kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος
ροδα ειναι και γυριζει...μπορειτε να βρεθειτε στις αντιστροφες θεσεις χωρις καν να το καταλαβεις...
Δηλαδη ο απο κατω πανω και απο πανω κατω??
Σκεψη: Ποσο σκατα μπορει να τα εχουμε κανει??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
Μου έκλεψαν όλες τις ελπίδες...
Πέταξαν στα σκουπίδια όλα μου τα γλυκά χαμόγελα...
Έδιωξαν κάθε ίχνος εμπιστοσύνης...
Κι έτσι έμεινα "γυμνή", χωρίς να μπορώ να σου χαρίσω ένα όμορφο τραγούδι, παρά μόνο αυτό των χτύπων της καρδιάς μου όταν σε βλέπω, χωρίς να μπορώ να ελπίζω οτι εσύ θα είσαι συνεπής σε αυτά που λες, παρά μου αρκεί να κοιτάζω τα μάτια σου, χωρίς να μπορώ να "φτιάξω" ένα χαμόγελο μόνο για σένα, παρά μόνο να το αφήνω να βγαίνει αυθόρμητο όταν με κοιτάζεις, χωρίς να μπορώ να σε εμπιστευτώ απόλυτα, παρά μόνο να περιμένω..
Ίσως είναι καλύτερα έτσι, έχεις τον πιο αληθινό μου εαυτό, που δεν μπορεί να κάνει τα πάντα, αλλά μπορεί να σ'αγαπήσει.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Μου πήραν οι άλλοι όλα τα όμορφα τραγούδια....
Μου έκλεψαν όλες τις ελπίδες...
Πέταξαν στα σκουπίδια όλα μου τα γλυκά χαμόγελα...
Έδιωξαν κάθε ίχνος εμπιστοσύνης...
Κι έτσι έμεινα "γυμνή", χωρίς να μπορώ να σου χαρίσω ένα όμορφο τραγούδι, παρά μόνο αυτό των χτύπων της καρδιάς μου όταν σε βλέπω, χωρίς να μπορώ να ελπίζω οτι εσύ θα είσαι συνεπής σε αυτά που λες, παρά μου αρκεί να κοιτάζω τα μάτια σου, χωρίς να μπορώ να "φτιάξω" ένα χαμόγελο μόνο για σένα, παρά μόνο να το αφήνω να βγαίνει αυθόρμητο όταν με κοιτάζεις, χωρίς να μπορώ να σε εμπιστευτώ απόλυτα, παρά μόνο να περιμένω..
Ίσως είναι καλύτερα έτσι, έχεις τον πιο αληθινό μου εαυτό, που δεν μπορεί να κάνει τα πάντα, αλλά μπορεί να σ'αγαπήσει.
Ντάξ άντρας είναι,
θα ακούσει μόνο "...μπλα μπλα μπλα γυμνή μπλα μπλα μπλα..."
blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετά απο μισό λεπτό γυρνάει.
-Καλά τους μέτρησες κιόλας
-Ναι, είναι 504.
-Και πώς είσαι τόσο σίγουρος;
-Μέτρησα 4 μπροστά και καμιά πεντακοσαριά από πίσω τους.
μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει που είναι το αστείο;;;; το διάβαζα με τον αδερφό μου και αυτός ξεκαρδίστηκε στα γέλια και όταν τον ρώτησα που είναι το αστείο τον έπιασε νευρικό και με ρωτούσε συνέχεια πόσο χαζή είμαι.......
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Στον πόλεμο στέλνει ο στρατηγός έναν φαντάρο να μετρήσει τους εχθρούς.
Μετά απο μισό λεπτό γυρνάει.
-Καλά τους μέτρησες κιόλας
-Ναι, είναι 504.
-Και πώς είσαι τόσο σίγουρος;
-Μέτρησα 4 μπροστά και καμιά πεντακοσαριά από πίσω τους.
μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει που είναι το αστείο;;;; το διάβαζα με τον αδερφό μου και αυτός ξεκαρδίστηκε στα γέλια και όταν τον ρώτησα που είναι το αστείο τον έπιασε νευρικό και με ρωτούσε συνέχεια πόσο χαζή είμαι.......
Αν σου πω ότι σπάω καμιά ώρα το κεφάλι μου, και δε μπορώ να βρω κάτι αστείο?
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
elena
Πολύ δραστήριο μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
και τελικα περασε πολυ γρηγορα..ουτε που το καταλαβα!
adespoto
Περιβόητο μέλος
Ντάξ άντρας είναι,
θα ακούσει μόνο "...μπλα μπλα μπλα γυμνή μπλα μπλα μπλα..."
Δεν ήταν τυχαία η επιλογή της λέξης
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Dude when I was 10, you were both in your papa's ball sack.
MissKit
Επιφανές μέλος
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 010239
Επισκέπτης
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 45 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.