amy001
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος
επίσης είσαι βλάκας(δεν το πιστεύω) κ μου λείπεις.
και εγώ είμαι το πιο χαζό άτομο ον έρθ.
φιλιά
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Fraker...
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
(Γι αυτο οι σοφοι προγονοι μας ελεγαν πολυ σωστα ''μεγαλη μπουκια φαε...μεγαλη κουβεντα μη λες...'')
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
σημερα ειπε η καθηγητρια μου οτι το αγαπημενο της ζωδιο ειναι το δικο μου (λεων) γιατι παντα ειναι ευδιαθετοι, ευχαριστοι στην παρεα και ολα τα σχετικα και λεω "αληθεια?" και κανει "δεν ισχυει?" και λεει για μενα η συμμαθητρια μου "ισχυει κυρια κοιταξτε την παντα με το χαμογελο στα χειλη"...
και που να ξερε πως μονο μπροστα στους αλλους ειμαι ετσι..που να ξερε τι κρυβεται πισω απο το χαμογελο μου..δεν χαμογελαω παντα ψευτικα απλως με βγαινει αυθορμιτα, ειναι δυσκολα τα πραγματα για μενα πλεον και το πιο μικρο πραγμα δινει αφορμη για ενα χαμογελο. Ισως δινω τετοια εντυπωση γιατι ειναι πιο ευκολο να φαινεσαι καλα παρα να εξηγεις γιατι δεν εισαι, αλλα τελικα μπορει να ειμαι πιο ευτυχισμενη απο αυτους, τουλαχιστον μπορω να γινω πιο ευκολα...
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
If it's not okay,
It's not the end.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Οι μέρες περνούν σαν τα βαγόνια του τρένου.
Φοβάμαι μια στιγμή,
Μη δεν προλάβω να δω τους επιβάτες,
Φοβάμαι μια στιγμή,
Τι θα αντικρίσω όταν περάσει.
Παγώνει το πρόσωπο,
Παγώνει το μυαλό,
Από τον αέρα που σηκώνει η σκιά του.
Και η σκόνη του μπαίνει στα μάτια μου.
nana1993
Νεοφερμένος
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Πού υπάρχει ένα καλό ναργιλάδικο με χορό και ρακόμελα ρε γαμώτο μου???????
Σὲ ὅλη τὴ γῆ ἢ σὲ κάποιο συγκεκριμένο μέρος;
Υ.Γ. Καλῶς ἦλθες στὸ στέκι!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
- Ναι ρε Άννα και τώρα που δεν είσαι λεσβία μεγάλη επιτυχία έχεις.
Respect.-
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
- Stephen Covey
Good to see it happening at last, shame because it's too late now.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
....γιατί ο μόνος δρόμος τους είναι προς τα πάνω πια,
....γιατί είναι αρκετά ικανοί και τόσο απελπισμένοι ώστε να κάνουν το οτιδήποτε προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν,
....και συνήθως το πετυχαίνουν.
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξεκινώντας να φτάσω στον προορισμό μου αποφάσισα πως λίγη καλή μουσική και αγαπημένα ''κομμάτια'' θα μου έφτιαχναν ακόμα περισσότερο τη διάθεση για να απολεύσω την υπέροχη εκείνη μέρα...
Παίρνοντας στα χέρια μου το κινητό τηλέφωνο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να συνδέσω τα ακουστικά. Βγάζοντας τα από την τσάντα γρήγορα συνειδητοποίησα ότι ήταν υπερβολικά μπλεγμένα για να εξυπηρετήσουν τον σκοπό μου 'Υστερα από έναν βαθύ αναστεναγμό αποφάσισα πως δεν είχα άλλη επιλογή. Έπρεπε να ξοδέψω τουλάχιστον 5 λεπτά για να ξεμπερδέψω αυτό το χάος που κρατούσα στα χέρια μου και μη δίνοντας σημασία στη διαδρομή, ξεκίνησα να πιάσω τη μία άκρη ώστε να φτάσω στο τέλος, όπως ακριβώς ο Θησέας ακολούθησε το μίτο της Αριάδνης.
Όσο πιο μπλεγμένα ήταν τα ακουστικά τόσο πιο πολύπλοκες σκέψεις και συνειρμοί ξεπετάχθηκαν στην επιφάνεια.
Για κάποιους, αν όχι για όλους, η ζωή είναι ένα κουβάρι ακουστικών. Μέσα σε ατό ο καθένας μας μπορεί να βρει δυσκολίες και εμπόδια, στόχους και κόπους, έρωτες, αγάπες, λύπες, γεμίζει, ό,τι σε κάνει να βρεις τον εαυτό σου, ίσως χαμό αγαπημενών προσώπων, κόπους που δεν απέδωσαν, οικεία άτομα που σου χαρίζουν κάτι περσσότερο από ένα υλικό αγαθό, την οικογένεια όπως τη νιώθει κανείς -είτε αυτή είναι μακριά είτε δίπλα σου- την πίστη σου, τις παραξενιές σου, αυτά που λατρεύεις, τα πάθη σου, την καρδιά σου, την ψυχή σου ολόκληρη μπορεί να αντικατοπτρίσει ένας συνειρμός σε συνδυασμό με ένα...μπλέξιμο!
Είχε μείνει ένας κόμπος για να κάνω αυτό που ήθελα εξ' αρχής. Ένας κόμπος. Δεν με αμπόδιζε σε τίποτα. 'Ηταν τόσο ασήμαντος που σκέφτηκα ότι θα μπορούσα απλώς να τον παραλείψω. Ανούσιο εμπόδιο για τα χέρια μου, ανυπέρβλητο ωστόσο για τις σκέψεις μου. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα αποφάσισα πως αν τα ακουστικά ήταν ένα κομμάτι μου τότε.. ''Γιατί τα παρατάω στην πρώτη δυσκολία; Γιατί δνε πέρνώ το εμπόδιο; Γιατί δεν τελειώνει ό,τι αρχίζω; Γιατί;'' Από τελειομανία και πείσμα αποφάσισα πως αν το τέλος δεν ήταν μακριά μου τότε έπρεπε να..τερματίσω!
Ο τελευταίος κόμπος λύθηκε, το χαμόγελο επλώθηκε στο πρόσωπό μου, η γαλήνη στην ψυχή μου: μην τα παρατάς ποτέ! τι σου είναι όμως ένα ζευγάρι ακουστικών και η άβυσσος του μυαλού;!
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.