Valder
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος
Η λεμονάδα κάνει καλό στο κρυολόγημα;
dimitral
Δραστήριο μέλος
σκεψη= δεν γινεται παντα οτι ζηταμε
μπορει ομως να γινεται παντα αυτο που πραγματικα θελουμε ,διεκδικουμε και ανακαλυπτουμε τροπους για να το αποκτησουμε.π.χ. αν εγω τωρα ζητησω τσιγαρο δνε θα βρω,αν ομως πεταχτω μεχρι το περιπτερο κατι μπορει να γινει.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
Λεμόνια.. Θέλω να φτιάξω λεμονάδα, αληθινή. γιαμ
Η λεμονάδα κάνει καλό στο κρυολόγημα;
...με μία κουταλιά μέλι, ακόμη περισσότερο!
kalypso
Περιβόητο μέλος
σκεψη= δεν γινεται παντα οτι ζηταμε
Ίσως να είναι καλύτερα έτσι.. επειδή τις μισές φορές αυτό θα ήταν καταστροφικό :/
όλα για καλό γίνονται
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
οτι τι θα κανω αν εχει αλλαξει σχολειο?
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα νεύρα μου... γιατί να υπάρχουν τόσο κομπλεξικοί άνθρωποι? ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ??? Εντάξει ρε παιδί μου, όλοι έχουμε ανασφάλειες, καλές και άσχημες μέρες, συμπάθειες και αντιπάθειες αλλά... όσο περνάνε τα χρόνια και γνωρίζω ανθρώπους, παρατηρώ πως, όσο κι αν φαίνονται "γαμάτοι" και "φοβεροί τύποι" στην αρχή, κουβαλάνε κόμπλεξ τεραστίων διαστάσεων.. τα οποία φυσικά ποιος επωμίζεται? ΕΣΥ!!! Εσύ που δε φταις, που δε λες κουβέντα, που είσαι καλοπροαίρετος, που δεν προκαλείς, και τελικά ψάχνεσαι να αναρωτιέσαι τι έγινε... Ε, όχι. Δεν ανέχομαι πλέον τέτοιες κωλοσυμπεριφορές από κανέναν. ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΝ! Τα χώνω και κράζω και γίνομαι σκληρή και δε μ'ενδιαφέρει αν θεωρηθώ κακιά. Οι καλοσύνες και η καλοπροαίρετη διάθεση μόνιο σε όσα άτομα το αξίζουν.
ΜΑΚΡΙΑ από κομπλεξικούς... δεν αξίζει καν να προσπαθήσεις να τους αλλάξεις. Δεν αλλάζουν, κι αν δεν έχεις την ψυχραιμία και την υπομονή του Νωέα πχ () διαλύεις και την ψυχική σου ηρεμία. Καμία υποχώρηση, κανένας συμβιβασμός σε τέτοια άτομα. Πραγματικά, είναι τόσο δύσκολο να γνωρίσεις άτομα που παραμένουν σωστοί, ξηγημένοι, δίκαιοι, με αυτοπεποίθηση και όχι ισχυρογνώμονες και κακομαθημένοι?
-Τέλος παραληρήματος-
borat
Επιφανές μέλος
Όταν πάω σπίτι αβίαστα και αβάδιστα θα παραγγείλω σουβλάκια.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
αν θεσ βοηθαω να το λυσεισ
το πολλη πολλη ΖΟΥΡΓΟΜΑΝΔΥΑ
α ρε λουκ με τα ωραια σου
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν πειραζει που εχεισ προβλημα
αν θεσ βοηθαω να το λυσεισ
το πολλη πολλη ΖΟΥΡΓΟΜΑΝΔΥΑ
α ρε λουκ με τα ωραια σου
Ειμαι τελειωμενη περιπτωση γιατρε?
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
ενα χαπακι το πρωι μια αλοιφουλα για το βραδυ και ΟΧΙ ΑΓΡΙΟΚΟΙΤΑΜΑ ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗ
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι παιδι μου εχεισ ελπιδεσ
ενα χαπακι το πρωι μια αλοιφουλα για το βραδυ και ΟΧΙ ΑΓΡΙΟΚΟΙΤΑΜΑ ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗ
Ρε φιλε εισαι τερας, τι μνημη ειναι τουτη ρε γαμωτο?
Προσκυνω.
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΝΤΕ φτανει πολλα ειπα [δεν πρεοπει να σου φερνω αντιρησεισ γιατι υποτροπιαζεισ
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
οντωσ ειμαι τερασ μνημονικου τερασ εξυπναδασ και ΤΕΡΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
ΑΝΤΕ φτανει πολλα ειπα [δεν πρεοπει να σου φερνω αντιρησεισ γιατι υποτροπιαζεισ
1. Γιεεες ιτ ιζ.:fss:
2. Δεν τολμας να μου φερεις αντιρρησεις γιατι με χεζεσαι, εεεελα μην λεμε οτι θελουμε.
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
γκουχ γκουχ
αρε λουκ πρωτωπαλικαρο
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως ειμαι παλικαρι η ρουφιανα, ναι.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.