Vkey
Επιφανές μέλος
Γιατί αρνούμαι τα πάντα;
Μακάρι να μην έχεις δίκαιο...μακάρι αλλά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
...έχω ξεχάσει πως γίνεται...το φλέρτ...Το άλλο είναι σαν το ποδήλατο...
΄Ερχεται από το σπίτι να σε πάρει με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο... σου δίνει ένα πεταχτό φιλί στο στόμα και στο προσφέρει... έπειτα σε πάει για ένα ρομαντικό δείπνο ή ποτό...ενδιάμεσα σου λέει πόση όμορφη είσαι (και ο ίδιος ξέρει ότι εσύ έγινες όμορφη μόνο γι' αυτόν )
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα υπάρξει κάποιος άνθρωπος που θα μας το θυμίσει...γιατί εμείς θα του το βγάλουμε... απλά δεν το βρίσκουμε εύκολα... αλλά όταν το βρούμε το ζούμε έντονα γιατί απλά περιμέναμε τόσο καιρό για να μας έρθει....
(είχα να το ζήσω αυτό το σκηνικό χρόνια...το έζησα την Παρασκευή... έτσι ξαφνικά....τώρα απλά ζω τις στιγμές που μας μένουν...το αύριο δεν το ξέρω..λέω ότι δεν με νοιάζει...λέω ψέμματα και στους δυο μας... )
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
"Βάλε το κόκκινο φουστάαααανι, εκείνο που σε κάαααανει να μοιάζεις πυρκαγιάααααααα.."
kazmir84
Δραστήριο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Χαμένοι από χέρι, χαμένοι και οι δυο
Ανόητες αγάπες ανόητα φίλια
Λόγια, λόγια, λόγια, λόγια ψεύτικα
Λόγια, λόγια ψεύτικα..
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
...έχω ξεχάσει πως γίνεται...το φλέρτ...Το άλλο είναι σαν το ποδήλατο...
΄Ερχεται από το σπίτι να σε πάρει με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο... σου δίνει ένα πεταχτό φιλί στο στόμα και στο προσφέρει... έπειτα σε πάει για ένα ρομαντικό δείπνο ή ποτό...ενδιάμεσα σου λέει πόση όμορφη είσαι (και ο ίδιος ξέρει ότι εσύ έγινες όμορφη μόνο γι' αυτόν )
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα υπάρξει κάποιος άνθρωπος που θα μας το θυμίσει...γιατί εμείς θα του το βγάλουμε... απλά δεν το βρίσκουμε εύκολα... αλλά όταν το βρούμε το ζούμε έντονα γιατί απλά περιμέναμε τόσο καιρό για να μας έρθει....
(είχα να το ζήσω αυτό το σκηνικό χρόνια...το έζησα την Παρασκευή... έτσι ξαφνικά....τώρα απλά ζω τις στιγμές που μας μένουν...το αύριο δεν το ξέρω..λέω ότι δεν με νοιάζει...λέω ψέμματα και στους δυο μας... )
Χαίρομαι για τα κορίτσια πιο πάνω!Το κόκκινο φουστάνι.. μπα, δεν μπορεί να είναι τυχαίο, είναι που επειδή είναι το αγαπημένο μου, αλλά και δικό του αγαπημένο..
"Βάλε το κόκκινο φουστάαααανι, εκείνο που σε κάαααανει να μοιάζεις πυρκαγιάααααααα.."
Και φυσικά και για τους αντίστοιχους συνοδούς τους.
Πάντα τέτοια!
Isiliel
Επιφανές μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Πως θα αποφυγω τώρα αυτό που βαριεμαι χωρίς να φάω κράξιμο;
Και γιατί μερικές φορές νομίζω πως μαζί μιλάμε, αλλά χώρια καταλαβαινόμαστε;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Just believe in it and it won't be far.Εεεεεεε... ντεν έκω συνοντό καρντιά μου...
Eυχαριστούμε Γιώργη
Βάλε ωτοασπίδες.Πως θα αποφυγω τώρα αυτό που βαριεμαι χωρίς να φάω κράξιμο;
Makes the whole thing... spicy.Και γιατί μερικές φορές νομίζω πως μαζί μιλάμε, αλλά χώρια καταλαβαινόμαστε;
//Ο προσωπικός σας ψυχολόγος.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
Σκέφτομαι ότι ο δικός μου συνοδός (σου κλέβω την ατάκα ) το τελευταίο διάστημα με έχει δει στο μαύρο μου το χάλι... Να φυσάω συνέχεια την μύτη μου...να είμαι χλωμή μετά το στομαχικό ίλιγγο, να έχω βγάλει ένα απαίσιο έρπη στα χείλη μου... τα μαλλιά μου να είναι χάλια... εγώ να νιώθω ότι είμαι η πιο άσχημη γυναίκα κι αυτός να είναι εκεί... να με κρατάει το χέρι... να με κρατάει αγκαλιά... να με φιλάει... να μην με αφήνει από δίπλα του....όπου και να είμαστε... λες κι έτσι και με αφήσει λίγο θα με χάσει....
Πως θα είμαι Βόλο όταν έχω ήδη συνηθίσει την συνεχή παρουσία του δίπλα μου; (ακόμα και όταν είμαι στέκι...δίπλα μου κάθεται )
Όταν ακόμα και στα μαύρα μου τα χάλια αυτός μου λέει πόσο όμορφη είμαι;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Βάλε ωτοασπίδες.
Makes the whole thing... spicy.
//Ο προσωπικός σας ψυχολόγος.
Βαριεμαι να παω να κανω μπάνιο μαμώτο..
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Βλέπει "κάτω" από την επιφάνεια, Βικάκι.
Vkey
Επιφανές μέλος
Εσύ αποπάνω καλά θα είσαι!
Αν δεν είμαι..ξες εσύ... θα σε πρήζω και εσύ θα μου ουρλιάζεις να συνέλθω όπως το μεσημέρι
Κι εγώ...αλλά πρέπει...επίσης βαριέμαι να πλύνω τα πιάτα και να σφουγγαρίσωΒαριεμαι να παω να κανω μπάνιο μαμώτο..
Είναι ΠΑΡΑ πολύ απλό.
Βλέπει "κάτω" από την επιφάνεια, Βικάκι.
Υπονοείς ότι είμαι άσχημη;
Απλά μου έχει κάνει τόσο πολύ εντύπωση η συμπεριφορά του... το πόσο δίπλα μου είναι σε κάτι που δεν μετράει καιρό... Αν ήμουν άντρας και με έβλεπα έτσι θα με παρατούσα χωρίς πλάκα
evouli
Διάσημο μέλος
ελα να παμε σ'ενα μερος ανθρωπος να μην υπαρχει
ουτε νεος ουτε γερος μονο να'μαστε μοναχοι!!!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.