Eileen
Τιμώμενο Μέλος
μπορω να πω οτι σε μισω!
Δεν βαζω τζελ και τετοια.. αλλα και παλι..
Τι με επιασε με το μαλλι μου σημερα!
Νομίζω ότι σου χρειάζεται μία αλλαγή. Εγώ το κάνω συνέχεια. Και κάτι ακόμη. Για να διατηρείται γερή η τρίχα πρέπει να επισκεπτόμαστε συχνά το κομμωτήριο. Μια φορά στους δυο μήνες για ένα μικρό ψαλίδισμα στις άκρες είναι ιδανικό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω ότι σου χρειάζεται μία αλλαγή. Εγώ το κάνω συνέχεια. Και κάτι ακόμη. Για να διατηρείται γερή η τρίχα πρέπει να επισκεπτόμαστε συχνά το κομμωτήριο. Μια φορά στους δυο μήνες για ένα μικρό ψαλίδισμα στις άκρες είναι ιδανικό!
Η μονη αλλαγη που μπορω να κανω ειναι στο χρωμα.. Προσφατα τα εκανα total black μετα απο ξανθα! Τι αλλο να κανω?
Τους σιχενομαι τους κομμωτες! δεν εχουν ορια!
Εχω να κουρευτω πααααρα πολυ καιρο.. φοβαμαι οτι και αυτους τους 2 ποντους που μακρυναν θα τους χασω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Η μονη αλλαγη που μπορω να κανω ειναι στο χρωμα.. Προσφατα τα εκανα total black μετα απο ξανθα! Τι αλλο να κανω?
Τους σιχενομαι τους κομμωτες! δεν εχουν ορια!
Εχω να κουρευτω πααααρα πολυ καιρο.. φοβαμαι οτι και αυτους τους 2 ποντους που μακρυναν θα τους χασω..
Αμ πες το μου έτσι και ψάχνομαι!!!!!!
Να προσέχεις τις βαφές γιατί οι απότομες χρωματικές αλλαγές από ανοικτό σε σκούρο δεν βοηθάνε...
Και πιστεύω πραγματικά ότι το καλύτερο μας χρώμα είναι το φυσικό μας!!!
Εγώ τους λατρεύω!!! Μετά από αυτούς στα βιβλιοπωλεία είναι οι αγαπημένοι μου!!
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμ πες το μου έτσι και ψάχνομαι!!!!!!
Να προσέχεις τις βαφές γιατί οι απότομες χρωματικές αλλαγές από ανοικτό σε σκούρο δεν βοηθάνε...
Και πιστεύω πραγματικά ότι το καλύτερο μας χρώμα είναι το φυσικό μας!!!
Εγώ τους λατρεύω!!! Μετά από αυτούς στα βιβλιοπωλεία είναι οι αγαπημένοι μου!!
Ε στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο..
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα...
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!!
Και εγώ ήθελα αλλά είναι δύσκολο χρώμα, οπότε λέω άσ'το. Καλύτερα σκούρο καστανό και τα μαλλιά μου στη θέση τους, παρά κόκκινο και τα μαλλιά μου κάτω στο πάτωμα...
Γενικα εχουν περασει διαφορα χρωματα απο το μαλλι μου!
Απο κοκκινο, πιο χαλκινο, καστανο, ξανθο , μαυρο..Μου αρεσουν οι αλλαγες στα χρωματα! αφου δεν μπορω να κανω κατι με το μηκος!
Ξεχασα να αναφερω οτι οντας ξανθια εκανα καθε 15-20 μερες ντεκαπαζ..
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Εδώ εγώ έκανα 10 ανταύγειες σκούρο ξανθό και με έφαγαν οι τύψεις!!!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Με σκότωσες!!!
Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες;Με σκότωσες!!!
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Με σκότωσες!!!
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Το ξανθό εισχώρησε κιόλας στον εγκέφαλο και διπλοπόσταρες;
Κύριε Γιώργο μας, στη θέση σας θα πρόσεχα τα λόγια μου...
Είμαστε μία στρατιά 17 ατόμων έτοιμοι να σε δολοφονήσουμε!!!
prinCess.
Επιφανές μέλος
Αχ... Πόσο πολύ μου αρέσει το κόκκινο!!!
Μια χαρά είναι το κόκκινο. Γκούχου!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Φτιάχνω καφεδάκι, όσοι πιστοί ελάτε να πιούμε!!!
Ντροπής πράγματα, είσαι και κάτω των 18 και μας λες να έρθουμε εκεί, εγώ δεν έρχομαι, είμαι 27 και θα με πάνε μέσα! Στείλε τον καφέ πάντως!!!
ΜΑΔΑΩ
Garfieldάκι σκέτο δηλαδή:
Με σκότωσες!!!
Σε βρήκαν νόστιμη ή μπα; Ο καφές ακόμα να ρθει;;
ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
10 χρονάκια είναι!!
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
ΥΓ: Έλεος, γιατί όταν είστε καστανές/μελαχρινές, τα βάφετε ξανθά; Η καστανή/μελαχρινή γυναίκα, είναι φωτιά και σε κυριεύει ολοκληρωτικά. Η ξανθιά απλά είναι εντυπωσιακή για τα πρώτα λεπτά.
Γι αυτο παντα επιστρεφουμε στο φυσικο μας μελαχρινο..
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάσταΕ στο φυσικο μου το γυρισα! αν και λιγουρευομαι και κανενα κοκκινο..
Τι 27 τι 17!!
10 χρονάκια είναι!!
σκέψη : τι ώρα έχει πάει ;
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ λιγουρεύομαι καμιά πάστα
αμυγδαλου?
prinCess.
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Τι 27 τι 17!!
10 χρονάκια είναι!!
Τι 27, τι 17, ο καφές παραμένει καφές, οπότε φέρε τον καφέ μόνο και είμαι εντάξει!
ΥΓ: Είμαι κάθαρμα ε;
prinCess.
Επιφανές μέλος
Χυλόπιτα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.