Σκέψεις... I

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Το χειρότερο όμως είναι ότι μοιάζετε κιόλας. :p

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το χειρότερο όμως είναι ότι μοιάζετε κιόλας. :p
Κωστααααααααα.
Αν σε δω θα σε σκοτωσω.
Οποτε φυλαξου.
:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πφφ να τα κανω ή θα βγει καροτι σε ενα μηνα?

πφφ να τα κανω ή θα βγει καροτι σε ενα μηνα?
Ασε τα μαλλακια σου.Τα εχεις πριξει.
Ολο τα βαφεις.Πωπωπω.Αστα ησυχα.
Μια χαρα ειναι και ετσι.

Ασε τα μαλλακια σου.Τα εχεις πριξει.
Ολο τα βαφεις.Πωπωπω.Αστα ησυχα.
Μια χαρα ειναι και ετσι.
λες?

θα τα αφησω να τα ξεκουρασω μαλλον

τελικα ολγα σε τι κατεληξες

Κωστααααααααα.
Αν σε δω θα σε σκοτωσω.
Οποτε φυλαξου.
Δε νομίζω να με σκοτώσεις. :D

πωπω αποκαλυψεις!!!

:Pγιοζ και αρτενις ....ωχ μωρε φτιαξτε τα κανονικα βγειτε και κανα ραντεβου αλληλοεκδηλωστε τα παθη σας μεταξυ σας ωρε παιδια αντι να τα βγαζετε φατσα φορα σε ολο το κοσμο εδω στο τοπικ... αντε με το καλο!!! :D:D

Τα νεύρα μου.:mad:
Θέλω να τα σπάσω ΟΛΑ.
Άμα δε θέλω κυρά μου, πάει να πει ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ.
Στα διαλα.

:Pγιοζ και αρτενις ....ωχ μωρε φτιαξτε τα κανονικα βγειτε και κανα ραντεβου αλληλοεκδηλωστε τα παθη σας μεταξυ σας ωρε παιδια αντι να τα βγαζετε φατσα φορα σε ολο το κοσμο εδω στο τοπικ... αντε με το καλο!!! :D:D
Αρτεμις.:P

Στο αλλο να απαντησει ο αλλος.
Ολο εγω μιλαω.

τι λες μωρε?

σκεφτομαι να τα κανω λιγο πιο σκουρα:P
καντα ρε!!:D:jumpy:

τι λεω ε?
μην ανησυχεις ρε..... it will be as if I never existed....
-----------------------------------------
Αρτεμις.:P

Στο αλλο να απαντησει ο αλλος.
Ολο εγω μιλαω.
και συ το παιζεις δυσκολη εδω που τα λεμε...:fss:
ελα που δε θες..:P

Σκατά σκατά σκατά σκατά σκατά....

δεν θέλω να πάω απόψε, δεν θέλω να πάω αποψε, δεν θέλω να πάω απόψε, δεν θέλω να πάω αποψε, δεν θέλω να πάω απόψε, δεν θέλω να πάω αποψε, δεν θέλω να πάω απόψε, δεν θέλω να πάω αποψε, δεν θέλω να πάω απόψε, δεν θέλω να πάω αποψε, δεν θέλω να πάω απόψε, δεν θέλω να πάω αποψε, δεν θέλω να πάω απόψε, δεν θέλω να πάω αποψε, δεν θέλω να πάω απόψε, δεν θέλω να πάω αποψε, δεν θέλω να πάω απόψε, δεν θέλω να πάω αποψε, δεν θέλω να πάω απόψε, δεν θέλω να πάω αποψε, δεν θέλω να πάω απόψε, δεν θέλω να πάω αποψε, δεν θέλω να πάω απόψε, δεν θέλω να πάω αποψε, δεν θέλω να πάω απόψε, δεν θέλω να πάω αποψε, δεν θέλω να πάω απόψε, δεν θέλω να πάω αποψε, δεν θέλω να πάω απόψε, δεν θέλω να πάω αποψε, δεν θέλω να πάω απόψε, δεν θέλω να πάω αποψε,

και συ το παιζεις δυσκολη εδω που τα λεμε...:fss:
ελα που δε θες..:P
Εγω ειμαι αθωα καλεεε.:fss:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back