borat
Επιφανές μέλος
Μη μασάς ρε συ.Σκ@τοτσίγαρο, μου 'χεις μιζεριάσει τη ζωή. Κομμένο. Πάω να βρω το ανάλογο θρεντ να αρχίσω να μετράω μέρες. Με αρρώστησε.
Χαλάρωσε.
Άναψε ένα τσιγάρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Μη μασάς ρε συ.
Χαλάρωσε.
Άναψε ένα τσιγάρο.
Μην τον ακούς σκέψου την αναπνοή σου δεν θα μπορείς να πάρεις το πρωί!!!!!!
Ελα μαζί μας με αυτούς που δεν καπνίζουμε!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Θα το αντέξω καπνίζοντας ένα ακόμη!κάποιοι έχασαν το χιούμορ τους
Vkey
Επιφανές μέλος
Πότε θα περάσει αυτή η κwλοφάση....έλεος πιαααααααααααααα
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Άντε να γυρίσει λιγάκι ο τροχός γιατί δε μας βλέπω καλά :X
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Άχρηστοι, ασυνείδητοι γιατροί. Αν πεθάνει δεν θα σας το συγχωρήσω ποτέ και ας μην σας ενδιαφέρει. Γιατί ρε γαμ@το; Γιατί; Βαριέστε να κάνετε αυτό για το οποίο πληρώνεστε; Μια ζωή έχετε στα χέρια σας, όχι επιτραπέζιο με κάρτες; Γιατί ρε γαμ@το; Γιατί;
borat
Επιφανές μέλος
Τι στο καλό- σε όλους κάτι στραβό τυχαίνει τώρα τελευταία
Όντως.
kalypso
Περιβόητο μέλος
Άχρηστοι, ασυνείδητοι γιατροί. Αν πεθάνει δεν θα σας το συγχωρήσω ποτέ και ας μην σας ενδιαφέρει. Γιατί ρε γαμ@το; Γιατί; Βαριέστε να κάνετε αυτό για το οποίο πληρώνεστε; Μια ζωή έχετε στα χέρια σας, όχι επιτραπέζιο με κάρτες; Γιατί ρε γαμ@το; Γιατί;
Whitedrum, πατ πατ
ψυχραιμία και μην απελπίζεσαι. Αμα σκέφτεσαι ότι θα γίνει κάτι κακό, τότε πώς να πάνε όλα καλά;! :S Σκέψου θετικά και μετέδωσέ το αυτό και στο πρόσωπο που είναι στο νοσοκομείο. Από σενα περιμένει να είσαι δυνατή, για να πάρει κι εκείνο κουράγιο
Κάνε κάτι να φύγει το μυαλό σου και να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά... νταξει;;
Άσε Μπορατ, σκατά λέμε. :X
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Δεν μπορώ να σκεφτώ ψύχραιμα Καλυψώ μου είναι πολύ σοβαρό ζήτημα και χρήζει εντατικής παρακολούθησης και υπεύθυνης ιατρικής δουλειάς. Συμβαίνει σε συγγενικό άτομο στενής μου φίλης και με βαραίνει η σκέψη εδώ και 2 μήνες και σήμερα ξέσπασα πώς είναι δυνατόν να αποποιούνται τόσο εύκολα των ευθυνών τους και να παραμερίζουν/βγάζουν απ την εντατική ένα άτομο σχετικά νεαρής ηλικίας που είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση που εν μέρει προκλήθηκε απ τους ίδιους; Αναισθησια. Ουφ, δεν αισθάνομαι καλά.
Ουφ καταλαβαίνω.
Μην ανησυχείς όμως βρε συ, αμα το άτομο είναι νεαρό ο οργανισμός του δεν θα το βάλει κάτω τόσο εύκολα!
Εγώ έχω μία φίλη που η γιαγιά της έκανε χθες εισαγωγή για πέτρα στη χολή, που είναι κάτι πολύ πολύ απλό. Όμως είναι 97 ετών και η πέτρα της έκανε ένα σωρό συμπτώματα που δεν μπορούσε να τα αντέξει το ίδιο καλά με ένα πιο νεαρό άτομο... Έχει φλεγμονή και είναι άσχημα τα πράγματα.
Εμένα για τον ίδιο ακριβώς λόγο μου έδωσαν ένα φάρμακο χαζό και το πολύ πολύ να κάνω μία μικρή επέμβαση- όμως θα περάσει.
Μη χάνεις την ψυχραιμία σου όταν υπάρχουν ακόμα τόσες πολλές ελπίδες! Όλα να πάνε καλά εύχομαι
Ophelia
Διάσημο μέλος
Τι στο καλό- σε όλους κάτι στραβό τυχαίνει τώρα τελευταία
Άντε να γυρίσει λιγάκι ο τροχός γιατί δε μας βλέπω καλά :X
+1...μάλλον έπαθα ρήξη μηνίσκου στο γόνατο!! Με βλέπω να μένω ακίνητη για κανένα δίμηνο πάλι...σκ@τά!!
Νινούλα μου , κουράγιο!!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος
Επεσα, χτυπησα, ε και τι μ'αυτο..οι φιλοι μου ας ειν καλααα.
!!!
Flashback, flashback, από ποιο παιδικό είναι αυτό;!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
"έπεσα χτύπησα ε και τι μ'αυτό, τους φίλους μου θα ξαναδωωωωω
όοοοολα τα ξεχνώ φίιιιλε σ'αγαπω και ξανά(-)γελώωω"
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Επεσα χτυπησα ε και τι μ'αυτο, στους φιλους μου χαμογελω, ολα τα ξεχνω φιλε σ'αγαπω και ξαναγελω, επεσα χτυπησα, ε και τι μ'αυτο, οι φιλοι μου ας ειναι καλα, Λορα, Ρομπερτυ, Μπετι και Μινι θα μαστε μαζι :O :O :O
kalypso
Περιβόητο μέλος
https://en.wikipedia.org/wiki/Adventures_of_the_Little_Koala
Επεσα χτυπησα ε και τι μ'αυτο, στους φιλους μου χαμογελω, ολα τα ξεχνω φιλε σ'αγαπω και ξαναγελω, επεσα χτυπησα, ε και τι μ'αυτο, οι φιλοι μου ας ειναι καλα, Λορα, Ρομπερτυ, Μπετι και Μινι θα μαστε μαζι :O :O :O
seriously, how old are you people?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.