όμως το σώμα μου διαφωνεί αρκετά με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:25 Η Pemptousia: #19.627 14-12-09 03:25 γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:26 Η Darkness έγραψε: #19.628 14-12-09 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ααααααααα, οταν επιμένω με λένε ηλίθια δίκιο έχουν! κρίμα... οπότε τα χριστούγεννα κανονίζουμε!! ε, όχι κ ναυτάκια! myhouse, θυμωμένο πορτραίτο, μικρό βύσινο, κ ρεμπέτικο!! το ρεμπέτικο είναι ένα μαγαζί που κάηκε () δίπλα από τα hippo... την κρεπερί... ----------------------------------------- καληνύχτα!! Click για ανάπτυξη... :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:26 Ο NoiSy MaN: #19.629 14-12-09 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Pemptousia: #19.630 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Click για ανάπτυξη... το θυμωμένο πορτρέτο ναι... είναι πολύ ωραίο!! θα σου αρέσει!!! το μικρό βύσινο είναι πριν τα ναυτάκια... για καλοκαίρι λέει όπως κ ο giwns γτ έχουν φθηνή την μπύρα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... λες ε? καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Darkness έγραψε: #19.631 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:30 Η Pemptousia: #19.632 14-12-09 03:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Darkness έγραψε: #19.633 14-12-09 03:31 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... καληνυχτα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:33 Ο orathac έγραψε: #19.634 14-12-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:36 Η Pemptousia: #19.635 14-12-09 03:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο orathac έγραψε: #19.636 14-12-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Pemptousia: #19.637 14-12-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Click για ανάπτυξη... τι έχεις σκοπό να μου κάνεις? :!: 9 έχω μάθημα αλλα θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:43 Η Darkness έγραψε: #19.638 14-12-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ότι πρέπει να πάω για ύπνο γιατί έχω ξύπνημα στις 9 Click για ανάπτυξη... κ εγώ... ή τουλάχιστον θα το παλέψω! :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:18 Ο NoiSy MaN: #19.622 14-12-09 03:18 Εγώ όμως έχω εργαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:18 Η Darkness έγραψε: #19.623 14-12-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: το αποτελέσμα είναι ότι δεν μ είπες...!!όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες....καληνύχταααααααααααα!!!!!!!!!!!111 ----------------------------------------- ποιος χρονος? σε νετ καφε εισαι? Click για ανάπτυξη... ...ναι...[/quote] το ξερω πως ειμαι πρωτη στις δικαιολογιες θα επανορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:19 Η Pemptousia: #19.624 14-12-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ όμως έχω εργαστήριο Click για ανάπτυξη... δεν έχω αλλά θέλω να πάω... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:20 Η Darkness έγραψε: #19.625 14-12-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ όμως έχω εργαστήριο Click για ανάπτυξη... κοιμησου βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:24 Ο orathac έγραψε: #19.626 14-12-09 03:24 Πρέπει να πάω στο σχολείο να δω τι παίζει. Αλλά το να κοιμηθώ είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει το μυαλό μου όμως το σώμα μου διαφωνεί αρκετά με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:25 Η Pemptousia: #19.627 14-12-09 03:25 γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:26 Η Darkness έγραψε: #19.628 14-12-09 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ααααααααα, οταν επιμένω με λένε ηλίθια δίκιο έχουν! κρίμα... οπότε τα χριστούγεννα κανονίζουμε!! ε, όχι κ ναυτάκια! myhouse, θυμωμένο πορτραίτο, μικρό βύσινο, κ ρεμπέτικο!! το ρεμπέτικο είναι ένα μαγαζί που κάηκε () δίπλα από τα hippo... την κρεπερί... ----------------------------------------- καληνύχτα!! Click για ανάπτυξη... :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:26 Ο NoiSy MaN: #19.629 14-12-09 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Pemptousia: #19.630 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Click για ανάπτυξη... το θυμωμένο πορτρέτο ναι... είναι πολύ ωραίο!! θα σου αρέσει!!! το μικρό βύσινο είναι πριν τα ναυτάκια... για καλοκαίρι λέει όπως κ ο giwns γτ έχουν φθηνή την μπύρα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... λες ε? καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Darkness έγραψε: #19.631 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:30 Η Pemptousia: #19.632 14-12-09 03:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Darkness έγραψε: #19.633 14-12-09 03:31 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... καληνυχτα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:33 Ο orathac έγραψε: #19.634 14-12-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:36 Η Pemptousia: #19.635 14-12-09 03:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο orathac έγραψε: #19.636 14-12-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Pemptousia: #19.637 14-12-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Click για ανάπτυξη... τι έχεις σκοπό να μου κάνεις? :!: 9 έχω μάθημα αλλα θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:43 Η Darkness έγραψε: #19.638 14-12-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ όμως έχω εργαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:18 Η Darkness έγραψε: #19.623 14-12-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: το αποτελέσμα είναι ότι δεν μ είπες...!!όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες....καληνύχταααααααααααα!!!!!!!!!!!111 ----------------------------------------- ποιος χρονος? σε νετ καφε εισαι? Click για ανάπτυξη... ...ναι...[/quote] το ξερω πως ειμαι πρωτη στις δικαιολογιες θα επανορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:19 Η Pemptousia: #19.624 14-12-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ όμως έχω εργαστήριο Click για ανάπτυξη... δεν έχω αλλά θέλω να πάω... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:20 Η Darkness έγραψε: #19.625 14-12-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ όμως έχω εργαστήριο Click για ανάπτυξη... κοιμησου βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:24 Ο orathac έγραψε: #19.626 14-12-09 03:24 Πρέπει να πάω στο σχολείο να δω τι παίζει. Αλλά το να κοιμηθώ είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει το μυαλό μου όμως το σώμα μου διαφωνεί αρκετά με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:25 Η Pemptousia: #19.627 14-12-09 03:25 γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:26 Η Darkness έγραψε: #19.628 14-12-09 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ααααααααα, οταν επιμένω με λένε ηλίθια δίκιο έχουν! κρίμα... οπότε τα χριστούγεννα κανονίζουμε!! ε, όχι κ ναυτάκια! myhouse, θυμωμένο πορτραίτο, μικρό βύσινο, κ ρεμπέτικο!! το ρεμπέτικο είναι ένα μαγαζί που κάηκε () δίπλα από τα hippo... την κρεπερί... ----------------------------------------- καληνύχτα!! Click για ανάπτυξη... :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:26 Ο NoiSy MaN: #19.629 14-12-09 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Pemptousia: #19.630 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Click για ανάπτυξη... το θυμωμένο πορτρέτο ναι... είναι πολύ ωραίο!! θα σου αρέσει!!! το μικρό βύσινο είναι πριν τα ναυτάκια... για καλοκαίρι λέει όπως κ ο giwns γτ έχουν φθηνή την μπύρα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... λες ε? καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Darkness έγραψε: #19.631 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:30 Η Pemptousia: #19.632 14-12-09 03:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Darkness έγραψε: #19.633 14-12-09 03:31 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... καληνυχτα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:33 Ο orathac έγραψε: #19.634 14-12-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:36 Η Pemptousia: #19.635 14-12-09 03:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο orathac έγραψε: #19.636 14-12-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Pemptousia: #19.637 14-12-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Click για ανάπτυξη... τι έχεις σκοπό να μου κάνεις? :!: 9 έχω μάθημα αλλα θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:43 Η Darkness έγραψε: #19.638 14-12-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: το αποτελέσμα είναι ότι δεν μ είπες...!!όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες....καληνύχταααααααααααα!!!!!!!!!!!111 ----------------------------------------- ποιος χρονος? σε νετ καφε εισαι? Click για ανάπτυξη... ...ναι...[/quote] το ξερω πως ειμαι πρωτη στις δικαιολογιες θα επανορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:19 Η Pemptousia: #19.624 14-12-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ όμως έχω εργαστήριο Click για ανάπτυξη... δεν έχω αλλά θέλω να πάω... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:20 Η Darkness έγραψε: #19.625 14-12-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ όμως έχω εργαστήριο Click για ανάπτυξη... κοιμησου βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:24 Ο orathac έγραψε: #19.626 14-12-09 03:24 Πρέπει να πάω στο σχολείο να δω τι παίζει. Αλλά το να κοιμηθώ είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει το μυαλό μου όμως το σώμα μου διαφωνεί αρκετά με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:25 Η Pemptousia: #19.627 14-12-09 03:25 γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:26 Η Darkness έγραψε: #19.628 14-12-09 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ααααααααα, οταν επιμένω με λένε ηλίθια δίκιο έχουν! κρίμα... οπότε τα χριστούγεννα κανονίζουμε!! ε, όχι κ ναυτάκια! myhouse, θυμωμένο πορτραίτο, μικρό βύσινο, κ ρεμπέτικο!! το ρεμπέτικο είναι ένα μαγαζί που κάηκε () δίπλα από τα hippo... την κρεπερί... ----------------------------------------- καληνύχτα!! Click για ανάπτυξη... :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:26 Ο NoiSy MaN: #19.629 14-12-09 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Pemptousia: #19.630 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Click για ανάπτυξη... το θυμωμένο πορτρέτο ναι... είναι πολύ ωραίο!! θα σου αρέσει!!! το μικρό βύσινο είναι πριν τα ναυτάκια... για καλοκαίρι λέει όπως κ ο giwns γτ έχουν φθηνή την μπύρα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... λες ε? καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Darkness έγραψε: #19.631 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:30 Η Pemptousia: #19.632 14-12-09 03:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Darkness έγραψε: #19.633 14-12-09 03:31 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... καληνυχτα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:33 Ο orathac έγραψε: #19.634 14-12-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:36 Η Pemptousia: #19.635 14-12-09 03:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο orathac έγραψε: #19.636 14-12-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Pemptousia: #19.637 14-12-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Click για ανάπτυξη... τι έχεις σκοπό να μου κάνεις? :!: 9 έχω μάθημα αλλα θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:43 Η Darkness έγραψε: #19.638 14-12-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ όμως έχω εργαστήριο Click για ανάπτυξη... δεν έχω αλλά θέλω να πάω... :who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:20 Η Darkness έγραψε: #19.625 14-12-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ όμως έχω εργαστήριο Click για ανάπτυξη... κοιμησου βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:24 Ο orathac έγραψε: #19.626 14-12-09 03:24 Πρέπει να πάω στο σχολείο να δω τι παίζει. Αλλά το να κοιμηθώ είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει το μυαλό μου όμως το σώμα μου διαφωνεί αρκετά με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:25 Η Pemptousia: #19.627 14-12-09 03:25 γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:26 Η Darkness έγραψε: #19.628 14-12-09 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ααααααααα, οταν επιμένω με λένε ηλίθια δίκιο έχουν! κρίμα... οπότε τα χριστούγεννα κανονίζουμε!! ε, όχι κ ναυτάκια! myhouse, θυμωμένο πορτραίτο, μικρό βύσινο, κ ρεμπέτικο!! το ρεμπέτικο είναι ένα μαγαζί που κάηκε () δίπλα από τα hippo... την κρεπερί... ----------------------------------------- καληνύχτα!! Click για ανάπτυξη... :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:26 Ο NoiSy MaN: #19.629 14-12-09 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Pemptousia: #19.630 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Click για ανάπτυξη... το θυμωμένο πορτρέτο ναι... είναι πολύ ωραίο!! θα σου αρέσει!!! το μικρό βύσινο είναι πριν τα ναυτάκια... για καλοκαίρι λέει όπως κ ο giwns γτ έχουν φθηνή την μπύρα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... λες ε? καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Darkness έγραψε: #19.631 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:30 Η Pemptousia: #19.632 14-12-09 03:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Darkness έγραψε: #19.633 14-12-09 03:31 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... καληνυχτα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:33 Ο orathac έγραψε: #19.634 14-12-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:36 Η Pemptousia: #19.635 14-12-09 03:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο orathac έγραψε: #19.636 14-12-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Pemptousia: #19.637 14-12-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Click για ανάπτυξη... τι έχεις σκοπό να μου κάνεις? :!: 9 έχω μάθημα αλλα θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:43 Η Darkness έγραψε: #19.638 14-12-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ όμως έχω εργαστήριο Click για ανάπτυξη... κοιμησου βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:24 Ο orathac έγραψε: #19.626 14-12-09 03:24 Πρέπει να πάω στο σχολείο να δω τι παίζει. Αλλά το να κοιμηθώ είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει το μυαλό μου όμως το σώμα μου διαφωνεί αρκετά με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:25 Η Pemptousia: #19.627 14-12-09 03:25 γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:26 Η Darkness έγραψε: #19.628 14-12-09 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ααααααααα, οταν επιμένω με λένε ηλίθια δίκιο έχουν! κρίμα... οπότε τα χριστούγεννα κανονίζουμε!! ε, όχι κ ναυτάκια! myhouse, θυμωμένο πορτραίτο, μικρό βύσινο, κ ρεμπέτικο!! το ρεμπέτικο είναι ένα μαγαζί που κάηκε () δίπλα από τα hippo... την κρεπερί... ----------------------------------------- καληνύχτα!! Click για ανάπτυξη... :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:26 Ο NoiSy MaN: #19.629 14-12-09 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Pemptousia: #19.630 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Click για ανάπτυξη... το θυμωμένο πορτρέτο ναι... είναι πολύ ωραίο!! θα σου αρέσει!!! το μικρό βύσινο είναι πριν τα ναυτάκια... για καλοκαίρι λέει όπως κ ο giwns γτ έχουν φθηνή την μπύρα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... λες ε? καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Darkness έγραψε: #19.631 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:30 Η Pemptousia: #19.632 14-12-09 03:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Darkness έγραψε: #19.633 14-12-09 03:31 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... καληνυχτα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:33 Ο orathac έγραψε: #19.634 14-12-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:36 Η Pemptousia: #19.635 14-12-09 03:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο orathac έγραψε: #19.636 14-12-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Pemptousia: #19.637 14-12-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Click για ανάπτυξη... τι έχεις σκοπό να μου κάνεις? :!: 9 έχω μάθημα αλλα θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:43 Η Darkness έγραψε: #19.638 14-12-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να πάω στο σχολείο να δω τι παίζει. Αλλά το να κοιμηθώ είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει το μυαλό μου όμως το σώμα μου διαφωνεί αρκετά με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:25 Η Pemptousia: #19.627 14-12-09 03:25 γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:26 Η Darkness έγραψε: #19.628 14-12-09 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ααααααααα, οταν επιμένω με λένε ηλίθια δίκιο έχουν! κρίμα... οπότε τα χριστούγεννα κανονίζουμε!! ε, όχι κ ναυτάκια! myhouse, θυμωμένο πορτραίτο, μικρό βύσινο, κ ρεμπέτικο!! το ρεμπέτικο είναι ένα μαγαζί που κάηκε () δίπλα από τα hippo... την κρεπερί... ----------------------------------------- καληνύχτα!! Click για ανάπτυξη... :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:26 Ο NoiSy MaN: #19.629 14-12-09 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Pemptousia: #19.630 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Click για ανάπτυξη... το θυμωμένο πορτρέτο ναι... είναι πολύ ωραίο!! θα σου αρέσει!!! το μικρό βύσινο είναι πριν τα ναυτάκια... για καλοκαίρι λέει όπως κ ο giwns γτ έχουν φθηνή την μπύρα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... λες ε? καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Darkness έγραψε: #19.631 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:30 Η Pemptousia: #19.632 14-12-09 03:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Darkness έγραψε: #19.633 14-12-09 03:31 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... καληνυχτα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:33 Ο orathac έγραψε: #19.634 14-12-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:36 Η Pemptousia: #19.635 14-12-09 03:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο orathac έγραψε: #19.636 14-12-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Pemptousia: #19.637 14-12-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Click για ανάπτυξη... τι έχεις σκοπό να μου κάνεις? :!: 9 έχω μάθημα αλλα θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:43 Η Darkness έγραψε: #19.638 14-12-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:26 Η Darkness έγραψε: #19.628 14-12-09 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ααααααααα, οταν επιμένω με λένε ηλίθια δίκιο έχουν! κρίμα... οπότε τα χριστούγεννα κανονίζουμε!! ε, όχι κ ναυτάκια! myhouse, θυμωμένο πορτραίτο, μικρό βύσινο, κ ρεμπέτικο!! το ρεμπέτικο είναι ένα μαγαζί που κάηκε () δίπλα από τα hippo... την κρεπερί... ----------------------------------------- καληνύχτα!! Click για ανάπτυξη... :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:26 Ο NoiSy MaN: #19.629 14-12-09 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Pemptousia: #19.630 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Click για ανάπτυξη... το θυμωμένο πορτρέτο ναι... είναι πολύ ωραίο!! θα σου αρέσει!!! το μικρό βύσινο είναι πριν τα ναυτάκια... για καλοκαίρι λέει όπως κ ο giwns γτ έχουν φθηνή την μπύρα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... λες ε? καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Darkness έγραψε: #19.631 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:30 Η Pemptousia: #19.632 14-12-09 03:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Darkness έγραψε: #19.633 14-12-09 03:31 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... καληνυχτα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:33 Ο orathac έγραψε: #19.634 14-12-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:36 Η Pemptousia: #19.635 14-12-09 03:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο orathac έγραψε: #19.636 14-12-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Pemptousia: #19.637 14-12-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Click για ανάπτυξη... τι έχεις σκοπό να μου κάνεις? :!: 9 έχω μάθημα αλλα θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:43 Η Darkness έγραψε: #19.638 14-12-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ααααααααα, οταν επιμένω με λένε ηλίθια δίκιο έχουν! κρίμα... οπότε τα χριστούγεννα κανονίζουμε!! ε, όχι κ ναυτάκια! myhouse, θυμωμένο πορτραίτο, μικρό βύσινο, κ ρεμπέτικο!! το ρεμπέτικο είναι ένα μαγαζί που κάηκε () δίπλα από τα hippo... την κρεπερί... ----------------------------------------- καληνύχτα!! Click για ανάπτυξη... :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:26 Ο NoiSy MaN: #19.629 14-12-09 03:26 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Pemptousia: #19.630 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Click για ανάπτυξη... το θυμωμένο πορτρέτο ναι... είναι πολύ ωραίο!! θα σου αρέσει!!! το μικρό βύσινο είναι πριν τα ναυτάκια... για καλοκαίρι λέει όπως κ ο giwns γτ έχουν φθηνή την μπύρα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... λες ε? καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Darkness έγραψε: #19.631 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:30 Η Pemptousia: #19.632 14-12-09 03:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Darkness έγραψε: #19.633 14-12-09 03:31 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... καληνυχτα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:33 Ο orathac έγραψε: #19.634 14-12-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:36 Η Pemptousia: #19.635 14-12-09 03:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο orathac έγραψε: #19.636 14-12-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Pemptousia: #19.637 14-12-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Click για ανάπτυξη... τι έχεις σκοπό να μου κάνεις? :!: 9 έχω μάθημα αλλα θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:43 Η Darkness έγραψε: #19.638 14-12-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Pemptousia: #19.630 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Click για ανάπτυξη... το θυμωμένο πορτρέτο ναι... είναι πολύ ωραίο!! θα σου αρέσει!!! το μικρό βύσινο είναι πριν τα ναυτάκια... για καλοκαίρι λέει όπως κ ο giwns γτ έχουν φθηνή την μπύρα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... λες ε? καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Darkness έγραψε: #19.631 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:30 Η Pemptousia: #19.632 14-12-09 03:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Darkness έγραψε: #19.633 14-12-09 03:31 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... καληνυχτα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:33 Ο orathac έγραψε: #19.634 14-12-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:36 Η Pemptousia: #19.635 14-12-09 03:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο orathac έγραψε: #19.636 14-12-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Pemptousia: #19.637 14-12-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Click για ανάπτυξη... τι έχεις σκοπό να μου κάνεις? :!: 9 έχω μάθημα αλλα θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:43 Η Darkness έγραψε: #19.638 14-12-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :!::!::! ποια ειναι αυτα..? πες μου οτι ειναι ροκαδικα, πες μου οτι ειναι ροκαδικα:!: το myhouse ειναι γεματο απο φοιτητες.. ηταν να παμε αλλα δεν ηθελε ενας στη παρεα Click για ανάπτυξη... το θυμωμένο πορτρέτο ναι... είναι πολύ ωραίο!! θα σου αρέσει!!! το μικρό βύσινο είναι πριν τα ναυτάκια... για καλοκαίρι λέει όπως κ ο giwns γτ έχουν φθηνή την μπύρα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... λες ε? καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:28 Η Darkness έγραψε: #19.631 14-12-09 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:30 Η Pemptousia: #19.632 14-12-09 03:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Darkness έγραψε: #19.633 14-12-09 03:31 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... καληνυχτα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:33 Ο orathac έγραψε: #19.634 14-12-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:36 Η Pemptousia: #19.635 14-12-09 03:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο orathac έγραψε: #19.636 14-12-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Pemptousia: #19.637 14-12-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Click για ανάπτυξη... τι έχεις σκοπό να μου κάνεις? :!: 9 έχω μάθημα αλλα θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:43 Η Darkness έγραψε: #19.638 14-12-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:30 Η Pemptousia: #19.632 14-12-09 03:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Darkness έγραψε: #19.633 14-12-09 03:31 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... καληνυχτα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:33 Ο orathac έγραψε: #19.634 14-12-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:36 Η Pemptousia: #19.635 14-12-09 03:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο orathac έγραψε: #19.636 14-12-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Pemptousia: #19.637 14-12-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Click για ανάπτυξη... τι έχεις σκοπό να μου κάνεις? :!: 9 έχω μάθημα αλλα θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:43 Η Darkness έγραψε: #19.638 14-12-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι κανατε το λαθος να με προσθεσετε στο μσν σας.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:31 Η Darkness έγραψε: #19.633 14-12-09 03:31 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... καληνυχτα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:33 Ο orathac έγραψε: #19.634 14-12-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:36 Η Pemptousia: #19.635 14-12-09 03:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο orathac έγραψε: #19.636 14-12-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Pemptousia: #19.637 14-12-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Click για ανάπτυξη... τι έχεις σκοπό να μου κάνεις? :!: 9 έχω μάθημα αλλα θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:43 Η Darkness έγραψε: #19.638 14-12-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... καληνυχτα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:33 Ο orathac έγραψε: #19.634 14-12-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:36 Η Pemptousia: #19.635 14-12-09 03:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο orathac έγραψε: #19.636 14-12-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Pemptousia: #19.637 14-12-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Click για ανάπτυξη... τι έχεις σκοπό να μου κάνεις? :!: 9 έχω μάθημα αλλα θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:43 Η Darkness έγραψε: #19.638 14-12-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: γτ κάθε φορά που πρέπει να κοιμηθούμε, απλά δεν μπορούμε?????? Click για ανάπτυξη... Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Γιατί περνάμε τόσο ωραία εδώ Εγώ την κάνω πάντως, καληνύχτα σας Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:36 Η Pemptousia: #19.635 14-12-09 03:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο orathac έγραψε: #19.636 14-12-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Pemptousia: #19.637 14-12-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Click για ανάπτυξη... τι έχεις σκοπό να μου κάνεις? :!: 9 έχω μάθημα αλλα θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:43 Η Darkness έγραψε: #19.638 14-12-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ε είναι θέμα ψυχολογίας, νιώθεις πιο ωραία όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά το ξενυχτάς. Ε και λόγου βιολογικού ρολογιού, άμα κοιμόσουν στην 5 το βράδυ τις προηγούμενες 5 μέρες θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείς τώρα. ----------------------------------------- Ε κάτσε που πας εσύ, έχω να σε δω καιρό, άραξε λίγο να τα πούμε Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:38 Ο orathac έγραψε: #19.636 14-12-09 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Pemptousia: #19.637 14-12-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Click για ανάπτυξη... τι έχεις σκοπό να μου κάνεις? :!: 9 έχω μάθημα αλλα θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:43 Η Darkness έγραψε: #19.638 14-12-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:40 Η Pemptousia: #19.637 14-12-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Click για ανάπτυξη... τι έχεις σκοπό να μου κάνεις? :!: 9 έχω μάθημα αλλα θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:43 Η Darkness έγραψε: #19.638 14-12-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Τι ώρα? Μπορώ να σε κάνω να πας φρέσκια στο μάθημα χωρίς να φύγεις από εδώ και δεν εννοώ κάτι πρόστυχο. Click για ανάπτυξη... τι έχεις σκοπό να μου κάνεις? :!: 9 έχω μάθημα αλλα θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:43 Η Darkness έγραψε: #19.638 14-12-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: Click για ανάπτυξη... μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia Διάσημο μέλος Η Pemptousia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.420 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:44 Η Pemptousia: #19.639 14-12-09 03:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 980 981 982 983 984 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 982 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μολις το ειπα βγηκατε σιχτρ... Click για ανάπτυξη... ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Η Darkness έγραψε: #19.640 14-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: :iagree::iagree::iagree: άντε παίδες την κάνω κ εγώ!!!!! μάθημα αύριο.... Click για ανάπτυξη... καλα σε λεει ο γιωργος..κατσε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: ειπα να σας καληνυχτισω ολους μαζι... Click για ανάπτυξη... δικαιολογιες ..-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.