venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22.988 μηνύματα.

13-09-11

23:40
Απαράδεκτες οι συγκοινωνίες τον τελευταίο καιρό.....απορώ που θα φτάσει το θράσος τους......
Σκηνικό σήμερα το πρωί στον ΗΣΑΠ όπου όλοι είχαμε γίνει σαν παστές σαρδέλες...... Απορώ γιατί δεν πήρα το metro...

Εύσωμη κυρία στριμώχνεται στριμώχνεται για να μπει στο συρμό ενώ δεν υπάρχει πλέον χώρος για να μπει....
"Θεέ μου δεν μπορώ να πάρω ανάσα...."
"Τι λες κυρά μου, εμείς εδώ τόση ώρα δεν χωραμε στριμώχθηκες για να μπεις..... θες να παίρνεις και ανάσες;;;;;;;" της απαντάει μεσόκοπος μάγκας κύριος...
Λυθήκαμε όλοι στα γέλια.....
Σκηνικό σήμερα το πρωί στον ΗΣΑΠ όπου όλοι είχαμε γίνει σαν παστές σαρδέλες...... Απορώ γιατί δεν πήρα το metro...

Εύσωμη κυρία στριμώχνεται στριμώχνεται για να μπει στο συρμό ενώ δεν υπάρχει πλέον χώρος για να μπει....
"Θεέ μου δεν μπορώ να πάρω ανάσα...."
"Τι λες κυρά μου, εμείς εδώ τόση ώρα δεν χωραμε στριμώχθηκες για να μπεις..... θες να παίρνεις και ανάσες;;;;;;;" της απαντάει μεσόκοπος μάγκας κύριος...
Λυθήκαμε όλοι στα γέλια.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.