Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Ούτε ένα πλυντήριο δεν μπορείς να απλώσεις με την ησυχία σου.
Άπλωσε - μάζεψε - βγες ήλιε και ξανα ματα άπλωσε.. ωχ μπουρίνι γίνε πάλι λούτσα για να τα μαζέψεις.
Μια βδομάδα τώρα αυτή η δουλειά. Ε δεν είναι κατάσταση αυτή!
Τι να τα κάνω; Να τα απλώσω μες στο σπίτι σαν να ΄ναι τσαντίρι; Να κυκλοφορώ με τα ίδια ρούχα κάθε μέρα;
Τι προβλήματα που ΄χει ο κόσμος..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
γιατι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος
Μα τι καιρός είναι αυτός!
Ούτε ένα πλυντήριο δεν μπορείς να απλώσεις με την ησυχία σου.
Άπλωσε - μάζεψε - βγες ήλιε και ξανα ματα άπλωσε.. ωχ μπουρίνι γίνε πάλι λούτσα για να τα μαζέψεις.
Μια βδομάδα τώρα αυτή η δουλειά. Ε δεν είναι κατάσταση αυτή!
Τι να τα κάνω; Να τα απλώσω μες στο σπίτι σαν να ΄ναι τσαντίρι; Να κυκλοφορώ με τα ίδια ρούχα κάθε μέρα;
Τι προβλήματα που ΄χει ο κόσμος..
σαν να ακούω μονόλογο από ελληνική ταινία, χαχα
αχ βρε Ηρούλι, τρομερή είσαι!
*άπλωσέ τα μέσα καλέ, το βράδυ- και μέχρι το πρωί θα χουν στεγνώσει
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Κορναρει κι ο αλλος απο κατω.. ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΩ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΟΡΝΑ ΣΤΟΝ.....
Darkness
Περιβόητο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Εκτος κι αν ειναι μ@λ@κ@ς ηδη, οποτε δεν εχει προβλημα..το πολυ το τακα τακα, κανει το παιδι μ@λ@κ@.
confusius
Δραστήριο μέλος
μου αρεσει αυτη η υπογραφη
Ε απάντα στο θέμα των υπογραφών να σου βάλω 10
Darkness
Περιβόητο μέλος
βαλε λινκΕ απάντα στο θέμα των υπογραφών να σου βάλω 10
δεν ξερω που ειναι το θεμα :xixi:
βαριεμαι να ψαχνω :fss:
confusius
Δραστήριο μέλος
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
confusius
Δραστήριο μέλος
Πρέπει να διαβάσω...
Μες στο μυαλό μου είσαι βρε παιδί μου!!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
*άπλωσέ τα μέσα καλέ, το βράδυ- και μέχρι το πρωί θα χουν στεγνώσει
Βγήκε πάλι ήλιος.
Τα άπλωσα ξανά.
Θα ξαναβρέξει.
Την ξέρω τη μοίρα μου.
Darkness
Περιβόητο μέλος
και εγω θα ηθελα να εχω διαβασμα...Πρέπει να διαβάσω...
Ναι ειμαι τρελη...:xixi:
confusius
Δραστήριο μέλος
και εγω θα ηθελα να εχω διαβασμα...
Ναι ειμαι τρελη...:xixi:
Γιατί δεν έχουν ένα εμότικον που μουτζώνει,πες μου γιατί!!
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ρε φετος μου αρεσε πολυ που διαβαζα :zilia::zilia:
και φυσικα αυτο εγινε μονο φετος :fss:
Θέματα που παρακολουθείτε σε αυτόν τον φάκελο: Θέματα: 779
confu :!::!::!::!: τελικα δεν ειναι μονο 400
Darkness
Περιβόητο μέλος
confusius
Δραστήριο μέλος
δεν ξερω...
Ρε φετος μου αρεσε πολυ που διαβαζα :zilia::zilia:
και φυσικα αυτο εγινε μονο φετος :fss:
Θέματα που παρακολουθείτε σε αυτόν τον φάκελο: Θέματα: 779
confu :!::!::!::!: τελικα δεν ειναι μονο 400
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!:!::!::!::!:
Εγώ μόλις πέταξα κάτω την -μόλις γεμισμένη- γυάλινη μπουκάλα νερό,και έγινε στην κουζίνα της βοσνιοκορέας! Μια ώρα μάζευα τα γυαλιά. Και μπόνους μια μελανιά στο πόδι γιατί την είδα ποδοσφαιριστής κι είπα να ανακόψω την πτώση της μπουκάλας... ΑΟΥΤΣ!
Την υπογραφη την βρηκα στο fb ...κοιτα και την εικονα που ειχε...
:who: ακαταλληλο για κατω των 30
Άσε μας καλή μου ΜΠΑΜ στη μαγκουφιά μας
Darkness
Περιβόητο μέλος
ρε χαζο να την αποκρουσεις ηθελες? Και παλι καπου θα επεφτε...Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!:!::!::!::!:
Εγώ μόλις πέταξα κάτω την -μόλις γεμισμένη- γυάλινη μπουκάλα νερό,και έγινε στην κουζίνα της βοσνιοκορέας! Μια ώρα μάζευα τα γυαλιά. Και μπόνους μια μελανιά στο πόδι γιατί την είδα ποδοσφαιριστής κι είπα να ανακόψω την πτώση της μπουκάλας... ΑΟΥΤΣ!
Άσε μας καλή μου ΜΠΑΜ στη μαγκουφιά μας
Περαστικα παντως βρε ροναλντινιο ..:xixi:
-.-' και εσυ μαγκουφα??? που να δεις και τις αλλες φωτο που ειχε..
Valder
Τιμώμενο Μέλος
The switch goes off and that's it... concerns are gone!
Happiness activated!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.