love_angel
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιωάννα δεν ξέρουν όλοι να λένε ωραία λόγια....
Μερικοι ομως ξερουν να τα λενε...αλλα να μην τα εννοουνε....
Εκει ειναι το θεμα...οτι λεμε κατι που δεν το πιστευουμε καν οι ιδιοι αλλα το λεμε....Δεν μας εμποδιζει τιποτα να το πουμε και ουτε καν μας νοιαζουν οι συνεπειες...Αυτο μου την δινει....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Δεν θα βγάλεις ποτέ άκρη νομίζω...
Κοίτα να είσαι εσύ καλά και μην αναλώνεσαι σε τέτοια!
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Γιατί άραγε??
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
- Να βρουν τους υπαίτιους και να τιμωρηθούν παραδειγματικά
- Να παραιτηθεί ο Χ''Χ ως ηθικός αυτουργός αυτής της κατάστασης
που υποβόσκει χρόνια τώρα
- Αν μέσα στην εβδομάδα δεν δοθούν τα ονόματα αυτών που βιαιοπράγισαν στην Π.Α.Ε ΑΕΚ
από τα διάφορα κλαμπ τις οριτζιναλ που τους καλύπτουν,
να (αυτό) διαλυθεί η οριτζιναλ - θα έπρεπε να το είχε κάνει ήδη -.
Ποτέ τέτοια ξεφτίλα δεν έχει υπάρξει και δεν πρέπει ποτέ να ξαναυπάρξει για το ένδοξο σωματείο
της ΑΕΚ.
Γιατί περί ξεφτίλας πρόκειται,ΜΕΓΑΛΗΣ.
t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
αλλά θέλουν κι αυτά την συντήρησή τους .........
ρε μπας να πάρω το ψεκαστκό βαφής που παρουσιάζουν στις τηλεπωλήσεις........χμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!
άσε που όση ώρα βάφαμε,κι ενώ μας έβλεπαν λες και το κάναν επίτηδες και περνούσαν όλοι κάτω απο το μπαλκόνι .....μάλλον θα έχουν γίνει όλοι σμαραγδί.....
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Παρακολουθώντας κάποια θέματα στο φόρουμ, σκέφτομαι ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να κρατάω ένα αρχείο με αυτά που έχω γράψει παλαιότερα προκειμένου κάθε φορά να απαντώ χωρίς να κάθομαι να ξαναγράφω τα ίδια. Από την άλλη όμως, αυτό θα με έκανε να γράφω συνέχεια. Μήπως είναι καλύτερα τελικά που αποφεύγω να γράφω; Έχω την αίσθηση ότι κάνουμε συνεχώς κύκλους και δεν καταλήγουμε πουθενά...
Έχω την εντύπωση ότι καταλαβαίνω απόλυτα για ποια θέματα μιλάς..
Και δεν είναι μόνο ότι επαναλαμβανόμαστε χωρίς εν τέλει να υπάρχει ουσία, έτσι δημιουργείται έδαφος για προσωπικές αντιπαραθέσεις...
Δεν μας κάνει καλό...
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
άλλοι παραμένουν ίδιοι
άλλοι μεγαλώνουν, άλλοι μικραίνουν
άλλοι σπάνε......
εκτός αν ζαλιζόμαστε απο το γύρω γύρω μέσα στο κύκλο................
Για αυτό γκρινιάζω και λέω πως θέλω νέα θέματα.Παρακολουθώντας κάποια θέματα στο φόρουμ, σκέφτομαι ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να κρατάω ένα αρχείο με αυτά που έχω γράψει παλαιότερα προκειμένου κάθε φορά να απαντώ χωρίς να κάθομαι να ξαναγράφω τα ίδια. Από την άλλη όμως, αυτό θα με έκανε να γράφω συνέχεια. Μήπως είναι καλύτερα τελικά που αποφεύγω να γράφω; Έχω την αίσθηση ότι κάνουμε συνεχώς κύκλους και δεν καταλήγουμε πουθενά...
Κάποιες φορές ξεθάβω κιόλας.
Σκέψη: Έφυγε ο Sid και ερήμωσε το forum
Sid, Αφιερωμένο (πλαστικό, χρώμα στρόγγυλο, σχήμα κόκκινο )
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Ouiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, που λένε οι Γάλλοι
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!! που λέμε οι Έλληνες
MissKit
Επιφανές μέλος
(για όσους δεν κατάλαβαν αναφέρομαι στο στίχο "there 's a world without you, I see the light")
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Πίσω σου είναι. Κάνε μια στροφή 180 μοιρών και θα το δεις.Που είναι το άτιμο το φως που βλέπουν οι άτιμοι οι Rasmus να μου το δείξουν κι εμένα!
(για όσους δεν κατάλαβαν αναφέρομαι στο στίχο "there 's a world without you, I see the light")
jj!
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.