Oh my God...ο αυστηρός και ''αμέμτου ηθικής'' μαθηματικός μας είχε νοικιάσει γκέυ τσόντες και τις επέστρεψε με καθυστέρηση 2 βδομάδων...τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μου εδώ μέσα!!!
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Oh my God...ο αυστηρός και ''αμέμτου ηθικής'' μαθηματικός μας είχε νοικιάσει γκέυ τσόντες και τις επέστρεψε με καθυστέρηση 2 βδομάδων...τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μου εδώ μέσα!!!
Χαχαχαχαχαχα!!! Από ότι φαίνεται έχεις να δεις πολλά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro
Διάσημο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Πρόκειται περί πραγματικής, ολοκληρωτικής πνευματικής αναπηρίας.
Tsipouro
Διάσημο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Δεν αντεχόταν άλλο η ζέστη...
Tsipouro
Διάσημο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Πρέπει να αρρώστησα λίγο ρε γμτ...
Περαστικά Τσιπουράκο
Tsipouro
Διάσημο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Σου πάει ρε
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Όσο δεν έχουμε ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, είμεθα έρμαια του κάθε Π@π@μπίλ και του κάθε Τρύφουνα.Ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ που το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο που είχα εγώ στο μυαλό μου κατέρρευσε σήμερα για δεύτερη φορά στον ίδιο χρόνο...Δεν είναι δυνατόν να γράφεις ένα μάθημα και να σε κόβουνε επειδή αντέγραψες από ένα άγνωστο άτομο που καθότανε 6 σειρές πιο πάνω από σένα στο αμφιθέατρο...Δεν είναι δυνατόν να προσπαθείς να εξηγήσεις στους καθηγητές σου και εσύ και το άλλο άτομο ότι δεν έγινε τίποτα το μεμπτό αλλά ότι κάνανε λάθος και να σου συμπεριφέρονται εντελώς προσβλητικά γελώντας, λέγοντας ανέκδοτα και μην κάνοντας τον κόπο να ακούσουνε τη σκέψη σου...Δεν είναι δυνατόν να διαβάζεις ένα μάθημα ένα μήνα την πρώτη φορά (την παραπάνω φορά με το κόψιμο) και άλλες πόσες μέρες αυτή τη φορά και να κάνεις μία τρύπα στο νερό επειδή κάποιοι ανισόρροποι, ανεύθυνοι και ξεδιάντροποι κύριοι θέλουνε να παίξουνε με τη νοημοσύνη σου και να δούνε πως μπορείς να ανταπεξέλθεις στην κάθε φαεινή ιδέα που τους κατέβηκε για θέμα...Λυπάμαι πολύ που οι κύριοι αυτοί είναι καθηγητές μου και που διδάσκουνε σε ένα τόσο ιστορικό πανεπιστήμιο...Λυπάμαι πιο πολύ για μένα ωστόσο που κάθομαι ακόμα εδώ και ανέχομαι τέτοια περιστατικά και που δεν έχω την επιλογή να ξεφύγω από αυτά...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Όσο δεν έχουμε ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, είμεθα έρμαια του κάθε Π@π@μπίλ και του κάθε Τρύφουνα.
Για ΗΜΜΥ, η λύση είναι Πάτρα! Το ΕΜΠ έχει αφήσει χρόνους, δεν έχει ΣΗΜΜΥ. Έχει χαμηλή βλάστηση και αποκαΐδια... Τα παιδιά ταλαιπωρούνται εκεί μέσα και αν καταφέρουν και επιβιώσουν, δεν είμαι βέβαιος πόση ηρεμία θα έχουν διατηρήσει όταν βγούν.
Κουράγιο για όσους δεν έχουν επιλογή και θέλουν να την τελειώσουν. Για άλλους που είναι στην αρχή και μπορούν να φύγουν, υπάρχουν και καλύτερες πορτοκαλιές αλλού, δε θα χάσουν άμα φύγουν όσο είναι καιρός.
Να το βράσω το όνομα και το πρεστίζ άμα δεν ξέρουν να συμπεριφερθούν στα παιδιά. Να βράσω τον αέρα ενός ΗΜΜΥ άμα μόλις βγεί, δεν ξέρει να ζήσει 5 πράγματα παραπέρα απ' την εξίσωση Σρέντιγκερ.
Το σύστημά σας μέσα... Τα άρθρα σας μέσα... Ένα νόμο περνάνε και τον περνάνε μισό... Οι φοιτητές ξου στα 2ν χρόνια αλλά η αξιολόγηση α... με το πάσο μας εκεί....
Λίγη τσίπα σ' αυτό το κράτος πια... Μόνο η μούρη και το πρεστίζ μας μάρανε... Εδώ πήρε φωτιά το στρίνγκ της και η Μαγδάλω χτενίζεται....
Neraida
Επιφανές μέλος
Εδώ πήρε φωτιά το στρίνγκ της και η Μαγδάλω χτενίζεται....
Βρε τη Μαγδαλω....
Ομολογω οτι δε μου ειχε πει κατι ουτε για φωτια, αλλα ουτε και για χτενισμα!
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Να ήταν μόνο στο ΕΜΠ τα πράγματα έτσι... Λίγο πολύ σε όλες τις σχολές τα ίδια σκ@τα. Δεν είναι λιγότεροι οι σκατοκομπλεξικοί στα Γιάννενα. Εδώ το ζώο που κάνει δομές δεδομένων έκοψε ένα παλληκάρι που ήταν στο 6ο ή 7ο έτος και είχε περάσει όλα τα άλλα μαθήματα! Και οι δομές είναι μάθημα του δευτέρου έτους!Αρχική Δημοσίευση από Valder:Το ΕΜΠ έχει αφήσει χρόνους, δεν έχει ΣΗΜΜΥ. Έχει χαμηλή βλάστηση και αποκαΐδια... Τα παιδιά ταλαιπωρούνται εκεί μέσα και αν καταφέρουν και επιβιώσουν, δεν είμαι βέβαιος πόση ηρεμία θα έχουν διατηρήσει όταν βγούν.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 49 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.