Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
1. Υπάρχουν τουλάχιστον 2 άνθρωποι σ'αυτόν τον κόσμο που θα πέθαιναν για σένα.
2. Τουλάχιστον 15 σ'αυτόν τον κόσμο σ'αγαπούν με κάποιο τρόπο.
3. Ο μόνος λόγος που κάποιος μπορεί να σε μισήσει είναι επειδή θα ήθελε να είναι σαν κι εσένα.
4. Ενα χαμόγελο σου μπορεί να φέρει ευτυχία ακόμα και σε κάποιον που δεν σε συμπαθεί.
5. Κάθε βράδυ τουλάχιστον 1 άνθρωπος σε σκέφτεται πριν κοιμηθεί.
6. Είσαι ο κόσμος ολόκληρος για κάποιον.
7. Είσαι μοναδικός και ξεχωριστός άνθρωπος.
8. Κάποιος που μπορεί να μην τον ξέρεις καν, σε αγαπάει.
9. Ακόμα και όταν κάνεις το μεγαλύτερο λάθος, κάτι καλό βγαίνει από αυτό.
10. Οταν σκέφτεσαι ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σου, ξαναρίξε μια ματιά.
11. Πάντα να θυμάσαι τους επαίνους που δέχεσαι και να ξεχνάς τις προσβολές....
2ο:
στην ζωη σου δεν εισαι ο πρωταγωνηστης αλλα ο σκηνοθετης. Ετσι μπορεις να διωξεις οποιον πιστευεις πως δεν αξιζει να βρισκεται στο εργο σου!
3ο :
οι ψευτικοι φιλοι ειναι σαν τις σκιες: παντα σε ακολουθουν οσο υπαρχει ηλιος αλλα σε αφηνουν οταν ελθει το σκοταδι!
4ο: ερχετε καποια στιγμη στην ζωη σου που συνειδητοποιεις:
ποιος εχει σημασια...
ποιος δεν ειχε ποτε...
ποιος δεν θα εχει ξανα και ποιος δεν θα εχει για παντα...
γι αυτο μην στενοχωριεσαι για ανθρωπους απο το παρελθον σου....
υπαρχει λογος που δεν καταφεραν να ειναι μαζι σου στο μελλον σου!!!!
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φέντερερ - Τζόκοβιτς στα ημιτελικά. Θα πέσουν ρακέτες!
εγω ειμαι με τον Τζόκοβιτς!!!!!!
Loreley
Περιβόητο μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Ή ίσως ξέρεις. Αλλά δε μπορείς ή να το παραδεχτείς ή να το καθορίσεις με λόγια...
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
τα κοριτσια ξενυχτανε με ενα μυστικο
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
πινω μπαφους και (δεν) παιζω pro
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
το κανεις κι εσυ το κανω κι εγω
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
τα αγορακια ξενυχτανε με ενα μυστικο
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
πινω μπαφους και παιζω pro
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
απ το σπιτι δε θα βγω
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
γιατι πινω μπαφους και (δεν) παιζω pro
silent song
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
το πρωτο που σκευτομαι:Να θυμάσαι:
1. Υπάρχουν τουλάχιστον 2 άνθρωποι σ'αυτόν τον κόσμο που θα πέθαιναν για σένα.
2. Τουλάχιστον 15 σ'αυτόν τον κόσμο σ'αγαπούν με κάποιο τρόπο.
3. Ο μόνος λόγος που κάποιος μπορεί να σε μισήσει είναι επειδή θα ήθελε να είναι σαν κι εσένα.
4. Ενα χαμόγελο σου μπορεί να φέρει ευτυχία ακόμα και σε κάποιον που δεν σε συμπαθεί.
5. Κάθε βράδυ τουλάχιστον 1 άνθρωπος σε σκέφτεται πριν κοιμηθεί.
6. Είσαι ο κόσμος ολόκληρος για κάποιον.
7. Είσαι μοναδικός και ξεχωριστός άνθρωπος.
8. Κάποιος που μπορεί να μην τον ξέρεις καν, σε αγαπάει.
9. Ακόμα και όταν κάνεις το μεγαλύτερο λάθος, κάτι καλό βγαίνει από αυτό.
10. Οταν σκέφτεσαι ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σου, ξαναρίξε μια ματιά.
11. Πάντα να θυμάσαι τους επαίνους που δέχεσαι και να ξεχνάς τις προσβολές....
1. Για μένα ναι αλλά κάποιος που είναι μόνος του στον κόσμο και δεν νοιάζεται ουσιαστικά κανείς γι αυτόν;
2. Νομίζω πως ναι αλλά κάποιος που είναι μόνος του στον κόσμο και δεν νοιάζεται ουσιαστικά κανείς γι αυτόν;
3. Διαφωνώ
4. Συμφωνώ αρκεί να μην είναι μονόχνοτος.
5. Ενδεχομένως αλλά άποιος που είναι μόνος του στον κόσμο και δεν νοιάζεται ουσιαστικά κανείς γι αυτόν; Ποιός θα τον σκεφτεί;
6. Το 1/4 είμαι αλλά κάποιος που είναι μόνος του στον κόσμο και δεν νοιάζεται ουσιαστικά κανείς γι αυτόν; Για ποιόν θα είναι ολόκληρος ο κόσμός;
7. Ναί είμαι. Εδώ δε χωράει αλλά.
8. Σε εφημερίδες δεν βγαίνω, στην τηλεόραση δεν βγαίνω, όσοι με ξέρουν τους ξέρω οπότε δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.
9. Συμφωνώ ''Ουδέν κακόν αμιγές καλού''
10. Ναι, ίσως κάποιος να ναι και με το μέρος σου.
11. Νομίζω γίνεται το αντίθετο. Προσωπικά δεν ξεχνάω τίποτα απλά τις προσβολές τις στέλνω στον διάλο χωρίς όμως ποτέ να τις ξεχνώ.
Πολυ μου αρέσει να απαντάω σε κάτι τέτοια.
MissKit
Επιφανές μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Μετά το 5ωρο στο σκαιπ..που το φτάνουμε..θα έλεγα πως...ούτε κανΕίμαι ενοχλητική.-
artemaki
Διάσημο μέλος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.