Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
απο φωνη καλα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος
εμενα μου αρεσε...αχαααα θα ακολουθησουν κι αλλες!!!
απο φωνη καλα?
αλλα γελασα λιγακι λογω αμηχανιας...
δεν ξερω αν αρεσε τη δικια μου...
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
εκτος αν ειναι σαν του φλωρινιωτη
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Στεναχωριεμαι για βλακειες
Όταν στα λέω εγώ στο φεης, εσύ μονίμως εκεί, σφήκα βζζζζ βζζζζ βζζζ βζζζζ γύρω απ' όλες τις βλακείες του κόσμου να αγχώνεσαι και να ωρύεσαι και να γκρινιάζεις και να στενοχωριέσαι.....
Νοιάξου λίγο και για σένα. Μια χαρά χαριτωμένο κορίτσι είσαι που χεις όλη τη ζωή μπροστά σου. Αυτά που πρέπει να σου σπάσουν τα νεύρα και να σε στενοχωρήσουν, θα το κάνουν θες δε θες! Οπότε μη στενοχωριέσαι για πράγματα ή άτομα, ή καταστάσεις που μπορείς να τα περάσεις στο ντούκου.
Άκου με και μια φορά... Για τόσες βλακείες μιλάμε μια στο τόσο, άκου και τίποτα καλό από μένα να νιώσω ότι έκανα κι ένα καλό σ' έναν άνθρωπο.
thanous18
Περιβόητο μέλος
ουτε φλωρου ουτε φλωρινιωτη...αφου εισαι τραγουδιαρης ρε...εχεις καλλιεργημενη φωνη
εκτος αν ειναι σαν του φλωρινιωτη
απαπαπα.. :papas::papas: ουτε σαν τον εθνικο σταρ που τραγουδαει εντιθ πιαφ χριστε μου...
αλλα δεν ξερω πως της φανηκε..
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
γτ κατι τετοιες λακαμιες τις κανετ τα αγορακια και ειναι τοσο ξενερωτικο
thanous18
Περιβόητο μέλος
μα δεν την ρωτησα..ελπιζω να μην εκανες το λαθος να τη ρωτησεις και σε περασε για ψωνιο
γτ κατι τετοιες λακαμιες τις κανετ τα αγορακια και ειναι τοσο ξενερωτικο
αλλα θα ηθελα να μου πει..
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Thanks μωρε!Όταν στα λέω εγώ στο φεης, εσύ μονίμως εκεί, σφήκα βζζζζ βζζζζ βζζζ βζζζζ γύρω απ' όλες τις βλακείες του κόσμου να αγχώνεσαι και να ωρύεσαι και να γκρινιάζεις και να στενοχωριέσαι.....
Νοιάξου λίγο και για σένα. Μια χαρά χαριτωμένο κορίτσι είσαι που χεις όλη τη ζωή μπροστά σου. Αυτά που πρέπει να σου σπάσουν τα νεύρα και να σε στενοχωρήσουν, θα το κάνουν θες δε θες! Οπότε μη στενοχωριέσαι για πράγματα ή άτομα, ή καταστάσεις που μπορείς να τα περάσεις στο ντούκου.
Άκου με και μια φορά... Για τόσες βλακείες μιλάμε μια στο τόσο, άκου και τίποτα καλό από μένα να νιώσω ότι έκανα κι ένα καλό σ' έναν άνθρωπο.
Δίνω περισσότερη αξία σε άτομα και καταστάσεις που πραγματικά δεν το αξίζουν..
Ελπίζω να το αλλάξω αυτό!
thanous18
Περιβόητο μέλος
μα αυτο ποναει...βαλτης αυγα κατω απο τη μασχαλη να της κανεις και αποτριχωση και να σου πει στα γρηγορα
και δε θελω να πονεσει..
οκ θα σβησω πανω της ολο το πακετο τα τσιγαρα μεχρι να μου πει...:mad2:
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
παντα μου αρεζαν οι πουαποπο πουα θα την κανεις ρε κακομοιρη αχαχαχαααααααααααααα
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
χα..κρουελα ντεβιλ τι τα θες?κρατα μου ενα βουλατο τοτε απο τους απογονους
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
σκυλακια θα κανουμε ρε??να τα κανω γουνα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Thanks μωρε!
Δίνω περισσότερη αξία σε άτομα και καταστάσεις που πραγματικά δεν το αξίζουν..
Ελπίζω να το αλλάξω αυτό!
Θα το αλλάξεις γιατί έχεις ήδη άτομα που σε νοιαζόμαστε εδώ, κι ας λένε ότι θέλουν όλοι. Έχεις εμένα και όσους σου έβαλαν θετικές στο πόστ και πόσους τάχα ακόμα! Χαλάρωσε "η κυρία Ελένη είναι εδώ και σας αγαπάει" που έλεγε μια διαφήμιση για ζώδια παλιά. Χαζούλι!
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
τον σκεφτομαι,τωρα καλο ειναι αυτο???
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.