Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:26 Η Vampi έγραψε: #19.041 07-12-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ελα εσυ να την κλειδωσεις Μου εχει περασει απο το μυαλο , αλλα αμα κλειδωθω και γω καταλαθος και με βιασει Click για ανάπτυξη... Εσένα θα κλειδώσω στην ντουλάπα.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:26 Ο yozerehs έγραψε: #19.042 07-12-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Ρε Ολγα καθε 5 δευτερα μας το λες. Δεν μας λυπασαι και μας? Θελω να τον δω ρε.:who: Να με πιστεψεις. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον η Όλγα δεν θέλει όλο τον αντρικό πληθυσμό όπως εσύ. Ήρεμισε λίγο, όταν μεγαλώσεις, τι συμπεριφορά θα έχεις, απορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η artemaki έγραψε: #19.043 07-12-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τουλάχιστον η Όλγα δεν θέλει όλο τον αντρικό πληθυσμό όπως εσύ. Ήρεμισε λίγο, όταν μεγαλώσεις, τι συμπεριφορά θα έχεις, απορώ! Click για ανάπτυξη... Ε δεν ειπα οτι τον θελω για γαμπρο. Ειπα οτι θελω να τον δω για να δω το γουστο της αλλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.044 07-12-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εσένα θα κλειδώσω στην ντουλάπα.:fss: Click για ανάπτυξη... :!: Γιατι τι εκανα παλι ? Μονο μου ? Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τουλάχιστον η Όλγα δεν θέλει όλο τον αντρικό πληθυσμό όπως εσύ. Ήρεμισε λίγο, όταν μεγαλώσεις, τι συμπεριφορά θα έχεις, απορώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:29 Ο yozerehs έγραψε: #19.045 07-12-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Ε δεν ειπα οτι τον θελω για γαμπρο. Ειπα οτι θελω να τον δω για να δω το γουστο της αλλης. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα το λέω. Αθώο μου παιδί. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:29 Η Vampi έγραψε: #19.046 07-12-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: :!: Γιατι τι εκανα παλι ? Μονο μου ? Click για ανάπτυξη... όχι μόνο σου βέβαια. Mου το χάλασες ηλίθιε. Μόνο σου θα σε έβαζα; Μαζί. Βλάκα. -.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:31 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.047 07-12-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: όχι μόνο σου βέβαια. Mου το χάλασες ηλίθιε. Μόνο σου θα σε έβαζα; Μαζί. Βλάκα. -.-' Click για ανάπτυξη... Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:31 Η artemaki έγραψε: #19.048 07-12-09 23:31 Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Γενικότερα το λέω. Αθώο μου παιδί. :p Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Ο yozerehs έγραψε: #19.049 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Η Vampi έγραψε: #19.050 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:33 Ο yozerehs έγραψε: #19.051 07-12-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Click για ανάπτυξη... Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:35 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.052 07-12-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η artemaki έγραψε: #19.053 07-12-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Click για ανάπτυξη... :!: Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Click για ανάπτυξη... Μμμμ.Το ειδαμε. Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Click για ανάπτυξη... Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η Vampi έγραψε: #19.054 07-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Click για ανάπτυξη... Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο NoiSy MaN: #19.055 07-12-09 23:42 Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:43 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.056 07-12-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: :!: Μμμμ.Το ειδαμε. Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Click για ανάπτυξη... To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.057 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν θα κάτσεις καθόλου, άντε μια μέρα μέχρι να πακετάρω, μετά έχει Σκωτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η artemaki έγραψε: #19.058 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ελα εσυ να την κλειδωσεις Μου εχει περασει απο το μυαλο , αλλα αμα κλειδωθω και γω καταλαθος και με βιασει Click για ανάπτυξη... Εσένα θα κλειδώσω στην ντουλάπα.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:26 Ο yozerehs έγραψε: #19.042 07-12-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Ρε Ολγα καθε 5 δευτερα μας το λες. Δεν μας λυπασαι και μας? Θελω να τον δω ρε.:who: Να με πιστεψεις. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον η Όλγα δεν θέλει όλο τον αντρικό πληθυσμό όπως εσύ. Ήρεμισε λίγο, όταν μεγαλώσεις, τι συμπεριφορά θα έχεις, απορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η artemaki έγραψε: #19.043 07-12-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τουλάχιστον η Όλγα δεν θέλει όλο τον αντρικό πληθυσμό όπως εσύ. Ήρεμισε λίγο, όταν μεγαλώσεις, τι συμπεριφορά θα έχεις, απορώ! Click για ανάπτυξη... Ε δεν ειπα οτι τον θελω για γαμπρο. Ειπα οτι θελω να τον δω για να δω το γουστο της αλλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.044 07-12-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εσένα θα κλειδώσω στην ντουλάπα.:fss: Click για ανάπτυξη... :!: Γιατι τι εκανα παλι ? Μονο μου ? Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τουλάχιστον η Όλγα δεν θέλει όλο τον αντρικό πληθυσμό όπως εσύ. Ήρεμισε λίγο, όταν μεγαλώσεις, τι συμπεριφορά θα έχεις, απορώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:29 Ο yozerehs έγραψε: #19.045 07-12-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Ε δεν ειπα οτι τον θελω για γαμπρο. Ειπα οτι θελω να τον δω για να δω το γουστο της αλλης. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα το λέω. Αθώο μου παιδί. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:29 Η Vampi έγραψε: #19.046 07-12-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: :!: Γιατι τι εκανα παλι ? Μονο μου ? Click για ανάπτυξη... όχι μόνο σου βέβαια. Mου το χάλασες ηλίθιε. Μόνο σου θα σε έβαζα; Μαζί. Βλάκα. -.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:31 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.047 07-12-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: όχι μόνο σου βέβαια. Mου το χάλασες ηλίθιε. Μόνο σου θα σε έβαζα; Μαζί. Βλάκα. -.-' Click για ανάπτυξη... Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:31 Η artemaki έγραψε: #19.048 07-12-09 23:31 Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Γενικότερα το λέω. Αθώο μου παιδί. :p Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Ο yozerehs έγραψε: #19.049 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Η Vampi έγραψε: #19.050 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:33 Ο yozerehs έγραψε: #19.051 07-12-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Click για ανάπτυξη... Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:35 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.052 07-12-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η artemaki έγραψε: #19.053 07-12-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Click για ανάπτυξη... :!: Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Click για ανάπτυξη... Μμμμ.Το ειδαμε. Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Click για ανάπτυξη... Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η Vampi έγραψε: #19.054 07-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Click για ανάπτυξη... Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο NoiSy MaN: #19.055 07-12-09 23:42 Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:43 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.056 07-12-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: :!: Μμμμ.Το ειδαμε. Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Click για ανάπτυξη... To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.057 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν θα κάτσεις καθόλου, άντε μια μέρα μέχρι να πακετάρω, μετά έχει Σκωτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η artemaki έγραψε: #19.058 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Ρε Ολγα καθε 5 δευτερα μας το λες. Δεν μας λυπασαι και μας? Θελω να τον δω ρε.:who: Να με πιστεψεις. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον η Όλγα δεν θέλει όλο τον αντρικό πληθυσμό όπως εσύ. Ήρεμισε λίγο, όταν μεγαλώσεις, τι συμπεριφορά θα έχεις, απορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η artemaki έγραψε: #19.043 07-12-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τουλάχιστον η Όλγα δεν θέλει όλο τον αντρικό πληθυσμό όπως εσύ. Ήρεμισε λίγο, όταν μεγαλώσεις, τι συμπεριφορά θα έχεις, απορώ! Click για ανάπτυξη... Ε δεν ειπα οτι τον θελω για γαμπρο. Ειπα οτι θελω να τον δω για να δω το γουστο της αλλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.044 07-12-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εσένα θα κλειδώσω στην ντουλάπα.:fss: Click για ανάπτυξη... :!: Γιατι τι εκανα παλι ? Μονο μου ? Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τουλάχιστον η Όλγα δεν θέλει όλο τον αντρικό πληθυσμό όπως εσύ. Ήρεμισε λίγο, όταν μεγαλώσεις, τι συμπεριφορά θα έχεις, απορώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:29 Ο yozerehs έγραψε: #19.045 07-12-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Ε δεν ειπα οτι τον θελω για γαμπρο. Ειπα οτι θελω να τον δω για να δω το γουστο της αλλης. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα το λέω. Αθώο μου παιδί. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:29 Η Vampi έγραψε: #19.046 07-12-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: :!: Γιατι τι εκανα παλι ? Μονο μου ? Click για ανάπτυξη... όχι μόνο σου βέβαια. Mου το χάλασες ηλίθιε. Μόνο σου θα σε έβαζα; Μαζί. Βλάκα. -.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:31 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.047 07-12-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: όχι μόνο σου βέβαια. Mου το χάλασες ηλίθιε. Μόνο σου θα σε έβαζα; Μαζί. Βλάκα. -.-' Click για ανάπτυξη... Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:31 Η artemaki έγραψε: #19.048 07-12-09 23:31 Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Γενικότερα το λέω. Αθώο μου παιδί. :p Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Ο yozerehs έγραψε: #19.049 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Η Vampi έγραψε: #19.050 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:33 Ο yozerehs έγραψε: #19.051 07-12-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Click για ανάπτυξη... Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:35 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.052 07-12-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η artemaki έγραψε: #19.053 07-12-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Click για ανάπτυξη... :!: Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Click για ανάπτυξη... Μμμμ.Το ειδαμε. Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Click για ανάπτυξη... Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η Vampi έγραψε: #19.054 07-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Click για ανάπτυξη... Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο NoiSy MaN: #19.055 07-12-09 23:42 Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:43 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.056 07-12-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: :!: Μμμμ.Το ειδαμε. Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Click για ανάπτυξη... To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.057 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν θα κάτσεις καθόλου, άντε μια μέρα μέχρι να πακετάρω, μετά έχει Σκωτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η artemaki έγραψε: #19.058 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τουλάχιστον η Όλγα δεν θέλει όλο τον αντρικό πληθυσμό όπως εσύ. Ήρεμισε λίγο, όταν μεγαλώσεις, τι συμπεριφορά θα έχεις, απορώ! Click για ανάπτυξη... Ε δεν ειπα οτι τον θελω για γαμπρο. Ειπα οτι θελω να τον δω για να δω το γουστο της αλλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.044 07-12-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εσένα θα κλειδώσω στην ντουλάπα.:fss: Click για ανάπτυξη... :!: Γιατι τι εκανα παλι ? Μονο μου ? Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τουλάχιστον η Όλγα δεν θέλει όλο τον αντρικό πληθυσμό όπως εσύ. Ήρεμισε λίγο, όταν μεγαλώσεις, τι συμπεριφορά θα έχεις, απορώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:29 Ο yozerehs έγραψε: #19.045 07-12-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Ε δεν ειπα οτι τον θελω για γαμπρο. Ειπα οτι θελω να τον δω για να δω το γουστο της αλλης. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα το λέω. Αθώο μου παιδί. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:29 Η Vampi έγραψε: #19.046 07-12-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: :!: Γιατι τι εκανα παλι ? Μονο μου ? Click για ανάπτυξη... όχι μόνο σου βέβαια. Mου το χάλασες ηλίθιε. Μόνο σου θα σε έβαζα; Μαζί. Βλάκα. -.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:31 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.047 07-12-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: όχι μόνο σου βέβαια. Mου το χάλασες ηλίθιε. Μόνο σου θα σε έβαζα; Μαζί. Βλάκα. -.-' Click για ανάπτυξη... Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:31 Η artemaki έγραψε: #19.048 07-12-09 23:31 Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Γενικότερα το λέω. Αθώο μου παιδί. :p Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Ο yozerehs έγραψε: #19.049 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Η Vampi έγραψε: #19.050 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:33 Ο yozerehs έγραψε: #19.051 07-12-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Click για ανάπτυξη... Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:35 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.052 07-12-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η artemaki έγραψε: #19.053 07-12-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Click για ανάπτυξη... :!: Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Click για ανάπτυξη... Μμμμ.Το ειδαμε. Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Click για ανάπτυξη... Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η Vampi έγραψε: #19.054 07-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Click για ανάπτυξη... Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο NoiSy MaN: #19.055 07-12-09 23:42 Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:43 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.056 07-12-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: :!: Μμμμ.Το ειδαμε. Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Click για ανάπτυξη... To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.057 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν θα κάτσεις καθόλου, άντε μια μέρα μέχρι να πακετάρω, μετά έχει Σκωτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η artemaki έγραψε: #19.058 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εσένα θα κλειδώσω στην ντουλάπα.:fss: Click για ανάπτυξη... :!: Γιατι τι εκανα παλι ? Μονο μου ? Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τουλάχιστον η Όλγα δεν θέλει όλο τον αντρικό πληθυσμό όπως εσύ. Ήρεμισε λίγο, όταν μεγαλώσεις, τι συμπεριφορά θα έχεις, απορώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:29 Ο yozerehs έγραψε: #19.045 07-12-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Ε δεν ειπα οτι τον θελω για γαμπρο. Ειπα οτι θελω να τον δω για να δω το γουστο της αλλης. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα το λέω. Αθώο μου παιδί. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:29 Η Vampi έγραψε: #19.046 07-12-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: :!: Γιατι τι εκανα παλι ? Μονο μου ? Click για ανάπτυξη... όχι μόνο σου βέβαια. Mου το χάλασες ηλίθιε. Μόνο σου θα σε έβαζα; Μαζί. Βλάκα. -.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:31 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.047 07-12-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: όχι μόνο σου βέβαια. Mου το χάλασες ηλίθιε. Μόνο σου θα σε έβαζα; Μαζί. Βλάκα. -.-' Click για ανάπτυξη... Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:31 Η artemaki έγραψε: #19.048 07-12-09 23:31 Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Γενικότερα το λέω. Αθώο μου παιδί. :p Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Ο yozerehs έγραψε: #19.049 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Η Vampi έγραψε: #19.050 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:33 Ο yozerehs έγραψε: #19.051 07-12-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Click για ανάπτυξη... Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:35 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.052 07-12-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η artemaki έγραψε: #19.053 07-12-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Click για ανάπτυξη... :!: Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Click για ανάπτυξη... Μμμμ.Το ειδαμε. Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Click για ανάπτυξη... Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η Vampi έγραψε: #19.054 07-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Click για ανάπτυξη... Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο NoiSy MaN: #19.055 07-12-09 23:42 Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:43 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.056 07-12-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: :!: Μμμμ.Το ειδαμε. Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Click για ανάπτυξη... To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.057 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν θα κάτσεις καθόλου, άντε μια μέρα μέχρι να πακετάρω, μετά έχει Σκωτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η artemaki έγραψε: #19.058 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Ε δεν ειπα οτι τον θελω για γαμπρο. Ειπα οτι θελω να τον δω για να δω το γουστο της αλλης. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα το λέω. Αθώο μου παιδί. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:29 Η Vampi έγραψε: #19.046 07-12-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: :!: Γιατι τι εκανα παλι ? Μονο μου ? Click για ανάπτυξη... όχι μόνο σου βέβαια. Mου το χάλασες ηλίθιε. Μόνο σου θα σε έβαζα; Μαζί. Βλάκα. -.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:31 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.047 07-12-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: όχι μόνο σου βέβαια. Mου το χάλασες ηλίθιε. Μόνο σου θα σε έβαζα; Μαζί. Βλάκα. -.-' Click για ανάπτυξη... Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:31 Η artemaki έγραψε: #19.048 07-12-09 23:31 Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Γενικότερα το λέω. Αθώο μου παιδί. :p Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Ο yozerehs έγραψε: #19.049 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Η Vampi έγραψε: #19.050 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:33 Ο yozerehs έγραψε: #19.051 07-12-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Click για ανάπτυξη... Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:35 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.052 07-12-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η artemaki έγραψε: #19.053 07-12-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Click για ανάπτυξη... :!: Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Click για ανάπτυξη... Μμμμ.Το ειδαμε. Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Click για ανάπτυξη... Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η Vampi έγραψε: #19.054 07-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Click για ανάπτυξη... Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο NoiSy MaN: #19.055 07-12-09 23:42 Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:43 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.056 07-12-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: :!: Μμμμ.Το ειδαμε. Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Click για ανάπτυξη... To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.057 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν θα κάτσεις καθόλου, άντε μια μέρα μέχρι να πακετάρω, μετά έχει Σκωτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η artemaki έγραψε: #19.058 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: :!: Γιατι τι εκανα παλι ? Μονο μου ? Click για ανάπτυξη... όχι μόνο σου βέβαια. Mου το χάλασες ηλίθιε. Μόνο σου θα σε έβαζα; Μαζί. Βλάκα. -.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:31 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.047 07-12-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: όχι μόνο σου βέβαια. Mου το χάλασες ηλίθιε. Μόνο σου θα σε έβαζα; Μαζί. Βλάκα. -.-' Click για ανάπτυξη... Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:31 Η artemaki έγραψε: #19.048 07-12-09 23:31 Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Γενικότερα το λέω. Αθώο μου παιδί. :p Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Ο yozerehs έγραψε: #19.049 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Η Vampi έγραψε: #19.050 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:33 Ο yozerehs έγραψε: #19.051 07-12-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Click για ανάπτυξη... Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:35 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.052 07-12-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η artemaki έγραψε: #19.053 07-12-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Click για ανάπτυξη... :!: Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Click για ανάπτυξη... Μμμμ.Το ειδαμε. Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Click για ανάπτυξη... Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η Vampi έγραψε: #19.054 07-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Click για ανάπτυξη... Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο NoiSy MaN: #19.055 07-12-09 23:42 Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:43 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.056 07-12-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: :!: Μμμμ.Το ειδαμε. Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Click για ανάπτυξη... To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.057 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν θα κάτσεις καθόλου, άντε μια μέρα μέχρι να πακετάρω, μετά έχει Σκωτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η artemaki έγραψε: #19.058 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: όχι μόνο σου βέβαια. Mου το χάλασες ηλίθιε. Μόνο σου θα σε έβαζα; Μαζί. Βλάκα. -.-' Click για ανάπτυξη... Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:31 Η artemaki έγραψε: #19.048 07-12-09 23:31 Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Γενικότερα το λέω. Αθώο μου παιδί. :p Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Ο yozerehs έγραψε: #19.049 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Η Vampi έγραψε: #19.050 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:33 Ο yozerehs έγραψε: #19.051 07-12-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Click για ανάπτυξη... Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:35 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.052 07-12-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η artemaki έγραψε: #19.053 07-12-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Click για ανάπτυξη... :!: Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Click για ανάπτυξη... Μμμμ.Το ειδαμε. Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Click για ανάπτυξη... Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η Vampi έγραψε: #19.054 07-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Click για ανάπτυξη... Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο NoiSy MaN: #19.055 07-12-09 23:42 Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:43 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.056 07-12-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: :!: Μμμμ.Το ειδαμε. Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Click για ανάπτυξη... To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.057 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν θα κάτσεις καθόλου, άντε μια μέρα μέχρι να πακετάρω, μετά έχει Σκωτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η artemaki έγραψε: #19.058 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Γενικότερα το λέω. Αθώο μου παιδί. :p Click για ανάπτυξη... Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Ο yozerehs έγραψε: #19.049 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Η Vampi έγραψε: #19.050 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:33 Ο yozerehs έγραψε: #19.051 07-12-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Click για ανάπτυξη... Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:35 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.052 07-12-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η artemaki έγραψε: #19.053 07-12-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Click για ανάπτυξη... :!: Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Click για ανάπτυξη... Μμμμ.Το ειδαμε. Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Click για ανάπτυξη... Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η Vampi έγραψε: #19.054 07-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Click για ανάπτυξη... Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο NoiSy MaN: #19.055 07-12-09 23:42 Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:43 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.056 07-12-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: :!: Μμμμ.Το ειδαμε. Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Click για ανάπτυξη... To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.057 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν θα κάτσεις καθόλου, άντε μια μέρα μέχρι να πακετάρω, μετά έχει Σκωτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η artemaki έγραψε: #19.058 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι ρε γιοζ , μαζεψε την λιγο τωρα γουσταρει και τον αδερφο μου Click για ανάπτυξη... Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Η Vampi έγραψε: #19.050 07-12-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:33 Ο yozerehs έγραψε: #19.051 07-12-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Click για ανάπτυξη... Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:35 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.052 07-12-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η artemaki έγραψε: #19.053 07-12-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Click για ανάπτυξη... :!: Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Click για ανάπτυξη... Μμμμ.Το ειδαμε. Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Click για ανάπτυξη... Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η Vampi έγραψε: #19.054 07-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Click για ανάπτυξη... Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο NoiSy MaN: #19.055 07-12-09 23:42 Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:43 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.056 07-12-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: :!: Μμμμ.Το ειδαμε. Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Click για ανάπτυξη... To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.057 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν θα κάτσεις καθόλου, άντε μια μέρα μέχρι να πακετάρω, μετά έχει Σκωτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η artemaki έγραψε: #19.058 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ωραια Γιατι σου το χαλασα ? Ψηνομαι αααααααααααα Click για ανάπτυξη... Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:33 Ο yozerehs έγραψε: #19.051 07-12-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Click για ανάπτυξη... Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:35 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.052 07-12-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η artemaki έγραψε: #19.053 07-12-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Click για ανάπτυξη... :!: Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Click για ανάπτυξη... Μμμμ.Το ειδαμε. Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Click για ανάπτυξη... Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η Vampi έγραψε: #19.054 07-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Click για ανάπτυξη... Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο NoiSy MaN: #19.055 07-12-09 23:42 Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:43 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.056 07-12-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: :!: Μμμμ.Το ειδαμε. Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Click για ανάπτυξη... To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.057 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν θα κάτσεις καθόλου, άντε μια μέρα μέχρι να πακετάρω, μετά έχει Σκωτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η artemaki έγραψε: #19.058 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Click για ανάπτυξη... Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:35 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.052 07-12-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η artemaki έγραψε: #19.053 07-12-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Click για ανάπτυξη... :!: Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Click για ανάπτυξη... Μμμμ.Το ειδαμε. Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Click για ανάπτυξη... Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η Vampi έγραψε: #19.054 07-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Click για ανάπτυξη... Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο NoiSy MaN: #19.055 07-12-09 23:42 Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:43 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.056 07-12-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: :!: Μμμμ.Το ειδαμε. Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Click για ανάπτυξη... To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.057 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν θα κάτσεις καθόλου, άντε μια μέρα μέχρι να πακετάρω, μετά έχει Σκωτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η artemaki έγραψε: #19.058 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Βγάλε το χέρι από το α ρε γελοίε. Μπορείς να το νικήσεις. Ψήνεσαι ε; Ωραία. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Καλε ολοι εναντιον μου ειναι? Γιωργο δεν ειπα οτι μαρεσει ρεεεεε. Εσυ να μην μιλας γενικοτερα. Ειμαι ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η artemaki έγραψε: #19.053 07-12-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Click για ανάπτυξη... :!: Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Click για ανάπτυξη... Μμμμ.Το ειδαμε. Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Click για ανάπτυξη... Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η Vampi έγραψε: #19.054 07-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Click για ανάπτυξη... Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο NoiSy MaN: #19.055 07-12-09 23:42 Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:43 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.056 07-12-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: :!: Μμμμ.Το ειδαμε. Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Click για ανάπτυξη... To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.057 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν θα κάτσεις καθόλου, άντε μια μέρα μέχρι να πακετάρω, μετά έχει Σκωτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η artemaki έγραψε: #19.058 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Λογικό το βρίσκω, αφού μιλάμε για την Άρτεμις. Click για ανάπτυξη... :!: Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Όλοι εκτός από εμένα. :fss::p Click για ανάπτυξη... Μμμμ.Το ειδαμε. Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι . Το ειπες και ολοι το ξερουμε . Click για ανάπτυξη... Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η Vampi έγραψε: #19.054 07-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Click για ανάπτυξη... Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο NoiSy MaN: #19.055 07-12-09 23:42 Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:43 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.056 07-12-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: :!: Μμμμ.Το ειδαμε. Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Click για ανάπτυξη... To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.057 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν θα κάτσεις καθόλου, άντε μια μέρα μέχρι να πακετάρω, μετά έχει Σκωτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η artemaki έγραψε: #19.058 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερω , με τραβαει θελω να το παταω Δεν μπορω να αντισταθω . Ναι αμα ερθω εχουμε πολλα να κανουμε τωρα που το σκεφτομαι Click για ανάπτυξη... Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο NoiSy MaN: #19.055 07-12-09 23:42 Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:43 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.056 07-12-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: :!: Μμμμ.Το ειδαμε. Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Click για ανάπτυξη... To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.057 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν θα κάτσεις καθόλου, άντε μια μέρα μέχρι να πακετάρω, μετά έχει Σκωτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η artemaki έγραψε: #19.058 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:43 Ο PGeorge4 έγραψε: #19.056 07-12-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: :!: Μμμμ.Το ειδαμε. Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Click για ανάπτυξη... To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.057 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν θα κάτσεις καθόλου, άντε μια μέρα μέχρι να πακετάρω, μετά έχει Σκωτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η artemaki έγραψε: #19.058 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από artemaki: :!: Μμμμ.Το ειδαμε. Ελαα ρε.Δεν το ειπααα. Click για ανάπτυξη... To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Πράγματι θα έχουμε. Πάρα πολλά. Click για ανάπτυξη... Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.057 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν θα κάτσεις καθόλου, άντε μια μέρα μέχρι να πακετάρω, μετά έχει Σκωτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η artemaki έγραψε: #19.058 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν θα κάτσεις καθόλου, άντε μια μέρα μέχρι να πακετάρω, μετά έχει Σκωτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η artemaki έγραψε: #19.058 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: To ειπες δεν το ειπες ξερω τι ειχες στο μυαλο σου :fss: Nαι . Δεν πειραζει θα κατσω για πολυ , για παντα Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα στο μυαλο μου.Στο δικο σου το ειχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Vampi έγραψε: #19.059 07-12-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 951 952 953 954 955 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 953 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Είναι online πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Click για ανάπτυξη... Και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #19.060 07-12-09 23:51 Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπα εγώ παίζω κιθάρα κι επείδη κατεβάζω κοιτάω κι εδώ. Όχι όμως ότι δεν έχω υπάρξει σ'αυτήν την κατηγορία, πολλές φορές για την ακρίβεια. Κατευθείαν μαγκιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.