Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 15:24 Η Eileen έγραψε: #26.281 03-08-10 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπορω να πω οτι σε μισω! Δεν βαζω τζελ και τετοια.. αλλα και παλι.. Τι με επιασε με το μαλλι μου σημερα! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι σου χρειάζεται μία αλλαγή. Εγώ το κάνω συνέχεια. Και κάτι ακόμη. Για να διατηρείται γερή η τρίχα πρέπει να επισκεπτόμαστε συχνά το κομμωτήριο. Μια φορά στους δυο μήνες για ένα μικρό ψαλίδισμα στις άκρες είναι ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η aporw έγραψε: #26.282 03-08-10 15:26 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Νομίζω ότι σου χρειάζεται μία αλλαγή. Εγώ το κάνω συνέχεια. Και κάτι ακόμη. Για να διατηρείται γερή η τρίχα πρέπει να επισκεπτόμαστε συχνά το κομμωτήριο. Μια φορά στους δυο μήνες για ένα μικρό ψαλίδισμα στις άκρες είναι ιδανικό! Click για ανάπτυξη... Η μονη αλλαγη που μπορω να κανω ειναι στο χρωμα.. Προσφατα τα εκανα total black μετα απο ξανθα! Τι αλλο να κανω? Τους σιχενομαι τους κομμωτες! δεν εχουν ορια! Εχω να κουρευτω πααααρα πολυ καιρο.. φοβαμαι οτι και αυτους τους 2 ποντους που μακρυναν θα τους χασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:09 Η Eileen έγραψε: #26.283 03-08-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Η μονη αλλαγη που μπορω να κανω ειναι στο χρωμα.. Προσφατα τα εκανα total black μετα απο ξανθα! Τι αλλο να κανω? Τους σιχενομαι τους κομμωτες! δεν εχουν ορια! Εχω να κουρευτω πααααρα πολυ καιρο.. φοβαμαι οτι και αυτους τους 2 ποντους που μακρυναν θα τους χασω.. Click για ανάπτυξη... Αμ πες το μου έτσι και ψάχνομαι!!!!!! Να προσέχεις τις βαφές γιατί οι απότομες χρωματικές αλλαγές από ανοικτό σε σκούρο δεν βοηθάνε... Και πιστεύω πραγματικά ότι το καλύτερο μας χρώμα είναι το φυσικό μας!!! Εγώ τους λατρεύω!!! Μετά από αυτούς στα βιβλιοπωλεία είναι οι αγαπημένοι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:23 Η aporw έγραψε: #26.284 03-08-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αμ πες το μου έτσι και ψάχνομαι!!!!!! Να προσέχεις τις βαφές γιατί οι απότομες χρωματικές αλλαγές από ανοικτό σε σκούρο δεν βοηθάνε... Και πιστεύω πραγματικά ότι το καλύτερο μας χρώμα είναι το φυσικό μας!!! Εγώ τους λατρεύω!!! Μετά από αυτούς στα βιβλιοπωλεία είναι οι αγαπημένοι μου!! Click για ανάπτυξη... Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:26 Η Eileen έγραψε: #26.285 03-08-10 16:26 Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:33 Η aporw έγραψε: #26.286 03-08-10 16:33 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Γενικα εχουν περασει διαφορα χρωματα απο το μαλλι μου! Απο κοκκινο, πιο χαλκινο, καστανο, ξανθο , μαυρο..Μου αρεσουν οι αλλαγες στα χρωματα! αφου δεν μπορω να κανω κατι με το μηκος! Ξεχασα να αναφερω οτι οντας ξανθια εκανα καθε 15-20 μερες ντεκαπαζ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2010 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:36 Η Eileen έγραψε: #26.287 03-08-10 16:36 Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:46 Ο Γιώργος έγραψε: #26.288 03-08-10 16:46 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:51 Η aporw έγραψε: #26.289 03-08-10 16:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:55 Η Eileen έγραψε: #26.290 03-08-10 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Click για ανάπτυξη... Κύριε Γιώργο μας, στη θέση σας θα πρόσεχα τα λόγια μου... Είμαστε μία στρατιά 17 ατόμων έτοιμοι να σε δολοφονήσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:11 Η prinCess.: #26.291 03-08-10 17:11 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το κόκκινο. Γκούχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #26.292 03-08-10 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Φτιάχνω καφεδάκι, όσοι πιστοί ελάτε να πιούμε!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπής πράγματα, είσαι και κάτω των 18 και μας λες να έρθουμε εκεί, εγώ δεν έρχομαι, είμαι 27 και θα με πάνε μέσα! Στείλε τον καφέ πάντως!!! Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: ΜΑΔΑΩ Click για ανάπτυξη... Garfieldάκι σκέτο δηλαδή: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σε βρήκαν νόστιμη ή μπα; Ο καφές ακόμα να ρθει;; ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:42 Η prinCess.: #26.293 03-08-10 17:42 xaxxa είδες νεύρα που έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η Eileen έγραψε: #26.294 03-08-10 17:45 Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:51 Η aporw έγραψε: #26.295 03-08-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Click για ανάπτυξη... Γι αυτο παντα επιστρεφουμε στο φυσικο μας μελαχρινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:23 Ο self-instructive depressing: #26.296 03-08-10 18:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Click για ανάπτυξη... εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... σκέψη : τι ώρα έχει πάει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:24 Η aporw έγραψε: #26.297 03-08-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Click για ανάπτυξη... αμυγδαλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Η prinCess.: #26.298 03-08-10 18:25 Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: μπορω να πω οτι σε μισω! Δεν βαζω τζελ και τετοια.. αλλα και παλι.. Τι με επιασε με το μαλλι μου σημερα! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι σου χρειάζεται μία αλλαγή. Εγώ το κάνω συνέχεια. Και κάτι ακόμη. Για να διατηρείται γερή η τρίχα πρέπει να επισκεπτόμαστε συχνά το κομμωτήριο. Μια φορά στους δυο μήνες για ένα μικρό ψαλίδισμα στις άκρες είναι ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η aporw έγραψε: #26.282 03-08-10 15:26 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Νομίζω ότι σου χρειάζεται μία αλλαγή. Εγώ το κάνω συνέχεια. Και κάτι ακόμη. Για να διατηρείται γερή η τρίχα πρέπει να επισκεπτόμαστε συχνά το κομμωτήριο. Μια φορά στους δυο μήνες για ένα μικρό ψαλίδισμα στις άκρες είναι ιδανικό! Click για ανάπτυξη... Η μονη αλλαγη που μπορω να κανω ειναι στο χρωμα.. Προσφατα τα εκανα total black μετα απο ξανθα! Τι αλλο να κανω? Τους σιχενομαι τους κομμωτες! δεν εχουν ορια! Εχω να κουρευτω πααααρα πολυ καιρο.. φοβαμαι οτι και αυτους τους 2 ποντους που μακρυναν θα τους χασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:09 Η Eileen έγραψε: #26.283 03-08-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Η μονη αλλαγη που μπορω να κανω ειναι στο χρωμα.. Προσφατα τα εκανα total black μετα απο ξανθα! Τι αλλο να κανω? Τους σιχενομαι τους κομμωτες! δεν εχουν ορια! Εχω να κουρευτω πααααρα πολυ καιρο.. φοβαμαι οτι και αυτους τους 2 ποντους που μακρυναν θα τους χασω.. Click για ανάπτυξη... Αμ πες το μου έτσι και ψάχνομαι!!!!!! Να προσέχεις τις βαφές γιατί οι απότομες χρωματικές αλλαγές από ανοικτό σε σκούρο δεν βοηθάνε... Και πιστεύω πραγματικά ότι το καλύτερο μας χρώμα είναι το φυσικό μας!!! Εγώ τους λατρεύω!!! Μετά από αυτούς στα βιβλιοπωλεία είναι οι αγαπημένοι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:23 Η aporw έγραψε: #26.284 03-08-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αμ πες το μου έτσι και ψάχνομαι!!!!!! Να προσέχεις τις βαφές γιατί οι απότομες χρωματικές αλλαγές από ανοικτό σε σκούρο δεν βοηθάνε... Και πιστεύω πραγματικά ότι το καλύτερο μας χρώμα είναι το φυσικό μας!!! Εγώ τους λατρεύω!!! Μετά από αυτούς στα βιβλιοπωλεία είναι οι αγαπημένοι μου!! Click για ανάπτυξη... Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:26 Η Eileen έγραψε: #26.285 03-08-10 16:26 Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:33 Η aporw έγραψε: #26.286 03-08-10 16:33 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Γενικα εχουν περασει διαφορα χρωματα απο το μαλλι μου! Απο κοκκινο, πιο χαλκινο, καστανο, ξανθο , μαυρο..Μου αρεσουν οι αλλαγες στα χρωματα! αφου δεν μπορω να κανω κατι με το μηκος! Ξεχασα να αναφερω οτι οντας ξανθια εκανα καθε 15-20 μερες ντεκαπαζ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2010 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:36 Η Eileen έγραψε: #26.287 03-08-10 16:36 Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:46 Ο Γιώργος έγραψε: #26.288 03-08-10 16:46 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:51 Η aporw έγραψε: #26.289 03-08-10 16:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:55 Η Eileen έγραψε: #26.290 03-08-10 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Click για ανάπτυξη... Κύριε Γιώργο μας, στη θέση σας θα πρόσεχα τα λόγια μου... Είμαστε μία στρατιά 17 ατόμων έτοιμοι να σε δολοφονήσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:11 Η prinCess.: #26.291 03-08-10 17:11 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το κόκκινο. Γκούχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #26.292 03-08-10 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Φτιάχνω καφεδάκι, όσοι πιστοί ελάτε να πιούμε!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπής πράγματα, είσαι και κάτω των 18 και μας λες να έρθουμε εκεί, εγώ δεν έρχομαι, είμαι 27 και θα με πάνε μέσα! Στείλε τον καφέ πάντως!!! Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: ΜΑΔΑΩ Click για ανάπτυξη... Garfieldάκι σκέτο δηλαδή: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σε βρήκαν νόστιμη ή μπα; Ο καφές ακόμα να ρθει;; ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:42 Η prinCess.: #26.293 03-08-10 17:42 xaxxa είδες νεύρα που έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η Eileen έγραψε: #26.294 03-08-10 17:45 Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:51 Η aporw έγραψε: #26.295 03-08-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Click για ανάπτυξη... Γι αυτο παντα επιστρεφουμε στο φυσικο μας μελαχρινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:23 Ο self-instructive depressing: #26.296 03-08-10 18:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Click για ανάπτυξη... εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... σκέψη : τι ώρα έχει πάει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:24 Η aporw έγραψε: #26.297 03-08-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Click για ανάπτυξη... αμυγδαλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Η prinCess.: #26.298 03-08-10 18:25 Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Νομίζω ότι σου χρειάζεται μία αλλαγή. Εγώ το κάνω συνέχεια. Και κάτι ακόμη. Για να διατηρείται γερή η τρίχα πρέπει να επισκεπτόμαστε συχνά το κομμωτήριο. Μια φορά στους δυο μήνες για ένα μικρό ψαλίδισμα στις άκρες είναι ιδανικό! Click για ανάπτυξη... Η μονη αλλαγη που μπορω να κανω ειναι στο χρωμα.. Προσφατα τα εκανα total black μετα απο ξανθα! Τι αλλο να κανω? Τους σιχενομαι τους κομμωτες! δεν εχουν ορια! Εχω να κουρευτω πααααρα πολυ καιρο.. φοβαμαι οτι και αυτους τους 2 ποντους που μακρυναν θα τους χασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:09 Η Eileen έγραψε: #26.283 03-08-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Η μονη αλλαγη που μπορω να κανω ειναι στο χρωμα.. Προσφατα τα εκανα total black μετα απο ξανθα! Τι αλλο να κανω? Τους σιχενομαι τους κομμωτες! δεν εχουν ορια! Εχω να κουρευτω πααααρα πολυ καιρο.. φοβαμαι οτι και αυτους τους 2 ποντους που μακρυναν θα τους χασω.. Click για ανάπτυξη... Αμ πες το μου έτσι και ψάχνομαι!!!!!! Να προσέχεις τις βαφές γιατί οι απότομες χρωματικές αλλαγές από ανοικτό σε σκούρο δεν βοηθάνε... Και πιστεύω πραγματικά ότι το καλύτερο μας χρώμα είναι το φυσικό μας!!! Εγώ τους λατρεύω!!! Μετά από αυτούς στα βιβλιοπωλεία είναι οι αγαπημένοι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:23 Η aporw έγραψε: #26.284 03-08-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αμ πες το μου έτσι και ψάχνομαι!!!!!! Να προσέχεις τις βαφές γιατί οι απότομες χρωματικές αλλαγές από ανοικτό σε σκούρο δεν βοηθάνε... Και πιστεύω πραγματικά ότι το καλύτερο μας χρώμα είναι το φυσικό μας!!! Εγώ τους λατρεύω!!! Μετά από αυτούς στα βιβλιοπωλεία είναι οι αγαπημένοι μου!! Click για ανάπτυξη... Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:26 Η Eileen έγραψε: #26.285 03-08-10 16:26 Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:33 Η aporw έγραψε: #26.286 03-08-10 16:33 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Γενικα εχουν περασει διαφορα χρωματα απο το μαλλι μου! Απο κοκκινο, πιο χαλκινο, καστανο, ξανθο , μαυρο..Μου αρεσουν οι αλλαγες στα χρωματα! αφου δεν μπορω να κανω κατι με το μηκος! Ξεχασα να αναφερω οτι οντας ξανθια εκανα καθε 15-20 μερες ντεκαπαζ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2010 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:36 Η Eileen έγραψε: #26.287 03-08-10 16:36 Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:46 Ο Γιώργος έγραψε: #26.288 03-08-10 16:46 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:51 Η aporw έγραψε: #26.289 03-08-10 16:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:55 Η Eileen έγραψε: #26.290 03-08-10 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Click για ανάπτυξη... Κύριε Γιώργο μας, στη θέση σας θα πρόσεχα τα λόγια μου... Είμαστε μία στρατιά 17 ατόμων έτοιμοι να σε δολοφονήσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:11 Η prinCess.: #26.291 03-08-10 17:11 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το κόκκινο. Γκούχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #26.292 03-08-10 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Φτιάχνω καφεδάκι, όσοι πιστοί ελάτε να πιούμε!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπής πράγματα, είσαι και κάτω των 18 και μας λες να έρθουμε εκεί, εγώ δεν έρχομαι, είμαι 27 και θα με πάνε μέσα! Στείλε τον καφέ πάντως!!! Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: ΜΑΔΑΩ Click για ανάπτυξη... Garfieldάκι σκέτο δηλαδή: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σε βρήκαν νόστιμη ή μπα; Ο καφές ακόμα να ρθει;; ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:42 Η prinCess.: #26.293 03-08-10 17:42 xaxxa είδες νεύρα που έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η Eileen έγραψε: #26.294 03-08-10 17:45 Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:51 Η aporw έγραψε: #26.295 03-08-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Click για ανάπτυξη... Γι αυτο παντα επιστρεφουμε στο φυσικο μας μελαχρινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:23 Ο self-instructive depressing: #26.296 03-08-10 18:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Click για ανάπτυξη... εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... σκέψη : τι ώρα έχει πάει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:24 Η aporw έγραψε: #26.297 03-08-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Click για ανάπτυξη... αμυγδαλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Η prinCess.: #26.298 03-08-10 18:25 Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Η μονη αλλαγη που μπορω να κανω ειναι στο χρωμα.. Προσφατα τα εκανα total black μετα απο ξανθα! Τι αλλο να κανω? Τους σιχενομαι τους κομμωτες! δεν εχουν ορια! Εχω να κουρευτω πααααρα πολυ καιρο.. φοβαμαι οτι και αυτους τους 2 ποντους που μακρυναν θα τους χασω.. Click για ανάπτυξη... Αμ πες το μου έτσι και ψάχνομαι!!!!!! Να προσέχεις τις βαφές γιατί οι απότομες χρωματικές αλλαγές από ανοικτό σε σκούρο δεν βοηθάνε... Και πιστεύω πραγματικά ότι το καλύτερο μας χρώμα είναι το φυσικό μας!!! Εγώ τους λατρεύω!!! Μετά από αυτούς στα βιβλιοπωλεία είναι οι αγαπημένοι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:23 Η aporw έγραψε: #26.284 03-08-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αμ πες το μου έτσι και ψάχνομαι!!!!!! Να προσέχεις τις βαφές γιατί οι απότομες χρωματικές αλλαγές από ανοικτό σε σκούρο δεν βοηθάνε... Και πιστεύω πραγματικά ότι το καλύτερο μας χρώμα είναι το φυσικό μας!!! Εγώ τους λατρεύω!!! Μετά από αυτούς στα βιβλιοπωλεία είναι οι αγαπημένοι μου!! Click για ανάπτυξη... Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:26 Η Eileen έγραψε: #26.285 03-08-10 16:26 Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:33 Η aporw έγραψε: #26.286 03-08-10 16:33 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Γενικα εχουν περασει διαφορα χρωματα απο το μαλλι μου! Απο κοκκινο, πιο χαλκινο, καστανο, ξανθο , μαυρο..Μου αρεσουν οι αλλαγες στα χρωματα! αφου δεν μπορω να κανω κατι με το μηκος! Ξεχασα να αναφερω οτι οντας ξανθια εκανα καθε 15-20 μερες ντεκαπαζ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2010 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:36 Η Eileen έγραψε: #26.287 03-08-10 16:36 Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:46 Ο Γιώργος έγραψε: #26.288 03-08-10 16:46 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:51 Η aporw έγραψε: #26.289 03-08-10 16:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:55 Η Eileen έγραψε: #26.290 03-08-10 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Click για ανάπτυξη... Κύριε Γιώργο μας, στη θέση σας θα πρόσεχα τα λόγια μου... Είμαστε μία στρατιά 17 ατόμων έτοιμοι να σε δολοφονήσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:11 Η prinCess.: #26.291 03-08-10 17:11 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το κόκκινο. Γκούχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #26.292 03-08-10 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Φτιάχνω καφεδάκι, όσοι πιστοί ελάτε να πιούμε!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπής πράγματα, είσαι και κάτω των 18 και μας λες να έρθουμε εκεί, εγώ δεν έρχομαι, είμαι 27 και θα με πάνε μέσα! Στείλε τον καφέ πάντως!!! Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: ΜΑΔΑΩ Click για ανάπτυξη... Garfieldάκι σκέτο δηλαδή: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σε βρήκαν νόστιμη ή μπα; Ο καφές ακόμα να ρθει;; ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:42 Η prinCess.: #26.293 03-08-10 17:42 xaxxa είδες νεύρα που έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η Eileen έγραψε: #26.294 03-08-10 17:45 Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:51 Η aporw έγραψε: #26.295 03-08-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Click για ανάπτυξη... Γι αυτο παντα επιστρεφουμε στο φυσικο μας μελαχρινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:23 Ο self-instructive depressing: #26.296 03-08-10 18:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Click για ανάπτυξη... εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... σκέψη : τι ώρα έχει πάει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:24 Η aporw έγραψε: #26.297 03-08-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Click για ανάπτυξη... αμυγδαλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Η prinCess.: #26.298 03-08-10 18:25 Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αμ πες το μου έτσι και ψάχνομαι!!!!!! Να προσέχεις τις βαφές γιατί οι απότομες χρωματικές αλλαγές από ανοικτό σε σκούρο δεν βοηθάνε... Και πιστεύω πραγματικά ότι το καλύτερο μας χρώμα είναι το φυσικό μας!!! Εγώ τους λατρεύω!!! Μετά από αυτούς στα βιβλιοπωλεία είναι οι αγαπημένοι μου!! Click για ανάπτυξη... Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:26 Η Eileen έγραψε: #26.285 03-08-10 16:26 Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:33 Η aporw έγραψε: #26.286 03-08-10 16:33 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Γενικα εχουν περασει διαφορα χρωματα απο το μαλλι μου! Απο κοκκινο, πιο χαλκινο, καστανο, ξανθο , μαυρο..Μου αρεσουν οι αλλαγες στα χρωματα! αφου δεν μπορω να κανω κατι με το μηκος! Ξεχασα να αναφερω οτι οντας ξανθια εκανα καθε 15-20 μερες ντεκαπαζ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2010 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:36 Η Eileen έγραψε: #26.287 03-08-10 16:36 Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:46 Ο Γιώργος έγραψε: #26.288 03-08-10 16:46 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:51 Η aporw έγραψε: #26.289 03-08-10 16:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:55 Η Eileen έγραψε: #26.290 03-08-10 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Click για ανάπτυξη... Κύριε Γιώργο μας, στη θέση σας θα πρόσεχα τα λόγια μου... Είμαστε μία στρατιά 17 ατόμων έτοιμοι να σε δολοφονήσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:11 Η prinCess.: #26.291 03-08-10 17:11 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το κόκκινο. Γκούχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #26.292 03-08-10 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Φτιάχνω καφεδάκι, όσοι πιστοί ελάτε να πιούμε!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπής πράγματα, είσαι και κάτω των 18 και μας λες να έρθουμε εκεί, εγώ δεν έρχομαι, είμαι 27 και θα με πάνε μέσα! Στείλε τον καφέ πάντως!!! Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: ΜΑΔΑΩ Click για ανάπτυξη... Garfieldάκι σκέτο δηλαδή: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σε βρήκαν νόστιμη ή μπα; Ο καφές ακόμα να ρθει;; ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:42 Η prinCess.: #26.293 03-08-10 17:42 xaxxa είδες νεύρα που έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η Eileen έγραψε: #26.294 03-08-10 17:45 Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:51 Η aporw έγραψε: #26.295 03-08-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Click για ανάπτυξη... Γι αυτο παντα επιστρεφουμε στο φυσικο μας μελαχρινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:23 Ο self-instructive depressing: #26.296 03-08-10 18:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Click για ανάπτυξη... εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... σκέψη : τι ώρα έχει πάει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:24 Η aporw έγραψε: #26.297 03-08-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Click για ανάπτυξη... αμυγδαλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Η prinCess.: #26.298 03-08-10 18:25 Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:33 Η aporw έγραψε: #26.286 03-08-10 16:33 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Γενικα εχουν περασει διαφορα χρωματα απο το μαλλι μου! Απο κοκκινο, πιο χαλκινο, καστανο, ξανθο , μαυρο..Μου αρεσουν οι αλλαγες στα χρωματα! αφου δεν μπορω να κανω κατι με το μηκος! Ξεχασα να αναφερω οτι οντας ξανθια εκανα καθε 15-20 μερες ντεκαπαζ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2010 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:36 Η Eileen έγραψε: #26.287 03-08-10 16:36 Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:46 Ο Γιώργος έγραψε: #26.288 03-08-10 16:46 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:51 Η aporw έγραψε: #26.289 03-08-10 16:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:55 Η Eileen έγραψε: #26.290 03-08-10 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Click για ανάπτυξη... Κύριε Γιώργο μας, στη θέση σας θα πρόσεχα τα λόγια μου... Είμαστε μία στρατιά 17 ατόμων έτοιμοι να σε δολοφονήσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:11 Η prinCess.: #26.291 03-08-10 17:11 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το κόκκινο. Γκούχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #26.292 03-08-10 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Φτιάχνω καφεδάκι, όσοι πιστοί ελάτε να πιούμε!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπής πράγματα, είσαι και κάτω των 18 και μας λες να έρθουμε εκεί, εγώ δεν έρχομαι, είμαι 27 και θα με πάνε μέσα! Στείλε τον καφέ πάντως!!! Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: ΜΑΔΑΩ Click για ανάπτυξη... Garfieldάκι σκέτο δηλαδή: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σε βρήκαν νόστιμη ή μπα; Ο καφές ακόμα να ρθει;; ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:42 Η prinCess.: #26.293 03-08-10 17:42 xaxxa είδες νεύρα που έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η Eileen έγραψε: #26.294 03-08-10 17:45 Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:51 Η aporw έγραψε: #26.295 03-08-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Click για ανάπτυξη... Γι αυτο παντα επιστρεφουμε στο φυσικο μας μελαχρινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:23 Ο self-instructive depressing: #26.296 03-08-10 18:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Click για ανάπτυξη... εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... σκέψη : τι ώρα έχει πάει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:24 Η aporw έγραψε: #26.297 03-08-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Click για ανάπτυξη... αμυγδαλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Η prinCess.: #26.298 03-08-10 18:25 Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Γενικα εχουν περασει διαφορα χρωματα απο το μαλλι μου! Απο κοκκινο, πιο χαλκινο, καστανο, ξανθο , μαυρο..Μου αρεσουν οι αλλαγες στα χρωματα! αφου δεν μπορω να κανω κατι με το μηκος! Ξεχασα να αναφερω οτι οντας ξανθια εκανα καθε 15-20 μερες ντεκαπαζ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:36 Η Eileen έγραψε: #26.287 03-08-10 16:36 Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:46 Ο Γιώργος έγραψε: #26.288 03-08-10 16:46 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:51 Η aporw έγραψε: #26.289 03-08-10 16:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:55 Η Eileen έγραψε: #26.290 03-08-10 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Click για ανάπτυξη... Κύριε Γιώργο μας, στη θέση σας θα πρόσεχα τα λόγια μου... Είμαστε μία στρατιά 17 ατόμων έτοιμοι να σε δολοφονήσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:11 Η prinCess.: #26.291 03-08-10 17:11 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το κόκκινο. Γκούχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #26.292 03-08-10 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Φτιάχνω καφεδάκι, όσοι πιστοί ελάτε να πιούμε!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπής πράγματα, είσαι και κάτω των 18 και μας λες να έρθουμε εκεί, εγώ δεν έρχομαι, είμαι 27 και θα με πάνε μέσα! Στείλε τον καφέ πάντως!!! Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: ΜΑΔΑΩ Click για ανάπτυξη... Garfieldάκι σκέτο δηλαδή: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σε βρήκαν νόστιμη ή μπα; Ο καφές ακόμα να ρθει;; ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:42 Η prinCess.: #26.293 03-08-10 17:42 xaxxa είδες νεύρα που έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η Eileen έγραψε: #26.294 03-08-10 17:45 Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:51 Η aporw έγραψε: #26.295 03-08-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Click για ανάπτυξη... Γι αυτο παντα επιστρεφουμε στο φυσικο μας μελαχρινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:23 Ο self-instructive depressing: #26.296 03-08-10 18:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Click για ανάπτυξη... εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... σκέψη : τι ώρα έχει πάει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:24 Η aporw έγραψε: #26.297 03-08-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Click για ανάπτυξη... αμυγδαλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Η prinCess.: #26.298 03-08-10 18:25 Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:46 Ο Γιώργος έγραψε: #26.288 03-08-10 16:46 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:51 Η aporw έγραψε: #26.289 03-08-10 16:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:55 Η Eileen έγραψε: #26.290 03-08-10 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Click για ανάπτυξη... Κύριε Γιώργο μας, στη θέση σας θα πρόσεχα τα λόγια μου... Είμαστε μία στρατιά 17 ατόμων έτοιμοι να σε δολοφονήσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:11 Η prinCess.: #26.291 03-08-10 17:11 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το κόκκινο. Γκούχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #26.292 03-08-10 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Φτιάχνω καφεδάκι, όσοι πιστοί ελάτε να πιούμε!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπής πράγματα, είσαι και κάτω των 18 και μας λες να έρθουμε εκεί, εγώ δεν έρχομαι, είμαι 27 και θα με πάνε μέσα! Στείλε τον καφέ πάντως!!! Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: ΜΑΔΑΩ Click για ανάπτυξη... Garfieldάκι σκέτο δηλαδή: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σε βρήκαν νόστιμη ή μπα; Ο καφές ακόμα να ρθει;; ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:42 Η prinCess.: #26.293 03-08-10 17:42 xaxxa είδες νεύρα που έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η Eileen έγραψε: #26.294 03-08-10 17:45 Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:51 Η aporw έγραψε: #26.295 03-08-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Click για ανάπτυξη... Γι αυτο παντα επιστρεφουμε στο φυσικο μας μελαχρινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:23 Ο self-instructive depressing: #26.296 03-08-10 18:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Click για ανάπτυξη... εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... σκέψη : τι ώρα έχει πάει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:24 Η aporw έγραψε: #26.297 03-08-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Click για ανάπτυξη... αμυγδαλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Η prinCess.: #26.298 03-08-10 18:25 Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:51 Η aporw έγραψε: #26.289 03-08-10 16:51 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:55 Η Eileen έγραψε: #26.290 03-08-10 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Click για ανάπτυξη... Κύριε Γιώργο μας, στη θέση σας θα πρόσεχα τα λόγια μου... Είμαστε μία στρατιά 17 ατόμων έτοιμοι να σε δολοφονήσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:11 Η prinCess.: #26.291 03-08-10 17:11 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το κόκκινο. Γκούχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #26.292 03-08-10 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Φτιάχνω καφεδάκι, όσοι πιστοί ελάτε να πιούμε!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπής πράγματα, είσαι και κάτω των 18 και μας λες να έρθουμε εκεί, εγώ δεν έρχομαι, είμαι 27 και θα με πάνε μέσα! Στείλε τον καφέ πάντως!!! Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: ΜΑΔΑΩ Click για ανάπτυξη... Garfieldάκι σκέτο δηλαδή: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σε βρήκαν νόστιμη ή μπα; Ο καφές ακόμα να ρθει;; ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:42 Η prinCess.: #26.293 03-08-10 17:42 xaxxa είδες νεύρα που έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η Eileen έγραψε: #26.294 03-08-10 17:45 Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:51 Η aporw έγραψε: #26.295 03-08-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Click για ανάπτυξη... Γι αυτο παντα επιστρεφουμε στο φυσικο μας μελαχρινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:23 Ο self-instructive depressing: #26.296 03-08-10 18:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Click για ανάπτυξη... εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... σκέψη : τι ώρα έχει πάει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:24 Η aporw έγραψε: #26.297 03-08-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Click για ανάπτυξη... αμυγδαλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Η prinCess.: #26.298 03-08-10 18:25 Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 16:55 Η Eileen έγραψε: #26.290 03-08-10 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Click για ανάπτυξη... Κύριε Γιώργο μας, στη θέση σας θα πρόσεχα τα λόγια μου... Είμαστε μία στρατιά 17 ατόμων έτοιμοι να σε δολοφονήσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:11 Η prinCess.: #26.291 03-08-10 17:11 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το κόκκινο. Γκούχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #26.292 03-08-10 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Φτιάχνω καφεδάκι, όσοι πιστοί ελάτε να πιούμε!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπής πράγματα, είσαι και κάτω των 18 και μας λες να έρθουμε εκεί, εγώ δεν έρχομαι, είμαι 27 και θα με πάνε μέσα! Στείλε τον καφέ πάντως!!! Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: ΜΑΔΑΩ Click για ανάπτυξη... Garfieldάκι σκέτο δηλαδή: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σε βρήκαν νόστιμη ή μπα; Ο καφές ακόμα να ρθει;; ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:42 Η prinCess.: #26.293 03-08-10 17:42 xaxxa είδες νεύρα που έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η Eileen έγραψε: #26.294 03-08-10 17:45 Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:51 Η aporw έγραψε: #26.295 03-08-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Click για ανάπτυξη... Γι αυτο παντα επιστρεφουμε στο φυσικο μας μελαχρινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:23 Ο self-instructive depressing: #26.296 03-08-10 18:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Click για ανάπτυξη... εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... σκέψη : τι ώρα έχει πάει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:24 Η aporw έγραψε: #26.297 03-08-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Click για ανάπτυξη... αμυγδαλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Η prinCess.: #26.298 03-08-10 18:25 Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες; Click για ανάπτυξη... Κύριε Γιώργο μας, στη θέση σας θα πρόσεχα τα λόγια μου... Είμαστε μία στρατιά 17 ατόμων έτοιμοι να σε δολοφονήσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:11 Η prinCess.: #26.291 03-08-10 17:11 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το κόκκινο. Γκούχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #26.292 03-08-10 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Φτιάχνω καφεδάκι, όσοι πιστοί ελάτε να πιούμε!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπής πράγματα, είσαι και κάτω των 18 και μας λες να έρθουμε εκεί, εγώ δεν έρχομαι, είμαι 27 και θα με πάνε μέσα! Στείλε τον καφέ πάντως!!! Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: ΜΑΔΑΩ Click για ανάπτυξη... Garfieldάκι σκέτο δηλαδή: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σε βρήκαν νόστιμη ή μπα; Ο καφές ακόμα να ρθει;; ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:42 Η prinCess.: #26.293 03-08-10 17:42 xaxxa είδες νεύρα που έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η Eileen έγραψε: #26.294 03-08-10 17:45 Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:51 Η aporw έγραψε: #26.295 03-08-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Click για ανάπτυξη... Γι αυτο παντα επιστρεφουμε στο φυσικο μας μελαχρινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:23 Ο self-instructive depressing: #26.296 03-08-10 18:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Click για ανάπτυξη... εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... σκέψη : τι ώρα έχει πάει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:24 Η aporw έγραψε: #26.297 03-08-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Click για ανάπτυξη... αμυγδαλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Η prinCess.: #26.298 03-08-10 18:25 Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!! Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το κόκκινο. Γκούχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:32 Ο Valder έγραψε: #26.292 03-08-10 17:32 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Φτιάχνω καφεδάκι, όσοι πιστοί ελάτε να πιούμε!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπής πράγματα, είσαι και κάτω των 18 και μας λες να έρθουμε εκεί, εγώ δεν έρχομαι, είμαι 27 και θα με πάνε μέσα! Στείλε τον καφέ πάντως!!! Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: ΜΑΔΑΩ Click για ανάπτυξη... Garfieldάκι σκέτο δηλαδή: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σε βρήκαν νόστιμη ή μπα; Ο καφές ακόμα να ρθει;; ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:42 Η prinCess.: #26.293 03-08-10 17:42 xaxxa είδες νεύρα που έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η Eileen έγραψε: #26.294 03-08-10 17:45 Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:51 Η aporw έγραψε: #26.295 03-08-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Click για ανάπτυξη... Γι αυτο παντα επιστρεφουμε στο φυσικο μας μελαχρινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:23 Ο self-instructive depressing: #26.296 03-08-10 18:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Click για ανάπτυξη... εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... σκέψη : τι ώρα έχει πάει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:24 Η aporw έγραψε: #26.297 03-08-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Click για ανάπτυξη... αμυγδαλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Η prinCess.: #26.298 03-08-10 18:25 Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Φτιάχνω καφεδάκι, όσοι πιστοί ελάτε να πιούμε!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπής πράγματα, είσαι και κάτω των 18 και μας λες να έρθουμε εκεί, εγώ δεν έρχομαι, είμαι 27 και θα με πάνε μέσα! Στείλε τον καφέ πάντως!!! Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: ΜΑΔΑΩ Click για ανάπτυξη... Garfieldάκι σκέτο δηλαδή: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Με σκότωσες!!! Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!! Click για ανάπτυξη... Σε βρήκαν νόστιμη ή μπα; Ο καφές ακόμα να ρθει;; ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:42 Η prinCess.: #26.293 03-08-10 17:42 xaxxa είδες νεύρα που έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η Eileen έγραψε: #26.294 03-08-10 17:45 Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:51 Η aporw έγραψε: #26.295 03-08-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Click για ανάπτυξη... Γι αυτο παντα επιστρεφουμε στο φυσικο μας μελαχρινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:23 Ο self-instructive depressing: #26.296 03-08-10 18:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Click για ανάπτυξη... εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... σκέψη : τι ώρα έχει πάει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:24 Η aporw έγραψε: #26.297 03-08-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Click για ανάπτυξη... αμυγδαλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Η prinCess.: #26.298 03-08-10 18:25 Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
xaxxa είδες νεύρα που έχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:45 Η Eileen έγραψε: #26.294 03-08-10 17:45 Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:51 Η aporw έγραψε: #26.295 03-08-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Click για ανάπτυξη... Γι αυτο παντα επιστρεφουμε στο φυσικο μας μελαχρινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:23 Ο self-instructive depressing: #26.296 03-08-10 18:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Click για ανάπτυξη... εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... σκέψη : τι ώρα έχει πάει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:24 Η aporw έγραψε: #26.297 03-08-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Click για ανάπτυξη... αμυγδαλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Η prinCess.: #26.298 03-08-10 18:25 Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 17:51 Η aporw έγραψε: #26.295 03-08-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Click για ανάπτυξη... Γι αυτο παντα επιστρεφουμε στο φυσικο μας μελαχρινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:23 Ο self-instructive depressing: #26.296 03-08-10 18:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Click για ανάπτυξη... εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... σκέψη : τι ώρα έχει πάει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:24 Η aporw έγραψε: #26.297 03-08-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Click για ανάπτυξη... αμυγδαλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Η prinCess.: #26.298 03-08-10 18:25 Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά. Click για ανάπτυξη... Γι αυτο παντα επιστρεφουμε στο φυσικο μας μελαχρινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:23 Ο self-instructive depressing: #26.296 03-08-10 18:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Click για ανάπτυξη... εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... σκέψη : τι ώρα έχει πάει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:24 Η aporw έγραψε: #26.297 03-08-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Click για ανάπτυξη... αμυγδαλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Η prinCess.: #26.298 03-08-10 18:25 Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο.. Click για ανάπτυξη... εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... σκέψη : τι ώρα έχει πάει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:24 Η aporw έγραψε: #26.297 03-08-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Click για ανάπτυξη... αμυγδαλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Η prinCess.: #26.298 03-08-10 18:25 Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα Click για ανάπτυξη... αμυγδαλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Η prinCess.: #26.298 03-08-10 18:25 Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φλώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #26.299 03-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1313 1314 1315 1316 1317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1315 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Τι 27 τι 17!! 10 χρονάκια είναι!! Click για ανάπτυξη... Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει! ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 18:44 Η prinCess.: #26.300 03-08-10 18:44 Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζωήτσα άστο. Χυλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.