Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou
Διάσημο μέλος
Άραγε είναι έγκυος σε τρίδυμα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Πφφφ, καλά είσαι...Το έχω δει πολλάκις το έργο...και άμα γυρίσεις και πεις ότι δεν πιστεύεις σε θεούς κλπ...σε στραβοκοιτάζουν....και ας είσαι άνθρωπος με αξίες κλπ, που αυτοί απλά δεν έχουν!
Μη σκας μωρέ Βάλντερ όμως!
Αυτη είναι η ζωή!!!!
Δεν σκάω, απλά είναι ηλίθιοι κι απλά τονίζω το γελοίον της υπόθεσης! Και μιλάμε για ανθρώπους με παιδιά και οικογένειες, φαντάσου!
Ευθέως εγώ τους το λέω, είμαι αγνωστικιστής αλλά έχω τιμή, δε χρειάζομαι Θεους για να με ορίσουν σαν άνθρωπο και σαν συμπεριφορά στην κοινωνία. Η ζωή και η συμπεριφορά είναι σαν τη Φερράρι, ή ξέρεις να την οδηγείς ή όχι. Άμα δεν ξέρεις, είτε με κουρέλια μπεις, είτε με σμόκιν, πάλι θα την τρακάρεις. Μεγαλύτερος μανδύας από τη θρησκεία δεν υπάρχει, νομίζουν ότι κάτι καταφέρνουν φορώντας τον...
Δεν σκάω, απλά είναι ηλίθιοι κι απλά τονίζω το γελοίον της υπόθεσης! Και μιλάμε για ανθρώπους με παιδιά και οικογένειες, φαντάσου!
Ευθέως εγώ τους το λέω, είμαι αγνωστικιστής αλλά έχω τιμή, δε χρειάζομαι Θεους για να με ορίσουν σαν άνθρωπο και σαν συμπεριφορά στην κοινωνία. Η ζωή και η συμπεριφορά είναι σαν τη Φερράρι, ή ξέρεις να την οδηγείς ή όχι. Άμα δεν ξέρεις, είτε με κουρέλια μπεις, είτε με σμόκιν, πάλι θα την τρακάρεις. Μεγαλύτερος μανδύας από τη θρησκεία δεν υπάρχει, νομίζουν ότι κάτι καταφέρνουν φορώντας τον...
Με παιδιά ή και χωρίς οι άνθρωποι μετά από μία ηλικία(αρκετά νωρίς δηλ για μένα) δεν αλλάζουν!
Εχουν διαμορφωθεί για τα καλά τα βασικά σημεία του χαρακτήρα!Φαντάζομαι το βλέπει ο καθένας και από τον εαυτό του! Θέλει πολλή περισυλλογή και βαθειά κατανόηση για να καταλάβεις τα ασχημα σημεία σου και να τα διορθώσεις!
Εγώ προσωπικά αντιδρώ ανάλογα...Αν δω ότι ο άλλος δεν παίρνει από συζήτηση για θεούς κτλ. δεν μιλάω, σιωπάω...γιατί ξέρω ότι είναι δύσκολο να αλλάξεις κάποιους τέτοιους ανθρώπους!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Το "δύσκολο" είναι να αναλογιστείς που έχεις κάνει εσύ το λάθος και να συνειδητοποιήσεις ότι κανείς μα κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να δέχεται πράγματα που θεωρεί ότι δεν του ταιριάζουν
Το να θιχτείς είναι το έυκολο. Το να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να αποδείξεις ότι "μ@λ@κες, κάνατε λάθος για μένα" είναι το πιο δύσκολο...
Αν αξίζει ή όχι να το παλέψεις... μόνο εσύ το ξέρεις...
[εσωτερικός μονόλογος μη μου δίνετε σημασία...]
borat
Επιφανές μέλος
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Ophelia
Διάσημο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Παλιοακμή και παλιοσπυράκια μου με θυμηθήκατε στα 24.
και στα 27 μη σου πω!
Αρκεί μία περίοδος αναμονής, για να σπάσουν τα νεύρα.
Αρκεί μία μικρή ατυχία, για να περάσεις στην απραγία και την παντελή έλλειψη έμπνευσης.
Το θέμα είναι, θα βγει κανείς δυνατός από αυτό, ή θα συνεχίσει να βουλιάζει;
kalypso
Περιβόητο μέλος
Τελικά αρκούν μερικές ατυχείς συμπτώσεις, για να πέσει η αυτοπεποίθηση κάποιοι στην Άβυσσο.
Αρκεί μία περίοδος αναμονής, για να σπάσουν τα νεύρα.
Αρκεί μία μικρή ατυχία, για να περάσεις στην απραγία και την παντελή έλλειψη έμπνευσης.
Το θέμα είναι, θα βγει κανείς δυνατός από αυτό, ή θα συνεχίσει να βουλιάζει;
Θα βγει, γιατί πάντα μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο.
borat
Επιφανές μέλος
Αυτό είναι μεγάλη μούφα.Θα βγει, γιατί πάντα μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο.
kalypso
Περιβόητο μέλος
Αυτό είναι μεγάλη μούφα.
Κι όμως... Απλά εσύ είσαι απαισιόδοξος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Θα βγει, γιατί πάντα μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο.
Αυτό είναι μεγάλη μούφα
Σταμάτα βρε γκαντεμόσαυρε μπόρατ...
Αν σε βρεί και άλλη συμφορά, τότε δεν είχες φτάσει στο πάτο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.