Vkey
Επιφανές μέλος
Πω πω ρε παιδί μου, άλλοι στενοχωριούνται λυπημένοι κι άλλοι διασκεδάζουν. Θέλω να είμαι στην δεύτερη ομάδα. Πάντως είναι γεγονός ότι το Πάσχα γενικά δεν με θέλει ρε παιδί μου, προτιμώ τα Χριστούγεννα.
να διασκεδάζεις ενώ είσαι λυπημένος;
Αυτοί που το κάνουν απλά αντιδρούν.... ακόμα και αν διασκεδάζουν το κάνουν για λίγο και μετά ξανά κατάθλιψη... Οπότε μην τους ζηλεύεις... Ο καθένας περνάει την στεναχώρια του με τον δικό του τρόπο ...αλλά πάντα την περνάει, την ξεχνάει και προχωράει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος
Ναι...έγιναν πολλά...αλλά ενώ βλέπω ότι προσπαθούν όλοι να επανορθώσουν και να με προσεγγίσουν με τον τρόπου που εγώ θέλω...εγώ γίνομαι όλο πιο ψυχρή και πιο απότομη... Φάση είναι θα περάσει...αλλά κρατάει πλέον μήνες
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος
να διασκεδάζεις ενώ είσαι λυπημένος;
Αυτοί που το κάνουν απλά αντιδρούν.... ακόμα και αν διασκεδάζουν το κάνουν για λίγο και μετά ξανά κατάθλιψη... Οπότε μην τους ζηλεύεις... Ο καθένας περνάει την στεναχώρια του με τον δικό του τρόπο ...αλλά πάντα την περνάει, την ξεχνάει και προχωράει
Maggie
Περιβόητο μέλος
pantazis
Εκκολαπτόμενο μέλος
travel_lover
Διάσημο μέλος
αφού δεν τον φέρνει τπτ πίσω, φέρτε μου τουλάχιστον εσείς συμφορουμιτάκια μου λ΄΄ιγη αισιοδοξία, κ θα το παλέψω...
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Don't worry, be-fteki!
Πάρε
Hunter
Περιβόητο μέλος
βρε συ αφου τα εχουμε ξαναπει αυτα, κοιταμε μπροστα!! οχι πισω!!μα γιατι τόση κατάθληψη όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που υπερλατρεύω;;;
αφού δεν τον φέρνει τπτ πίσω, φέρτε μου τουλάχιστον εσείς συμφορουμιτάκια μου λ΄΄ιγη αισιοδοξία, κ θα το παλέψω...
Vkey
Επιφανές μέλος
Tι δεν κατάλαβες;
Μου έλεγαν συνέχεια σήμερα ότι ο Θεός τον πήρε νέο γιατί τον αγαπούσε και ήθελε να τον κάνει άγγελο....
Αν υπάρχει Θεός θα προτιμούσα να τον μισεί πολύ πολύ πολύ για να τον αφήσει να ζήσει...
travel_lover
Διάσημο μέλος
Tι δεν κατάλαβες;
Μου έλεγαν συνέχεια σήμερα ότι ο Θεός τον πήρε νέο γιατί τον αγαπούσε και ήθελε να τον κάνει άγγελο....
Αν υπάρχει Θεός θα προτιμούσα να τον μισεί πολύ πολύ πολύ για να τον αφήσει να ζήσει...
τπτ αλλο παρα μόνο να βρεις την δύναμη μέσα σου για να συνεχισεις...
κυνηγε, κοιταω μπροστα αλλά το βλέμμα πεφτει μερικές φορές πίσω, στον δρόμο που με έβαλε να περπατήσω,, ξυπόλητη...
Vkey
Επιφανές μέλος
τπτ αλλο παρα μόνο να βρεις την δύναμη μέσα σου για να συνεχισεις...
Ξέρω ότι θα την βρω.... Αύριο όμως πως θα αντικρίσω τους γονείς του; Τι θα πω; Στην κηδεία ήμουν μακριά και δεν μου το είπαν για να μην στεναχωρηθώ...αλλά σήμερα το μόνο που θυμόμουνα ήταν οι στιγμές που είχαμε μαζί... Η συζήτησή μας ήταν αυτός... Και δεν ήταν σήμερα μαζί μας
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος
kazmir84
Δραστήριο μέλος
Ξέρω ότι θα την βρω.... Αύριο όμως πως θα αντικρίσω τους γονείς του; Τι θα πω; Στην κηδεία ήμουν μακριά και δεν μου το είπαν για να μην στεναχωρηθώ...αλλά σήμερα το μόνο που θυμόμουνα ήταν οι στιγμές που είχαμε μαζί... Η συζήτησή μας ήταν αυτός... Και δεν ήταν σήμερα μαζί μας
Άσχημα πράγματα. Κουράγιο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να γίνουμε καλοί ακροατές-αναγνώστες του πόνου σου και έτσι εσύ λίγο να ξαλαφρώσεις.
Κουράγιο και πάλι...
kazmir84
Δραστήριο μέλος
Αλλά κι εγώ δεν είμαι θεός γι' αυτό δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι. Μπορεί να συγχωρώ λάθη, αλλά δεν τα ξεχνώ. Το λάθος μου πλήγωσε εμένα, το λάθος σου πλήγωσε πάλι εμένα. Καλά να περνάς. Κρίμα και πάλι...
adespoto
Περιβόητο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 50 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.